Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok şükür birde dünürüme anlata bilsemiyyim cnm saol sen nasilsin![]()
kıss dünür inamıyorum
olamazzzzzhaala ne yazdımı anlamadın
![]()
kızlar ben çıkıyorum,eşimin işi varmış pc de,görüşürüz.![]()
iiiiiii geceler canım tatlı rüyalarrrrrrkızlar ben çıkıyorum,eşimin işi varmış pc de,görüşürüz.![]()
görüşürük kardeloşumm
bende ferdi dinliyom efkarlandım ah bu geclerrr![]()
banucum azar azar çok öğün yiyecekmişisiniz bide eliniZden geldiği kadar ara öğünlerde meyve yiyin ekmekle yemeklerin suyunu azaltınKız kaç kıilosunki sen benim takıldığım 90 kilolular topiğ var gel orda hep beraber güzel kilolar veriyoruz.Ben sana listelerde veririm.
Kilolarımız yakın garipcim sen gel o topiğe burda konuşursak kızlara ayıp olur konu dağıtmış oluruz.
Azmedince oluyor ama ben bıktım valla ben çokk daha kiloluydum bayağa verdimm.
Bravooooooooo
Ben leslie yapıyorum canım süper sende zayıfla diye bir site var ordan indir çok eğlenceli bizim topikte herkes yapıyor ve kilolar gidiyor 1.5 ayda leslieyle 7.5 kilo verdim
Ayy süper kız kilon ben okadar olsam daha ne isterim.
Canım böyle yapm a sabret bazen hepimize oluyor çok istiyoruz inşallah Rabbim görür.
ececim hayırlısı olsun sonuçta varsa olacaksa adet olsanda olur üstüne görme diye bişey varkızlar malesef geldi kırmızılar ama adet gibi değil damla halinde çok az kahverengi şeklinde ve hiç ağrım yokkk![]()
kız kardeloş dur işe daha yeni girdi hele bi ay denede öyle ver maaşını sonra parayı alınca çalışmaz işler sana kalır bakToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
kardelen5233 SeLiNa23+ leyla_87
hepinize hayırlı günler
selina cım,asistan olduğun belli,benden önce gelmişin topice
bu ay parayı haketcen galiba,bankamatik memuresi sözünü yedircen bana![]()
selinacım saçların güzel oldumu kız eşin beğendimi bak işlerde yap kardeloşa bırakma hepsinicanım benim çıkmıştım şimdi gördüm.iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın?
evet canım maşallahı var senden benden sağlam.ama sorsan ölümcül hasta sanki.çok naz ediyo söylene söylene hasta olcak yani o derece.ayrıca kayınvalidemde saolsun çok iyidir.adı kayınvalide sadece yoksa annemden farksızz.o bana karşı öyle bende ona karşı aynı kendi annemle olduğum gibiyim.allah razı olsun derim hep arkasından.
valla bu sefer ben dayakçı olcamm,kimyasal diyenlere inanıyon biz burda yırtınıyozz hala kafanı kimyasala takıyosun.aşk olsun çok kızdımm.üstelik son adet tarihinden hesaplanıyo hafta muhabbeti.yani aslında yumurtladığın günden sorası hesaplanır yani şuan 1.5 hafta fazla yani.bu yüzden acele etme gözükecek.kimisi 7 haftada görüyo keseyi 8 haftada da kalp atışını duyuyor.moral bozma lütfen.ayrıca kimyasalda değer çok düşük olur ve gittikçe düşer.ayrıca sen eşsiz bi hatunsun canım.maşallahın var rabbim enerjini artırsın.herkese herşeye yetişiyorsun.ilerde bebişinede yetişeceksinn.
karar vermek başarmanın yarısıdır canım.istedikten sora verirsin.sevtunun tavsiyelerinin hepsi çok doğru.uygula ama sağlıklı bir şekilde ver.herşeyi kısıpta vitaminsiz halsiz düşme.
