evet canım bide biz zor kavuştuk... rabbim kocişlerimizi bize bagışlasın
canım bugun kocişim motordayken köpek saldırmış düşürmüş allahtan ufak sıyrıklardan başka bişey olmamış eve geldi şok oldum valla ama iyi şimdi uyuyo![]()
amin canım aminnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bugun kocişim motordayken köpek saldırmış düşürmüş allahtan ufak sıyrıklardan başka bişey olmamış eve geldi şok oldum valla ama iyi şimdi uyuyo![]()
ayy çok geçmiş olsun canım ya allahım korumuş bi sadaka verinevet canım bide biz zor kavuştuk... rabbim kocişlerimizi bize bagışlasın
selam cnm iyiyim cok sukur bu aksam burdaydım genelde moralım ondanmı iyi bilmiyorumsen nasılsın iyimisin cnm
canım bide kan testi yaptır o daha kesin bi sonuç verirSelam adetim gecikti.şu anda 5.güne giriyorum.adet olacağım her an gibi.dün test sonucum negatifti.olmadı sanki ama neden adet olamıyorum ben yaaaaaaaaaa yardım edin.
amin canım gecmiş olsun![]()
herkeze günaydın kızlar nasılsınız
ben giremedim işlaerim vardı burda eşimin bir arkadaşı var bebkleri olmuyo kız köyden geldi okuma yazma bile bimiyo onu hastaneye götürüyorum bide girp oldum giremedim kusura bakmayın
geçmişe baktım azcık ama çıkmama lazım alıntı yapamadım inş herşey güzeldir
hepinize çok çok slm iyi bakın kendinize mevlama emnaet olun
mevlam sizleri öple bir sabaha uynadırsınki bitin dualarınız kabul olsun tüm güzellikler baş ucunuz ca olsun amin![]()
iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun pek girmiyorsun artıkherkeze selam lar ebrarcım dualarımı aldım en kısa sürede okurum geçmişi okuyamadım çok yoğunum bu aralar ama umarım herkez iyidir yeterin eşini merek ettim umarım sağliğı iyi olmuştur elixsirrrrrrr dünürüm nseni de çokkkk özledimmmm ebrarım sende inşallah iyisindir derda naneli şeker way tostikardelenbhr miranda aleyna garip anatolia sevtun kayramduru kardeloş aklımda kalanlar bunlar umarım hepiiniz iyisinizdir sevtun sen ekstra iiii ol inşallah canımmmmmm![]()
aaaa canım çok gecmiş olsun şimdi nasıl kızınslm kızlar ....nabersiniz... bende annemlerdeydim net yoktu ordaherkes iyi inş...
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmediinş oda düzene girer:) yoksa analıktan istifa edecem
ay bide sempatik hamileymiş ebroşum demişti çok sevindim yaaa ay allah ım saglıkla dünyaya getirmesini nasip etsin darısı isteyen herkese olsun inşş
canımsağol zaten örmeyi düşünüyorum güzel bi hırka ama hangi renk öreceğime karar veremiyorum zaten sizde olmasanız burda kafayı yerim heraldeinş canım ya.burda herşeyimizi paylaşıyoruz beraber,hamişliğide paylaşmak isterim sizlerle aynı zamanda hamile olmak isterim yani.rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı bebişlerimizi.
geçmiş olsun canım ya,o dr da neymiş yaa 17 milyar.kim kaybetmişki sen bulcan.yazık ya insaflı drlara denk gelesin inş.fethiyede KBB dr uzman var.geçmiş zaman olduğu için ismini hatırlayamıcam ama devlet hastanesinde çalışıyor.bi araştır canım.estetik üzerine değil sanırım.estetik olsada KBB uzmanları bakıyo herhalde bilgim yok ama.inş daha uygun fiyatlarda sağlığına kavuşursun.
