Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bugün hiç giremedim ama zor zar geçmişi okudum pcyle başım dertte alıntı yapamadım çünkü sürekli atıyo anlamadım gitti .
öncelikle duaları okuyanlardan allah binkere razı olsun
yarın kardelen49um ve derinim olamıycak dualarında ama selamları var hepinize çok teşekkür ediyorlar
kardelenim çok hasta olmuş dönemedi evine büyük ihtimal pazartesi dönücek deriniminde pc yok biliyosunuz .benden teşekkür etmemi istediler görevi yerine getiriyim dedim .galiba aleynam yazmadı yoksa benmi gözden kaçırdım pc sürekli attığı için .haberi olan varsa bildirsin lütfen .derinin ve kardelenin çok selamları var arkadaşlar .
şimdi aklımda kaldığı kadar yazıyım kusuruma bakmayın azcuk yaşlıyım unutabilirim :1:
WAYCIM adet olmuşsun ve çok üzmüşsün kendini üzülmek yok tamammı canım güçlü olmalıyız sabır tatlım
DURUCUM benimkide asla yapmaz canım bırak öyle kalsın der gamsız azcukda .buarada misafirlerin varış negüzel .karşılaşamadık özledim canım
ELAEZELİM başın saolsun canım allahım mekanını cennet etsin babaannenin duaları unutmadığın için o halde bile düşünüp haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım
KAYRAM kız keşkem tavuk olsam yaa belki adam gibi yumurtlardım cano ayrıca bende seni yirim kuzum özledim bide merak ettim msnye çağırmışsın sorun yoktu inşallah
KARDELOŞUM telde konuştuk zati merak etmişsin canom kusura bakma bugün kocişin peşinde dolanıp durdum işte yoruldum emme naparsın haftada 1 gün
BİRSENİM dün alışverişimi yaptım canım ama varya ellerim dondu kız teli kulağımda tutmakdan :1:delü seni
PELOŞUM sen nasılsın canım özledim ya senide .belin iyimi kuzum?
EGALCİM sen nasılsın buara uğramıyosun yine
ELİXSİRİM yarın doktora gidiyomuşsun hayırlı haberler al inşallah güzelim dualarım seninle
NANELİM canım özletiyosun kendini saol dualar için ağzına sağlık
LAGRİMA sen nasılsın canım sıkıntın geçti inşallah
BANUM sen nasılsın canım keyfin moralin iyimi
YEŞİMCİM sende kocadan dertlisin anlaşılan erkekler hep aynı biz yapsak naz onlar yapsa hastalık napalım kader işte buarada saol canım ağzına sağlık
SEMROŞ sende pcde sorunyaşıyosun galiba aynı durum bendede var canım .
SEVTUNUM nasılsın fıstıkım kendini yormuyosun değilmi öptüm çok kuzu
BONCUKUM sen napıyon kuzu görüşemedik herşey yolunda inşallah
GÖKCEM hep ben olmadığımda geliyon kanka özledim sohbet etmeyi küçük kuzuyuda öpüyorum senide
GARİBİM sen nasılsın fıstıkım buara ikimizde yoğunuz karşılaşamıyoruz öptüm senide
EBRU32 sende aramıza hoşgeldin nasılsın canım?
SUNGERCİM yumoşlar büyümemiş canını sıkma tatlım belli olmuyo bizim yumoşların işi inşallah başka ilaçlar yada iğne işe yarıyacaktır
KARDELENBHR nerelerdesin canım özletiyosun kendini dualar için saol ağzına sağlık
SELİNAM bugün bakım yaptırmışsın ohhh negüzel kocişin bayılmıştır eminimki .buarada bende seni tanımak istiyorum msn yokmu kuzuya?
ya kızlar TOSTİM uğramadımı bugün doktora gidecekti sanırsam inşallah hayırlı haberler vardır
inşallah unuttuğum yoktur yoksa utanırım yaa
güneycananımız yine uğramamış işleri vr sanırsam
bana gelince bugün çok gezdim yorgunum ama buraya bakmadanda olmuyo
buara idare ediverin kuzular pc beni deli ediyo

Son düzenleme:
Ebrarcım iyiyim canım bugün diete başladım moralim yerine geldi inşallah bozmadan devam ederim canım.Özledik valla seni canım bilgisayarında vürüsmü var acaba ya ondanda atar.

