cnm benım üzme kendını dıcemde elde degıl ama bırgün olucak onu hayal et bugünlerımızı gülerek hatırlıcaz ınsallah....dedıgın gıbı allah beterınden korusun.. rabbım katından hayırlı saglıklı evlatlar verır en kısa zamanda hepımıze ınsallahcok sagolun kizlar ALLAH razi olsun
derinim kardelenin dediyi gercek olsa ama has. geldim adet olmusum sans yani kaderim boyle elden bisi gelmiyo ALLAHIM beterinden korusun
çok gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıneselam kızlarr nasılsınız ben ölüyorum galibaa çok kötüym yaa
fena üşütmüşüm,madem hastasın burda ne işin var diyebilirsiniz ama napıyım cnm sıkılıyor
ALLAH sabır versın cnm cok acı bı durum arkadasınada çok gecmıs olsun çok üzüldümselam kızlar hayırlı geceler herkes iyidir inş.
bu gün acı bir olayla sarsıldım üst komşum ve en yakın arkadaşımın eşi böbrek nakli olmuştu 2 sene önce her ay antalya ya kontrole gidiyorlardı dün gece antalya dönüşü trafik kazası geçirmişler eşi vefat etti
daha 8 aylık evlilerdi adamcağız 32 yaşındaydı çok zor rabbim kimselere yaşatmasın arkadaşımda hastanede yüzünde sorun varmış ameliyat olmuş birkaç estetik ameliyat geçirmesi gerekiyormuş teli kapalı zavallım eşinin öldüğünü bilmiyormuş hala rabbim sabır versin zamansız ölümler çok zor çokbu akşam cenaze evine gittik bütün apartman annesini tanıyamadım adamın gözleri şişmiş kan çanagına dönmüştü sakinleştirici vurmuşlardı sanırım aglayamıyordu hamdolsun bu günümüze rabbim kimselere evlat acısı vermesin sen doğur besle büyüt okut evlendir 32 yaşında yok olsun gitsin sabır diliyorumAllahtan
slm iyi geceler herkese nbr siniz hanımlarrrrrr
ay varya şiştim burada heee kimsenin agzını bıçak açmıyo...zaten uykum var gidicem şimdi heeeeeeee
kız benımde uykum var bgn ayakta uyuyorum kac gecedır gec uyuyorum agır geldı
aleynam senı lısteden cıkardım nasıl ıstersen öyle olsun cnm dırek hamıs lıstesıne gırersın ınsallah
sungerımı senınde tarıhın 13 nısanda kalmıs sıldım sende yenı tarıhını verırsen eklerım mayısa
ama kimseler konuşmuyo demi bende geliyorum öyle oluyo arkama bakarak çıkıyorum malesef
slm iyi geceler herkese nbr siniz hanımlarrrrrr
benimde şuanda o kadar uykum varki kıss uyudum uyucam..erkende kalkıcam hala kopamıyom burdan hee.boncuum be sana zahmet beni de bi hamile listesine alıver be unutmuşun
yok herzaman olan bişey degil canım,sen bana bakma ben delleniyom arada böyle ...geçmişi okuyanlar var ondan yazmiyolar.
Selam cnm hosgeldin nasılsın
cıddımısn zevkle alırım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?