merhaba arkadaşlar... bende aranıza yeni katıldım... fakat uzun süreden beri sitedeyim. birçok konuda gerçekten çok yardımı oldu. adetim 18 gün gecikmişti. idrar testleri de negatif çıkıyodu. ama buradan öğrendm ki bu olabiliyomuş. ümidimi yitirmedim. daha snra dr a gittik eşimle birlikte. rahim duvarı kalınlaşmış, ilk haftalarda hamilelikte göremediğimiz oluyo dedi. yine burdn öğrendgme göre bu kalınlaşma ya adete hazırlanırken ya da hamileliğe hazırlanırken vücut oluyomuş. dr da öle deyince ümidim arttı. kan testi yaptırdım. o arada tabiki hep sitedeyim. benmle aynı durumda olanların yorumlarını okuyup duruyorum.... fakat kan testi negatif çıktı. hamile değilim maalesef. farlutal verdi onu kullanıyom snrasında adet olmayı beklicem. 2.gününde gel dedi dr.... belki çok fazla yazdım ama. günlerdir buraya yazmak istiyordum ondan..
inş. en kısa zamande isteyen herkes hamile kalır..
bu belırtıler olgeçmiş olsun cnm migreni bilirim bende..kardeşimin tutuyo..bide bende de var sanırım ama dotora hiç baktırmadım..istifra etmeden rahatlamıyorum şiddetli tuttugunda..bide ışık hiç istemiyorum..sessiz karanlık odada geçiyo anca..bunlar migren belirtisi bildigim kadarıyla...sadece tanı konmadı bana...geçen gün tuttu benimde işyerinde duramadım ölücem sandım o derece...çok çok geçmiş olsun..tabi sinirde agrıtıyo başı.
geçmiş olsun cnm migreni bilirim bende..kardeşimin tutuyo..bide bende de var sanırım ama dotora hiç baktırmadım..istifra etmeden rahatlamıyorum şiddetli tuttugunda..bide ışık hiç istemiyorum..sessiz karanlık odada geçiyo anca..bunlar migren belirtisi bildigim kadarıyla...sadece tanı konmadı bana...geçen gün tuttu benimde işyerinde duramadım ölücem sandım o derece...çok çok geçmiş olsun..tabi sinirde agrıtıyo başı.
merhaba arkadaşlar... bende aranıza yeni katıldım... fakat uzun süreden beri sitedeyim. birçok konuda gerçekten çok yardımı oldu. adetim 18 gün gecikmişti. idrar testleri de negatif çıkıyodu. ama buradan öğrendm ki bu olabiliyomuş. ümidimi yitirmedim. daha snra dr a gittik eşimle birlikte. rahim duvarı kalınlaşmış, ilk haftalarda hamilelikte göremediğimiz oluyo dedi. yine burdn öğrendgme göre bu kalınlaşma ya adete hazırlanırken ya da hamileliğe hazırlanırken vücut oluyomuş. dr da öle deyince ümidim arttı. kan testi yaptırdım. o arada tabiki hep sitedeyim. benmle aynı durumda olanların yorumlarını okuyup duruyorum.... fakat kan testi negatif çıktı. hamile değilim maalesef. farlutal verdi onu kullanıyom snrasında adet olmayı beklicem. 2.gününde gel dedi dr.... belki çok fazla yazdım ama. günlerdir buraya yazmak istiyordum ondan..
inş. en kısa zamande isteyen herkes hamile kalır..
kızlar hani olurda Rabbim bizlere evlat verirse koyacağınız isimler belli mi ? yani şu ismi seviyorum dediğiniz?
