bak kendini de koyucan ama bide ebrarımı bide kardeloşu bide herkesi nasıl duruyoz orda merak ediyomda:26:
insallah derınım ınsalla cok şirin dururz emınım orda
gülcüm ebrarım yenı gelen dıger arkadaslar ben müsadenızı ıstıyorum sız geldınız ben cıkıyorum gıbı oldu ama bgn uykuma yenık düştüm çok yorgunumkendınıze ıyı bakın ıyıgeceler canlarım
gülcüm ebrarım yenı gelen dıger arkadaslar ben müsadenızı ıstıyorum sız geldınız ben cıkıyorum gıbı oldu ama bgn uykuma yenık düştüm çok yorgunumkendınıze ıyı bakın ıyıgeceler canlarım
tşk edrm ii yim şükür sen nasılsın tatlım
insallah derınım ınsallah cok şirin dururz emınım orda
derdammm hoşgeldin cnm.herkesi uyuttun kaçtın dimek.iyi ettin...bende uyukluyom ama gidemiyorum
iyi geceler kızlar ben kocişten kaçtım kaygana uyudu anca vakit buldum hemen size bakıyım dedim ne var ne yaok bakem iyisiniz ibş
Bende iyim cnm tv bakıyorum
hoşbuldum gülüm he öğle oldu valla benimde gözümden akıyı uyku ama hem yiyiom bu saatte hemde siz merak ettim sen neden gidemiyosun balım
yaaa geldinmi sözüme iştejensucum sen baya bi küçükmüşün cnm benim en küçügümüz sensin hatta .
boncuuum terfi ettin kısss küçüklükten
benden 10 yaş küçükmüşsün ay yaşlı hissettim yaa.ebuşum olsaydı şimdi derdi ki ; "yaa ben kaç gündür ne diyom yaşlandım diye"
aleynam ya çok üzüldüm erken yapmışsın diycektim altta okudum adet olmuşsunkızlar bugun benim 13. günüm ve dayanamadım kan testi yaptırdım yine olmadı malesef sonucum 0.44 negatif
hayırlı deyildiki demekki
boncugum senden bi ricam var sen beni o listeden cıkar artık adet günü vermek istemiyorum olmuyo ya her ay yıkılıyorum
kendinize iyi bakın kızlar cok morelim bozuk ya
birsoş kız affett yav oluyo aradasgl canım sen nasılsın gökçede iyiymiş ehliyeti ne zaman alıyon
ahanda beni unutmuşsun nolcek şimcik neyse bu seferlik affettim
size çekmediyse kesin kaynanaya çekmiştir benim kızda öyle ona çekmiş
canım ya bugün kociş evdeydi aslında evde ama dışardaydık başımda çok ağrıyodu azcık yattım ama geçmedi bi bakıyım dedim kaçırdım yine .neyse telafi ederiz canobende gidiyom zaten,hayırlı geceler derincim.
ebroşum,bu günde karşılaşamadık.
kayrayıda hiç göremedim.
anatolıa geldi ama o yazana kadar ben çıkıyorum
birsen de sustu.
sevcan zaten bana bişey yazmıyo sanırım.
bitti.
kuzum geçmiş olsun yaa ilaç alıyomusun dikkat et kendine allahım şifa versinselam kızlarr nasılsınız ben ölüyorum galibaa çok kötüym yaa
fena üşütmüşüm,madem hastasın burda ne işin var diyebilirsiniz ama napıyım cnm sıkılıyor
off çok acı allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsunselam kızlar hayırlı geceler herkes iyidir inş.
bu gün acı bir olayla sarsıldım üst komşum ve en yakın arkadaşımın eşi böbrek nakli olmuştu 2 sene önce her ay antalya ya kontrole gidiyorlardı dün gece antalya dönüşü trafik kazası geçirmişler eşi vefat etti
daha 8 aylık evlilerdi adamcağız 32 yaşındaydı çok zor rabbim kimselere yaşatmasın arkadaşımda hastanede yüzünde sorun varmış ameliyat olmuş birkaç estetik ameliyat geçirmesi gerekiyormuş teli kapalı zavallım eşinin öldüğünü bilmiyormuş hala rabbim sabır versin zamansız ölümler çok zor çokbu akşam cenaze evine gittik bütün apartman annesini tanıyamadım adamın gözleri şişmiş kan çanagına dönmüştü sakinleştirici vurmuşlardı sanırım aglayamıyordu hamdolsun bu günümüze rabbim kimselere evlat acısı vermesin sen doğur besle büyüt okut evlendir 32 yaşında yok olsun gitsin sabır diliyorumAllahtan
saol canım allah razı olsun birsoşumkızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyigeceler ebrarcım sende gelmeyecen kardeşine iyi yolculuklar byee kızlar
yok kuzum çarşamba sabah nasipseece selam hoşgeldin cnm nerelerdesin kıs sen .
güle güle birsencim iyi geceler canım.
ebrarım ezeli izliyo olabilir bitince ugrar inşallah...bu akşammı çıkıcaktı ki yola ebuş:26:
sorma cano yaa moralim çok bozuldu bu ezel dizisi iyce saçmaladı nolcak çok merak ediyorum en önemli kişi gitti dizinin tadsı kaçtı benim içinezel bitti ebuşum gelditefoyu da kaybettik bu arada of off:))üzüldüm ama yaaaa.
GÜLÜM selam kuzum nasılsın sesin geliyo geliyocanım bugün kociş izinliydi bide kardeşim gitti onu yolcu ettik filan giremedim hiç .sen napıyon kuzu
DERDAM hoşgeldin canım nasılsın ?
DERİNİM avatarın çok hoş kuzum güzel hatun senin gibi
GÜLÜM selam kuzum nasılsın sesin geliyo geliyocanım bugün kociş izinliydi bide kardeşim gitti onu yolcu ettik filan giremedim hiç .sen napıyon kuzu
DERDAM hoşgeldin canım nasılsın ?
DERİNİM avatarın çok hoş kuzum güzel hatun senin gibi
canoo hoşgeldin özledim valla yaaa..çarş.gidiyon demek...hadi bakalım..ordan girersin dimi kız özlerim çok ben.bu arada evet tefo ölmesin diye gözüne baktım dizinin ama öldü malesef...
tamam ebuşkom kaçalım cnm bende çıkıyom zaten...
hanımlar herkese iyi geceler Allaha emanet olun.öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?