Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim abla güneş açtı daha da iyi oldum günlerdir hava kapalı.içim açıldı valla.uykuya direniyorum şuan.inat ettim uyudukça uyuşuyom ya.anaa desene gitti maaş üstüne bi bardak su iç diyosun.eli titriyo herhalde yoksa verirdi pek çalışmadı ne vercem diyodur.
hakket sevtun nerde ya mercimeğine bakmaya doyamadı herhalde..![]()
canım iyi yapmışsın biz gececiyiz alıştı bünye valla
allah kabul etsin canım günler uzamaya başladı zor olur bundan sonra
evet aslında neden se tamda günler uzayınca basladım kocişimin gececi olduguna denk getireyim dediim ki aynı anda yiğelim
zaten falza yok 8 gündü kaldı 7
aaa burası halen kapalı yaa hava kötü
valla sumu içersin bilmemde sanmıyom heç para koklatacağını hem evet buara sende çalımıyosun verdin uykuya kendinivermezse haklı yani
![]()
canım iyi yapmışsın biz gececiyiz alıştı bünye valla
allah kabul etsin canım günler uzamaya başladı zor olur bundan sonra
hayırlısı canım mevla kabul etsin
iyi yapmışsın benimde 2 gün var sadece bi tutamadım neyse 3 aylarda tutarım
aboo profumun kulağı çınladı.ben uslu uslu oturim bari bugun maaş günü :102::126::116:
ooo senin azmıss ablacıım![]()
gel di valla kaçsakmı kuzum ya şimdi bizi mahvedicek:18::89::103::120::130:
ahanda kardeloş prof.. geldi kaçııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn kaçınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
yokk canımm profum diye demiyorum çok iyidir kendileri kanatları yok sadece,yoksam melekk gibidir.![]()
bırak bırak sabahtan beri atıyon arkasından benide ortak ettin alttarafı maaşını vermedi bee ayıp ayıp![]()
nie kaçıyonuzz kızlar düzenleyin msjları olsun bitsin![]()
kimm benmii aaa allah kuru iftiradan saklasın hiç öyle kötü bişi demedim ki.maaş istedim bekle akşamı dedi.bekliyoz işte.patronum bonkördür hatta fazladan avans bile verir bak gör sen :82:
yok ben söylediklerimin arkasındayım sizi bilmem valla :86::86: