Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiim şükür adet olmadım daha ama idrar rengi nasıl olur kızlar merak ediyim bi türlü düzgünce anlatan bi site bulamadım

canım genele bakılırsa koyu sarı oluyormuş.ama herkesin bünyesindeki görünen farklılık bundada geçerlidir.koyu sarı olmadan hamile olanda vardır olmayanda.ama çoğunlukla koyu sarı oluyormuş.

slm canım çok sagol ben bunları okudum da yasayandan bilgi almak istedim ben 6+4 günlük hamileyim 2 gün önce doktora gittim karından baktı keseyi tam net göremedi tahliller iyi çıktı dış gebelik olabilir dedi sizce bu güne kadar belirti verirmiydi anlamadım haftaya gitcem tekrar

akşam kocama çocuk istediğimi tekrar söyledim. tamam yaparız bir ara dedi geçiştirdi. ayy bu adam beni sinir ediyor yaa korkuyorum diyor. hazır değilim diyor.

slm kızlar hamile kalınca kiminin idrar rengi koyulaşıyor ve kokusu değişiyor ben 2 hamileleik yaşadım öyle bişey olmadı sadece sık idrara cıkma oldu bende ve bu genelde oluyor çünkü kese mesaneye basınç yapıyor

bi ara yaparız mı diyo bacım sen boşver morelini bozma del gitsin

evet yaa bi ara yaparız dedi adam. sanki adamdan duvara çivi çakmasını istedim. önemli birşey ve bana bunu diyor. bu aralar zaten iyice bunalttı beni. işleri yolunda gitmiyor bana çıkıyor ceremesi. beraber çalışıncada herşeyde ben tersleniyorum. sabah uyanır uyanmaz zaten moralimi bozdu surat bi karış. ne yapacağımı bilemedim bir süredir. olabildiğince iletişim kurmuyorum ama işle ilgili illaki konular oluyor en ufak birşeyde hemen kızıyor. şimdide yaptı. moralimi bozdu iyice. çocuk isteiğimide söndürüyor böyle yaparak.

benim eşimde istemedi ilk sıralar 8 ay korunduk yaşadıgımız sehir itibariyle orada cocugumuz olsun istemiyordu ama ben istedim bir gün cok büyük bir tartışma yasadık eşimi korkuttum ben babamı arayacam gelip beni götürsün dedim hatta aramış gibi yaptım cok üzüldü özür diledi ve o an korunmayı bıraktı

sen stres yapma gerisi gelir işallah ne kadarlık evliniz bizimki 8 ay oldu evleneli benim eşim çok istiyo bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…