canımcım uzulmek yok calımska ve dua etmek var anladın sen onuhb kızlar ben hıc ıyı degılım adet oldum bgn
banucum ınsallah son olur cnm ekledım
Kızlar ben kaçtım biraz ağrım var yatmaya çalışıyım hepinizi öpüyorum.
hb kızlar ben hıc ıyı degılım adet oldum bgn
banum adetin 2. günü yapılan hormonlar doğrudur kuzum özelde nezaman yaptırdınki bence takma kafaya sen iyi ol prolaktinde düşer hepsi düşer zaten stres çok etkiliyo biliyosun canımGidemedimki daha doktora kafamda çok karıştı adetin 2.günü çapada prolaktin29.4 çıktı sonra özelde bütün tahlilleri tekrarladım ordada 50 çıktı şimdi ben hangisine inanıyım anlamadım valla fsh ta bir yerde yüksek bir yerde düşük valla kafam çok karışık sence napıyım
boncuğum hayırlısı olsun balım inşallah enyakın zamanda gelicek bebişhb kızlar ben hıc ıyı degılım adet oldum bgn
sımdıden basladınmı sen stres yapmalara ah gulum ahhhofff şu kırmızılarrrr sıra banada geliyo offf daha var gerçi ama stresi o kadar büyükki şimdiden sarıyo
sımdıden basladınmı sen stres yapmalara ah gulum ahhh
kızlar bişey soracagım ben bu ay çok üşüttüm karnım yumurtalıklarım filan ağrıyor. acaba üşüttüğümüz zaman yumurtlama oluyor mu hamile kalma şansımız var mı o ay. ne yapayım dersiniz. herşey yolundaysa 3 4günü yumurtlıcam.
neyse kızlar ben çıkıyım kaziklarım ağrıyo yatim ben hepinizi öptüm byyyyyyy:97::97::97:
kırmızıların stresi walla cnm napimama olsamda ii olcam... olana kadar biraz düşünülüyo işte cnm.
ıyıyım kızlar bakın oynuyorumdaneyapım hersey rabbımden gelıcke elbet bırgün sıpa ınsallah sızın haberlerınızle sevınırız
dusunuluyor tabıkı de nolur sımdıden yapma sonra cok kotu oluyorsun ondan dıyorum canım
ıyıyım kızlar bakın oynuyorumdaneyapım hersey rabbımden gelıcke elbet bırgün sıpa ınsallah sızın haberlerınızle sevınırız
yok yok ii yim cnm walla bak oynuyom bile hadi sende tut elimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?