aşkolsun canım ya yanlış anlaşılacak bişey yok sen şaka yaptın bende şakayla cevap verdim seni yanlış anlamam merak etme
nereye gittin bakım ebrar geziyonmu
yok canım ya ben kolay kırılıp darılmam ama bişey denecekse çenemi tutamam söylerim sen üzme kendini sen kırılmada yeterhee iyi bari yanlış anlaşılma olmasında
senin şakalar azcuk ciddi gibi oluyokorktum bende kırıldın diye
insallah arkadaslar allah isteyen herkese nasip eylesin meleklerini.
derin su daha bugun 3 tüp kan aldi drkromozom testi icinmis.yumurtalar icin oldugunu söyledi.ilk kez böyle bisey duydum :18:
yok canım ya ben kolay kırılıp darılmam ama bişey denecekse çenemi tutamam söylerim sen üzme kendini sen kırılmada yeter
kızlar ben kacıyorum hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun
canım bu arada benim dualara bitti de haberin olsun bende çıkıyorum sonra görüşürüzyok be kuzu burdayım arada dua için özel mesaj atmam gerekiyoda ondan yani
boncuğum iyigecelerkızlar ben kacıyorum hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun
sgl derincin iyiyim sen nasılsın neyse kızlar çıkmam gerek uyuyum uykum var zaten geceleri pek uyuyamıyorum kendinize iyi bakın iyigecelerhee iyi bişey bak..benim doktorların hiçbiri böyle testler istemedi mesela..hemde bende de yumurtlama zayıflıgı var...inşallah hayırlı sonuçlar laırsın canım..
kızlar selam...yatmadan bi bakayım dedim...iyi geceler demek istedim..kalamıcam bu gece ebuşkom.
birsen nasılsın cnm?
boncuğum iyi uykular kuzum allah rahatlık versinkızlar ben kacıyorum hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun
hee iyi bişey bak..benim doktorların hiçbiri böyle testler istemedi mesela..hemde bende de yumurtlama zayıflıgı var...inşallah hayırlı sonuçlar laırsın canım..
kızlar selam...yatmadan bi bakayım dedim...iyi geceler demek istedim..kalamıcam bu gece ebuşkom.
birsen nasılsın cnm?
canım bu arada benim dualara bitti de haberin olsun bende çıkıyorum sonra görüşürüz
boncuğum iyigeceler
sgl derincin iyiyim sen nasılsın neyse kızlar çıkmam gerek uyuyum uykum var zaten geceleri pek uyuyamıyorum kendinize iyi bakın iyigeceler
canım bu arada benim dualara bitti de haberin olsun bende çıkıyorum sonra görüşürüz
boncuğum iyigeceler
sgl derincin iyiyim sen nasılsın neyse kızlar çıkmam gerek uyuyum uykum var zaten geceleri pek uyuyamıyorum kendinize iyi bakın iyigeceler
boncuğum iyi uykular kuzum allah rahatlık versin
cano hoşgeldin güle güle diycem galiba olsun sen yat dün çok geç yattın izinli gününde çıkarırız tadını öpüyorum senide bitanem iyi uykular
sagol bebem.iyi diyelim iyi olsun buna şükür..kendimi iyi hissetmiyorum..moral olarakta saglık olarak da
tamam bitanem...valla kociş yatıyodu dayanamadı gene.bi 10-15 dk dur dedim tmm dedi bekliyo şimdi yatalım diyezaten iyi de degilim cano hasta olcam galiba:2:
hayırdır kuzum önemli bişi yok inşallah
iyi yaptın canım yaa
lütfen hasta olma moralinide bozma hiçbişeye
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 swcnprlk+ kardelen49+
hoşgeldiniz hanımlarnasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?