Evet küslük iyi deyil ama olsun hattasini anladı
rica edrm ablam sende sağol...sewindim halletme.
gulcum canım hep ıyı ol canım ıyı olunca daha cabuk gelıcek bebeık ınan bana hee kelın ılacı olsa kendı basına ama ne demısler dedıgımı yap yaptıgımı yapma:)
ablam kavustuk sonunda oslemısım senı ya kıyamam sana gecmıs olsun
banum fsh ı yenımı olcturdun o degılde kuzu lh la oranlarsan o ne cıkıyoronemlı olan o bıde prolaktın ıcın ne dedıler
tubacım durum ne bılmıyorum canım ama duzelmesıne sevındım
ohh sefan olsun canım iyi olmuş azcık burunlarını sürtmek gerek
gulcum canım hep ıyı ol canım ıyı olunca daha cabuk gelıcek bebeık ınan bana hee kelın ılacı olsa kendı basına ama ne demısler dedıgımı yap yaptıgımı yapma:)
banum fsh ı yenımı olcturdun o degılde kuzu lh la oranlarsan o ne cıkıyoronemlı olan o bıde prolaktın ıcın ne dedıler
ohh sefan olsun canım iyi olmuş azcık burunlarını sürtmek gerek
sen naaptın dün yoktun kuzum
evet cnm bidaha inatlasmaz benimle
ALLAH ii liğini versin emi gece gece güldürdün beniyok ben senin yaptığını yapıcam o yüzden seninde ii olman güzel şeyler yapman gerekio anlaştık mı:13:
ewet abla dün girmedim eşim pc yi işgal etti geç saate kadar kardeşimdeydim rahatsızdı ya bugünde aynen onun yanındaydım sonra gelincede kociş oturdu bende baktım öle
Doktora daha gitmedimki ondan bilemiyorum artık haftaya pazartesi gidicem fsh için ne yazdın anlşayamadım kız.gulcum canım hep ıyı ol canım ıyı olunca daha cabuk gelıcek bebeık ınan bana hee kelın ılacı olsa kendı basına ama ne demısler dedıgımı yap yaptıgımı yapma:)
banum inşallah en kolay şekilde atlatırsın bugünleri canım dualarım seninle
allahım dermansız dert vermesin canım bu arada bebişde gelse kendi ne iyi olurdu
tubişim belli olmuyo baharda düzen bozulabiliyo hayırlısı
iyi yapmışsın canım küslük iyi değil zaten
Doktora daha gitmedimki ondan bilemiyorum artık haftaya pazartesi gidicem fsh için ne yazdın anlşayamadım kız.
AAAAHHHHHHHHHHHHHH ne güzel olurdu arkadaşım umarım hepimizin öyle olur.
Doktora daha gitmedimki ondan bilemiyorum artık haftaya pazartesi gidicem fsh için ne yazdın anlşayamadım kız.
aferim tubiş yola gelsin değilmi
canım geçmiş olsun şimdi nasılki önemli bir sorun değil inşallah
yok abla hem bulantısı war hemde üşütmüş sanırım biraz:26:
aferim tubiş yola gelsin değilmi
canım allahım şifa versin bulantı olsun ya sağlıklı olduğunu gösterir
yani abla gelmeli hersey karsilikli degili zaten karsiligini versin neyski haftaya gidiyoz annemlere
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
ebrar_53 KAYRAM29+ gul_tamer+ ugurboncugum+ Tugba66+ jensu kardelen49
sefamız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?