Ebrarcım duada eksik var ne olucak.
canım şimdi anatoliadan haber aldım
sadece aleyna ve kardeloş var onlarda okumuştur muhtemelende yarın sabah belli olur
Canım nasılsın bugün eşin evdeymiş nasıl geçti günün.

evet canım kocişim evdeydi baya bi uyuduktan sonra dışarı çıktık dolaştık havada güzeldi bugün
sonrada abisine gittik anca fırsat buldum sen nasılsın canım

Canımcım iyigecelwer sana yarın görüşürüz inşallah dua saati evde olurum olamazsamda şimdiden canı gönülden AMİN.

KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15bitti
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15bitti
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10bitti
SEVTUN....................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15bitti
BANU........................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
ALEYNA....................10
BONCUK.....................10bitti
MİRANDA....................10bitti
KARDELENBHR.............10bitti
YEŞİM.......................10bitti
SUNGER....................10bitti
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10bitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8bitti

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15bitti
EBRAR......................20bitti
SAMYELİ..................15bitti
BANU.......................15bitti
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15bitti
BONCUK....................10bitti
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10bitti
KARDELENBHR..........10bitti
YEŞİM......................10bitti
SUNGER...................10bitti
TOSTİ.....................10bitti
EGAL.......................1Obitti
BİRSEN.....................8 bitti

banucum azar azar çok öğün yiyecekmişisiniz bide eliniZden geldiği kadar ara öğünlerde meyve yiyin ekmekle yemeklerin suyunu azaltın

ececim hayırlısı olsun sonuçta varsa olacaksa adet olsanda olur üstüne görme diye bişey var

kız kardeloş dur işe daha yeni girdi hele bi ay denede öyle ver maaşını sonra parayı alınca çalışmaz işler sana kalır bak

selinacım saçların güzel oldumu kız eşin beğendimi bak işlerde yap kardeloşa bırakma hepsini

garipcim okuyup cevap yazdığın için teşekkürler canım inşallah bebişin çabuk hayırlısıyla gelir canım

sağol canım kendine iyi bak dinlen bu arada ev işin bitmedi kim yapacak kız yardıma gelekmi kızlarla 1 günde yaparız

kız kaçak nerelerdesin gene kayboldun ortadan kardelenler azaldı bak özletmeyin kendinizi

sanada güzel gün ve günler dilerim elixsirr

aleyna napıyon ya tam olarak sonuçların belli oldumu canım yazdıysan görmemişimdir bu ara zor okyup yazıyom kendine iyi bak canım

teşekkürler kayracım sen nasıl oldun ben iyiyim arada ağrılarım var uğraşıyoz tekmeleri iyi atıyo büyüyünce topçu yapacam

yahu bizim kızlara noluyosa bu ay herkes uyuyo bi ben uyuyamıyorum üff bu ne ya yeşim fazla uyuma bak kışta bitiyo sonra yazı kaçırırsınız

pelin bende aynıyım uykusuzum ama uyuyamıyorum bırakmıyolarki uyusak

elacım başın sağolsun canım hepimiz zamanı gelince göçüp gidecez mekanı cennet olsun canım

teşekkür ederiz durucum elinden geldiğince yazmışsın geçmişi okuduğunu bilmek bile yeter

kız kimler geziyo yakalayalım

canım vazgeçtinmi annelikten istifa etmeden sesin çıkmadı kızında iyileşmiş dikkat et havalara çarpar kendine iyi bak canım

canım günde 2 kullanıyosan klomeni günde 4 e kadar çıkarıyo dr ilk ay fayda sağlamayabiliyo yumoşalrın çatlaması içide gerçi kardeloş yazmış ama 18-20 mm olması şart

semra canım baya uğraşmışşsın belli oluyo pc yada kk arada gıcıklık yapıyo sen iyi olda gerisini boşver oğluşun nasıl

ay sorma canım ya çok uğraştım ama malesef yollayamadım neyse sağlık olsun oğluşum da çok iyi teyzesi çok şükür hııııı sadece bacaklarının çok ağrıdığını acıdığını söylüyor doktoruda boyu uzuyor o yüzden dedi senin kızdada böyle birşey oldumu canım
Canım sağol şimdi biraz daha iyi çok şükür.Oh ne güzel kardeş gibisi yok dimi durucum.

