- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kayra cım,sen hatırlatmasan,çoktan unutmuştum ben,bi sevindim ki mesajını görünce,rabbimde seni sevindirsin inşallah.canım onu tabıkı yapmamız gerekıyo zaten doyarsak tıka basa nasıl kılo vercez dıımı ınsallah kurtulcaz kılolardan ve gelecek bebıslerımız
saol canım unutmamısın evet dr a gıttım bugun yazıcam bırazdan ama herkese ayrı ayrı yazmıyım dıye toplu yazcam
canım ben yapardım sana dadıyetteyım
canım yazmadım yazmadım ama duramadım bebısın ınsallah saglıklı sen bosuna kendını de onu dayıpratıyorsun yanı ben gunlerdır yorum yapmıyorum ama sanmakı dusunmuyorum yanı sumu kı bumu kı dıye kafanı bulandırmak ıstemıyorum bıraz rahat ol sen daha ıyı bılırsın kı allah herseyı daha ıyı bılır salı gunu gusel haberlerle gel ınsallah dualrında benı de unutma
afıyet olsun kuzu bebıs olsun ınsallah
erımıstır kız kıstmı kalır sımdıye bence erımıstır coktan
gercektenmı yaa allahım cok sabır versın zor bır durum cok zor ve bebısını gondersın en kısa zamanda ınsallah
evet kuzum gıttım saolasın haytladıgın ıcın
canım ya bu ay buyumesede bıdahakı ılacı artırır buyur buadar yıpratma kendını dedgın gıbı en azından derdını bılıyorsun artık
gecmıs olsun canım
kuzu benım amelıyat sonrası kanama yuzunden ben okuyamadım sana ama cok dua ettım laptop almanıza sevındım en kısa zamanda gelırsın ınsallah aramıza
ah kusum dun bana hatrlat demıstın ya tam drdan donerken aklıma geldı allah dedım ınsallah gec kalmamısımdır
canım allahım sıfa versın sen yınede kendını fazla yormamaya calıs canım
hb balımda sen ne kotu haberı aldın hayrdır yaaa
canım ınsallah gusel cıkar
evet yaa benımkıde ole malesef sımdı gıdınce bır hafta rahat bırakmaz benı sonra yavas yavas alısır
sen kendi kendini üzüyon ki,kanamanın devam etmesi çok normal.kızlar baktı dıkıslere ıste ondan sonra ıyı dedı actı bantları falan cabuk geccek cunku dıkıssız yapıstırmıs kanamayı sordum bır hafta on gun daha devam eder deı adet gunun gelırse kanmanın ustune de adet olabılırmısım bole ıste sımdılık gusel cok sukur
amin amin amin.pelin67 kardelen5233 çok sağolun arkadaşlar,inşallah gönülden isteyen herkese rabbim o mutluluğu nasib eder![]()
profumu ben bugun 2 sefer gördüm ama bişey yazmadı.zaten çokta durmadı.geziyodur bugun tatil![]()
dün hep yle oldum yaffffffya az önce kardeloşu gördüm şimdi yine kayboldu bu kadın hiç durmuyo yerinde :44:
dünkü gezekçiliğimden değildi kesinlikle birsencim.öyle canım sgl yorgun olunca yemek yemek istemiyosun
teşekkür ederim canım ne yemek yiyecen kız özel değilse menü alayım
ben gezekçi demiştim kardeloşa bak dediğim çıktı
kızlar ben kardeloş değilim ebroşum
bizim hatunu atıyomuş ben burdan girdim sorun yok
demekki neymiş pcde sorun var

kızlar şu kardeloşun işleriyle uğraşıyorum ay bituhaf oldu ama birazdan dönücem okey![]()