günaydınn profum.hoşgelmişsin.geçmişi okurken bi ara baktım seni gördüm aşağıda.dedim asistan olduğum belli ben önce geldim.sende yazmışsın aynı şeyi.aldığım parayı haketcem tabe
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize.ben bugun kuaföre gitcem dip boya zamanım geldi,yaş 24 ama beyazlar baya var.süslenem püslenem gelem yanınıza.
garipcim okuyup cevap yazdığın için teşekkürler canım inşallah bebişin çabuk hayırlısıyla gelir canımhosgeldin kardelencim,nasilsin canim??:26:
sağol canım kendine iyi bak dinlen bu arada ev işin bitmedi kim yapacak kız yardıma gelekmi kızlarla 1 günde yaparızah canım goz bebeklerim yollarda kaldı nerdesin mesenede bende olmak isterdin bak şimdi kıskandım he
canım allahım tez zamanda versin işşallah bende bir şeyi unutmuyorum eşime otobüse bindik kadının kucagında okadar güzel bir bebek varki dedimki istesem sevmeye verirmi dedim oda bir şey der belkim kırılırsın boşver dedi ama yaradan okadar büyükki bak gene yolladı bebegimi bana işşallah bebegim bu kerez benimle kalır allahım ne olur bunu bana bagışla arkadaşlarımada ver eşleriyle sevinsinler işşallah
canım benim alıntılar uzun oldugundan kısasını alıyorum görüşemiyoruz kız kaç zamandır he
hade öp bari
banucum birsencim selinacım gözümden kaçan varsa kusura bakmayın allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız iyiki hayatıma girdiniz siz varken benim sırtım yere gelmez bebeklerçünkü en iyi dost en iyi kardeş sizlersiniz benim için kızmayın bana ne olur kayıplarım olunca helede yolun yarısına gelipte sonunu getirememek çok acı birşey biliyorumki sizlerde benle sevindiniz benle agladınzı aynı benim gibi sizleri sefiyorum geşim bakıyım şefkatli tombul kollarıma bakem teker teker hepiciginize sarılıyım bir
bakın kollarım hepinize yetti kim demiş tombullarda iş yapamaz diye![]()
kız kaçak nerelerdesin gene kayboldun ortadan kardelenler azaldı bak özletmeyin kendinizikızlar mrb ben duaları okudum 20 tane
sanada güzel gün ve günler dilerim elixsirrselam kıslar hepinize güzel bir gün diliyorum![]()
aleyna napıyon ya tam olarak sonuçların belli oldumu canım yazdıysan görmemişimdir bu ara zor okyup yazıyom kendine iyi bak canımkızlar gecmişi okudum ama alıntı yapmadım
herkes iyi MAŞALLAH
vaycım leke şeklinde sürüyosa test yaptır belki vardır düşük yapıyosundur ihmal etme
selinacım ben profiline girdim ama arkadaşın listemde yoksun diye fotoları göremedim merak ettim şimdi sana arkadaşlık talebinde bulundum
beyazlar bende de cok var 26 yaşındayım ama irsi bizmde ailede cabuk beyazlar saclar
teşekkürler kayracım sen nasıl oldun ben iyiyim arada ağrılarım var uğraşıyoz tekmeleri iyi atıyo büyüyünce topçu yapacamcanım ole snı cok ıyı anlıyorum ama dua edıp sabretmek gerekıyor galıba ne zmandır beklıyordun se bebısnı ınsllah dah fazla bekletmez
canımm sacını boyatıyormussun ınsallah ıcıne sıner ve daha da guzelesırsın balım sacını boyatma ıyı gelıyor ınsana ama be uzun zamandır yapmadım yapamyıda dusunmuyorum acıkcası saldım gıdıyorum heheyyyyy
