öyle ablacım ewet bende elimden geldiğince ona moral vermeye çalışıyom ama ayy bi sinir bi stres ki sorma konuşamıyoruz bile bu dönemleri atlatırsa rahatlar sanırım:44:
aaa çok sevindim hadi gözünaydın canım hasret gidericen demek
ıkısının bırbırıne oranı ıkının altında olacak kuzu yoksa yumurtlaman kalıtesız oluyormus sen lh ı da yaz bı
ayy ewet ablacım olsun wallane güzel böyle demi ablişko tahtaya wur ben vurdum
ayyy işiniz zor hamiş kaprisleri bitmez hormonlar tavan yapıyoya
allah kolaylık versin canım destek ol tabi kardeşciğine
Lh 12.9 Fsh 16 yaz bakalım bizimkini
Sagol ablam He ya soyle bi kardeslerimle hasret gecireyim en kucugu birbucuk yasindaneyse ben cikiyorum dus aliyim yarin disarda kahvalti yapacaz:))) hepinizi cok öpüyorum ve cok seviyorum belki yine girerim uykum olmaza aeolun
NİSAN AYI LİSTEMİZ
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************
MAYIS AYI LİSTEMİZ
*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
*****************************PELİN67**************************15 MAYIS***************
*****************************GARİP***************************16 MAYIS****************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************
HAMİŞ LİSTEMİZ
********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/*******************ELİXSİRR************
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
evet evet kuzum hep böyle olalım inşallah ya zaman zaman oluyo herkesin işi oluyo bu kopma anlamına gelmez zaten
canım ben pko olarak degerlendırebılıyorum cunku doktor bana ole anlatmıstı su an normal grunuyor ama drun daha ıyı bılır ama korkulacak bırsey yok sankı yanı ben drumun dedıgıne gore ole yorumladım
amin ablam elimden geleni yapıyom...he walla hormanlar uçuşta ama çok bocalıyo bazen
Sagol ablam He ya soyle bi kardeslerimle hasret gecireyim en kucugu birbucuk yasindaneyse ben cikiyorum dus aliyim yarin disarda kahvalti yapacaz:))) hepinizi cok öpüyorum ve cok seviyorum belki yine girerim uykum olmaza aeolun
naapcan kuzum bazısını baya etkiliyo olsun bugünlerinde tadını çıkarsın bence
gülüm inşallah güzel günlere kavuşucaz canım mutluluklarımızı bir bir psylaşıcaz
boncukum hoşgeldin balım bebişe bayıldım onun göbüşünü yirim ben yaa
banum prolaktindemi yükseldi kuzum ilaç verdimi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?