inş canım ya dört gözle bekliyoruz 8 martı.eşimde diyo sende bi değişiklik var çok uyuyosun,ateşin yüksek diye hakikaten yanıyorum.ölçüyorum 36.3 fln çıkıyo.bide diyo sabah işe gittim bi yoğunluk maşallah çoktu işler diyo bereketiyle mi geliyo diye düşündüm hadi hayırlısı diyip duruyo.bide yoksa
ayy abla hamilelikten olsa bu kadar erken belirti olabilirmi bu uyku,ümitlenmekte istemiyorum ama.inş öyledir.
canım benim allah kavuştursun inş.rabbim muhabbetinizi artırsın.madem kendini örgüye vercen eşine bişeyler ör geldiğinde süpriz olsun.hem yanlız değilsin bak burda sülalen varüzülme çabucak geçer inş günlerin.
pelinim üzülme canım lütfen.bak sen tedavini oluyorsun.inş tedavi bitince bebişinde gelecek.neticede hamile kalabiliyorsun.kendini üzme canım ya,hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.dert verip derman aratmasın inş.
sevtunumun karşısına ebrar ablam geçicek.bizde kardelen profum ve ben asistan olarak karşılıklı durcaz listedee dimi profum?bu arada maaşım gecikti herhalde bi sorun var sistemde dimi profumm???![]()
canım bende zaten size güveniyorum çok sağolun hepinize çok teşekkürlerayy bu erkekler cok merakli banucum,aynen bizimkide öyle,size yazarken 1 gözu hep bende![]()
canim gecmis gecmiste kaldi uzulme,hem ayni seyleri yasayacagimizin garantisi yok kii,canim bu yol zor bir yol,bize dusen yolun zorluklarina sabretmek,cok zor biliyorum,cogu defa bu zorluklara sabredemiyoruz,ama inan pelincim sabirsizlik uzuntu ile sadece kendi psikolojimizi bozuyoruz,hersey olacagina variyor..rabbim neyler neylerse guzel eyler..dilerim en yakin zamanda rabbim yuzunu guldursun![]()
canim baslayamadim yaa,dun evi temizlerken unutmusuminsallah bugun baslayacagim,nasip olursa.evet denk gelemedik bu aralar,insallah bugun denk geliriz tatlim
canim allah kavustursun,rabbim sag salim yapip gelmek nasi etsin yiyenine,uzulme sayili gun cabuk gecer,birde bakmissin geri gelmis![]()
canim benim yaa,uzulme bizler variz,tabi esinin yerini tutamayiz ama,yoldas oluruz sana onun yoklugunda![]()
insallah adet olmazsin tatlim,rabbim hayirli evlatlar versin
sanda gunaydin derdanurcum,gecmis olsun canim grip olmussun,daha iyisindir insallah simdi??bu arada ne guzel sevaba giriyorsun,arkadasina yardim etmekle
iyiyiz sungercim,sende iyisin insallah?yeterin esi ameliyat oldu canim,sanirim yogum bakimdan da cikmis,arkadaslar öyle demisti..![]()
aleykum selam canim,insallah gece uykularida duzene girer kucuk gökcenin..allah daha iyi etsin canim![]()
inşallah canım valla ben bugün adet olurum diye baktım ama olmadım yarında olmazsam çok sevineceğimcok sagol canım haklısın günler cabuk geciyo zaten ömrümüz varsa o günleride görürüm inş bazen moralim bozuk oluyo işte ama sizlerle konuşunca rahatlayırum...sende korunmayı bırakıyomuşsun inş en kısa zamanda hamile kalıp haırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın...
eboşum ya haklısın ama bazen geliyo işte napıyım canım inş rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıyla saglıklı bebişler verir inş...canım ben seni bekledim ama gec olmuştu kocişte yatalım diyince daha fazla kalamadım inş bugun görüşürüz...
bugun daha iyiyim canım aglıyınca insan rahatlıyo napalım sabredecez dua edecez allahım ol dedigi zamanda olcak inş....
canım allah kavuştursun üzülme inş bebişin seninledir senin icinde halay cekeriz bu topikte inş...