Canım istanbuldaysan umut tüp bebek yada memorial birde medical park bahçelievlerde latif küpelioğlu var süper bir doktor.

Aynen kardelencim benimkide öyle sanıyor :60::60::60::60::60:

Maşallah :nazar::nazar:benimkide yapar birde güzel yemek yapar parmaklarını yersin.

Canım 20 mm olması lazım ilacın dozu az gelmiştir.

AAA arada izin versin özleriz seni canım.

Ay insan çok gıcık oluyor ya.

AMİNNN..

Canım yapıyorum işte bişeyler.Ama çok zor oluyor ya hele kışın dahada zor.

ay nen canım benim olduğum gibi :60::60::60::60::60:
bugün hiç giremedim ama zor zar geçmişi okudum pcyle başım dertte alıntı yapamadım çünkü sürekli atıyo anlamadım gitti .
öncelikle duaları okuyanlardan allah binkere razı olsun
yarın kardelen49um ve derinim olamıycak dualarında ama selamları var hepinize çok teşekkür ediyorlar
kardelenim çok hasta olmuş dönemedi evine büyük ihtimal pazartesi dönücek deriniminde pc yok biliyosunuz .benden teşekkür etmemi istediler görevi yerine getiriyim dedim .galiba aleynam yazmadı yoksa benmi gözden kaçırdım pc sürekli attığı için .haberi olan varsa bildirsin lütfen .derinin ve kardelenin çok selamları var arkadaşlar .
şimdi aklımda kaldığı kadar yazıyım kusuruma bakmayın azcuk yaşlıyım unutabilirim :1:
WAYCIM adet olmuşsun ve çok üzmüşsün kendini üzülmek yok tamammı canım güçlü olmalıyız sabır tatlım
DURUCUM benimkide asla yapmaz canım bırak öyle kalsın der gamsız azcukda .buarada misafirlerin varış negüzel .karşılaşamadık özledim canım
ELAEZELİM başın saolsun canım allahım mekanını cennet etsin babaannenin duaları unutmadığın için o halde bile düşünüp haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım
KAYRAM kız keşkem tavuk olsam yaa belki adam gibi yumurtlardım cano ayrıca bende seni yirim kuzum özledim bide merak ettim msnye çağırmışsın sorun yoktu inşallah
KARDELOŞUM telde konuştuk zati merak etmişsin canom kusura bakma bugün kocişin peşinde dolanıp durdum işte yoruldum emme naparsın haftada 1 gün
BİRSENİM dün alışverişimi yaptım canım ama varya ellerim dondu kız teli kulağımda tutmakdan :1:delü seni
PELOŞUM sen nasılsın canım özledim ya senide .belin iyimi kuzum?
EGALCİM sen nasılsın buara uğramıyosun yine
ELİXSİRİM yarın doktora gidiyomuşsun hayırlı haberler al inşallah güzelim dualarım seninle
NANELİM canım özletiyosun kendini saol dualar için ağzına sağlık
LAGRİMA sen nasılsın canım sıkıntın geçti inşallah
BANUM sen nasılsın canım keyfin moralin iyimi
YEŞİMCİM sende kocadan dertlisin anlaşılan erkekler hep aynı biz yapsak naz onlar yapsa hastalık napalım kader işte buarada saol canım ağzına sağlık
SEMROŞ sende pcde sorunyaşıyosun galiba aynı durum bendede var canım .
SEVTUNUM nasılsın fıstıkım kendini yormuyosun değilmi öptüm çok kuzu
BONCUKUM sen napıyon kuzu görüşemedik herşey yolunda inşallah
GÖKCEM hep ben olmadığımda geliyon kanka özledim sohbet etmeyi küçük kuzuyuda öpüyorum senide
GARİBİM sen nasılsın fıstıkım buara ikimizde yoğunuz karşılaşamıyoruz öptüm senide
EBRU32 sende aramıza hoşgeldin nasılsın canım?
SUNGERCİM yumoşlar büyümemiş canını sıkma tatlım belli olmuyo bizim yumoşların işi inşallah başka ilaçlar yada iğne işe yarıyacaktır
KARDELENBHR nerelerdesin canım özletiyosun kendini dualar için saol ağzına sağlık
SELİNAM bugün bakım yaptırmışsın ohhh negüzel kocişin bayılmıştır eminimki .buarada bende seni tanımak istiyorum msn yokmu kuzuya?
ya kızlar TOSTİM uğramadımı bugün doktora gidecekti sanırsam inşallah hayırlı haberler vardır
inşallah unuttuğum yoktur yoksa utanırım yaa
güneycananımız yine uğramamış işleri vr sanırsam
bana gelince bugün çok gezdim yorgunum ama buraya bakmadanda olmuyo
buara idare ediverin kuzular pc beni deli ediyo