benim mesela kız olarak Fatma ismi. erkekte de Ömer veya Hakan ismi çocuklarıma koyacağım isim. (birtane bulamadım çocuklarım oldu)
ay stres tetikliyo zaten cnm ya dikkat et kendine...aynen o zonklama yok mu hele..inan dükkanda duramadım benden başka kimsede yok duracak..durmadan istifra ettim kapıyı içten kilitleyip ay çok fenaydı Allah kimseye vermesin..hatta suanda hafif bi baş agrım var inş çogalmazbu belırtıler ol
sağol canımcımmm..ewet bu belırtılerı yasıyorum...eşim bı şaka yaptı ağrı anında beynıme dogru cıktı ensemden...hemen atıstırıp hap attım gectı neyse kii.şimdi naz yapıyorum eşime kızdırdı benıo banane
amelıyatı olsa olurum.zonklama olunca fena oluyorummm allah herke yardım etsın kımseye gostermesın cok fena ağrıııısıııı
canlarım ben çıkıyorum. herkese hayırlı akşamlar.
kızlar hani olurda Rabbim bizlere evlat verirse koyacağınız isimler belli mi ? yani şu ismi seviyorum dediğiniz?
benim mesela kız olarak Fatma ismi. erkekte de Ömer veya Hakan ismi çocuklarıma koyacağım isim. (birtane bulamadım çocuklarım oldu)
canlarım ben çıkıyorum. herkese hayırlı akşamlar.
benim kızım olursa adını didar koyucam kesin oğlan olursada arda
ay stres tetikliyo zaten cnm ya dikkat et kendine...aynen o zonklama yok mu hele..inan dükkanda duramadım benden başka kimsede yok duracak..durmadan istifra ettim kapıyı içten kilitleyip ay çok fenaydı Allah kimseye vermesin..hatta suanda hafif bi baş agrım var inş çogalmaz
ay ınşallah cnmm ya sana da cok gecmıs olsun.sen en ıyısı yat ewe gıdınce hafıfse 1-2 saat uyuyunca gecıyorrr
sagol sewcan.geldim eve yemeklik ayarladım işler bitmiyoki yatayım...birazdanda kociş gelir yemek hazırla bulaşıgı toparlaay stres tetikliyo zaten cnm ya dikkat et kendine...aynen o zonklama yok mu hele..inan dükkanda duramadım benden başka kimsede yok duracak..durmadan istifra ettim kapıyı içten kilitleyip ay çok fenaydı Allah kimseye vermesin..hatta suanda hafif bi baş agrım var inş çogalmaz
ay ınşallah cnmm ya sana da cok gecmıs olsun.sen en ıyısı yat ewe gıdınce hafıfse 1-2 saat uyuyunca gecıyorrrşimdilik başım iyi sayılır.bi minoset alsam iyi olcak ama...
kizlarrrrbana neden kimse cevap vermedi,bilgisi yada tecrübesi olan yokmu ?
prolaktin yumurta tembelligine neden olurmu,dostinex kullandim düsürdüm simdi normale dönermi sizce
canım kusura bakma valla..sadece hoşgeldin diyebildim o anda..işlerim vardı.prolaktin yumurta tembelligine neden olurmu bilmiyorum.dostineks prolaktin için verilen en iyi ilaçtır korkma hiç..düşük oldugu sürece problem yok...başka ne testi yaptırdın sen?
saol bitanem ben iyiyim çok şükür sen nasılsın ?günaydın kızlar
lagrima canım ilk sıralar bizde de vardı ama zamanla geçti okumuştum bir yerde evliliğin ilk aylarında bu cok normalmiş zaman geçtikte daha da iyi olurmuş gerçekten öyle zamanla yükseliyor kalite ama 2 yıldır aynıysa sende önce bir dr git derim kadın dogumcuya o seni yönlendirsin canım ne yapacagın konusunda belki psikologa gönderir bilemiyorum ama bu şekilde bekle canım çocuk meseleside insanı sogutabiliyor görev gibi yapıyorsun kafanı dagıt bence
jensu selam canım sende adıyamandasın sanırım bende gölbaşındayım yakınız yani gel beklerim acık sohbet ederizadet günün sanırım bugün belirtilerde varmış hayırlısı olur inş. bebişin senınledir canım
ebrar ablacım senlede görüşemedik epeydir umarım iyisindir
geçmiş olsun cano yaa hay allah kötü olmuş geçmesine sevindimah canım,dün senden sonra bi başım ağrıdı ki,anlatamam,dinlenmek nerde,daha yeni yeni geçiyo.