kuzu gecen gu bısy ızledım sunnet olan gunde ıkı ogunyemekmıs ama drum bana gunde 6 ogun az az yıyeceksın dedı pko ıcın yanı e bu nasıl olcek sımdı
canım ınsallah olur hepımız ıcın en kısa zmanda hayırlı evlatlar dılıyorum
canım bende sana dılıyorum ama daha gelemedım bı yandan kardesımle kamerada konusuyom bı yandan kkyı okuyodum baya gecıktı yanı nasılsın
canım ya cok zor durumumuz hepımız bole seyler yasıyoruz ama bu kadar umutsuz olma ne olur
ısallah bebıs sınyalıdır
canım hos geldım ama daha yenı gelebıldım ve gıtıdyorum yuruyus vaktım geldı
kızlar hekese cok gusel bır gun dılıyorum ınsallah ınsallah hersey gusel olur hepımız ıcın cıkmalıyım sımdı
ablacım sen tavuk olamassın kı sen benım mıık cıvcıvımsın yerım senı ben kzummmmmmmmmmm
bırsencım nasılsın kuzum ya tekmeler hıssedılıyordur dımı nınnı sole bol bol konus pasayla kızzzz
kardelosum senınle msne grusuyok zatiiiiiiii optum kuzu
yahu bizim kızlara noluyosa bu ay herkes uyuyo bi ben uyuyamıyorum üff bu ne ya yeşim fazla uyuma bak kışta bitiyo sonra yazı kaçırırsınızselam canım iyim ben cok sukur bugun evdeydım mıskınlıgım uzerımde sabahtan berı pineklıyorum tv.bilgisayar aha aksam olmus esım gelcek sımdı neysekı yemek varsen naptın iyimisin
pelin bende aynıyım uykusuzum ama uyuyamıyorum bırakmıyolarki uyusakiyi yapıyosun canım... benimde uykum var ama uyayamıyorum gündüzleri bende seni öpüyorum![]()
elacım başın sağolsun canım hepimiz zamanı gelince göçüp gidecez mekanı cennet olsun canımarkadaşlar iyi akşamlar babanem vefat etti ben dün gece memlekete geldim alelacele,çok üzgünüm ama takdiri ilahi RABBİM büyük,,,,ebrar ayetelkürsiler bitti canım haberin olsun
teşekkür ederiz durucum elinden geldiğince yazmışsın geçmişi okuduğunu bilmek bile yeterelixsirr
Bacım duana gönülden aminnnnn...
Vakitsiz öten horuzun kafasını keserlermiş tut yakala akşam yemeğiniz diye ver komşunun eline o horozu fıstık :)
Pelin
Canım bir ben bulamadım galiba tül perde asacak koca ..
Bacım geçmiş olsun kocişine Allah korumuş vallahi...
Rüyn hayırlara çıksın inşallah fıstık....
Ebrarcım
Valla benim adamda yapmaz böyle işler tülmüş perdeymiş herkes işini bilsin der çıkar işin içinden
Yeşim
Bacım insan yalnız olmadığını bilince genel olrak kendini iyi hissediyor iyi ki varsınız :)
Canım erkekler hep öyleler pireyi deve yapmaya bayılırlar benim koca da aynı başı ağrısa olay oluyor cilvesinden yanında durulmuyor :)
Way
Örgüyemi başladın :) oh ne güzel ben örgü öremiyorum içim sıkılıyor örmeye kalksam :)
Adet olmuşsun ama üzülme herşey de bir hayır vardır üzülme tatlım...
Elaezel
Canım sen hamile kal biz hesabını kitabını hep birlikte seve seve yaparız.Bebişlerinin durumları için çok üzüldüm inşallah gebe kalır sorunsuz bir gebelik yaşarsın.Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın tatlım..
Bacım başınız sağolsun, babaannene Allah'tan rahmet sizlerede sabır diliyorum.
