ne olsun derinim yalnızım evde oturuyom şimcik namazımı kılarım erkenden yatarım
kız derin niye uyukluyon canım yorgunluktanmı bakımevet canım çagırmadan içim rahat etmedi..daha küçükler ne kadar olsa.yanlız kalmalarını istemedim ama onlar onu tercih etti napalım benden gitti günah...
cano sen benim ne zamanlar uyukladıgımı biliyon
canım bizde seni özledik kardeşin gittimi bol gezmekten vakit bulamadın demikızlar ıyı gecelrrrrr
derınım namını duydum da geldım kızzzz osledım senı nasılsın
canını sıkma canım yaa bende aşılamadan 15 gün sonra öğrendim ve biliyosun o gün bile değerim düşüktü inşallah yükselir bebiş gelmiştiramim cok sagol gökcecim ALLAH razı olsun bugun test yaptım cıkmadı yine olmadı galiba
tarih vermmişmiyim 3. de olmuştum şimdi daha erken olurum test yaptım cıkmadı yine negatif
hayırlısı ALLAHTAN ALLAHA sıgınmaktan başka care yok
bari azcık çeneni tutta bu sefer biziimle kal olmazmı yoksa merak ediyoz seni bakselam kızlar nasılsınızz deşifre olmak istemiyorumama sanırım anlladınız kim oldumu umarım bu hesabımda kapanmaz
sizleri cook özlediim
ablamm nasılsın
cicişim,egalim,pelinim,kayram,boncukum msnjını aldım, sungeriim dnrüüüm ,gülcüm,garibiim
kardeloşumm hepinizi cok özlediim
derdam kaynana geçmiş olsun canım kız nasıl yapcen doğumu hiç dr konuştunmu bide iğneyi azaltacak demiştin nasıl olacak merak ettimnasılsınız kızlr ben aynı iyiym hayat işte yuvarlanıp gidiyoruz sizlerden naber
kız derin niye uyukluyon canım yorgunluktanmı bakım
canım bizde seni özledik kardeşin gittimi bol gezmekten vakit bulamadın demi
canını sıkma canım yaa bende aşılamadan 15 gün sonra öğrendim ve biliyosun o gün bile değerim düşüktü inşallah yükselir bebiş gelmiştir
bari azcık çeneni tutta bu sefer biziimle kal olmazmı yoksa merak ediyoz seni bak
derdam kaynana geçmiş olsun canım kız nasıl yapcen doğumu hiç dr konuştunmu bide iğneyi azaltacak demiştin nasıl olacak merak ettim
canım net yokken daha erken uyuyodum ya şimdi net var düşün gerisini...
kardeloş napıyon kız
selam cnm hoşgeldin napıyosun?DerinSu,
birsen29+,
aleyna84,
AnaToLia_+
kızlar hepınıze iyi akşamlar .... nasılsınız????
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
1. kardelen5233
2. swcnprlk
3. KK Pro ÜyeDerinSu+
4. birsen29+
5. aleyna84+
6. AnaToLia_+
acaba şu bir ziyaretçi kim,eskilerden hangisi,ama illaki birisi,ben eminim.
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
1. kardelen5233
2. swcnprlk
3. KK Pro ÜyeDerinSu+
4. birsen29+
5. aleyna84+
6. AnaToLia_+
acaba şu bir ziyaretçi kim,eskilerden hangisi,ama illaki birisi,ben eminim.
selam cnm hoşgeldin napıyosun?
söyle be kıs kimmiş aklıma gelmedi..
kıslar eşim çay istedi ben gidiyom..gelirim gene sayfam açık kalsın.
selam cnm hoşgeldin napıyosun?
söyle be kıs kimmiş aklıma gelmedi..
kıslar eşim çay istedi ben gidiyom..gelirim gene sayfam açık kalsın.
bende gidiyom zaten,hayırlı geceler derincim.
ebroşum,bu günde karşılaşamadık.
kayrayıda hiç göremedim.
anatolıa geldi ama o yazana kadar ben çıkıyorum
birsen de sustu.
sevcan zaten bana bişey yazmıyo sanırım.
bitti.
kızz nereye annem yaaa...buralardayım ben canom.neyse sen bilin.çay koymaya gittiydim..geldim işte..bende gidiyom zaten,hayırlı geceler derincim.
kayrayıda hiç göremedim.
birsen de sustu.
bitti.
hoşbulduk canım ıyı ne olsun eşimle oturuyoruz öyle.ama bugun vasatım neden bılmıyorum
ben gıdıyım.yarın gorusuruz artık.herkese ıyı geceler...
kardeloş derdim varı okuyodum ne çok sorun dert var Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermesin gittinmi yoksabende gidiyom zaten,hayırlı geceler derincim.
kayrayıda hiç göremedim.
birsen de sustu.
bitti.
hayırlısı olsun canım inşallah bidahaki ay kendiliğnden gelircok sagolun kizlar ALLAH razi olsun
derinim kardelenin dediyi gercek olsa ama has. geldim adet olmusum sans yani kaderim boyle elden bisi gelmiyo ALLAHIM beterinden korusun
ooooo sen biri laf atacak diye beklersen işimiz var biz burda gelir direk lafa dalarız sende öyle yapkardelen cnmmm senle bırkaç kez konusmustuk sanırım.ama bana da kımse yazmayınca yazmıyorummm napıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?