orta yerinden çatlamış pc selina cım.vay be demek bizim muhabbetimizi profumun pc kıskandı ona gıcıklık yapıyo baksana.at çöpe yenisini alsın kociş![]()
yok kız,niye kandırim,isimsiz girmeye çalıştığımdada attı,sorun pc deymiş,hallettik şimdilik.demekki atıyo beni diye kandırıyo bizi
pc çökme eğilimindeymişte,ondanmış.nickinden değil herhalde pc de sorun var.virüs prog bazı sitelerde böyle sorun çıkarır.reklam varya sitenin görünüşünde.onları virüs algılayıp engeller.
eyvah eyvah,aç karna çayda hiç hoş olmuyoabla tanıdığın biriyse misafirperverliğini biliyosan öyle yap.yoksa bende bi kere gittiğim yerde yiyemem ayıp olur diye bişey yemeden gitmiştim,aç kaldım anamm bisküvi bile koymamıştı.

teşekkürler ikinizede kızlar.bende şinick onu sölücektim ablacım sorun yasıyor kardelosum
herkeze slm
ebrar ya kuruyu bende fazla sevmiyom yiyince hem gaz yapıyo hem wc den çıkartmıyo mideyede dokunuyo iyiki bugün yemeğe sana gelmemişim aç kalırdım kardeloşta az gezsin site dışlamasın çok gezince mikrop getiriyo
selina haklısın ama başka sitelerden gelince virüz pc yi bozuyo siteyi değil

ebrarim,elazelim,durucum,kayracim,kardelencim,lagmiracim,pelincim,birsencim,sungercim,egalcim,selinacim,ugurboncugum,tosticim,sevtuncum,waycim,elixsircim,aleynacim,...............
unuttuklarim varsa affola,sizleride öpuyorum
hepinize selam olsun guzel arkadaslarim![]()