Lagrima
Canım ben o su torbalarından çokk korkuyorum aman dikkatli ol 3 yıl önce annem gripti o torbalardan yaptım verdim meğer ona çok sıcak su konmuyormuş bilemedim baş kısmı bıçak kesmiş gibi patladı anacım 3 ay sol bacağı 3. dereceden yanıkla kötürüm gibi yattı inleye inleye...Aman dikkatli ol
Birsen
Bacım lüzumsuz misafirlerine söyle doğumdan sonra gelsinler.Yormasınlar seni :)
Sevtun
Bacım merak etme bebişin orda bir yerde naz yapıyor bacıcım nazz :)Bebişin hayırlısıyla zamanlı ve sağlıklı olarak gelicek annesine ben inanıyorum..
Eltini de kafana takıp üzülme sen git kayınvalidenin elini öp tatlım..Eltini de alla'a havale et nihayetinde kötü söz sahibinindir,büyüklük sen de kalsın...
Banucum
Annen gripmiş geçmiş olsun bacım acil şifalar dilerim...
Miranda
Canım çok geçmiş olsun grip bu yıl aldı başını gidiyor acil şifalar diliyorum..Dualarımız bebeğin ve seninle sağlıkla dünyaya gelir inşallah...
Uscu
Şeker hoş geldin :) erken yitirmişsin umudunu hiç yakışmıyor böyle umutsuzluk ha gayret bacım daha yeni başlamışsın bismillah :)
Tosti
Canım benim bebişin için üzüldüm.Ama vardır bunda bir hayır.Haşimato bir tür tiroid hastalığı bildiğim kadarıyla ilaçla tedavi edilebiliyor bildiğim kadarıyla..Hakkında hayırlısı olsun birtanem....
Derdanur
Bacım hatrımızı sormuşsun ben biraz rötarlı takipteyim :) bacı şükür iyiyiz inşallah sen de iyisindir Allah'ın izniyle...
Semraozsoy
Bacım yumurtlama takibine başlıyormuşsun hadi hayırlısı rabbim yüzünü güldürsün inşallah tatlım...
Subade
Hakkında hayırlısı olsun canım demekki kısmet değilmiş bu ay..Üzülme yeniden umutlama zamanı umudunu yitirme....
Kayram
Bacım inşallah gözünü açtığında eşini gördüğün gibi,aynı şekilde bebişinide gördüğün günler gelecek.Hakkında hayırlısını nasip etsin yaradan...
Sunger
Bacım inşallah yumoşların en kaliteli cinsinden büyümüştür dualarım seninle :)
Aygunes
Hoşgeldin bacım hayallerinin en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşmesini diliyorum mevladan..
Patikli
Tatlım daha önce mesajlaşmıştık ama kutulurımı doldurduk nedir :))) tamam tatlım sağlık olsun sebebine bilahare bakarız yeniden
Garipcim
Adet zamanına daha bir hafta var bu kadar erken gelmez sanırım,biz onu hayra yoralım hayır olsun belki de bebiş ben yola çıktım diyordur :) Hayırlısı inşallah ....
Bacılar son iki saattir geçmiş okuyorum yazılarınıza bu şekilde yorum yapmak istedim 50 sayfanın üstünde bir geçmiş olduğu için bir elli sayfada ben yormayayım sizleri geçmişle dedim
Dün bugün kardeşlerim bendelerdi birlikte yedik içtik gezdik öğleden sonra gittiler.Soluğu burada aldım umarım hepiniz iyisinizdirBen yeteri göremedim günlerdir haberi olan var mı acaba içinizde ???
kız kimler geziyo yakalayalımneden topiğimiz bomboşşşşş...... altta birileri varda başka topiklerde geziyorlar sanırım....
