Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

öyle ablacım ewet bende elimden geldiğince ona moral vermeye çalışıyom ama ayy bi sinir bi stres ki sorma konuşamıyoruz bile bu dönemleri atlatırsa rahatlar sanırım:44:

ayyy işiniz zor hamiş kaprisleri bitmez hormonlar tavan yapıyoya
allah kolaylık versin canım destek ol tabi kardeşciğine

aaa çok sevindim hadi gözünaydın canım hasret gidericen demek

Sagol ablam He ya soyle bi kardeslerimle hasret gecireyim en kucugu birbucuk yasinda neyse ben cikiyorum dus aliyim yarin disarda kahvalti yapacaz:))) hepinizi cok öpüyorum ve cok seviyorum belki yine girerim uykum olmaza aeolun

Sagol ablam He ya soyle bi kardeslerimle hasret gecireyim en kucugu birbucuk yasinda neyse ben cikiyorum dus aliyim yarin disarda kahvalti yapacaz:))) hepinizi cok öpüyorum ve cok seviyorum belki yine girerim uykum olmaza aeolun

ayy çok ufamış kuzum kardeşin yaa yerim onu ben
tamam hadi iyi geceler yarın içinde iyi eğlenceler öptüm seni

11 mayııısss umarım gecikmez.

evet evet kuzum hep böyle olalım inşallah ya zaman zaman oluyo herkesin işi oluyo bu kopma anlamına gelmez zaten

yani ewet abla...inş. ablacım ya sabrımıza acımıza üzüntülerimize ortak oluyoruz sewinçlerimizede olcaz o günlerdede beraber olcaz inş.

Son düzenleme:
canım ben pko olarak degerlendırebılıyorum cunku doktor bana ole anlatmıstı su an normal grunuyor ama drun daha ıyı bılır ama korkulacak bırsey yok sankı yanı ben drumun dedıgıne gore ole yorumladım

İnşallah canım ya bende anlamadım ultrasonda sorun yok tahliller uçuyor prolaktin neden çıkar anlamadım valla umarım bu değerler düşüer.

iyi geceler cnm ALLAH rahatlık versi ii bak kendine hoşçakal.:80:

gülüm inşallah güzel günlere kavuşucaz canım mutluluklarımızı bir bir psylaşıcaz

boncukum hoşgeldin balım bebişe bayıldım onun göbüşünü yirim ben yaa

banum prolaktindemi yükseldi kuzum ilaç verdimi peki

banum canım ınsallah normale doner kuzu prolaktın sut hormonu zaten o ultrasonda cıkan bısey degıl balım ama dıgerlerı normal geldı bana ama yanlıs yonlendırmıyım yınede
boncugum hosgeldın kuzum
tugbacım ne kucuk kardesın varmıs kız pek tatlııııdr sımdı o

Gidemedimki daha doktora kafamda çok karıştı adetin 2.günü çapada prolaktin29.4 çıktı sonra özelde bütün tahlilleri tekrarladım ordada 50 çıktı şimdi ben hangisine inanıyım anlamadım valla fsh ta bir yerde yüksek bir yerde düşük valla kafam çok karışık sence napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…