amin canım amin hamişlerin duaları kabul olurmuş allah razı olsun derdacım bu arada gecmiş olsun bebişe ve kendine cok dikkat et allaha emanet ol
selam canım dün moralım bozuktu ama bugun daha iyiyim... ne güzel prensesin tamamen iyileşmiş cok sevindim rabbim korusun güzel kızını... gece uykularıda düzene girer biraz daha büyüsün rahat edersin tatlım...amin
günaydın kızlar nasılsınız benim cok işim var bugun... şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz inş öpüyorum hepinizi![]()
canım inşallah bir an önce büyürlerde hamiş olursunselam kızlar dr yeni geldim sorum var size yumurtalarıma baktı 9santim dedi perşembe günü tekrar gidecem acaba niye büyümeniştirki o kadarda ilaç içtim yumurtam tembel mi çalışıyo acaba
yaaa canım sen benden sonra daha oturdun mu ???????temızlıge baslamadan bakım dedım cok gec uyuduk dün sabah 5 e gelıyordutam böyleyım suanda
ıslerım bıtsın gelcem yıne
gecmısı okucam dünde okuyamadım su hastalıkta gecse kecı ınadı var mübarekte![]()
canım çalışmak için gitti 4 aylığına sağol inşallah bebişim benimledirde güzel haberler veririm eşimeınsallah canım ınsallah gelır hayırlısıyla bebısın bende gun sayıyorum valla kanama bıtsede ıcım rahatlasa bıraz az az gelıyo her gun cevız buyuklugunde falan ama olsun yınede huzursuz edıyor benııııı
onamlı degıl bebeısıım grusuruz ınsallah pzt gunu donuyorum kıbrısa allahtan manı cıkmassa eger daha uzun grusuruz ama aksamları degıl orda da malum koca bı bebek varrrr
canım esın nereye ne ıcın okadar gdıyor bılemıyorum ama allah kavustursun mınısın de senınledır ınsallah
ben geldım de sen yoksun karsılasamadık bı su kkyı acınca msnyı de acsan ya kusum yaaaa osledımmmmmm
neden bebısım yarın ve yarından sonra
saol guselım gusel dıleklerın ıcın allahım aynısını sananda yazsın
ıyıyım bebısım ben kendı adıma bugun dahaıyıyım ve kararlıyım hareket etmıcem cok agrım olmasın bugun yaaaaa bu arada yumurtan belkı daha buyuyecektır yada ılacın dozunu artırır tatlım okadar uzulme
canım kuzucuga cok gecmıs olsun kurtulamadı gıttı yavrucak yaaaa allahım sıfa versın
olacaksın kuzu ınsallah olacaksın hamıle bu ay ben bogurtlen kokunun ıse yaradıgını dusunuyorum acıkcası
canımcım sen de sogan suyuna baslamıssın ınsallah sıfa olur ama ben korkuyorum baslamaya yaaaa zorla duzene gırmıs olan adetımı bozarmıkı
inşallah canım halısı olurmerhaba arkadaşlar takıp edıyorum yazdıklarınızı fırsat buldukca haftaiçi yogunum ev-iş o yuzden cok katılamıyorum size
adetım bugun bıtıyo inş bu ay olur bebişim canım sıkılyıo dusunmemeye calısıyım dıyorum ama olmuyo bılıyosunuz doktor aylar önceden folıkasıt vermıştı uzun zamandır ıcmıyodum ona basladım gene prolaktın hormonumun degerı yukselıyodu sureklı dostınex kullanıyodum onuda bırakmıstım onada başladım gene Allahım nolur bu sınavı hayırlı guzel haberlerle bıtır ıns nolur olsun bebişlerimiz artık hayırlısıyla:85:
inşallah canım çok çok sağolne güzel canım insanlara yardım etmek ayrıca geçmiş olsun sanada,,,dualarınada yürekten amin diyorum
ama beni unutmuşunnn
ayyyyy ne güzel prenses iyileşmiş işallah uykusuda düzene girer canım,,,,
işallah hamilesindir canım hakkımızda hayırlısı olsunnnn
yaaaaaa garip sende bana bişey yazmamışın ama beni sizleri hiç unutmuyorum
kardelencim ben bu asistanlık işini merak ettim canım bi ara bi iş mevzusu konuşuyodunuz ama benim kafam bi milyon olduğu içinanlamamıştım banada anlatabilirmisin
işallah canım işallah RABBİM bizede hayırlı bi evlat nasip eder
way ALLAH kavuştursun canım,,,,,işallah hamilesindir eşine çok güzel bi haber vermek nasip olur sana.