canım vazgeçtinmi annelikten istifa etmeden sesin çıkmadı kızında iyileşmiş dikkat et havalara çarpar kendine iyi bak canımyaf bende geliyom geldigimde kimseler olmuyo yazışmıyoda kıslarrrr gelin gayriiiiiiiii![]()
canım günde 2 kullanıyosan klomeni günde 4 e kadar çıkarıyo dr ilk ay fayda sağlamayabiliyo yumoşalrın çatlaması içide gerçi kardeloş yazmış ama 18-20 mm olması şartiiii akşamlar malesef dünür büyümedi yumoşlar cmt tekrar gidecem eğer yine büyümezse artık diğer aya inşallah bakalım kısmet sanırım klomen bana yeterli gelmedi dr ilacı değiştiririz dedi inşallah büyürde gerek kalmaz bi ri 8 biri 9 santimmiş normalde ne kadar olur acep bilen varmıııı
semraozsoy GokceRana23 elixsirr kutaylin hepinize iiii akşamlar keyifler nasıllllll![]()
semra canım baya uğraşmışşsın belli oluyo pc yada kk arada gıcıklık yapıyo sen iyi olda gerisini boşver oğluşun nasılkızlar bir sürü alıntı yaptım yaklaşık iki saattir uğraşıyorum sitede olanlar bilir altta görmişlerdir beni bana yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum alıntıları yollarken pc nin ekranı birden karardı ya benim pc yada site kafayı yedi gözlerimin acımasına rağmen çok uğraşmıştım ama malesef olmadı çok üzgünüm hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun bayyyyyyyy:79:herkeze iyi geceler![]()
canım burda 10-15 yıldır bebişi olmayan var sen daha 2 aydır uğraşıyosun kafana takma korunmadığın için vücut kendini 6 ay 1 sene anca toparlar hayırlısı olsun canımslm kızlar ,,,benimde dileğim anne olmak
,aralık ayından beri korunmuyoruz ama hala gelmedi bebişimizz,,,
hayırlısı olsun bekleyelim bakalım ne zaman gelecekkk minnaklarımızz
![]()
kızlar ben çıkıyorum,eşimin işi varmış pc de,görüşürüz.![]()
öle canım amannn işte bende 1 gün gecikince kaptırdım işte kendimi hamileyim diye ondan benim üzüntümtemem yavaş giderim merak etme sen bebekimagır çekim olur demi
hamiş garip hamiş garip kız işşallah bebek vardır hayde görüyüm seni bu maçı alıcan başka yolu yok
ah canım inan aynı beni anlatmışsın yazık kız kocişe onlar olmasa bizim halimiz nece olur dövme kız öp öp
canım üzülme yaradanın bildigi vardrı belkim bebekim alahım tez zamanda veriir merak etme olmasaydı benim olmazdı 7 senede bir hamile kalıyodum ben bak yaradan okadar büyükki verince veriyo sen itikadını yitirme yaradanımdan iste bak gör neler oluyo sende şaşar kalırsın ah canım gel bakıyım yanıma![]()
öle inşlahh olacak allahın izniyleCanım ya üzülme önünde dha çok günler var inşallah olucakkk.
Ah be canım bütün erkekler hep aynı çok severler naz yapmayı napıcan sabret yoksa kavga çıkar.
basınız sağolsun canım neden hastalığımı vardıarkadaşlar iyi akşamlar babanem vefat etti ben dün gece memlekete geldim alelacele,çok üzgünüm ama takdiri ilahi RABBİM büyük,,,,ebrar ayetelkürsiler bitti canım haberin olsun
evet canım örgüye verdim kendimi ama nedense bebek örgüsünden baska birsey örmek istemiyorumelixsirr
Vakitsiz öten horuzun kafasını keserlermiş tut yakala akşam yemeğiniz diye ver komşunun eline o horozu fıstık :)
Pelin
Ebrarcım
Valla benim adamda yapmaz böyle işler tülmüş perdeymiş herkes işini bilsin der çıkar işin içinden
Yeşim
Bacım insan yalnız olmadığını bilince genel olrak kendini iyi hissediyor iyi ki varsınız :)
Canım erkekler hep öyleler pireyi deve yapmaya bayılırlar benim koca da aynı başı ağrısa olay oluyor cilvesinden yanında durulmuyor :)
Way
Örgüyemi başladın :) oh ne güzel ben örgü öremiyorum içim sıkılıyor örmeye kalksam :)
Elaezel
Canım sen hamile kal biz hesabını kitabını hep birlikte seve seve yaparız.Bebişlerinin durumları için çok üzüldüm inşallah gebe kalır sorunsuz bir gebelik yaşarsın.Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın tatlım..