ebrarcım çıldıracaktım akşam neyse :84:84::84:
merhaba arkadaşlar yeniyim sitede,3,5 senelik evliyim,bebiş istiyorum bende,rabbim hepimize nasib etsin inşallah

hoşgelmişsin canım inşallah tez zamanda gelir minişlerimiz ne kadar zamandır istiyorsunuz bebeği :emir_bebek:

banucum azar azar çok öğün yiyecekmişisiniz bide eliniZden geldiği kadar ara öğünlerde meyve yiyin ekmekle yemeklerin suyunu azaltın

ececim hayırlısı olsun sonuçta varsa olacaksa adet olsanda olur üstüne görme diye bişey var

kız kardeloş dur işe daha yeni girdi hele bi ay denede öyle ver maaşını sonra parayı alınca çalışmaz işler sana kalır bak

selinacım saçların güzel oldumu kız eşin beğendimi bak işlerde yap kardeloşa bırakma hepsini

garipcim okuyup cevap yazdığın için teşekkürler canım inşallah bebişin çabuk hayırlısıyla gelir canım

sağol canım kendine iyi bak dinlen bu arada ev işin bitmedi kim yapacak kız yardıma gelekmi kızlarla 1 günde yaparız

kız kaçak nerelerdesin gene kayboldun ortadan kardelenler azaldı bak özletmeyin kendinizi

sanada güzel gün ve günler dilerim elixsirr

aleyna napıyon ya tam olarak sonuçların belli oldumu canım yazdıysan görmemişimdir bu ara zor okyup yazıyom kendine iyi bak canım

teşekkürler kayracım sen nasıl oldun ben iyiyim arada ağrılarım var uğraşıyoz tekmeleri iyi atıyo büyüyünce topçu yapacam

yahu bizim kızlara noluyosa bu ay herkes uyuyo bi ben uyuyamıyorum üff bu ne ya yeşim fazla uyuma bak kışta bitiyo sonra yazı kaçırırsınız

pelin bende aynıyım uykusuzum ama uyuyamıyorum bırakmıyolarki uyusak

elacım başın sağolsun canım hepimiz zamanı gelince göçüp gidecez mekanı cennet olsun canım

teşekkür ederiz durucum elinden geldiğince yazmışsın geçmişi okuduğunu bilmek bile yeter

kız kimler geziyo yakalayalım

canım vazgeçtinmi annelikten istifa etmeden sesin çıkmadı kızında iyileşmiş dikkat et havalara çarpar kendine iyi bak canım

canım günde 2 kullanıyosan klomeni günde 4 e kadar çıkarıyo dr ilk ay fayda sağlamayabiliyo yumoşalrın çatlaması içide gerçi kardeloş yazmış ama 18-20 mm olması şart

semra canım baya uğraşmışşsın belli oluyo pc yada kk arada gıcıklık yapıyo sen iyi olda gerisini boşver oğluşun nasıl
selam canım,kociş saçlarımı beğendi.akşam geldiğinde kapının arkasında saklandım,genelde kapıda çantasını,elinde getirdiği tatlı vs bişey olursa alırdım.nerdesin hatunn diyo ses yok bende:1:sora girdi kapıyı ittirdim gördü ana benim hatun gene değişmiş diyo.geçen ay da saçlarımı kestirirken kahkül yaptırmıştım ondada değişik gelmişti gözüne.sora evde üşendiğimden kahkülü kullanmadım taç takıyodum.resmimi gördünmü bilmiyorum ama siyaha boyattım saçımı.kendimde özüme dönmüş gibi çok sevindimm.çünkü ben kara kaşlı kara gözlü biriyim.resimlerimde de kahveydi saçım.profuma gelince elimden geldiği kadar yardımcısıyım.o yorulmasın ben yaparım herşeyi.

