Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hee iyi bari yanlış anlaşılma olmasında
senin şakalar azcuk ciddi gibi oluyo korktum bende kırıldın diye
yok canım ya ben kolay kırılıp darılmam ama bişey denecekse çenemi tutamam söylerim sen üzme kendini sen kırılmada yeter

insallah arkadaslar allah isteyen herkese nasip eylesin meleklerini.

derin su daha bugun 3 tüp kan aldi dr kromozom testi icinmis.yumurtalar icin oldugunu söyledi.ilk kez böyle bisey duydum:18:

hee iyi bişey bak..benim doktorların hiçbiri böyle testler istemedi mesela..hemde bende de yumurtlama zayıflıgı var...inşallah hayırlı sonuçlar laırsın canım..

kızlar selam...yatmadan bi bakayım dedim...iyi geceler demek istedim..kalamıcam bu gece ebuşkom.
birsen nasılsın cnm?

yok be kuzu burdayım arada dua için özel mesaj atmam gerekiyoda ondan yani
canım bu arada benim dualara bitti de haberin olsun bende çıkıyorum sonra görüşürüz
kızlar ben kacıyorum hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun
boncuğum iyigeceler
sgl derincin iyiyim sen nasılsın neyse kızlar çıkmam gerek uyuyum uykum var zaten geceleri pek uyuyamıyorum kendinize iyi bakın iyigeceler

kızlar ben kacıyorum hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun
boncuğum iyi uykular kuzum allah rahatlık versin

cano hoşgeldin güle güle diycem galiba olsun sen yat dün çok geç yattın izinli gününde çıkarırız tadını öpüyorum senide bitanem iyi uykular

sagol bebem.iyi diyelim iyi olsun buna şükür..kendimi iyi hissetmiyorum..moral olarakta saglık olarak da

saol tatlışım allah razı olsun
iyi uykular canım allaha emanetsin

tamam bitanem...valla kociş yatıyodu dayanamadı gene.bi 10-15 dk dur dedim tmm dedi bekliyo şimdi yatalım diyezaten iyi de degilim cano hasta olcam galiba:2:

hayırdır kuzum önemli bişi yok inşallah

yok cnm benim bildigin şeyler işte...sıkıntı yapıyom bazı şeyleri..geçer inşallah...

neyse kıslar kalmak isterdim ama gidiyim uykumda geldi..çok youldum işten geldigimden beri bi oturamadım...çamaşırlar belimi büktü.birsürü kurumuş katla yenisini at çıkar as offf...hadi hoşçakalın canlar

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 swcnprlk+ kardelen49+

hoşgeldiniz hanımlar nasılsınız bakalım

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 swcnprlk+ kardelen49+

hoşgeldiniz hanımlar nasılsınız bakalım

selam ablam ıyıyım ben sen nasılsın???* gunduz yakalyamıyorum kımseyı gece coşuyonuz walla ben de bakıyım dedim goncam da uyumazken geldıgınde yedı uyudu,sımdı de uyku gelmıyoo tabiii=))) sen nasılsın ablam neler yaptın bugun????:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…