Lagrima
Canım ben o su torbalarından çokk korkuyorum aman dikkatli ol 3 yıl önce annem gripti o torbalardan yaptım verdim meğer ona çok sıcak su konmuyormuş bilemedim baş kısmı bıçak kesmiş gibi patladı anacım 3 ay sol bacağı 3. dereceden yanıkla kötürüm gibi yattı inleye inleye...Aman dikkatli ol
Birsen
Sevtun
Bacım merak etme bebişin orda bir yerde naz yapıyor bacıcım nazz :)Bebişin hayırlısıyla zamanlı ve sağlıklı olarak gelicek annesine ben inanıyorum..
Eltini de kafana takıp üzülme sen git kayınvalidenin elini öp tatlım..Eltini de alla'a havale et nihayetinde kötü söz sahibinindir,büyüklük sen de kalsın...
Banucum
Miranda
Canım çok geçmiş olsun grip bu yıl aldı başını gidiyor acil şifalar diliyorum..Dualarımız bebeğin ve seninle sağlıkla dünyaya gelir inşallah...
Uscu
Şeker hoş geldin :) erken yitirmişsin umudunu hiç yakışmıyor böyle umutsuzluk ha gayret bacım daha yeni başlamışsın bismillah :)
Tosti
Canım benim bebişin için üzüldüm.Ama vardır bunda bir hayır.Haşimato bir tür tiroid hastalığı bildiğim kadarıyla ilaçla tedavi edilebiliyor bildiğim kadarıyla..Hakkında hayırlısı olsun birtanem....
Derdanur
Bacım hatrımızı sormuşsun ben biraz rötarlı takipteyim :) bacı şükür iyiyiz inşallah sen de iyisindir Allah'ın izniyle...
Semraozsoy
Bacım yumurtlama takibine başlıyormuşsun hadi hayırlısı rabbim yüzünü güldürsün inşallah tatlım...
Subade
Hakkında hayırlısı olsun canım demekki kısmet değilmiş bu ay..Üzülme yeniden umutlama zamanı umudunu yitirme....
Kayram
Bacım inşallah gözünü açtığında eşini gördüğün gibi,aynı şekilde bebişinide gördüğün günler gelecek.Hakkında hayırlısını nasip etsin yaradan...
Sunger
Aygunes
Hoşgeldin bacım hayallerinin en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşmesini diliyorum mevladan..
Patikli
Tatlım daha önce mesajlaşmıştık ama kutulurımı doldurduk nedir :))) tamam tatlım sağlık olsun sebebine bilahare bakarız yeniden
Garipcim
Adet zamanına daha bir hafta var bu kadar erken gelmez sanırım,biz onu hayra yoralım hayır olsun belki de bebiş ben yola çıktım diyordur :) Hayırlısı inşallah ....
Bacılar son iki saattir geçmiş okuyorum yazılarınıza bu şekilde yorum yapmak istedim 50 sayfanın üstünde bir geçmiş olduğu için bir elli sayfada ben yormayayım sizleri geçmişle dedim
Dün bugün kardeşlerim bendelerdi birlikte yedik içtik gezdik öğleden sonra gittiler.Soluğu burada aldım umarım hepiniz iyisinizdirBen yeteri göremedim günlerdir haberi olan var mı acaba içinizde ???