kim geldi ki yatılı,söylemedin hiç,niye rapor dökmüyon bakim
akıl verene bak,sen niye duygu sömürüsü yapmıyon kocişine
senin işin hiiiiiç bitmez birsoş,öyle görünüyo,emrecik bile kurtaramıyo seni işlerden.
oooo,hoşgeldin kaçak,nihayet döndün sahalara öyle mi?
bugünden itibaren bende döndüm gibi,inşallah bi aksilik olmaz,işlerim baya hafifledi.
o cmv bendede pozitif çıkmıştı,ama tam olarak ne diye kimse dpoğru bişey söylemedi,araştırdığımdada bulamadım,haffif bi enfeksiyon dediler bana,daha açıklayıcı bilgi verirsen,yada link verirsen,ordanda okuyabilirim.
işte geldim burdayım
demek geldi garibim kırmızılar,hayırlısıyla bu ay bebiş gelir inşallah.
hangi site,kimi,niye şikayet etmiş,tam olarak anlatırsan daha iyi olcak lagrima cım.
mende gelem miiiiiiii
ayyy senin kocan işi dalgaya almış resmenakşam kocama çocuk istediğimi tekrar söyledim. tamam yaparız bir ara dedi geçiştirdi. ayy bu adam beni sinir ediyor yaakorkuyorum diyor. hazır değilim diyor.
allahım onada hepimizede sağlıklı evlatlar nasip etsin .yıllar öyle bir biniyoki insanın omuzlarına artık ağır geliyo yaşamayanda anlıyamıyo .allahım hepimizin yardımcısı olsunhe kıs valla uzak olsun hepimizden şu baş agrısı çok fena...
evet bugünlük aldım canım benim işyerine ama hergün taşıyamam .arada kaçamak yaparım.
istanbula gelme imkanın yokmu ki
bu arada demin bi müşteri geldi offf(üzüldüm yaaa...bebek kıyafetlerine bakıyo durmadan da içini çekiyo ay çok güzel şeyler var diye..bende içimden diyomki ay kadında baydı içimi durmadan aynı şeyleri diyo..megerse durum başkaymış...bende öyle bakıyom bebe şeylerine ama bebek yok ortada dedi içim yandı o anda kıss...konuştuk neyse.8 yıldır olmuyo dedi.yarın rahim filmi varmış falan...Allahım hepimizi sevindirsin ya
dostinexs yumurtaları düzeltmez canım bildiğim kadarıylaselam arkadaslar.. benide araniza alirsaniz cok sevinirrim.almanyada yasiyorum 23 yasindayim.
daha bugun doktordan geldim cok moralim bozuk.gittigim doktorlardan duymadigim kalmadi,umutlarim tükeniyor.nerdeyse 2 senedir cocuk istiyorum.ilk gittigim doktor prolaktin yüksekligi var cok az,sorun degil dedi.bisey olmadi,degistirdim
öbür doktorda klomen catlatma ignesi verdi,yine negatif.
3. doktor benim elimden gelen bu(klomen-catlatma ignesi )
istersen bebek isteme merkezine git dedi.
ordaki uzman ilk basda rahmin sol tarafa yukari kaymis dedi, sonra prolaktin asiri yükseldi.dostinex verdi onu düsürdü, bugün de yumurtalarin yavas calisiyor % 100 calismiyor,aslinda hic normal degil daha yasin cok genc dedi.esimde sigara ictigi icin spermleri cok güclü degilmis.asilama ile isleri kolaylastirabilirmis.düsünün dedi.
2800 euroaya mal olcakmis.
okadar canim sikkinki.yani önce prolaktindi,sonra rahim kaymasi oldu.simdide yumurtalar iyi calismiyormus.ne yapcami sasirdim
dostinex kullaniyorum o prolaktini düsürünce yumurtalarimda düzelirmi acaba kizlar ?:18:
ebuşum hoşgeldin bitanem
derinim napıyosun canım ?gelmedimi kocişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?