sevtun cum,geçmiş olsun.canım alyeküm selam güzel insan
canım kusura bakma görmemişimdir nasılsın görüşmeyelicanım size bir kötü haberim var grip olmuşum herhalde burnum tutmuyo yaw:2::2::2::2::2::2::2::2: ya bu arada bir şey söylücem ben dün levebaya gittim şöyle çok açık kahverengi akıntı gelmiş çok korktum bir kere geldi çok şükür daha yok iltabat varmıdır acaba normalde akıntım yok ama ne bilim sarı geliyo birazda kahve şöyle gözü rahatsız etmicek gibi düşük akıntısı degil çok şükür acaba diyorum bebek rahimimi temizliyo bol su tüketiyorum ama bir ara giremicem çok kötü oldum ara sıra yazarım size biraz yatmam lazım kendi evimde olsam yatakta yazıyodum burda odaya gidiyosun oturuyosun sandalyenin tepesine haliyle belin agrıyo allah korusun bir şey olsa manası olur annemin dilinden kurtulamam ben nasip olursa yarın randevu alıcam salı gidicem muhtamelen kaynanama direk geçicez allahtan bir şey olmazsa orda kaynımın var pc si ele geçirebilirsem yazarım sizler am sizleri merakta işşallah bırakmam
bu arada yeterle görüştüm ben dedim neden girmiyosun başka topiklerdesin felan ben dedi eşimin ameliyatı oldu 12 gündür yogun bakımdan yatıyo ben duaya gelemicem diyince listeden beni çıkartmışlar dedi ondanda girmicem dedi bende bizim topik gibi bulamazsın hellalik alman lazımdı çıkmadan dedim bakalım ne cevap vericek kızdım hatta başka topikte neden geziyosun buruya girmiyosun diye oda dedi böyle böyle allahım eşine şifa versin ne deyim kızlar bizim kapımız herlkeze açık demi son bir şansı hakkediyo hatun ne dersiniz işinizede karışmak gibi olmasın :44::44::44::44: kafama takıldı bir fikrinizi alıyım dedim fikri olan :2::2::2::2::2: çok yaşıyım ben hemi hapşurdumda
sizlere güzel ve mutlu bir hafta sonları diliyorum ha bu arada cuma günleri topige eşi yzünden giremiyomuş haberiniz olsun
![]()
YETER meselesine gelince,kimse onu listeden falan çıkarmadı,gelmeme sebebide o değil ayrıca,genelde,hatta hiç bi zaman geçmişi okumadığı için,bi gün ben bunu dile getirdim ve o da,kızgın bir mesaj yazaraktan aramızdan ayrılmış,kendi bişeyleri yapıp,başkalarının üzerine atmasın kimse,bu durumda ne şansı hakediliyo onuda analamadım,kimse onu kovmadı ki,o da topic topic gezerken,biraz daha ilgili yazılar yazsın canım,sadece smile göndermekle olmuyo arkadaşlık,gelip selam verip gitmeklede olmuyo,azcık ilgilenceksin birbirinle,sonrada olmayan şeyi söylemiceksin,insanların iyi niyetini böyle beni sildiler,attılar diyede kötüye çevirmiceksin,SENDE ARKADAŞINI SAVUNURKEN,NEYİ NEYE YAPTIĞINI BİLEREK YAP SEVTUNCUM,ŞANS NE DEMEK BU DURUMDA ANLAYAMADIM DOĞRUSU.
kuzu,senden kaynaklanan bi durum olmadı,sen hiç üzülme bu konuda,bende haksızsam bana söylensin canım,ibenim üzerimden niye insanlar ithaf ediliyo anlamadım,yani bi gün giremedim,epey bi sinir yüklendim şu anda.
ay nidemek kuzum ya sen gelseydin ne istersen onu yapardım aç bırakırmıyım seni
canım inşallah opetleri kullanmazsın 9 ay kadar gelmez adetin
kuzum konuşamadık dün üzüldüm yaa neyse inşallah bugece olursun burda
peloşum saol kuzum msnde iki dakika konuştuk yine iyi oldu
tatlım sen adetlisin diye yazmadım ama istersen egalinkileri sana yazıyım biter diyosan
ayy bilirim otipleri insanı deli ederler çok iyi etmişsin zorlamı canım
garibim dimek sizin oralardada hava güzeldi burda bugün kapandı kar bekliyoruz biz
ayrıca dualar için destek verdiğin için saol kuzum inşallah başarırız çok daha iyi olur
sen neler yapıyosun canım özledim seni yaa
sevtunum korkma canım olur öyle şeyler ufaklık kendine yer arıyodur şimdi ufak tefek lekelenmeler çok normal ama dediğin gibi sen dinlen arada habr verirsin sonra pişman olma hiçbişeyden
gelelim YETER konusuna listeden çıkarmışız demek bunu duyunca çok üzüldüm neden asıl sebebi söylemiyorda listeden çıkardılar beni diyor .geçmiş sayfalara bibaksın bakalım listedemi yoksa çıkmışmı ?ben bunları duyunca çok üzülüyorum çünkü direk taş bana atılıyo listeyi ben tuttuğum için bana özelden mesaj atıp gelmiyeceğini bildirdi bende saygı duyarım dedim .asıl nedeni niye söylemiyoki bunu anlıyamadım burda hiç kimse listeden çıkarılmaz .istemedikten sonra neyse ben zaten anlıyamıyorm insanları iyi niyet düşünürken bunları duymak üzüyo beni .herkesin yolu açık olsun benim kimseyle sorunum yok olmazda .
canım sağlık olsun sorun yok senin yerine WAYA veririz duaları takma kafaya önümüzdeki hafta okursun sende
maşallah,rabbim ömür boyu sağlıklı bir şekilde yaşamayı nasib etsin.kızlar şimdi çok güzel bir haber aldım BERSU doğum yapmış çok şükür oğluşu kucağında ikiside iyiymiş ay çok sevindim çok duygulandım![]()
aynı durumu mu yaşıyoruk semroşum.kızlar şu an arkadaşımdayım bu bilgisayarıda zor kullanıyorum benim pc herşeyi açıyor kadınalar kulübüne gelince reset atıyor:84::84::84::84:
hoş geldin aramıza ecişşşşselam kıslar bu sefer deşifre olmicemm
msn hepinize kendimi tanıtırım
sizi seviyorum![]()