Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ozaman buruya giren size zahmet deyiversin :1::1::1:
ben çıkıyorum belim agrımaya başladı görüşürz bebekler mercimegim teker teker teyzelerini öpüyo:38::38::38:

allaha emanet ol canim,bizde onu öptuk canim:38::38::38::38::38:

kız demiden beri çırpınıyorum burda kusura bakma hakkettin bunu sen al bakıyım bir tat tadını :57::57::57::57:
ah canım çokmu acıdı gel öpemde geçsin :38::38::38::38:

kiz sevtun allah iyiligini versin iyimi,sana bosuna daykci sevtun demiyor kizlar:1::1::1::1::1::1::60::60::60::60::60:kac defa yazdim kiz sen görmedin:60::60::60::60:

yok öyle öpmek falan,hem dövuyon,hem öpuyon nasil oluyooo, ooo:60::60::60::60::60::60::60:

saka saka gel öpem:70::70::70::70::70:

canım iyi çok şükür kız canım doktor öğle söğledi bakalım kısmet ne olursa kabul
sevindim canım demek kızın olcak ne güzel rabbim hayırlısını nasiıp etsin derdacım...
derdacım sagol kuzum moral verdin yarın bir dr daha gidicem pek ümidim yok ama yınede gidicem emın olım herkese teşekkür ederim kızlar ne gelirsen allahtan yapacak bişey yok
canım benim inş gelişmiştir bebişin hayırlısı olsun dualarım seninle...
gel bebekim yumurtlatayım seni ben :1::1::1:kız bu yumurtalarla başımız derte he ah şu yumurtalar bir çatlasalar annecikleri neler alıcaklar haberleri yok he:57::57::57::57:

tamam bebeşim ha şöyle bu arada çok şirinsin haberin olsun :38::38::38::38:

canım bir ara adresini ver sana nasip olursa yelek örüyorum talı bir renk aldım sorma bir dogsum kargoyla kapında sonrada aklımda birsen var yakınmıydı hatun acaba bana be:44::44::44:unuttum gitti he :1::1::1:

canım allahtan umut kesilmez bunu bil bir doktorla baglı kalma sen güçlü bir kadınsın unutma bunu:20::20::20::20:

# KAYRAM29+
# ebrar_53+
# nihaLite
# derdanur

merhaba kizlar,:3::3::3::3::3::3::3:nasilsiniz?:26::26::26::26:
sende cok şirinsin bebişim:86::86::86:
Sevtuncum bulantılarım ve bişey yiyemediğimden dolayı halsizliğim olmazsa süperim birde bugün kasık ağrılarım var bakalım hayırlısı allahtan.
Bu arada sabah sana teprik koydum ama görmedin hayırlı sağlık bebişin olsun inşallah birde hem vajinal baktırmıyon hem kese görünmedi diye üzülüon benim 7. haftaya kadar hep alttan baktılar anca gördüler oyüzden baktırmıyorsan bari panik yapıp bebemizi üzme tamammı.

İnaşallah canım dualarım hepinizle allahım kabul eylesin inşallahh
canım bebişin iyi olsunda bulantılarında gecer inş...amin mirandacım rabbim kabul eder inş...
sevtun daha cok erken keseyi gorememis olabilirsin uzme canini deyrrin kac cikti..
kayrecim iyiyim sen nasilsin

abla geldim 2 gunfur misafirim var giremedim
benim adet sancilarim badladi
bugun 23. gunum ve ben dun dayanamayip test yaptim tabiki sonic kocaman negatifff
herseyin hayirlisi
sen nasilsin....
hayırlısı olsun canım belkide cıkmamıştır umudunu yitirme aleynacım...
1.60 bebekim kilo 93 yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim kız yazıyı degiştiricemde nasol olucek :27::27::27:

ozaman buruya giren size zahmet deyiversin :1::1::1:
ben çıkıyorum belim agrımaya başladı görüşürz bebekler mercimegim teker teker teyzelerini öpüyo:38::38::38:

canım kontrol panelinden profilimi düzenleye gir ordan degişiyo...güle güle sevtunum bende mercimegi ve seni öpüyorum kendine iyi bak görüşmek üzre:16::16::16:

masallah canim yaa,nasil verdin??belli bir diyet mi yapiyorsun??canim dun özel mesjina cevap verdim,gördunmu canim:34::34::34::34::34:

insallah canim insallah,cok sagolasin canim haber verdigin icin,:38::38::38::38::38:

ben bir ot içiyorum cnmöle verdim :64::64: gecenlerde bahsetmiştim:61::24::24:

aldım ekledim cnm ama kaplısın:26:

canım saolsın balım ben geldım sen cıkıyomusun eldı mısafırve ben azad oldum annemın ellırınden hehehehehe demek ole canım nedn sen mıkrop kaptınkı antıbıyotık kullanmmaısmıydın

canım tedavın hayırlı olsun ınsallah gelsın bebegın bır an once

tamam kuzum uzuldum gıdısıne ama canın saolsun bebıkımıze ıyı bak heeeee

canımm belkı gormemısındır ama bencede umıdını hemen yıtırme zaten olmassa da uzulme tedavını olur saglıklı bır sekılde hamıle kalırsın ınsallah

