Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyim abla güneş açtı daha da iyi oldum günlerdir hava kapalı.içim açıldı valla.uykuya direniyorum şuan.inat ettim uyudukça uyuşuyom ya.anaa desene gitti maaş üstüne bi bardak su iç diyosun.eli titriyo herhalde yoksa verirdi pek çalışmadı ne vercem diyodur.
hakket sevtun nerde ya mercimeğine bakmaya doyamadı herhalde..:emir_bebek::nazar:

aaa burası halen kapalı yaa hava kötü :43:
valla sumu içersin bilmemde sanmıyom heç para koklatacağını hem evet buara sende çalımıyosun verdin uykuya kendini :60::60::60:vermezse haklı yani :60::60:

canım iyi yapmışsın biz gececiyiz alıştı bünye valla
allah kabul etsin canım günler uzamaya başladı zor olur bundan sonra

evet aslında neden se tamda günler uzayınca basladım kocişimin gececi olduguna denk getireyim dediim ki aynı anda yiğelim :56::56:

zaten falza yok 8 gündü kaldı 7 :60::60::60:

evet aslında neden se tamda günler uzayınca basladım kocişimin gececi olduguna denk getireyim dediim ki aynı anda yiğelim :56::56:

zaten falza yok 8 gündü kaldı 7 :60::60::60:

hayırlısı canım mevla kabul etsin
iyi yapmışsın benimde 2 gün var sadece bi tutamadım neyse 3 aylarda tutarım

aaa burası halen kapalı yaa hava kötü :43:
valla sumu içersin bilmemde sanmıyom heç para koklatacağını hem evet buara sende çalımıyosun verdin uykuya kendini :60::60::60:vermezse haklı yani :60::60:

aboo profumun kulağı çınladı.ben uslu uslu oturim bari bugun maaş günü :102::126::116:

bırak bırak sabahtan beri atıyon arkasından benide ortak ettin alttarafı maaşını vermedi bee ayıp ayıp :60::60::60::63:

kimm benmii aaa allah kuru iftiradan saklasın hiç öyle kötü bişi demedim ki.maaş istedim bekle akşamı dedi.bekliyoz işte.patronum bonkördür hatta fazladan avans bile verir bak gör sen :82:

kimm benmii aaa allah kuru iftiradan saklasın hiç öyle kötü bişi demedim ki.maaş istedim bekle akşamı dedi.bekliyoz işte.patronum bonkördür hatta fazladan avans bile verir bak gör sen :82:

yaaa demek öyle diyosun ben hiç sanmam patronunu bilirim ben :27::27:
ayyyy suyumuz çok ısındı gibi :60::60::60:

Back
X