Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

banum adetin 2. günü yapılan hormonlar doğrudur kuzum özelde nezaman yaptırdınki bence takma kafaya sen iyi ol prolaktinde düşer hepsi düşer zaten stres çok etkiliyo biliyosun canım
hb kızlar ben hıc ıyı degılım adet oldum bgn
banucum ınsallah son olur cnm ekledım
boncuğum hayırlısı olsun balım inşallah enyakın zamanda gelicek bebiş
Kızlar ben kaçtım biraz ağrım var yatmaya çalışıyım hepinizi öpüyorum.

iyi uykular tatlım allahım şifa versin

kızlar bişey soracagım ben bu ay çok üşüttüm karnım yumurtalıklarım filan ağrıyor. acaba üşüttüğümüz zaman yumurtlama oluyor mu hamile kalma şansımız var mı o ay. ne yapayım dersiniz. herşey yolundaysa 3 4günü yumurtlıcam.

jensucum nıye konusmuyorsun canım bak topık bos oldgunda kımse konusmuyor dıyordun sımdıde muhabbet gırla gıdıyor ama sen yoksun canım ıyımısın aglamıyon dımı

neyse kızlar ben çıkıyım kaziklarım ağrıyo yatim ben hepinizi öptüm byyyyyyy:97::97::97:

jensu sen niye konuşmuyosun tatlım bak burdayız biz yanlız kalınca sıkılıyodun azcık katıl muhabbete

canım yumurtlama olur tabiki üşütmeyle alakası olduğunu sanmıyorum tabi yinede sıcak tut kendini

ıyıyım kızlar bakın oynuyorumdaneyapım hersey rabbımden gelıcke elbet bırgün sıpaınsallah sızın haberlerınızle sevınırız

ıyıyım kızlar bakın oynuyorumdaneyapım hersey rabbımden gelıcke elbet bırgün sıpaınsallah sızın haberlerınızle sevınırız

amin cnm inş.sewinicez güzel haberlerimize birbirimizin.hıh cnm ne güzel böyle neşeli olki bizde olalım walla şu teyze ne güzel oynuyo ayy ben o yaşlarda su alamam sanırsam hehehe kıvır teyzoş bizim yerimizide kıvır

boncuğum bunlar çok şirinler yaa napalım kuzum kaderimiz gülüp eğlenicez tabi
hem sizin haberlerinizle sevinicem nedemek bizde senin haberinle sevinicez inanıyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…