Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cok sagolun kizlar ALLAH razi olsun
derinim kardelenin dediyi gercek olsa ama has. geldim adet olmusum sans yani kaderim boyle elden bisi gelmiyo ALLAHIM beterinden korusun
cnm benım üzme kendını dıcemde elde degıl ama bırgün olucak onu hayal et bugünlerımızı gülerek hatırlıcaz ınsallah....dedıgın gıbı allah beterınden korusun.. rabbım katından hayırlı saglıklı evlatlar verır en kısa zamanda hepımıze ınsallah

selam kızlarr nasılsınız ben ölüyorum galibaa çok kötüym yaa
fena üşütmüşüm,madem hastasın burda ne işin var diyebilirsiniz ama napıyım cnm sıkılıyor
çok gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıne
ALLAH sabır versın cnm cok acı bı durum arkadasınada çok gecmıs olsun çok üzüldüm mekanı cennet olsun insallah
slm kızlar ben bgn erken kacıcam cok yoruldum cok gezdım bgn

Son düzenleme:

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
**************************BANU145145*************************11 MAYIS***************
*****************************PELİN67**************************15 MAYIS*************
*****************************GARİP***************************16 MAYIS***************
******************************TUGBA66************************22MAYIS****************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/*******************ELİXSİRR************

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH[/QUOTE]

Son düzenleme:
ay varya şiştim burada heee kimsenin agzını bıçak açmıyo...zaten uykum var gidicem şimdi heeeeeeee

kız benımde uykum var bgn ayakta uyuyorum kac gecedır gec uyuyorum agır geldı
aleynam senı lısteden cıkardım nasıl ıstersen öyle olsun cnm dırek hamıs lıstesıne gırersın ınsallah
sungerım senınde tarıhın 13 nısanda kalmıs sıldım sende yenı tarıhını verırsen eklerım mayısa cnm

Son düzenleme:
ama kimseler konuşmuyo demi bende geliyorum öyle oluyo arkama bakarak çıkıyorum malesef

Son düzenleme:

benimde şuanda o kadar uykum varki kıss uyudum uyucam..erkende kalkıcam hala kopamıyom burdan hee.boncuum be sana zahmet beni de bi hamile listesine alıver be unutmuşun

yok herzaman olan bişey degil canım,sen bana bakma ben delleniyom arada böyle ...geçmişi okuyanlar var ondan yazmiyolar.

bende geçmişe bakıyodum ama okuyorum bilgim olsun diye alıntı alıp cvp yazıp gecikmeyim diye sohbete dalıyorum hemen...yoksa hiç kimseyi bulamıcam:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…