Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 banu145145+ Tugba66+ gul_tamer+ jensu KAYRAM29+ almera

kızlar yupiii hoşgeldiniz nasılsınız bakalım
kayram ne iyi ettin kuzum
banum yeni haber yok tatlışım sen nasıl oldun herşey yolunda inşallah

Naber canımcım çok özledim valla hayırdır karnın niye ağrıyo geçmiş olsun canım.

gülüm saol güzel kardeşim bilmiyorumki neden ağrıyo ama şimdi azcık daha iyi yim
netten düşüyorum kuzu ondan olabilir ya msnde açılmıyo noldu anlamadım çevrimdışı çalış diyo

Naber canımcım çok özledim valla hayırdır karnın niye ağrıyo geçmiş olsun canım.

canım ya bende özledim inanki eski sohbetleri inşallah iyi olda katıl artık aramıza
valla canım niye ağrıyo anlamadım akşam başladı yediğimmi dokundu neyse
sen nasılsın canım herşey yolundamı

İyi diyim ne diyim arkadaşım bu dönem benim zor geçiyor bugün 2.seansa girdim ikiye bölünmüş biri kanala düşmüş umarım düşerler çarşamba gene giricem umarım son olurda aşılamaya geçerim yoksa işler iyice karışıyor artık şu işler bitsede bebek işne dönebilsem diyorum

evet cnm ya tam 6 gün erken geldi napalim hayırlısı :)) he esimle bugün aksam üzeri barisdim dayanamadım küs kalmaya:)))) sen nasılsın ??

gülüm saol güzel kardeşim bilmiyorumki neden ağrıyo ama şimdi azcık daha iyi yim
netten düşüyorum kuzu ondan olabilir ya msnde açılmıyo noldu anlamadım çevrimdışı çalış diyo

çok geçmiş olsun ablaların güzeli ALLAH şifa wersin.. ay msn ye ne oldu aman boş ver abla bak bura var yine beraberiz ya

kavustuk bıle ınsallah bak kuzusum osledım senıııı
naber kızlar ben geldim ama sizler nerdesiniz bakıyım.geçmişi gene okuyamadım çünkü çok sayfa var ne olur bu aralar affedin beni.Bebek varmı bakiyim hadi güzel haberleri sıralayın öpüldünüz.
canım elıksrı hamıle onun dısında haber yok sanırsam bende cok gırmedım bu aralar

ii dir cnm sağol bende bir önceki sayfada seni sormuştum sen nasılsın
canım saol kuzu okudum saolasınız kardesım geldı de gıremedım bır kac gundur ama gıdınce burdayım yıne sen nasılsın daha ıyı gordum senı
ağlasam koçiş üzülür o yüzden tutuyım kendimi yarın doya doya ağlıycam:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canım aglama ne olur yaaa ınsallah bır dahakı ay
allah sıfalar versın balımmmmmm
A.slm cnm ben iyim sen nasılsın
ıyıyım allaha sukurler olsun kuzu bı bakayım dedım sızlere

Adetin yakınsa olabilir.Ebrarcım senin fsh yüksekti dimi?Ben geçen ay baktırdım bir yerde 19 çıktı başka yerde baktırdım 9 çıktı bu ay baktırdım 16 çıktı çokmu yüksek arkadaşım.

Çok sevindim elixir için Allah tamamına erdirsin darısı hepimizin başına inşallah.

ağrı dil sadece biraz lekelenmem var cnm ya

çok şükür cnm ewet daha ii yim bende seni iyi gördüm ve çok sewindim tatlışım

banum inşallah en kolay şekilde atlatırsın bugünleri canım dualarım seninle
allahım dermansız dert vermesin canım bu arada bebişde gelse kendi ne iyi olurdu
evet cnm ya tam 6 gün erken geldi napalim hayırlısı :)) he esimle bugün aksam üzeri barisdim dayanamadım küs kalmaya:)))) sen nasılsın ??

tubişim belli olmuyo baharda düzen bozulabiliyo hayırlısı
iyi yapmışsın canım küslük iyi değil zaten

canım bu duadaki fallahu değil vallahu olacak

nasılsınız kızlar iyi geceler herkese.Boncuğum şu listeye benide al artıkın bugüne kada girmiyodum korunuyorum diye artık bende katılıyım.Adet tarihim 19 mayıs

çok geçmiş olsun ablaların güzeli ALLAH şifa wersin.. ay msn ye ne oldu aman boş ver abla bak bura var yine beraberiz ya
saol bitanem ya
hallettim sorunu çok şükür evet buluştuk yine şükür
bende özledim kuzum şükür kavuşturana
Adetin yakınsa olabilir.Ebrarcım senin fsh yüksekti dimi?Ben geçen ay baktırdım bir yerde 19 çıktı başka yerde baktırdım 9 çıktı bu ay baktırdım 16 çıktı çokmu yüksek arkadaşım.

banum yok benim fsh iyi 4,5 larda canım çok şükür
adetim yeni bitti banum ya karnım bozulmuş ağrım ondan
ya fsh belli olmuyo inşallah düşer seninde canım

rica edrm ablam sende sağol...sewindim halletme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…