selam tatlışlar herkese iyi geceler
hepiniz iyisinizdir umarım benim nette problem var birkaç kez düştüm oyüzden tek tek alıntı alamıycam geçmişi okudum
KAYRAM canım hoşgeldin gözünaydın olsun kardeşciğin gelmiş çok sevindim sizinkide bizimki gibi nazlı sanırsam olsun kardeşini mutlu et kuzum .dualar için rica ederim rabbim vesile kılsın inşallah .umutsuz konuşmalar yapma nerden biliyosun adet olucan dur bakalım hayırlısı olsun inşallah .9 ay gelmesin kırmızılar .seni çok öpüyorum kuzum enkısa zamanda kavuşmak üzere
PELOŞUM sende hoşgeldin canım ayrıca geçmiş olsun başın ağrıyomuş mevlam şifa versin .demek artık gitmek yok bak hatırlatıım ona göre ayrıca akıldan atılmıyo kuzum yaa nekadar atmak istesekde olmuyo .ateş ölçüyomuşsun inşallah bebişin gelir bu vesileyle .öpüyorum senide canım
KARDELOŞUM sen buara çok derinmi uyuyon kuzu yoksa hayırdır inşallahkarşılaşamadık senlede öptüm canom
DERİNİM bugün gün vardı evet ama çok sıkıldım yaa karar aldım bidaha arkadaşlarımın haricinde güne gitmiycem orta yaşdaki kadınlar sanki azcık daha patavatsız oluyolar canım sıkıldı her konu bebeğe bağlanıyo .bana dua etmeleri bile çileden çıkrıyo beni .neyse sen nasılsın canım
JENSUCUM hayırlısı olsun tatlım üzülme inşallah önümüzdeki aya gelir bebişin
TUBİŞİM seninde gelmiş kırmızılar hayırlısı tatlım .buarada naaptın kocişinle barıştınmı
GÜLÜM sen nasılsın canım yine başın ağrıyo sanırsam dikkat et kuzum benimde fena karnım ağrıyo
SELİNAM senide öptüm kuzum allahım okuduğun duaları kabul etsin
İKSİRİM sen nasılsın?yokluğun belli oluyo ya msndede göremedim seni inşallah iyisindir
Naber canımcım çok özledim valla hayırdır karnın niye ağrıyo geçmiş olsun canım.
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 banu145145+ Tugba66+ gul_tamer+ jensu KAYRAM29+ almera
kızlar yupiii hoşgeldiniz nasılsınız bakalım
kayram ne iyi ettin kuzum
banum yeni haber yok tatlışım sen nasıl oldun herşey yolunda inşallah
selam tatlışlar herkese iyi geceler
hepiniz iyisinizdir umarım benim nette problem var birkaç kez düştüm oyüzden tek tek alıntı alamıycam geçmişi okudum
KAYRAM canım hoşgeldin gözünaydın olsun kardeşciğin gelmiş çok sevindim sizinkide bizimki gibi nazlı sanırsam olsun kardeşini mutlu et kuzum .dualar için rica ederim rabbim vesile kılsın inşallah .umutsuz konuşmalar yapma nerden biliyosun adet olucan dur bakalım hayırlısı olsun inşallah .9 ay gelmesin kırmızılar .seni çok öpüyorum kuzum enkısa zamanda kavuşmak üzere
PELOŞUM sende hoşgeldin canım ayrıca geçmiş olsun başın ağrıyomuş mevlam şifa versin .demek artık gitmek yok bak hatırlatıım ona göre ayrıca akıldan atılmıyo kuzum yaa nekadar atmak istesekde olmuyo .ateş ölçüyomuşsun inşallah bebişin gelir bu vesileyle .öpüyorum senide canım
KARDELOŞUM sen buara çok derinmi uyuyon kuzu yoksa hayırdır inşallahkarşılaşamadık senlede öptüm canom
DERİNİM bugün gün vardı evet ama çok sıkıldım yaa karar aldım bidaha arkadaşlarımın haricinde güne gitmiycem orta yaşdaki kadınlar sanki azcık daha patavatsız oluyolar canım sıkıldı her konu bebeğe bağlanıyo .bana dua etmeleri bile çileden çıkrıyo beni .neyse sen nasılsın canım
TUBİŞİM seninde gelmiş kırmızılar hayırlısı tatlım .buarada naaptın kocişinle barıştınmı
GÜLÜM sen nasılsın canım yine başın ağrıyo sanırsam dikkat et kuzum benimde fena karnım ağrıyo
İKSİRİM sen nasılsın?yokluğun belli oluyo ya msndede göremedim seni inşallah iyisindir
gülüm saol güzel kardeşim bilmiyorumki neden ağrıyo ama şimdi azcık daha iyi yim
netten düşüyorum kuzu ondan olabilir ya msnde açılmıyo noldu anlamadım çevrimdışı çalış diyo
kavustuk bıle ınsallah bak kuzusum osledım senııııselam tatlışlar herkese iyi geceler
canım elıksrı hamıle onun dısında haber yok sanırsam bende cok gırmedım bu aralarnaber kızlar ben geldim ama sizler nerdesiniz bakıyım.geçmişi gene okuyamadım çünkü çok sayfa var ne olur bu aralar affedin beni.Bebek varmı bakiyim hadi güzel haberleri sıralayın öpüldünüz.
