Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım çagırmadan içim rahat etmedi..daha küçükler ne kadar olsa.yanlız kalmalarını istemedim ama onlar onu tercih etti napalım benden gitti günah...

cano sen benim ne zamanlar uyukladıgımı biliyon
kız derin niye uyukluyon canım yorgunluktanmı bakım
kızlar ıyı gecelrrrrr
derınım namını duydum da geldım kızzzz osledım senı nasılsın
canım bizde seni özledik kardeşin gittimi bol gezmekten vakit bulamadın demi
canını sıkma canım yaa bende aşılamadan 15 gün sonra öğrendim ve biliyosun o gün bile değerim düşüktü inşallah yükselir bebiş gelmiştir
bari azcık çeneni tutta bu sefer biziimle kal olmazmı yoksa merak ediyoz seni bak
nasılsınız kızlr ben aynı iyiym hayat işte yuvarlanıp gidiyoruz sizlerden naber
derdam kaynana geçmiş olsun canım kız nasıl yapcen doğumu hiç dr konuştunmu bide iğneyi azaltacak demiştin nasıl olacak merak ettim

canım net yokken daha erken uyuyodum ya şimdi net var düşün gerisini...

kardeloş napıyon kız

hiiiiç,öyle aylak aylak dolaşıyom,uykum gelmeye başladı,ben galiba erken uyumaya alıştım yaffffff.
aleyna,senden dr progesteron testi istememiş miydi?
orda bi yazıda okudum,kadına dr u,13.gün yapılan teste çok güvenme,artadabilir değer demiş.

aleyna geldin mi kuzu..bak kardeloş ne dii,bende umutlandım şimdi...belkide kan testinide erken yaptın cnm belli mi olur...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

1. kardelen5233
2. swcnprlk
3. KK Pro ÜyeDerinSu+
4. birsen29+
5. aleyna84+
6. AnaToLia_+

acaba şu bir ziyaretçi kim,eskilerden hangisi,ama illaki birisi,ben eminim.

DerinSu,
birsen29+,
aleyna84,
AnaToLia_+

kızlar hepınıze iyi akşamlar .... nasılsınız????
selam cnm hoşgeldin napıyosun?

söyle be kıs kimmiş aklıma gelmedi..

kıslar eşim çay istedi ben gidiyom..gelirim gene sayfam açık kalsın.

cok sagolun kizlar ALLAH razi olsun
derinim kardelenin dediyi gercek olsa ama has. geldim adet olmusum sans yani kaderim boyle elden bisi gelmiyo ALLAHIM beterinden korusun

bende gidiyom zaten,hayırlı geceler derincim.
ebroşum,bu günde karşılaşamadık.
kayrayıda hiç göremedim.
anatolıa geldi ama o yazana kadar ben çıkıyorum
birsen de sustu.
sevcan zaten bana bişey yazmıyo sanırım.
bitti.

hoşbulduk canım ıyı ne olsun eşimle oturuyoruz öyle.ama bugun vasatım neden bılmıyorum
ben gıdıyım.yarın gorusuruz artık.herkese ıyı geceler...

kardelen cnmmm senle bırkaç kez konusmustuk sanırım.ama bana da kımse yazmayınca yazmıyorummm napıyımm

aa adette mi oldun aleyna onu bilmiyodum bak...neyse napalım saglık olsun üzülme canım...

bakın kızlar...ben bayadır sitede başka topicleri dolaşmıyodum...gündüz bakındım biraz..şimdide bakındım...pkolu hanımların paylaşım alanına baktım da...bir zamanlar oraya nasıl dert yananlar şimdi hep anne olmuş çok hoşuma gitti...moral oluyo insana aynı hastalıgı olanlardan olumlu şeyler duymak...

kızz nereye annem yaaa...buralardayım ben canom.neyse sen bilin.çay koymaya gittiydim..geldim işte..
hoşbulduk canım ıyı ne olsun eşimle oturuyoruz öyle.ama bugun vasatım neden bılmıyorum
ben gıdıyım.yarın gorusuruz artık.herkese ıyı geceler...

ya hayırdır swcn niye öyle oldun ki..bak basın agrıcak sonra.yapma böyle stres canım...

kardeloş derdim varı okuyodum ne çok sorun dert var Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermesin gittinmi yoksa
cok sagolun kizlar ALLAH razi olsun
derinim kardelenin dediyi gercek olsa ama has. geldim adet olmusum sans yani kaderim boyle elden bisi gelmiyo ALLAHIM beterinden korusun
hayırlısı olsun canım inşallah bidahaki ay kendiliğnden gelir
kardelen cnmmm senle bırkaç kez konusmustuk sanırım.ama bana da kımse yazmayınca yazmıyorummm napıyımm
ooooo sen biri laf atacak diye beklersen işimiz var biz burda gelir direk lafa dalarız sende öyle yap

selam kızlarr nasılsınız ben ölüyorum galibaa çok kötüym yaa
fena üşütmüşüm,madem hastasın burda ne işin var diyebilirsiniz ama napıyım cnm sıkılıyor

tolıam geçmiştesin dimi kuzum..

ebrarım da gelmedi dahaben çok geçe kalamam heralde bu gece ya...sabah erken kalkmam gerek.annemle okmeydanına gidicez randevuyu aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…