evet ya sorma bişey anlamadan bunu söyledi çok korkuyorum 4 ay önce bebegin kalbi durdugu için kürtaj oldum acaba ikinci gebelik dış gebelik olurmu ilkinde olmadı bi sorunda yok bende kafam cok karışık
cnm alttan bakmadı kese karından net görünmedi tahlil sonucuna göre daha net gözükmesi gerekmiş dış gebelik olabilir dedi kesin bişey yok suan 6+4 olması lazım
kimyasal gebelikte tahlil sonucunda beta düşükmü
geçmiş olsun cnm allah yeniden nasip eder işallah peki belirtisini ne zaman gösterir su an bi sorunum yok ama bilemiyorum kese rahim içindemi gözüktü senin
ah canım,dün senden sonra bi başım ağrıdı ki,anlatamam,dinlenmek nerde,daha yeni yeni geçiyo.canım ya aslında doğruyu söylemek gerekirse oldum olası tek çocuk derdim şimdi sorunlarda olunca diyorumki tekde olsa farketmez rabbim iyisini bilir elbetteki belki çocuk için haksızlık ama nebiliyim tek çocuk olan okadar insan varki .hayırlısı diyorum yine allahım neylerse güzel eyler
baksen seni gidi senieğer bu şekilde iyi olucaksan sorun yok canım
herşey güzel gönlüne göre olsun
buarada dua yine iki kişiye sen ve elaezele canım ondan sana tek sayı verdim inşallah vesile olur kuzum çok öpüyorum seni
canım yaa inanki pek bişey anlamadım keşke yardımcı olabilseydim
hoşgeldin aramıza inşallah birdahaki sefer karşılaşıp muhabbet ederiz
kuzum neyin var yaa merak ettim şimdi inşallah geçici bişeydir
ben aynıyım kuzum iyiyim şükür
banum yaa çok geçmiş olsun mevlam şifa versin geldimi üst üste geliyo inşallah çabucak toparlanırsın dualarım seninle canım allahım yar ve yardımcın olsun .bol su iç gerçektende su herşeye şifa
nedemek istedin cano anlıyamadım ben klasik ebroş demekle yani
dinlenicen sen hiç merak etme
dualarım seninle canım herşey dilediğin gibi gönlünce olsun
yine görüşemedik neyse görüşürüz inşallah
birsoş misafir gitmedi kuzum yatılı yarın gidiyor
kızlar eşim geldi şimdi çıkmam gerek sonra gelicem okiş
derinim boncuğum inşallah gitmezsiniz ben gelesiye canlarım
akıl verene bak,sen niye duygu sömürüsü yapmıyon kocişinecanım çok geçmiş olsun zor bir durum inşallah razı olur eşin
biraz duygu sömürüsü yapsan yani olmazsa biçok tedavi gerektiğini filan anlatsan ikna olmazmı yaa
sen delme işlemine devam et inşallah kalırsın bu şekilde .
senin işin hiiiiiç bitmez birsoş,öyle görünüyo,emrecik bile kurtaramıyo seni işlerden.aferin kız del hatta büyük delik yap gelmiş 33 yaşına ne zaman olacak ta büyüyecek çocuk hatta yapınca arka arkaya yap daha iyi olur hayırlısı olsun
lagrima olacaksa bi kereden de olur ama o istek artırıcı damlalar bi işe yaramıyo canım milleti kandırıyolar bence aktardan karışım hazırlat o daha iyi gelir
aman seninde benim gibi işlerin hiç bitmiyo napsakki işleri bitirmek için neyse kolay gelsin
oooo,hoşgeldin kaçak,nihayet döndün sahalara öyle mi?selam canlarrr ben geldim ama kimseler yok ya(
herkes iyidir umarım..geçmişe fazla bakamadım.muhteşem yüzyıla bakıyorum da
çok şükür netime kavuştum kızlar..biliyosunuz bu net konusunda şanssızım biraz illa bişey oluyo...şimdi rahatız inş bi daha bişy olmaz...
neyse ben diziye dönüyom gece görüşmek üzere inşallah
ebrarım,kardeloşum nirelerde acep.
o cmv bendede pozitif çıkmıştı,ama tam olarak ne diye kimse dpoğru bişey söylemedi,araştırdığımdada bulamadım,haffif bi enfeksiyon dediler bana,daha açıklayıcı bilgi verirsen,yada link verirsen,ordanda okuyabilirim.hastaneler 2 gündür gervde bı sonuc gosteremedım.internette araştırdım cmv nın pozıtıf olması ıyımıs geçmişte geçirilen cocuk hastalıklarının bebeğe gecıp gecmıyecegını anlatıyomuşşş..kendim buldummmm kendımın doktoru oldum kızlarrrr...belkı merak edenler olur dıye yazdım.nete anca gırdım ütü yaptım 2 saat o kadar coktu kı yenı bıttı.....
işte geldim burdayımebrar kardeloş kardelenler selina bütün topik nerdeydiniz neyse gelinde kızarım sonra herkese iyigeceler byyeee
demek geldi garibim kırmızılar,hayırlısıyla bu ay bebiş gelir inşallah.selamlarin en guzeli hepinizin uzerine olsun arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah?sizler ile sohbet etmeyi özledim
ebrarim sen dualari bitti yazarsin canim,gerci msn de konustuk
sanirim kizlar pek gelmiyorsunuz topige,topik garip kalmis yaasaglik olsun kendinizi nasil iyi hissediyorsaniz öyle yapin insallah mayis ayi hepimiz icin,beklenen vaktin gelmesi olur,rabbim hepimizi sevindirir,hamis patlamasi olur topigimizde
ugurboncugum bu arada yeni tairifim 16 mayis,1 gün bile geciktirmedi beni kirmizilar,sanki cok bekleniyormus gibi
hepinizi rabbime emanet ediyorum kizlar,
hangi site,kimi,niye şikayet etmiş,tam olarak anlatırsan daha iyi olcak lagrima cım.ev ahalisi 2. uykuya bile geçti :) müzik açarsam atarlar beni evden :)
uykum benimde geldi.. yatalım en iyisi sabah kalkamıyorum sonra.. sen bayadır nerelerdeydin? geçen senin önceki avatarını gördüm face de aklıma geldin ama bi soramadım...
bu arada ben başka bir siteye daha takılıyorum orda burayı şikayet etmişler.. bilginize :)
mende gelem miiiiiiiicanım benim tmm tmm korkma şaka ediyom ne zaman isterseniz sadece dükkana degil evimede buyurun gelin canlarımmm
tutişşş niye sesin çıkmıyo yoksa beni begenmiyormusun gelmek istemiyo musunnnn birazda sana trip atıyım
yani bu zamanlarda kanamanmı oldu canımemin değilim ama sanırım dış gebelik ve kimyasal gebekilte bebek rahme düşmeden gebelik sonlanıyor benımde öyle oldu canım işte benım 6 haftalık olması gereken zamanlarda ince zar gibi lekeler gelmeye başladı ve zamanla arttı bu zaten adetim 25 gün falan geçiyordu düşük oldu
kızlar lütfen dış gebelik hakkında bilgi verin bilen yokmu
günaydınn canım hoşgeldin.nasılsın?günaydın millet slm yokmu
günaydın millet slm yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?