SUNGERcim yumoşlar küçük evet ama takma kafana ilaçların nasıl tepki verdiğini anlaya anlaya dozajını ayarlarlar.18-20 mm olması gerek onun yukarısında olursa çatlamaz ve günde 1.5mm ve 2mm arası büyür.inş yakın zamanda yumoşların gelişir bebişinde gelirr
EBRARabla şimdi sana özel msjdan gönderiyorum.bu arada duada eksiklik varsa okuyayım hemen.selamları getirmişsin ablacım getirip gönderen saolsun iyi olduklarını bilmek güzel.
PROFUM sen nasılsın iyimisin.öptüm seni gelde bitki çayı yapim sana.
GÖKÇERANA bebişin iyileşmiş maşallah.sende bizim için öp fıstığımızı.
KARDELENBHR pek görünmüyosun canım ya inş herşey yolundadır.bi dahaki girişinde durumlardan bahset canım.yoksa gizliden yumuş takibiyle bi işler mi çeviriyon süpriz mi yapcan bizeee.
SEVTUNcum sende cee diyip çıkmışsın canım ya iyisin dimi?
elaezelim,elixsirim,kayram,garibim,waycım,boncuğum,durucum,semracım,lagrıma canlarım hepinizi öpüyorum.
perde konusunda benim eşimde ilk mırın kırın eder ama bende lafı derim hemen eşim boyu 1.90 bende diyorum boşa mı aldım merdiven gibi adamı sen ascan tabi.bende merdiven korkusu var çıksam kesin korkudan düşerim.sandalyede de bişey koymadan yetişemem düşerimde bişey olur bize kim bakar korkusundan asar yani.ama nazından da geri kalmaz kızlar yağ çekip öyle astırırım yani.hayırlı cumalar kızlar hepinize.

Son düzenleme:
günaydın kızlar
birsencim vazgeçmedim canım annelikten :) kızım baktı uyumazsa annesi elden gidicek artık uyuyo geceleri arada uyanıyo :)
ebroşum bende seni öpüyorum kızımda öpüyo seni teyzesi haa bide gecen eşim ne diyo yaa diyo siz ebroşla artık çok görüşmüyosunuz neden?? bende dedim biz görüşüyoz haftada bir muhakkak sen raslamıyon artık pc de fazla durmuyom ya dikkatini çekmiş :) erkek milleti ne kadan meraklııı:9:

KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15bitti
EBRAR......................10bitti
SAMYELİ...................15bitti
BANU........................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
ALEYNA....................10bitti
BONCUK.....................10bitti
MİRANDA....................10bitti
KARDELENBHR.............10bitti
YEŞİM.......................10bitti
SUNGER....................10bitti
TOSTİ......................10bitti
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10bitti
BİRSEN.....................8bitti

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15bitti
EBRAR......................20bitti
SAMYELİ..................15bitti
BANU.......................15bitti
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15bitti
BONCUK....................10bitti
ALEYNA....................10bitti
MİRANDA.................10bitti
KARDELENBHR..........10bitti
YEŞİM......................10bitti
SUNGER...................10bitti
TOSTİ.....................10bitti
EGAL.......................1Obitti
BİRSEN.....................8 bitti

kızlar bitti yazdım ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH

abla ben iyiyim sen nasılsın adet sancılarımla ugraşıyom bu ayda olmadı galiba dayanamayıp test yaptım ve tabiki kocaman bi negatif testi havaya tutuyom işiga tutyom saga tutuyom sola tutuyom belki cıkar diye beni görsen cok gülerdin

selina seni gördüm canım MAŞALLAH cok güzel bi hatunsun ALLAHIM mutlulugunuzu bozmasın İNŞALLAH eşinlede cok yakışmışsınız
ben yeni boyattıgın sacınıda koyarsın diye düşündüm ben göremedim ama siyah yapmışsın oda cok yakısır sana güle güle kullan canım

pelincim bagnucum elexircim aklımda kim vardı daha iyiyim kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH

gökcerana kızına cok gecmiş olsun ALLAHIM şifa versin canım

abla ben iyiyim sen nasılsın adet sancılarımla ugraşıyom bu ayda olmadı galiba dayanamayıp test yaptım ve tabiki kocaman bi negatif testi havaya tutuyom işiga tutyom saga tutuyom sola tutuyom belki cıkar diye beni görsen cok gülerdin

