Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gulcum canım hep ıyı ol canım ıyı olunca daha cabuk gelıcek bebeık ınan bana hee kelın ılacı olsa kendı basına ama ne demısler dedıgımı yap yaptıgımı yapma:)
ablam kavustuk sonunda oslemısım senı ya kıyamam sana gecmıs olsun
banum fsh ı yenımı olcturdun o degılde kuzu lh la oranlarsan o ne cıkıyoronemlı olan o bıde prolaktın ıcın ne dedıler
tubacım durum ne bılmıyorum canım ama duzelmesıne sevındım

saol kuzum yaa allah razı olsun şükür kavuşturana

ALLAH ii liğini versin emi gece gece güldürdün beni yok ben senin yaptığını yapıcam o yüzden seninde ii olman güzel şeyler yapman gerekio anlaştık mı:13:

ohh sefan olsun canım iyi olmuş azcık burunlarını sürtmek gerek

sen naaptın dün yoktun kuzum

ewet abla dün girmedim eşim pc yi işgal etti geç saate kadar kardeşimdeydim rahatsızdı ya bugünde aynen onun yanındaydım sonra gelincede kociş oturdu bende baktım öle

Son düzenleme:
evet cnm bidaha inatlasmaz benimle

aferim tubiş yola gelsin değilmi

canım geçmiş olsun şimdi nasılki önemli bir sorun değil inşallah

Doktora daha gitmedimki ondan bilemiyorum artık haftaya pazartesi gidicem fsh için ne yazdın anlşayamadım kız.

AAAAHHHHHHHHHHHHHH ne güzel olurdu arkadaşım umarım hepimizin öyle olur.

Doktora daha gitmedimki ondan bilemiyorum artık haftaya pazartesi gidicem fsh için ne yazdın anlşayamadım kız.

Şİmdi anladım kavramcım nasılş anlıycam onu lh normal sayılır fsh 16 sen söyle bakalım.

ıkısının bırbırıne oranı ıkının altında olacak kuzu yoksa yumurtlaman kalıtesız oluyormus sen lh ı da yaz bı

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)

ebrar_53 KAYRAM29+ gul_tamer+ ugurboncugum+ Tugba66+ jensu kardelen49

sefamız olsun

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
**************************BANU145145*************************11 MAYIS***************
*****************************PELİN67**************************15 MAYIS***************
*****************************GARİP***************************16 MAYIS****************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/*******************ELİXSİRR************

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…