Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

olsun buşum.bende telefonla ugraşıyodum...resim atmak istiyorum da telden kaynaklı sanırım almıyo resim.çok geçmiş olsun adamına kıs ıhlamur kaynat

kuzu kaynattım daha iyi çok şükür
sanada kolay gelsin canım .ben çıkıyorum gece görüşürüz olurmu

cicişim senide öptüm canım sen geldin ama çıkmam gerek

kız ebroş,bana okur musun dedinde,sayı vermedin bacım,nolcek?
hani yaaa,nerde bu topic milleti.
bugün gene bizim azra yı özledim,çok kırgın olmama rağmen aklıma düştü,nolurdu bi haber verseydi kendinden?
acaba o hiç mi özlemedi bizi,hiç mi arkadaşlık edemedik o na?

insallah arkadaslar allah isteyen herkese nasip eylesin meleklerini.

derin su daha bugun 3 tüp kan aldi dr kromozom testi icinmis.yumurtalar icin oldugunu söyledi.ilk kez böyle bisey duydum:18:

kizlarrrr bana neden kimse cevap vermedi,bilgisi yada tecrübesi olan yokmu ?

prolaktin yumurta tembelligine neden olurmu,dostinex kullandim düsürdüm simdi normale dönermi sizce

cnmmm benım de deneyımım yopk ama ewet prolaktın dusk ya da cok yuksek olursa sebep olur dıye bılıyorumm.ilaçla hemen haöıle kalırsın bence bı arkadaşım öle olmuştu kaldı hemen 1 ay sonra ılactan hadı bakalımmmm

kız birsen,niye yazmıyon,geçmişte fazla uzun değil ki,takıldın kaldın desem.
ben çıkıyorum ama şimdi

ewet kırmızıların 3. günü gidicem ozaman unutmazsam inşallah soracagım...

psikoloji sitesi, bir kız, siteden dert yanmış.. sebep birşey sormak için üye olmuş ama 50 msj kotası var ya ona takılmış bu durum da onu sinir etmiş.. oda oraya buraya yazmış konu açmış sanırım modlarda uyarmış bu konu başlıgı var diye o bulamamış işte falan falan.. bende dedim ben oraya takılıyorum çok iyi insanlardır ama sen denk gelmemişsin.. öyle iştee.gidip dövelim mi :)
hangi site,kimi,niye şikayet etmiş,tam olarak anlatırsan daha iyi olcak lagrima cım.

hayırlı geceler nasılsınız kızlar?? boya aldım saçlarımı boyıcam yarın inşallah :)

çay kuru kuru gtmez sımdı ebusum bunlarda benden
he hiç hamişle var diye düşünen yok şimdi kim yapıp getirecek bana bütün gün temizlik yaptık daha bitmedi pazarda vardı birisi yollasın bari boncuğum boşsan sen yolla

canım gemş olsun umarım bişey olmaz ama progesteronu kullanırsan iyi gelir benimde düşük tehlikem vardı 3 ay bitene kadar kullandım faydası çok
kız tosti nasılsın umarım iyisindir
günaydınn canım hoşgeldin.nasılsın?
selinam nasılsın araştırmaları iyi yapıyosun aferin aldın bi tane

benimde bi kızım var adı dilara cemre inşallah kısmetse yakında bide oğlum olacak adını hüseyin emre koyacam darısı sizlere
kız birsen,niye yazmıyon,geçmişte fazla uzun değil ki,takıldın kaldın desem.
ben çıkıyorum ama şimdi
kız kardeloş geçmişe bakıyodum arada içerde işim vardı anca geldim sen çıkmışsın sağlık olsun canım
EBRAR derin tutiş bonccuk bakıyomda iyi kaynatmışsınız fazla konuşmayın bak çok okuyamıyom ona göre ceza veririm sonra

selam hanımlar herkese iyi geceler
lagrima,birsen,boncuk sizleri gördüm altta napıyosunuz bakıyım
lagrima saç boyası almışsın şimdiden güle güle kullan canım
birsoş dün biraz muhabbet ettik hemen cezamı kescen okumadığın günlere say olmamı
boncuğum gelmedi inşallah kırmızılar kuzum
kardeloşum mesaj attım ama umarım almışsındır :82:

ben kaçar şekerlerim geçi hepiniz kaçmışsınız ama:) öptüm sizi Allah a emanet olun...

ewett bal köpüğüüü nasıl olur bilmem ama boyıcam sıkıldım kendimden...

aşkolsun okumadığım günlere sayamayızki alıntı yapmadığım veya altını boş bıraktıım olmuştur ama okumadığım yok malesef sayamadım ebrarcım
aradım cnm ama yanımda irileir vardı tam konusamadım tekrar arıyacagım oda hazırlayacak.. sağol hakkını helal et..
olsun canım bebiş gelsin sen kendini iyi hissette gerisi önemli değil ama sorunu tam anlatki ona göre daha iyi hazırlasın
lere sayamazki alıntı

hemen yanlış anladın be kuzu onu derken topicde birkaç gün sessizlik olduya okuycak geçmiş olmadı onu kasdettim yoksa okumadığın olmuyo hiç canım

hemen yanlış anladın be kuzu onu derken topicde birkaç gün sessizlik olduya okuycak geçmiş olmadı onu kasdettim yoksa okumadığın olmuyo hiç canım
aşkolsun canım ya yanlış anlaşılacak bişey yok sen şaka yaptın bende şakayla cevap verdim seni yanlış anlamam merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…