Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet ya sorma bişey anlamadan bunu söyledi çok korkuyorum 4 ay önce bebegin kalbi durdugu için kürtaj oldum acaba ikinci gebelik dış gebelik olurmu ilkinde olmadı bi sorunda yok bende kafam cok karışık

slm canım benımde ilk bebegimin kalbi durmuştu 3aylıktı
2. bebeğimde kimyasal gebelik oldu 4 haftalıkken alttan kese gözükmüştü ama öylece kaldı gelişmedi benim alttan görünür senınki muhtemelen canım çünkü kan tahlilim normal demişsin dilerim sorunsuz bir gebelik olur bu canımcım

cnm alttan bakmadı kese karından net görünmedi tahlil sonucuna göre daha net gözükmesi gerekmiş dış gebelik olabilir dedi kesin bişey yok suan 6+4 olması lazım

günaydın kızlar

lagrima canım ilk sıralar bizde de vardı ama zamanla geçti okumuştum bir yerde evliliğin ilk aylarında bu cok normalmiş zaman geçtikte daha da iyi olurmuş gerçekten öyle zamanla yükseliyor kalite ama 2 yıldır aynıysa sende önce bir dr git derim kadın dogumcuya o seni yönlendirsin canım ne yapacagın konusunda belki psikologa gönderir bilemiyorum ama bu şekilde bekle canım çocuk meseleside insanı sogutabiliyor görev gibi yapıyorsun kafanı dagıt bence

jensu selam canım sende adıyamandasın sanırım bende gölbaşındayım yakınız yani gel beklerim acık sohbet ederizadet günün sanırım bugün belirtilerde varmış hayırlısı olur inş. bebişin senınledir canım

ebrar ablacım senlede görüşemedik epeydir umarım iyisindir

cnm alttan bakmadı kese karından net görünmedi tahlil sonucuna göre daha net gözükmesi gerekmiş dış gebelik olabilir dedi kesin bişey yok suan 6+4 olması lazım

hıımm anladım canım sanırım tam emin değilim ama lekelenmeler falan olur dış gebelikse kendi kendini dışarı atar diye biliyorum benımde öyle olmuştu

kimyasal gebelikte tahlil sonucunda beta düşükmü

evet canım ben düşük yaptım patalojıye gitti bebek 15 gün sonra cıktı sonuç dış gebelik yada kimyasal gebelik dediler bana yıne bhcg yapıldı 2,4 falan cıktı kimyasal gebelik teşhisi kondu 5 in üzerinde cıksaymış dış gebelikmiş

düşük yapmadan önce değerim 2600 falandı yani bebek 4-5 hafta aralıgında görünüyordu ama 6-7 haftalık olması gerekiyordu canım

geçmiş olsun cnm allah yeniden nasip eder işallah peki belirtisini ne zaman gösterir su an bi sorunum yok ama bilemiyorum kese rahim içindemi gözüktü senin

geçmiş olsun cnm allah yeniden nasip eder işallah peki belirtisini ne zaman gösterir su an bi sorunum yok ama bilemiyorum kese rahim içindemi gözüktü senin

emin değilim ama sanırım dış gebelik ve kimyasal gebekilte bebek rahme düşmeden gebelik sonlanıyor benımde öyle oldu canım işte benım 6 haftalık olması gereken zamanlarda ince zar gibi lekeler gelmeye başladı ve zamanla arttı bu zaten adetim 25 gün falan geçiyordu düşük oldu

ah canım,dün senden sonra bi başım ağrıdı ki,anlatamam,dinlenmek nerde,daha yeni yeni geçiyo.
kim geldi ki yatılı,söylemedin hiç,niye rapor dökmüyon bakim
akıl verene bak,sen niye duygu sömürüsü yapmıyon kocişine
senin işin hiiiiiç bitmez birsoş,öyle görünüyo,emrecik bile kurtaramıyo seni işlerden.
oooo,hoşgeldin kaçak,nihayet döndün sahalara öyle mi?
bugünden itibaren bende döndüm gibi,inşallah bi aksilik olmaz,işlerim baya hafifledi.
ebrarım,kardeloşum nirelerde acep.

o cmv bendede pozitif çıkmıştı,ama tam olarak ne diye kimse dpoğru bişey söylemedi,araştırdığımdada bulamadım,haffif bi enfeksiyon dediler bana,daha açıklayıcı bilgi verirsen,yada link verirsen,ordanda okuyabilirim.
ebrar kardeloş kardelenler selina bütün topik nerdeydiniz neyse gelinde kızarım sonra herkese iyigeceler byyeee
işte geldim burdayım
demek geldi garibim kırmızılar,hayırlısıyla bu ay bebiş gelir inşallah.
hangi site,kimi,niye şikayet etmiş,tam olarak anlatırsan daha iyi olcak lagrima cım.
mende gelem miiiiiiii

yani bu zamanlarda kanamanmı oldu canım

kızlar lütfen dış gebelik hakkında bilgi verin bilen yokmu

Dış gebelik nasıl belirti verir?

Dış gebeliğin belirtileri aşamalar şeklinde değerlendirilebilir. En erken aşamalarda dış gebelik hiçbir belirti vermez. Normal bir gebelik gibi adet gecikmesi olur ve gebeliğin diğer belirtileri de olabilir. Ancak kısa zamanda gebeliğin büyümesiyle birlikte tüp gerilmeye başladığı andan itibaren hastalarda "müphem" ağrılar olur. Bu müphem ağrılar duyarlı bir hastanın doktora başvurmasını sağlar ve en erken dönemde tanı koymak mümkün olabilir.

Gebelik ilerledikçe bu ağrılar şiddetlenir. Bunun da nedeni embriyonun tüpün içinde büyümeye devam etmesi ve gerilmeye bağlı olarak ağrı uyandırmasıdır. Bu aşamada başvuran bir kadında da henüz tüp yırtılmadan tanı koymak ve tedavi etmek mümkündür.

Gebelik daha da ilerlediğinde gebeliğin yerleştiği tüp gerginliği daha fazla kaldıramaz ve bir yerinden yırtılır. Yırtık giderek büyür ve bölgedeki damarlardan karıniçine kanama başlar. Bu dönemde hastanın şikayetleri de değişim gösterir. Artık ağrının yerini kan kaybına bağlı belirtiler almaya başlar. Oluşan kan kaybının miktarına göre hafif başdönmesinden bayılmaya ve çok ileri dönemlerde kan kaybına bağlı şok gelişimine bağlı belirtiler görülür. Yırtılma sonrasında gebelik ürününün gelişimi durduğundan kandaki gebelik hormonları da hızla azalır ve hormon desteğini yitiren endometrium (rahim iç tabakası) vajinal kanamayla birlikte dökülmeye başlar.

Ne yazık ki tüm dünya genelinde dış gebelik, kadının şikayetlerini gözardı etmesi veya eşinin doktora götürmemesi nedeniyle en sık bu aşamada yakalanabilmektedir.

Bazı durumlarda ise tüp içinde başlayan dış gebelik tüpün içinde ters yönde ilerleyerek tüpün ağzından karnın içine "düşmekte" ve burada kendi kendine "eriyerek" kaybolmaktadır. Bu tür durumlara bazen takiplerimizde rastlamakla beraber bu olguların çoğu kadının farkında olmadan kendi kendine seyretmektedir.

slm canım ben bilmediğim için internetten bulduğum yazıyı aldım.inş yeterli olur bu bilgiler.

iyiim şükür adet olmadım daha ama idrar rengi nasıl olur kızlar merak ediyim bi türlü düzgünce anlatan bi site bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…