Sevtunnn naptıki çok meraklandım işallah güzel haberlerle gelir
Birsen işallah sende bebişinde çok iyisinizdir canım çok ugrayamıyosun bu aralar
ebrarcım sen nasılsınnnnnnnnnn şimdi burda yoksun ama olsunnnnn
ugurboncuğum liste benm çok hoşuma gidiyor ellerine sağlık canım işallah oraya birgün hamile olarak hepimizin ismi yazılır
sünger canım sölediğin konuyla ilgili bilgim yok canım keske bişeyler yazabilseydim
Pelincim aleynacım kayram semracım kardelen49 fıstık sende gelmiyosun yaaa,,, sizler nasılsınız bu arada duruda bi iki gündür yok neden gelmiyo ki merak ettim işallah hersy yolundadır,,,,
arkadaşlar elimden geldiği kadar hepinizin halini hatrını sormaya çalıştım işallah unuttuğum kader rkadaşlarım bana kırılmaz ama kırılsalarda haklılar insan herkezin ismini görüp kndi ismini görmeyince üzülüyor,,,,,ama ben hepinizi çok seviyorum,,,,,13 martı beklyorum merakla dur bakalım ne olacak ama ben hamile kalsamda sanırım kalp atışlarını duyana kadar rahat olamıcam ama bu defa çok umutluyum mutluyum yada mutlu olmaya çalışıyorum bebeğim gelirse eger birdaha gitmesin istiyorum beni bırakmasın işallah ,,,,sanki hiç hamile kalmamışım gibi heyecanlıyım hoş hersey hamile kalmayla bitmiyo aslında hersey yeni başlıyo zorlu bi süreç ama tatlı,,,,işallah hepimiz o zorlu olsada tatlı süreçten tez zamanda geçerizzzzzz
canım inşallah keseçiğide görürsün allahım sana yardımcı olsun inşallahcanlarım eve yeni girdim vallahi kusura bakmayın pazarada gittik eşimle neyse doktora gittim sabah keseyi göremedi ama dedi birşeyelr ban tebbessün ediyo dedihaftaya salı nasip olursa gel keseyi görelim dedi yarın kan tahlili vercem bebek için hormon tahlili bu arada doktora dedim progestoron içiyorum 200 mglık sabah 1 akşam 1 dedim ban bakarak güldü aferim sana dedi içtiğgin için ama o akşam 2 sabah 1 tane iç dedi ama 100 mg vermiş bendedede 200 mglık var sabah 1 akşam bir içiyorum panik atagımı söyledim dedi korkma bebege bir şey yapmaz o dedi 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun ban gel ben senin herşeyinle ilgilenicem dedi kim demiş sigorta diye özel vallahi yanında halt yemiş ban dua edin kızlar teste sonuş 4356 çıktı acaba kaç haftalık benim mercimegim
allahım sizlerede tez zamanda tatırsın işşallah bu güzel duyguyu kusura bakmayım bir hastane bir annemide hastaneye götürdüm anca gelebildik çizelgeyi nasıl yapıyosun link atında yapam bir yada ben beceremiyorum kime yaptırsam acebe yardım edin bakem profun sen yapabilirmisin gene sana zahmet olmazsa
a
evet canım ii oluyo sevgi artıyo ama zorbe güzelim ayrı olmakteşeküür ederim kayram dün lüzumsuz bi misafir gelince aniden gelemedim ama okudum geçmişi zaten sağlsun bebişte yoruyo anca iş güç okula yetişiyoz
sagol canım gelip sohbet etmeyince kendimi tuhaf hisediyom malum alıştık artık
elacım biliyorum yazdıklarımı okuyup alıntı yaptığını teşşekkürler canım hayırlı zamanda gelsin bebişin