kayracım nasılsın canım benim daha iyisindir inşallah :71:
gel bebekim yumurtlatayım seni ben :kız bu yumurtalarla başımız derte he ah şu yumurtalar bir çatlasalar annecikleri neler alıcaklar haberleri yok he

tamam bebeşim ha şöyle bu arada çok şirinsin haberin olsun :

canım bir ara adresini ver sana nasip olursa yelek örüyorum talı bir renk aldım sorma bir dogsum kargoyla kapında sonrada aklımda birsen var yakınmıydı hatun acaba bana be:unuttum gitti he :

canım allahtan umut kesilmez bunu bil bir doktorla baglı kalma sen güçlü bir kadınsın unutma bunu:20::20::20::20:

kız daha rahatsızlığım varmı yokmu belli değil sadece bir başlangıç olacak rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah canım
sende benim gibi arkadasina gitmissin bugun ebrarcim,bende yeni geldim,hemen k,k actim:1:seninde ellerine saglik canim:16:

::allahta seni guldursun canim

sende sagolasin canim,dun özle mesjina cevap verdim görudunmu canim???:26:

bazen dusuncesizce davranabiliyor komsular canim,uzume kendini,guzellikle ikaz edersin olur biter,:16:

kolay gelsin canim:16:

insallah pelincim insallah:38:

hadi bakalim gelmez insallah,rabbim sevindirsin canim:38:

sevtuncum benim sahsi fikrim ama,esinin annesinidr ne kadar kötu olsa da,buyukluk sende kalsin canim,sen affet,allah rizasi icin affet.hem bu hepiniz icinde hayirli olur,kendini uzmemis olursun tatlim:16:

canim cok gecmis olsun,olanda hikmet vardir.:38:

canim yukarda yazdim ama,esinizle mutllulugunuz icinde aileler ile gecim cok önemli,cunku kirginlik olunca bunda her iki tarafta etkileniyor,yinede sen bilirsin,kendin icin en dogru karari sen vereceksin:16:

sen sagolasin canim,hamdolsun iyiyim canim,ya sen nasilsin??:26:

canim masallah kayinvalidenin kayinvalidesi yasiyormu:30:allah hayirli ömur versin.misafir hem keyifli hem de zor oluyor tatlim,allah yardimcin olsun..kayinvalidene hayran oldum bu arada,keske benim ki de böyle hassas olsa idi:59::59:neyse herseyde bir hayir hikmet var:16:

canim allah kolaylik versin,tabiki gecirdigin operasyon kolay degil,ama sabrettigin ölcude gunahlarina keffaret olur canim:16:

canim insallah hayirlisi olur hakkinda,insallah bebiginin gelmesine vesile olsun:16:

çok haklısın garipçim ama şu garip adını sana yakıştıramıyorum :40:
kız bende altayım niden görmüyon beni ben :3::3::3::3::3:bende herşey eşim için diyorum ne yapalım başa gelen çekilir :1::1::1::1:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
ivet :24:öyle oldu canım :48:

leyloşum onun hızına yetişemezsin hatun fırıl fırıl maşallah :40:
buarada nasılsın canım küçük cimcime nasıl öpüyorum seni

iyiyiz yeşimcim sen nasılsın?sende geç uyananlardansın galiba benim gibi

ay hadi inşallah kuzu bebiş yolda

sevtunum testlerin güzel çıar inşallah canım
ya artık şu eltiyi filan at kafandan sen mucizeni düşün ya bırak ne halleri varsa görsünler .

dualarım seninle tostim rabbimin mucizeleri sonsuz dur ona sığınalım

inşallah atlatırsın mrandam hayırlısıyla allahım bebişini korusun

canım gezmedeydim bugün ya şuandada evde değilim annemlerdeyim gerçi bugün kapı kapı geziyorum :
ayrıca horozlu komşuyu alt ettinmi

saol canım allah razı olsun sende iyiymişsin
akıntı olabilir çok normal niye endişeleniyosunki

slm semroş nasılsın?nerelerdesin yaa kaçak

evet gezmelerdeydim bugün halada öyleyim kkya bakmadan duramıyoruzki yemek yemek su içmek gibi oldu :kkk:

buralardayım canım ama el işi gözümü çok yoruyor çok fazla pc ile ilgilenemiyorum gözlerim çok yanıyor yaptığım el işlerini burdan size göstersem site problem yaratırmı sorun olurmu yani ayrıca bende sizide çok özledim heeeeeeeeeeeeeeee:48::48:
kız gerçektenmi görürüm işşallah keseyi salı günü ya :59::59::59:

