Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba arkadaşlar... bende aranıza yeni katıldım... fakat uzun süreden beri sitedeyim. birçok konuda gerçekten çok yardımı oldu. adetim 18 gün gecikmişti. idrar testleri de negatif çıkıyodu. ama buradan öğrendm ki bu olabiliyomuş. ümidimi yitirmedim. daha snra dr a gittik eşimle birlikte. rahim duvarı kalınlaşmış, ilk haftalarda hamilelikte göremediğimiz oluyo dedi. yine burdn öğrendgme göre bu kalınlaşma ya adete hazırlanırken ya da hamileliğe hazırlanırken vücut oluyomuş. dr da öle deyince ümidim arttı. kan testi yaptırdım. o arada tabiki hep sitedeyim. benmle aynı durumda olanların yorumlarını okuyup duruyorum.... fakat kan testi negatif çıktı. hamile değilim maalesef. farlutal verdi onu kullanıyom snrasında adet olmayı beklicem. 2.gününde gel dedi dr.... belki çok fazla yazdım ama. günlerdir buraya yazmak istiyordum ondan..
inş. en kısa zamande isteyen herkes hamile kalır..

canım hoşgelmişsin..ümitlenmekte haklıymışsın tabi...bizde yaşıyoruz aynılarını...inşallah en yakın zamanda kavusursun bebegine...aslında durmadan idrar testi yapıyoruz direk kanda baktırmak en iyisi.

kızlar noldu böyle topicimize?önceden işten eve gelince geçmişi oku oku bitiremezdim.şimdi bütün gün buralardaydım nerdeyse ama kimseler ugramıyor.

bu belırtıler ol

sağol canımcımmm..ewet bu belırtılerı yasıyorum...eşim bı şaka yaptı ağrı anında beynıme dogru cıktı ensemden...hemen atıstırıp hap attım gectı neyse kii.şimdi naz yapıyorum eşime kızdırdı benıo banane

amelıyatı olsa olurum.zonklama olunca fena oluyorummm allah herke yardım etsın kımseye gostermesın cok fena ağrıııısıııı

sevfan hosgeldın cnmm topiğeeee...inşallah hepımızın bebişlerı olurr amınnn

cnm hamıleyken hep arastrıyordum ısımlerı...bı kız bı oğlum olsunnn derdım ıcımden su 2 ısmı de cok yakıstırırdım bırbırıne
kız DERİN
erkek DORUK

yasin suresını okurken de LEDEYNA ismini gördum arastrdım cok hosuma gıttı kendım de buldum dıye anlamı da cok guzel ALLAHIN HUZURU dmekmiş...
alesta da duydum o da güzelll...

ay stres tetikliyo zaten cnm ya dikkat et kendine...aynen o zonklama yok mu hele..inan dükkanda duramadım benden başka kimsede yok duracak..durmadan istifra ettim kapıyı içten kilitleyip ay çok fenaydı Allah kimseye vermesin..hatta suanda hafif bi baş agrım var inş çogalmaz
canlarım ben çıkıyorum. herkese hayırlı akşamlar.

sanada hayırlı akşamlar...pek konusamadık ama işin vardı sanırım.

kizlarrrr bana neden kimse cevap vermedi,bilgisi yada tecrübesi olan yokmu ?

prolaktin yumurta tembelligine neden olurmu,dostinex kullandim düsürdüm simdi normale dönermi sizce

saol bitanem ben iyiyim çok şükür sen nasılsın ?
evet ya çoktandır görüşemedik özledim seni tatlışım
geçmiş olsun cano yaa hay allah kötü olmuş geçmesine sevindim
canım arkadaş yeni evli ben 10 seneyi devirdim o yolun başında ben sonundayım malesef biz herşeyi yaptık onlar daha başlamamış bile neyse bu karşılaştırma baya uzun sürer .bizde artık duygu sömürüsü olmuyo hayata gerçekci bakıyoruz yaşadıklarımızdan dolayı malesef
akşam kocama çocuk istediğimi tekrar söyledim. tamam yaparız bir ara dedi geçiştirdi. ayy bu adam beni sinir ediyor yaa korkuyorum diyor. hazır değilim diyor.
ayyy senin kocan işi dalgaya almış resmen
allahım onada hepimizede sağlıklı evlatlar nasip etsin .yıllar öyle bir biniyoki insanın omuzlarına artık ağır geliyo yaşamayanda anlıyamıyo .allahım hepimizin yardımcısı olsun
dostinexs yumurtaları düzeltmez canım bildiğim kadarıyla
ama prolaktinin düşmesi çok önemli
allahım şifa versin
ebuşum hoşgeldin bitanem

saol canom hoşbuldum kusura bakma geciktim geçmişi okudumda
zaten fazla kalamıycam biliyon benimki evde ve hasta onla meşgulüm
başın ağrıyomuş biraz bi ağrı kesici iç canom

DURUM VE ALEYNAM sizler mesajımı almadınız sanırsam dua için inşallah yazdığımı görürsünüz haber ederseniz sevinirim canım arkadaşlarım

olsun buşum.bende telefonla ugraşıyodum...resim atmak istiyorum da telden kaynaklı sanırım almıyo resim.çok geçmiş olsun adamına kıs ıhlamur kaynat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…