olsun buşum.bende telefonla ugraşıyodum...resim atmak istiyorum da telden kaynaklı sanırım almıyo resim.çok geçmiş olsun adamına kıs ıhlamur kaynat
kizlarrrrbana neden kimse cevap vermedi,bilgisi yada tecrübesi olan yokmu ?
prolaktin yumurta tembelligine neden olurmu,dostinex kullandim düsürdüm simdi normale dönermi sizce
günaydın kızlar
lagrima canım ilk sıralar bizde de vardı ama zamanla geçti okumuştum bir yerde evliliğin ilk aylarında bu cok normalmiş zaman geçtikte daha da iyi olurmuş gerçekten öyle zamanla yükseliyor kalite ama 2 yıldır aynıysa sende önce bir dr git derim kadın dogumcuya o seni yönlendirsin canım ne yapacagın konusunda belki psikologa gönderir bilemiyorum ama bu şekilde bekle canım çocuk meseleside insanı sogutabiliyor görev gibi yapıyorsun kafanı dagıt bence
hangi site,kimi,niye şikayet etmiş,tam olarak anlatırsan daha iyi olcak lagrima cım.
he hiç hamişle var diye düşünen yok şimdi kim yapıp getirecek bana bütün gün temizlik yaptık daha bitmedi pazarda vardı birisi yollasın bari boncuğum boşsan sen yolla
çay kuru kuru gtmez sımdı ebusum bunlarda benden
canım gemş olsun umarım bişey olmaz ama progesteronu kullanırsan iyi gelir benimde düşük tehlikem vardı 3 ay bitene kadar kullandım faydası çokhosbuldum kizlar ,valla kulagimda cinlamadi ama biranda geldim nasil oldu bilmiyorum :)
hic istahim yok canim bisey istemiyor ve bulantimda yok amaaa
problemimiz var malesef , gecen cuma baya kanamam oldu acile gittim ,bebegim baya asagidaymis ve dusme riski vardi
ogun bugundur hic kalkmadan devamli yatiyorum
yinede arada kanama oluyor lekelenme oluyor, dinlendikce gececek sanirim
iste normalde baska problemim yok ama sadece buyuk bu var ,insallah bisey olmadan su bikac haftayida atlatirim
hep dua ediyorum insallah Rabbim en kisa zamanda sizede versin diye
kız tosti nasılsın umarım iyisindirgünaydın kızlar
lagrima canım ilk sıralar bizde de vardı ama zamanla geçti okumuştum bir yerde evliliğin ilk aylarında bu cok normalmiş zaman geçtikte daha da iyi olurmuş gerçekten öyle zamanla yükseliyor kalite ama 2 yıldır aynıysa sende önce bir dr git derim kadın dogumcuya o seni yönlendirsin canım ne yapacagın konusunda belki psikologa gönderir bilemiyorum ama bu şekilde bekle canım çocuk meseleside insanı sogutabiliyor görev gibi yapıyorsun kafanı dagıt bence
jensu selam canım sende adıyamandasın sanırım bende gölbaşındayım yakınız yani gel beklerim acık sohbet ederizadet günün sanırım bugün belirtilerde varmış hayırlısı olur inş. bebişin senınledir canım
ebrar ablacım senlede görüşemedik epeydir umarım iyisindir
selinam nasılsın araştırmaları iyi yapıyosun aferin aldın bi tanegünaydınn canım hoşgeldin.nasılsın?
benimde bi kızım var adı dilara cemre inşallah kısmetse yakında bide oğlum olacak adını hüseyin emre koyacam darısı sizlerekızlar hani olurda Rabbim bizlere evlat verirse koyacağınız isimler belli mi ? yani şu ismi seviyorum dediğiniz?
benim mesela kız olarak Fatma ismi. erkekte de Ömer veya Hakan ismi çocuklarıma koyacağım isim. (birtane bulamadım çocuklarım oldu)
kız kardeloş geçmişe bakıyodum arada içerde işim vardı anca geldim sen çıkmışsın sağlık olsun canımkız birsen,niye yazmıyon,geçmişte fazla uzun değil ki,takıldın kaldın desem.
ben çıkıyorum ama şimdi
lagrima naptın bittimi işlerin aradınmı verdiğim yeri
selam hanımlar herkese iyi geceler
lagrima,birsen,boncuk sizleri gördüm altta napıyosunuz bakıyım
lagrima saç boyası almışsın şimdiden güle güle kullan canım
birsoş dün biraz muhabbet ettik hemen cezamı kescen okumadığın günlere say olmamı
boncuğum gelmedi inşallah kırmızılar kuzum
kardeloşum mesaj attım ama umarım almışsındır :82:
ben kaçar şekerlerim geçi hepiniz kaçmışsınız ama:) öptüm sizi Allah a emanet olun...
ewett bal köpüğüüü nasıl olur bilmem ama boyıcam sıkıldım kendimden...
bence güzel olur canım sarışınsın bildiğim kadarıyla yakışır
gidiyorsun galiba iyi geceler
açıkkumralım işte.. nasıl olur bilmiyorumkökü bende uzar napıyım :)
evet cıkıyorum sabah erken kalkcam inş...
aşkolsun okumadığım günlere sayamayızki alıntı yapmadığım veya altını boş bıraktıım olmuştur ama okumadığım yok malesef sayamadım ebrarcımselam hanımlar herkese iyi geceler
lagrima,birsen,boncuk sizleri gördüm altta napıyosunuz bakıyım
lagrima saç boyası almışsın şimdiden güle güle kullan canım
birsoş dün biraz muhabbet ettik hemen cezamı kescen okumadığın günlere say olmamı
boncuğum gelmedi inşallah kırmızılar kuzum
kardeloşum mesaj attım ama umarım almışsındır :82:
olsun canım bebiş gelsin sen kendini iyi hissette gerisi önemli değil ama sorunu tam anlatki ona göre daha iyi hazırlasınaradım cnm ama yanımda irileir vardı tam konusamadım tekrar arıyacagım oda hazırlayacak.. sağol hakkını helal et..
hepsinden isterim ama şaka canım sgl düşünmen yeter öyle canımın çektiği bişey yok teşekkür ederimbırsenım hakkını helal et cnm ya gece hamıs yok dıye paylastım ben sana ne ıstersen yollum
ebusum nasılsın cnm hb
aşkolsun okumadığım günlere sayamayızki alıntı yapmadığım veya altını boş bıraktıım olmuştur ama okumadığım yok malesef sayamadım ebrarcım
olsun canım bebiş gelsin sen kendini iyi hissette gerisi önemli değil ama sorunu tam anlatki ona göre daha iyi hazırlasın
lere sayamazki alıntı
aşkolsun canım ya yanlış anlaşılacak bişey yok sen şaka yaptın bende şakayla cevap verdim seni yanlış anlamam merak etmehemen yanlış anladın be kuzu onu derken topicde birkaç gün sessizlik olduya okuycak geçmiş olmadı onu kasdettim yoksa okumadığın olmuyo hiç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?