öp bebekim öp azim vallahi herşey olay kafada bitirmek inanın diyene inanmayım lafıma inanın çünkü panik atak illetini ah bir kafamda bitirsem iyi olcek :57::57::57:okadar diyorum git nerde yüzsüz istemiyorum geliyo gene :1::1::1:

bak ben ne yaptım biliyomusun gülmek yok ama :20::20:
ilk önce tartıldım sonra yazdım kagıda vucudunda nekadar yerim varsa ölçtüm:1::1::1: eşime dedim bir haftada bir ölç adam bıkmıştı vallahi:40::40::40: tartıya her gün çıkma yürüyüş çok önemli bol bol yürü en az 1 sat aletler varsa bin eve geliyodum gene cimlastik yapıyodum sonra duşa yatmadan bir soda yemekleri az ye porsiyonunu azalt 3 beyazdan uzak dur kimseye deme kilo veriyorum diye her yemek yemek istediginde muz incir armut üzüm hariç herşeyi ye benden sana izin hayatından eyi çıkart balık tavuk ye bol yesillik bıcakla salataları dograma ellerinle parçala havuç turbu rendeye çekme sakın küçük küçük dogra agzını yor yani bol bol sakız çigne bir resmini buzdolabına koy ama biraz daha iyi fotokopi çektırdim koydum ben dolaba biraz büyüttük biz kendimi gördükçe:57::57::57::57: eşimin bir pijama takımı vardı inan onun içine girmek ne mümkü okadarda seviyodum dediki ban söz kiloyu ver o senin inanın verdim ben giyiyorum :32::32::32::32::32:kıyafetlerimi büyük gelenleri yolladım gitti zayıf oldumya neden yaptım lşimdi ona gelelim ben eger yollamasaydım derdimki içimden aman boşver gene giyersin yok ben öyle yapmadım dedim yallah :41::41::41::41:şimdi beni tanıyanlar şaşıpta kalıyo az yedigimden iyiyim çok y,yince rahatsızlanıyo midem bol brokoli havuç yiyorum inan brokoli satanlar beni görünce seviniyo haftada 2 kilo alıyorum amanın verdim kile mikafatımıda alıcam işşallah tutmayın beni aman yandan yandan :64::64::64::66::66::66: başardım sizde başarabilirsiniz:70::70::70:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:eşlik edeyim fıstığım sana allah neşeni arttırsın daim etsin
semracım h.g nerelerdesin kıss sen:57:

hoşbuldum canım benim idare ediyoruz işte bu günümüze şükür kurs ev derken canım çıkıyor sizler nasılsınız :16:

Son düzenleme:
birsencim seninle konuşmak isterdim ama gözlerim çok yanıyor o sebepten kapatmak zorun dayım allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyy:79:

kayracım nasılsın canım benim daha iyisindir inşallah :71:

kız daha rahatsızlığım varmı yokmu belli değil sadece bir başlangıç olacak rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah canım

çok haklısın garipçim ama şu garip adını sana yakıştıramıyorum :40:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

buralardayım canım ama el işi gözümü çok yoruyor çok fazla pc ile ilgilenemiyorum gözlerim çok yanıyor yaptığım el işlerini burdan size göstersem site problem yaratırmı sorun olurmu yani ayrıca bende sizide çok özledim heeeeeeeeeeeeeeee:48::48:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:eşlik edeyim fıstığım sana allah neşeni arttırsın daim etsin

hoşbuldum canım benim idare ediyoruz işte bu günümüze şükür kurs ev derken canım çıkıyor sizler nasılsınız :16:

bende iyiyim cnm sağoll:34:

arkadaşlar iyi akşamlar ben öncedende yazıyordum hatırlayan varmı bilmem.bende hala bir gelişme yok bebek adına ama nasip diyorum doktorumun dediği gibi bekliyorum.doktor şimdilik bir sorun gözükmüyor demişti en son gittiğimde ama sizde de oluyor mu bilmem pazar günü nişanımız vardı çok oynadım sonra evime gidip oturduğumda akıntı geldiğini hissettim lavaboya gittiğimde pembe kan gördümdamla halindede değildi hemde bayaydı..arkadaşlar bilgisi olan varmı,Bu bir problem mi?başka bir doktora gözüksem mi?

arkadaşlar iyi akşamlar ben öncedende yazıyordum hatırlayan varmı bilmem.bende hala bir gelişme yok bebek adına ama nasip diyorum doktorumun dediği gibi bekliyorum.doktor şimdilik bir sorun gözükmüyor demişti en son gittiğimde ama sizde de oluyor mu bilmem pazar günü nişanımız vardı çok oynadım sonra evime gidip oturduğumda akıntı geldiğini hissettim lavaboya gittiğimde pembe kan gördümdamla halindede değildi hemde bayaydı..arkadaşlar bilgisi olan varmı,Bu bir problem mi?başka bir doktora gözüksem mi?

ben seni hatırlayamadım,kusura bakma.
sorunun cevabını ise bilmiyorum,pembe ise,belkide yerleşme kanaması falandır,adetinin kaçıncı günündeydin?

ben geldimmm...bugün metroda giderken birden aklıma cocugumun oldugu geldi.kokladım annem ne cok bekledim seni falan dedim metronun sallanmasıyla kendime geldim gözümden yaş gelmiş millet bana bakıyor offffffffffffff:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Back
X