üzme canım kendini bende eşimden çok ayrı kaldığım zamanlar oldu bazen iyi oluyo sevginin değerini anlıyo arada özlmek iyi
ooo sen şimdiden istifa edersen biz napcaz canım gene bebekken iyiler hele bi emekleyip yürüsün heryeri dağıtsın dediğini yapmayınca zırlayıp durursa dahası okula başlayıp harfleri öğrenene kadr ömrünün yarısı gidiyo düşüp biyerini yaralarsa daha anlatmayım sen daha şimdiden pes ettin sen boşver istifa etmeyi hele bide 2. olursa sil baştan başla herşeye evet zor geliyo ama çok güzel böyle şeyler yaşamak Allah hayırlısını versin canım sen gönlünü ferah tut herşeyi gidişine bırak 3-5 sene sonra nasıl büyümüş onu bile anlamayacaksın ne güzel şeyler yaşamışım dersin
yata yata şişko olacan kız hem yatarak iş yapılmaz kardeloş haklı maaş vermemekle hemde arkasından atıyonuz kardeloşun arkasında ben varım karışmam ha
hadi bakalım sünger bekletmeden gelsin bebişin yumoşlar biran önce büyüsün
kız ne yollamış merak ettim özel değilse söyle bakıyım çabucak toparlanmanada sevindim inşallah bebişinde çabucak gelir canım
elacım ben genelde her akşam uğruyorum ama demekki karşılaşamadık sagol canım aklına geldiğim için
ya hem arkasından atın hemde mahvedecek diye konuşup kaçın vay be
aman ebrarcım yatağı düzeltip napacam zaten akşam geri yatacan
kız canınmı çekti yoksa alıp yollayalım bari
bencede okumaktan canım çıktı sndalyede oturacam diye dötüm acıdı belim ağrıdı cezalısınız
canım inşallah hayırlısıyla doğurup büyüdüğünü görürsün bende sigortaya gidiyorum hep demişimdir ilgileniyolar diye
zaten pelincim sadece doğana kadar ondan sonra bütün acılarını unutuyosun
hoşgeldin kaçak bizi unuttun sanmıştık neyseki geldin
kızlar 1 saattir alıntı yapıyorum anca oldu
slm canım nasılsınxaysex kuzubal kardelen5233+ Duru_+ ebrar_53+ + way+ mszatung yesim1548
hu hu kısslarrr
sagol eboşum valla kadınların işi zor canım napıyım asmak zorundaydım yoksa kırışcaktı kocişi beklerken...benim kociş asıyo canım ben kandırıyorum onu
way,elixsirr+,Duru_,kardelen5233,ebrar_53+,kuzubal,yesim1548,birsen29,mszatung,selam kızlar nasılsınızdurucum güle güle canım görüşmek üzre
![]()
kızlar,ben çıkıyorum,hepinize hayırlı geceler dilerim![]()
kızlar ya alt kalabalık ama kimsenin sesi çıkmıyo :82:
canım bide kan testi yaptır o daha kesin bi sonuç verir
amin canım gecmiş olsun
iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun pek girmiyorsun artık
aaaa canım çok gecmiş olsun şimdi nasıl kızın
canımsağol zaten örmeyi düşünüyorum güzel bi hırka ama hangi renk öreceğime karar veremiyorum zaten sizde olmasanız burda kafayı yerim heralde
canım bende zaten size güveniyorum çok sağolun hepinize çok teşekkürler
inşallah canım valla ben bugün adet olurum diye baktım ama olmadım yarında olmazsam çok sevineceğim
canım inşallah bir an önce büyürlerde hamiş olursun
yaaa canım sen benden sonra daha oturdun mu ???????