hsg canım aramıza inşallah senınde ve hepimizinde olurslm kızlar ,,,benimde dileğim anne olmak
,aralık ayından beri korunmuyoruz ama hala gelmedi bebişimizz,,,
hayırlısı olsun bekleyelim bakalım ne zaman gelecekkk minnaklarımızz
![]()
banucum azar azar çok öğün yiyecekmişisiniz bide eliniZden geldiği kadar ara öğünlerde meyve yiyin ekmekle yemeklerin suyunu azaltın
ececim hayırlısı olsun sonuçta varsa olacaksa adet olsanda olur üstüne görme diye bişey var
kız kardeloş dur işe daha yeni girdi hele bi ay denede öyle ver maaşını sonra parayı alınca çalışmaz işler sana kalır bak
selinacım saçların güzel oldumu kız eşin beğendimi bak işlerde yap kardeloşa bırakma hepsini
garipcim okuyup cevap yazdığın için teşekkürler canım inşallah bebişin çabuk hayırlısıyla gelir canım
sağol canım kendine iyi bak dinlen bu arada ev işin bitmedi kim yapacak kız yardıma gelekmi kızlarla 1 günde yaparız
kız kaçak nerelerdesin gene kayboldun ortadan kardelenler azaldı bak özletmeyin kendinizi
sanada güzel gün ve günler dilerim elixsirr
aleyna napıyon ya tam olarak sonuçların belli oldumu canım yazdıysan görmemişimdir bu ara zor okyup yazıyom kendine iyi bak canım
teşekkürler kayracım sen nasıl oldun ben iyiyim arada ağrılarım var uğraşıyoz tekmeleri iyi atıyo büyüyünce topçu yapacam
yahu bizim kızlara noluyosa bu ay herkes uyuyo bi ben uyuyamıyorum üff bu ne ya yeşim fazla uyuma bak kışta bitiyo sonra yazı kaçırırsınız
pelin bende aynıyım uykusuzum ama uyuyamıyorum bırakmıyolarki uyusak
elacım başın sağolsun canım hepimiz zamanı gelince göçüp gidecez mekanı cennet olsun canım
teşekkür ederiz durucum elinden geldiğince yazmışsın geçmişi okuduğunu bilmek bile yeter
kız kimler geziyo yakalayalım
canım vazgeçtinmi annelikten istifa etmeden sesin çıkmadı kızında iyileşmiş dikkat et havalara çarpar kendine iyi bak canım
canım günde 2 kullanıyosan klomeni günde 4 e kadar çıkarıyo dr ilk ay fayda sağlamayabiliyo yumoşalrın çatlaması içide gerçi kardeloş yazmış ama 18-20 mm olması şart
semra canım baya uğraşmışşsın belli oluyo pc yada kk arada gıcıklık yapıyo sen iyi olda gerisini boşver oğluşun nasıl
Canım sağol şimdi biraz daha iyi çok şükür.Oh ne güzel kardeş gibisi yok dimi durucum.elixsirr
Pelin
Ebrarcım
Yeşim
Way
Elaezel
Lagrima
Birsen
Sevtun
Banucum
Miranda
Uscu
Tosti
Derdanur
Semraozsoy
Subade
Kayram
Sunger
Aygunes
Patikli
Garipcim
Canım istanbuldaysan umut tüp bebek yada memorial birde medical park bahçelievlerde latif küpelioğlu var süper bir doktor.arkadaşlar tedavi için hastane arıyorum hangisini tavsiye adiyorsunuz
Aynen kardelencim benimkide öyle sanıyorkızlar,hemen çıkıyorum,çünkü eşim görmesin yazdıklarınızı,o tül asmanın erkeklerin görevi olduğunu sanıyo çünkü
hadin görüşürük,yemek vercem.