selina seni gördüm canım MAŞALLAH cok güzel bi hatunsun ALLAHIM mutlulugunuzu bozmasın İNŞALLAH eşinlede cok yakışmışsınız
ben yeni boyattıgın sacınıda koyarsın diye düşündüm ben göremedim ama siyah yapmışsın oda cok yakısır sana güle güle kullan canım

pelincim bagnucum elexircim aklımda kim vardı daha iyiyim kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH

gökcerana kızına cok gecmiş olsun ALLAHIM şifa versin canım

tşk ederim canım rabbim cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık versin inş.yeni resim koyamadım kociş çekmedi fotomu :60:

selam canım,kociş saçlarımı beğendi.akşam geldiğinde kapının arkasında saklandım,genelde kapıda çantasını,elinde getirdiği tatlı vs bişey olursa alırdım.nerdesin hatunn diyo ses yok bende:1:sora girdi kapıyı ittirdim gördü ana benim hatun gene değişmiş diyo.geçen ay da saçlarımı kestirirken kahkül yaptırmıştım ondada değişik gelmişti gözüne.sora evde üşendiğimden kahkülü kullanmadım taç takıyodum.resmimi gördünmü bilmiyorum ama siyaha boyattım saçımı.kendimde özüme dönmüş gibi çok sevindimm.çünkü ben kara kaşlı kara gözlü biriyim.resimlerimde de kahveydi saçım.profuma gelince elimden geldiği kadar yardımcısıyım.o yorulmasın ben yaparım herşeyi.

süprizzzzzzzzzz mi yaptın kız kocişe :12::12::12:
SUNGERcim yumoşlar küçük evet ama takma kafana ilaçların nasıl tepki verdiğini anlaya anlaya dozajını ayarlarlar.18-20 mm olması gerek onun yukarısında olursa çatlamaz ve günde 1.5mm ve 2mm arası büyür.inş yakın zamanda yumoşların gelişir bebişinde gelirr
EBRARabla şimdi sana özel msjdan gönderiyorum.bu arada duada eksiklik varsa okuyayım hemen.selamları getirmişsin ablacım getirip gönderen saolsun iyi olduklarını bilmek güzel.
PROFUM sen nasılsın iyimisin.öptüm seni gelde bitki çayı yapim sana.
GÖKÇERANA bebişin iyileşmiş maşallah.sende bizim için öp fıstığımızı.
KARDELENBHR pek görünmüyosun canım ya inş herşey yolundadır.bi dahaki girişinde durumlardan bahset canım.yoksa gizliden yumuş takibiyle bi işler mi çeviriyon süpriz mi yapcan bizeee.
SEVTUNcum sende cee diyip çıkmışsın canım ya iyisin dimi?
elaezelim,elixsirim,kayram,garibim,waycım,boncuğum,durucum,semracım,lagrıma canlarım hepinizi öpüyorum.
perde konusunda benim eşimde ilk mırın kırın eder ama bende lafı derim hemen eşim boyu 1.90 bende diyorum boşa mı aldım merdiven gibi adamı sen ascan tabi.bende merdiven korkusu var çıksam kesin korkudan düşerim.sandalyede de bişey koymadan yetişemem düşerimde bişey olur bize kim bakar korkusundan asar yani.ama nazından da geri kalmaz kızlar yağ çekip öyle astırırım yani.hayırlı cumalar kızlar hepinize.

bende seni öpüyorum fıstığım:16:

nasılsınız kızlar ben siteye giremiyorum hemen atıyo kusura bakmayın iyisiniz inş
ebraracım dualarım bitti canım mevlam kabul etsin
kusura bakmayın canlar duaya kalamıycam çıkmama lazım zaten kalsamda sizte atıuo sürekli
ama şimdiden tüm kalbimle amin diyorum rabbim tez vakitte herkezin yüzünü güldürsün inş
iyi bakın kendinize görüşürüz

herkeze hayırlı cumalar bu gün kafam çok dalgın arkadaşımın babası vefat etti çok uzaktalar yanındada olamıyorum çok mutsuzum durup durup ağlıyorum çok üzgünüm :43::43:

Back
X