tamam ebuşkom kaçalım cnm bende çıkıyom zaten...
hanımlar herkese iyi geceler Allaha emanet olun.öptüm
iyi olmana sevindim canım mevlam iyilik versin inşa.slm cnm hş.g ben kendi adıma ii yim tşk edrm sen nasılsın iyisindir umarım:128:
sende dün bnm gibi dalip gitme tv ye kız hatta geç yazdığına göre dalıyosun bile:130::130::130:
hee mama yiyon heee ye ye afiyet olsun canım benim...bebişe yarasın aç kalmasın yaramazben sizi bırakamıyom ondan gidemiyom
tamam kuzum sütümü içesiye buralardayım..gidiyim ısıtıp geliyim...kuzu hemenmi ya iki dakka duraydık olmamıydı ben hemen dememiştimki :26:
iyi olmana sevindim canım mevlam iyilik versin inş
valla aslında pek yemiyodum ama bu sıra iştah açıldı sürekli yiyiorum
bende sizi bırakmak ,istemiyorum ama ben kaçar kızlar hepinize iyi geceler
ebraraım karşılaşamadık sanada iyi geceler canım
iyi bakın kenidnize mevlama emanet olsun inş
maşallah derdam bebişine kilo olsun inşallahiyi olmana sevindim canım mevlam iyilik versin inş
deme ebuşum yaa 5 gün ayrı mıyız şimdi offffneyse güzel geçsinde senin için.gerisi önemli degil cano bekleriz napalım ben sütümü içip yatim artıkın...
iyi olmana sevindim canım mevlam iyilik versin inş
maşallah derdam bebişine kilo olsun inşallah
bende çok öpüyorum seni canım
evet kuzu öyle olcak malesef .evet biraz değişiklik iyi gelicek inşallah canom
Kizlar ay tv bakıyordum daldımebosum ablam nasılsın gizzz:)))
inşallah canım...hava ve mekan degişikligi çok iyimiş ruh saglıgı için.
neyse kızlar ben bu defa kaçtım kesin..iyi geceler tekrar...öpüldünüz
seni gidi bizi tvylemi aldatıyon bakem
ben iyiyim baş ağrısını saymassak sen naaptın buarada siz habire dışardamı yiyosunuz azcık evde yemek yap kız
aynen cano bide doğup büyüdüğüm yer vatanım yani oyüzden güzel geçicek inanıyorum
buarada buayın 29unda topicimizin 1. yaşı yani tam 1 yıl oldu burayı açalı aslında burda olmayı isterdim ama siz benim yerime kutlayın 1. yaşımızı olurmu kızlar
ben sizi hiç Tv'ye deyisirmiyim bugün almanların bayramı oldugu için güzel filimler oynuyo:)))) evdede yemek yapiyom ama dışarda daha güzel oluyoseni gidi bizi tvylemi aldatıyon bakem
ben iyiyim baş ağrısını saymassak sen naaptın buarada siz habire dışardamı yiyosunuz azcık evde yemek yap kız
aynen cano bide doğup büyüdüğüm yer vatanım yani oyüzden güzel geçicek inanıyorum
buarada buayın 29unda topicimizin 1. yaşı yani tam 1 yıl oldu burayı açalı aslında burda olmayı isterdim ama siz benim yerime kutlayın 1. yaşımızı olurmu kızlar
canım ben ankara yolcusutyum ya a düğün var biyakınımın oyüzden yokum kuzumsen nereye gidion ablacık
ben sizi hiç Tv'ye deyisirmiyim bugün almanların bayramı oldugu için güzel filimler oynuyo:)))) evdede yemek yapiyom ama dışarda daha güzel oluyogecmis olsun bebisim hap icdin mı ???
canım ben ankara yolcusutyum ya a düğün var biyakınımın oyüzden yokum kuzum
ay ay sevsinler seniaferim değişme zaten
evet bende bayılırım dışarda yemeye gerçi ama herzaman olmuyo
saol canım şimdi çıkıcam ve içicem sonrada yatağa yarın yorucu birgün beni bekliyo
buarada garibim taşındımı acep özledim onuda yaa
basın sağolsun canımselam kızlar hayırlı geceler herkes iyidir inş.
bu gün acı bir olayla sarsıldım üst komşum ve en yakın arkadaşımın eşi böbrek nakli olmuştu 2 sene önce her ay antalya ya kontrole gidiyorlardı dün gece antalya dönüşü trafik kazası geçirmişler eşi vefat etti
daha 8 aylık evlilerdi adamcağız 32 yaşındaydı çok zor rabbim kimselere yaşatmasın arkadaşımda hastanede yüzünde sorun varmış ameliyat olmuş birkaç estetik ameliyat geçirmesi gerekiyormuş teli kapalı zavallım eşinin öldüğünü bilmiyormuş hala rabbim sabır versin zamansız ölümler çok zor çokbu akşam cenaze evine gittik bütün apartman annesini tanıyamadım adamın gözleri şişmiş kan çanagına dönmüştü sakinleştirici vurmuşlardı sanırım aglayamıyordu hamdolsun bu günümüze rabbim kimselere evlat acısı vermesin sen doğur besle büyüt okut evlendir 32 yaşında yok olsun gitsin sabır diliyorumAllahtan
yaaa geldinmi sözüme işteay ne yaşlılığı yaa çıtırız elhamdülillah
aleynam ya çok üzüldüm erken yapmışsın diycektim altta okudum adet olmuşsun
allahım yardımcın olsun canım inşallah kendiliğinden gelir offf diycek sözde bulamıyorum
birsoş kız affett yav oluyo arada
canım ya bugün kociş evdeydi aslında evde ama dışardaydık başımda çok ağrıyodu azcık yattım ama geçmedi bi bakıyım dedim kaçırdım yine .neyse telafi ederiz cano
kuzum geçmiş olsun yaa ilaç alıyomusun dikkat et kendine allahım şifa versin
off çok acı allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun
eşinede allahım şifa versin ayrıcada sabır canım .ah ah işte herşey boş
saol canım allah razı olsun birsoşum
yok kuzum çarşamba sabah nasipse
buarada geçmiş olsun anneciğin rahatsızmış allahım şifa versin
sorma cano yaa moralim çok bozuldu bu ezel dizisi iyce saçmaladı nolcak çok merak ediyorum en önemli kişi gitti dizinin tadsı kaçtı benim için
kuzum çok gezdin sanırsam iyi geceler sanada aynı durum bendede var bugün yoruldum çok
bi bakıyım size dedim .çok öpütümmm
selam tatlışlar bugün geçmiş baya birikmişti geciktim kusura bakmayın
gülüm sen vardın topicde nasılsın canım
tubişim sende burdasın galiba sen nasılsın kuzum
BANUM uğramadı inşallah iyidir onuda merak ediyorum
DURUM,CANANIM,HİRANURUM,KARDELENBHRIM ,CİCİŞİM nerelerdesiniz hanımlar özledim sizi yaa
AKUDUNU hoşgeldin canım sevindim seni gördüğüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?