Maşallahsağol sağol tüh tüh
ooo ben hasta olsam her işimi yapar kocişim :90::90::90:
Canım 20 mm olması lazım ilacın dozu az gelmiştir.iiii akşamlar malesef dünür büyümedi yumoşlar cmt tekrar gidecem eğer yine büyümezse artık diğer aya inşallah bakalım kısmet sanırım klomen bana yeterli gelmedi dr ilacı değiştiririz dedi inşallah büyürde gerek kalmaz bi ri 8 biri 9 santimmiş normalde ne kadar olur acep bilen varmıııı
semraozsoy GokceRana23 elixsirr kutaylin hepinize iiii akşamlar keyifler nasıllllll![]()
AAA arada izin versin özleriz seni canım.# elixsirr+
# birsen29+
# sunger+
# semraozsoy+
# GokceRana23
ben geldim öpün beni doyana kadar bakem
ve gidiyorum malesef sonra sabah görüşürüz dicem ama nerdekardeşim evde yarın izinli günü canlarım şimdide duaya amin diyorum canlarım allahım gönlünüzdeki muratlarınızı versin işşallah beni ösleyin ben öslücem sizleri sizleri önce rabbime sonrada kendinize emanet ediyorum :86::86::86::86: kardeşim arkamda kalk deyo ben gedeyom
![]()
Ay insan çok gıcık oluyor ya.kızlar bir sürü alıntı yaptım yaklaşık iki saattir uğraşıyorum sitede olanlar bilir altta görmişlerdir beni bana yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum alıntıları yollarken pc nin ekranı birden karardı ya benim pc yada site kafayı yedi gözlerimin acımasına rağmen çok uğraşmıştım ama malesef olmadı çok üzgünüm hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun bayyyyyyyy:79:herkeze iyi geceler![]()
AMİNNN..Üşüyorum içim titrer
Bu çileler bitsin yeter
Ayrılık ölümden beter
Gönüllerin nuru sensin
Sevenlere çare sensin
Güldür garipleri sevinsin
Allahım sen bilirsin![]()
Canım yapıyorum işte bişeyler.Ama çok zor oluyor ya hele kışın dahada zor.banucum azar azar çok öğün yiyecekmişisiniz bide eliniZden geldiği kadar ara öğünlerde meyve yiyin ekmekle yemeklerin suyunu azaltın
ececim hayırlısı olsun sonuçta varsa olacaksa adet olsanda olur üstüne görme diye bişey var
kız kardeloş dur işe daha yeni girdi hele bi ay denede öyle ver maaşını sonra parayı alınca çalışmaz işler sana kalır bak
selinacım saçların güzel oldumu kız eşin beğendimi bak işlerde yap kardeloşa bırakma hepsini
garipcim okuyup cevap yazdığın için teşekkürler canım inşallah bebişin çabuk hayırlısıyla gelir canım
sağol canım kendine iyi bak dinlen bu arada ev işin bitmedi kim yapacak kız yardıma gelekmi kızlarla 1 günde yaparız
kız kaçak nerelerdesin gene kayboldun ortadan kardelenler azaldı bak özletmeyin kendinizi
sanada güzel gün ve günler dilerim elixsirr
aleyna napıyon ya tam olarak sonuçların belli oldumu canım yazdıysan görmemişimdir bu ara zor okyup yazıyom kendine iyi bak canım
teşekkürler kayracım sen nasıl oldun ben iyiyim arada ağrılarım var uğraşıyoz tekmeleri iyi atıyo büyüyünce topçu yapacam
yahu bizim kızlara noluyosa bu ay herkes uyuyo bi ben uyuyamıyorum üff bu ne ya yeşim fazla uyuma bak kışta bitiyo sonra yazı kaçırırsınız
pelin bende aynıyım uykusuzum ama uyuyamıyorum bırakmıyolarki uyusak
elacım başın sağolsun canım hepimiz zamanı gelince göçüp gidecez mekanı cennet olsun canım
teşekkür ederiz durucum elinden geldiğince yazmışsın geçmişi okuduğunu bilmek bile yeter
kız kimler geziyo yakalayalım
canım vazgeçtinmi annelikten istifa etmeden sesin çıkmadı kızında iyileşmiş dikkat et havalara çarpar kendine iyi bak canım
canım günde 2 kullanıyosan klomeni günde 4 e kadar çıkarıyo dr ilk ay fayda sağlamayabiliyo yumoşalrın çatlaması içide gerçi kardeloş yazmış ama 18-20 mm olması şart
semra canım baya uğraşmışşsın belli oluyo pc yada kk arada gıcıklık yapıyo sen iyi olda gerisini boşver oğluşun nasıl
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15bitti
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15bitti
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10bitti
SEVTUN....................15bitti
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15bitti
BANU........................15bitti