selam kızlarr nasılsınız ben ölüyorum galibaa çok kötüym yaa
fena üşütmüşüm,madem hastasın burda ne işin var diyebilirsiniz ama napıyım cnm sıkılıyor
geçmiş olsun canım kendine dikkat etselam kızlarr nasılsınız ben ölüyorum galibaa çok kötüym yaa
fena üşütmüşüm,madem hastasın burda ne işin var diyebilirsiniz ama napıyım cnm sıkılıyor
üzüldüm tostim hem başınız sağolsun hemde arkadaşına geçmiş olsun sende kendine iyi bakselam kızlar hayırlı geceler herkes iyidir inş.
bu gün acı bir olayla sarsıldım üst komşum ve en yakın arkadaşımın eşi böbrek nakli olmuştu 2 sene önce her ay antalya ya kontrole gidiyorlardı dün gece antalya dönüşü trafik kazası geçirmişler eşi vefat etti
daha 8 aylık evlilerdi adamcağız 32 yaşındaydı çok zor rabbim kimselere yaşatmasın arkadaşımda hastanede yüzünde sorun varmış ameliyat olmuş birkaç estetik ameliyat geçirmesi gerekiyormuş teli kapalı zavallım eşinin öldüğünü bilmiyormuş hala rabbim sabır versin zamansız ölümler çok zor çokbu akşam cenaze evine gittik bütün apartman annesini tanıyamadım adamın gözleri şişmiş kan çanagına dönmüştü sakinleştirici vurmuşlardı sanırım aglayamıyordu hamdolsun bu günümüze rabbim kimselere evlat acısı vermesin sen doğur besle büyüt okut evlendir 32 yaşında yok olsun gitsin sabır diliyorumAllahtan
selam kızlar hayırlı geceler herkes iyidir inş.
bu gün acı bir olayla sarsıldım üst komşum ve en yakın arkadaşımın eşi böbrek nakli olmuştu 2 sene önce her ay antalya ya kontrole gidiyorlardı dün gece antalya dönüşü trafik kazası geçirmişler eşi vefat etti
daha 8 aylık evlilerdi adamcağız 32 yaşındaydı çok zor rabbim kimselere yaşatmasın arkadaşımda hastanede yüzünde sorun varmış ameliyat olmuş birkaç estetik ameliyat geçirmesi gerekiyormuş teli kapalı zavallım eşinin öldüğünü bilmiyormuş hala rabbim sabır versin zamansız ölümler çok zor çokbu akşam cenaze evine gittik bütün apartman annesini tanıyamadım adamın gözleri şişmiş kan çanagına dönmüştü sakinleştirici vurmuşlardı sanırım aglayamıyordu hamdolsun bu günümüze rabbim kimselere evlat acısı vermesin sen doğur besle büyüt okut evlendir 32 yaşında yok olsun gitsin sabır diliyorumAllahtan
aa canım tövbe de yaa noluyo...bişyler kaynatıp içseydin canım yaa..geçmiş olsun.havalarda mübaregim bi düzelmedi..bende sürekli soguk algınlıgı modundayım...hep burnum akıyo sırtım agrıyo boynumdan iniyo aşagı agrı...
selam kızlar hayırlı geceler herkes iyidir inş.
derinimm bir haftadır vardı ama bugun fenayım hiç dinlenemedim birde
sen niye doktora gidiyorsun canım hayırdır?
Allah sabır versin tosti, çok gençmiş mekanı cennet olsun
anatolıam sorma canım..Allah beterinden saklasın tabi de annemde zehirli guatr çıktı bikaç hafta önce..şimdi genel cerraha görüncek bide sintigrafi deniyodu galiba guatr filmine onu çekilcek yarın...
canım yaa dinlenemiyonmu işler bitmiyoki kuzu bilirim...ıhlamur yap bari terletir gece.
ece selam hoşgeldin cnm nerelerdesin kıs sen .
güle güle birsencim iyi geceler canım.
ebrarım ezeli izliyo olabilir bitince ugrar inşallah...bu akşammı çıkıcaktı ki yola ebuş:26:
ay canım çok üzüldüm daha çok gencmis Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun arkadaşına gecmis olsunselam kızlar hayırlı geceler herkes iyidir inş.
sagol Allah razı olsun bakalım nasıl bi tedavi izlenicek...çok geçmiş olsun cnm ya Rabbim şifa versin,malesef cnm dinlenemiyorum...
Eboş çarşamba gidecekti
as canım hsb valla ne zamandır koçişten fırsant bulamıyorum izin vermiyo nasılsın canım benim
selam kızlarr nasılsınız ben ölüyorum galibaa çok kötüym yaa
ben kaçıyorum kızlarr çok kötüyüm ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?