canım çalışmak için gitti 4 aylığına sağol inşallah bebişim benimledirde güzel haberler veririm eşime
inşallah canım halısı olur
inşallah canım çok çok sağol
canım inşallah keseçiğide görürsün allahım sana yardımcı olsun inşallah
evet canım ii oluyo sevgi artıyo ama zorbe güzelim ayrı olmak
slm canım nasılsın
iyi canım sen nasılsın
canım burası insana moral dopalıyo benim moralım bozuk olunca burdaki kızlar sayesinde düzeliyo valla...bende iyiyim canım eşim büyük bi kaza atlattı allaha şükür bişey olmadı kocişimeselam cnm iyiyim cok sukur bu aksam burdaydım genelde moralım ondanmı iyi bilmiyorumsen nasılsın iyimisin cnm
evet canım ondan yapıyodur...öyle deme eboşum ya inş hayırlı zamanda gelecek minişin ben buna inanıyorum tatlım...ben cevap yazdım kuzum sen okumadın sanırsam ben pek sıcak bakmıyom benim koca hiç bakmıyo he çok iyi diyolar ama ben korkarım
saolsun canım naapsın adamda korkuyodur yapıyodur benimki korkmuyo olma ihtimali olmadığı için![]()
cok sagol kardelenim yok canım buraya yazmamıştım atlamadın yani tatlım bu arada ben bi kişi kabul ettim msn ye o sensin dimi canım...geçmiş olsun pelincim,atlamışım galiba tatlım.
çok gecmıs olsun cnm bı verdıgınız varmıs Allah bırbırnıze bagıslasın sızı bıde inş olacak bebişlerinizi:))
sağol way cım sen nasılsın
ablacım teldeyim gelcemm![]()
cok sagol bitanem haklısın bi sadaka vermemiz lazım...amin canım rabbim hepimizi kötü kazalardan korusun...eboşum benim net agır ya oyuzden gec yazıyorum...ayy çok geçmiş olsun canım ya allahım korumuş bi sadaka verin
allahım kötü kazalardan korusun
canım sen buraya takılmaya devam et daha iyi olacaksın emin ol![]()
canım sen buraya takılmaya devam et daha iyi olacaksın emin ol![]()
way,yesim1548,elixsirr+,lagrima,pelin67,ebrar_53+,elaezel,birsen29,
slm kızlar bugün maşllahımız var bi ara 12 ye ulastık
tamam canımsağol way cım sen nasılsın
ablacım teldeyim gelcemm![]()
canım burası insana moral dopalıyo benim moralım bozuk olunca burdaki kızlar sayesinde düzeliyo valla...bende iyiyim canım eşim büyük bi kaza atlattı allaha şükür bişey olmadı kocişime
evet canım ondan yapıyodur...öyle deme eboşum ya inş hayırlı zamanda gelecek minişin ben buna inanıyorum tatlım...
cok sagol kardelenim yok canım buraya yazmamıştım atlamadın yani tatlım bu arada ben bi kişi kabul ettim msn ye o sensin dimi canım...
cok sagol bitanem...amin inş canım allah razı olsun![]()
canım benim inş dokuz ay boyunca olmassın adet seninde halayını cekeriz böyle inş![]()
geçmiş olsun canım ama sevindim bişey olmadığına
öncelikle hoşgeldin tatlışımsağol canım bende iyiyim
kızlar bugün adet olmadımmmmmmmmmminşallah
hamişimdir yarında olmam inşallah
canım senden değil benim de yavaş kkda sorun var galibacok sagol bitanem haklısın bi sadaka vermemiz lazım...amin canım rabbim hepimizi kötü kazalardan korusun...eboşum benim net agır ya oyuzden gec yazıyorum...
güle güle canım sanada iyi geceler tatlı uykular görüşmek üzre![]()
öyle canım cok hoşsunuz maşallah Allah hepinizin gönlünüzdekileri versınben cıkıyorum kıslar sabah erken kalkıyorum yarına görüşürüz sağlıcakla kalın inş ii geceler
![]()