canım saol kuzu okudum saolasınız kardesım geldı de gıremedım bır kac gundur ama gıdınce burdayım yıne sen nasılsın daha ıyı gordum senıii dir cnm sağol bende bir önceki sayfada seni sormuştum sen nasılsın
canım aglama ne olur yaaa ınsallah bır dahakı ayağlasam koçiş üzülür o yüzden tutuyım kendimi yarın doya doya ağlıycam:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
allah sıfalar versın balımmmmmmİyileşti sayılır bir göbek deliğinin altındaki biraz acıyor ama genede iyiyim.Bu arada böbrek taşımıda kırdırıyorum.Valla inşaat yapıcam bugün 2.seansa gittim ikiye bölündü bakalım ne olucak sen nasılsın bu arada epeydir giremiyorum hiçbişeyden haberdar değilim.
ıyıyım allaha sukurler olsun kuzu bı bakayım dedım sızlereA.slm cnm ben iyim sen nasılsın
canım ya bende özledim inanki eski sohbetleri inşallah iyi olda katıl artık aramıza
valla canım niye ağrıyo anlamadım akşam başladı yediğimmi dokundu neyse
sen nasılsın canım herşey yolundamı
kavustuk bıle ınsallah bak kuzusum osledım senıııı
canım elıksrı hamıle onun dısında haber yok sanırsam bende cok gırmedım bu aralar
canım saol kuzu okudum saolasınız kardesım geldı de gıremedım bır kac gundur ama gıdınce burdayım yıne sen nasılsın daha ıyı gordum senı
canım aglama ne olur yaaa ınsallah bır dahakı ay
allah sıfalar versın balımmmmmm
ıyıyım allaha sukurler olsun kuzu bı bakayım dedım sızlere
buradayım cnm.tam çıktım bişeye bakmak geldi aklıma.iyice çıkmadan yine bakayım dedim gelen varmı diye...sagol cnm evet agrıyo sorma..pcde durmamam gerek aslında ama dayanamadım bakmadan..şimdi yatıcaz zaten..sende AEO canım öptüm
canım hayırlısı ya üzme kendini sakın.inşallah önümüzdeki aya
emin misin cnm agrın mı var öyle dedin yoksa geldimi iyice...üzülme ya off
kavustuk bıle ınsallah bak kuzusum osledım senıııı
canım elıksrı hamıle onun dısında haber yok sanırsam bende cok gırmedım bu aralar
canım saol kuzu okudum saolasınız kardesım geldı de gıremedım bır kac gundur ama gıdınce burdayım yıne sen nasılsın daha ıyı gordum senı
banum inşallah en kolay şekilde atlatırsın bugünleri canım dualarım seninleİyi diyim ne diyim arkadaşım bu dönem benim zor geçiyor bugün 2.seansa girdim ikiye bölünmüş biri kanala düşmüş umarım düşerler çarşamba gene giricem umarım son olurda aşılamaya geçerim yoksa işler iyice karışıyor artık şu işler bitsede bebek işne dönebilsem diyorum
evet cnm ya tam 6 gün erken geldi napalim hayırlısı :)) he esimle bugün aksam üzeri barisdim dayanamadım küs kalmaya:)))) sen nasılsın ??
teşekkür ederim canım ''fallahü hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi''
anlamı:muhakkak ki ALLAH dosttur ve yaradandır.
bu ayeti okuycaz dimi canım beraber olmadan önce anladımn ama yinede tekrar sorıyım dedim
pelin gecmiş olsun benimde cok başım agrıyo sag tarafı uyusam iyi olucak galiba
derin gidiyosun galiba iyi akşamlar canım
lagrıma bide seni gördüm selam canım
saol bitanem yaçok geçmiş olsun ablaların güzeli ALLAH şifa wersin.. ay msn ye ne oldu aman boş ver abla bak bura var yine beraberiz ya
bende özledim kuzum şükür kavuşturanakavustuk bıle ınsallah bak kuzusum osledım senıııı
Adetin yakınsa olabilir.Ebrarcım senin fsh yüksekti dimi?Ben geçen ay baktırdım bir yerde 19 çıktı başka yerde baktırdım 9 çıktı bu ay baktırdım 16 çıktı çokmu yüksek arkadaşım.
tubişim belli olmuyo baharda düzen bozulabiliyo hayırlısı
iyi yapmışsın canım küslük iyi değil zaten
saol bitanem ya
hallettim sorunu çok şükür evet buluştuk yine şükür
bende özledim kuzum şükür kavuşturana
banum yok benim fsh iyi 4,5 larda canım çok şükür
adetim yeni bitti banum ya karnım bozulmuş ağrım ondan
ya fsh belli olmuyo inşallah düşer seninde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?