Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bak kendini de koyucan ama bide ebrarımı bide kardeloşu bide herkesinasıl duruyoz orda merak ediyomda:26:

insallah derınım ınsallah cok şirin dururz emınım orda
gülcüm ebrarım yenı gelen dıger arkadaslar ben müsadenızı ıstıyorum sız geldınız ben cıkıyorum gıbı oldu ama bgn uykuma yenık düştüm çok yorgunumkendınıze ıyı bakın ıyıgeceler canlarım

Son düzenleme:

bencede canım demirbaşlara ayrı bi liste yaparsın

güle güle boncuum Allah rahatlık versin canım..

iyi geceler cnm iyi uykular grşrz inş. sende ii bak kendine hadi ALLAH'a emanetsin hoşçakal:80:

iyi geceler kızlar ben kocişten kaçtım kaygana uyudu anca vakit buldum hemen size bakıyım dedim ne var ne yaok bakem iyisiniz ibş

İyi geceler canım Allah rahatlık versin kib öptüm kocaman

:97:ablişkom gel hadiii geçmişe gömüldün biliyorum ama seni özledim...ablaaaaaaaa diyorum bi yerlerden sesim gelmiyomuuuuu :99:bu gün hep girdim çıktım sana baktım seslene seslene:92::92::92:

iyi geceler kızlar ben kocişten kaçtım kaygana uyudu anca vakit buldum hemen size bakıyım dedim ne var ne yaok bakem iyisiniz ibş

a.slm cnm hş.g ben kendi adıma ii yim tşk edrm sen nasılsın iyisindir umarım:128:

Bende iyim cnm tv bakıyorum

sende dün bnm gibi dalip gitme tv ye kız hatta geç yazdığına göre dalıyosun bile:130::130::130:

yaaa geldinmi sözüme işte ay ne yaşlılığı yaa çıtırız elhamdülillah
aleynam ya çok üzüldüm erken yapmışsın diycektim altta okudum adet olmuşsun
allahım yardımcın olsun canım inşallah kendiliğinden gelir offf diycek sözde bulamıyorum
birsoş kız affett yav oluyo arada
canım ya bugün kociş evdeydi aslında evde ama dışardaydık başımda çok ağrıyodu azcık yattım ama geçmedi bi bakıyım dedim kaçırdım yine .neyse telafi ederiz cano
selam kızlarr nasılsınız ben ölüyorum galibaa çok kötüym yaa
fena üşütmüşüm,madem hastasın burda ne işin var diyebilirsiniz ama napıyım cnm sıkılıyor
kuzum geçmiş olsun yaa ilaç alıyomusun dikkat et kendine allahım şifa versin
off çok acı allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun
eşinede allahım şifa versin ayrıcada sabır canım .ah ah işte herşey boş
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyigeceler ebrarcım sende gelmeyecen kardeşine iyi yolculuklar byee kızlar
saol canım allah razı olsun birsoşum
ece selam hoşgeldin cnm nerelerdesin kıs sen .

güle güle birsencim iyi geceler canım.

ebrarım ezeli izliyo olabilir bitince ugrar inşallah...bu akşammı çıkıcaktı ki yola ebuş:26:
yok kuzum çarşamba sabah nasipse
buarada geçmiş olsun anneciğin rahatsızmış allahım şifa versin
ezel bitti ebuşum gelditefoyu da kaybettik bu arada of off:))üzüldüm ama yaaaa.
sorma cano yaa moralim çok bozuldu bu ezel dizisi iyce saçmaladı nolcak çok merak ediyorum en önemli kişi gitti dizinin tadsı kaçtı benim için

kuzum çok gezdin sanırsam iyi geceler sanada aynı durum bendede var bugün yoruldum çok
bi bakıyım size dedim .çok öpütümmm

selam tatlışlar bugün geçmiş baya birikmişti geciktim kusura bakmayın
gülüm sen vardın topicde nasılsın canım
tubişim sende burdasın galiba sen nasılsın kuzum
BANUM uğramadı inşallah iyidir onuda merak ediyorum
DURUM,CANANIM,HİRANURUM,KARDELENBHRIM ,CİCİŞİM nerelerdesiniz hanımlar özledim sizi yaa
AKUDUNU hoşgeldin canım sevindim seni gördüğüme

GÜLÜM selam kuzum nasılsın sesin geliyo geliyo canım bugün kociş izinliydi bide kardeşim gitti onu yolcu ettik filan giremedim hiç .sen napıyon kuzu

DERDAM hoşgeldin canım nasılsın ?
DERİNİM avatarın çok hoş kuzum güzel hatun senin gibi

canoo hoşgeldin özledim valla yaaa..çarş.gidiyon demek...hadi bakalım..ordan girersin dimi kız özlerim çok ben.bu arada evet tefo ölmesin diye gözüne baktım dizinin ama öldü malesef...

hanımlar aslında başım ağrıyo bende fazla kalamıycam azcık konuşalım hepberaber kaçalım olmamı

yok annem be nerde o güzellik bendeşuanki tipimi görsen kaçarsın .

ii yim ablaların güzeli beklediğim tel görüşmesi oldu bugün çok mutluyummmmmmmm

canoo hoşgeldin özledim valla yaaa..çarş.gidiyon demek...hadi bakalım..ordan girersin dimi kız özlerim çok ben.bu arada evet tefo ölmesin diye gözüne baktım dizinin ama öldü malesef...

cano bende özledim ya naparsın
ordan giremem cano net var ama düğün evi o kargaşada olmaz yani ayıp kaçar oyüzden 5 gün ayrı kalıcaz .ama fırsat bulunca ararım
aman iyce işi oyuncak ettiler sinirim zıpladı hee teyfikden ne istediler favorimdi o benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…