Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

a.slm cnm hş.g ben kendi adıma ii yim tşk edrm sen nasılsın iyisindir umarım:128:

sende dün bnm gibi dalip gitme tv ye kız hatta geç yazdığına göre dalıyosun bile:130::130::130:
iyi olmana sevindim canım mevlam iyilik versin inş
hee mama yiyon heee ye ye afiyet olsun canım benim...bebişe yarasın aç kalmasın yaramazben sizi bırakamıyom ondan gidemiyom

valla aslında pek yemiyodum ama bu sıra iştah açıldı sürekli yiyiorum
bende sizi bırakmak ,istemiyorum ama ben kaçar kızlar hepinize iyi geceler
ebraraım karşılaşamadık sanada iyi geceler canım
iyi bakın kenidnize mevlama emanet olsun inş

deme ebuşum yaa 5 gün ayrı mıyız şimdi offffneyse güzel geçsinde senin için.gerisi önemli degil cano bekleriz napalımben sütümü içip yatim artıkın...

kuzu hemenmi ya iki dakka duraydık olmamıydı ben hemen dememiştimki :26:
tamam kuzum sütümü içesiye buralardayım..gidiyim ısıtıp geliyim...

ye canım yiceksin tabi...afiyet olsun... güle güle derdam

maşallah derdam bebişine kilo olsun inşallah
bende çok öpüyorum seni canım
deme ebuşum yaa 5 gün ayrı mıyız şimdi offffneyse güzel geçsinde senin için.gerisi önemli degil cano bekleriz napalımben sütümü içip yatim artıkın...

evet kuzu öyle olcak malesef .evet biraz değişiklik iyi gelicek inşallah canom

aminn cnm cümlemize inş.

Kizlar ay tv bakıyordum daldım ebosum ablam nasılsın gizzz:)))
seni gidi bizi tvylemi aldatıyon bakem
ben iyiyim baş ağrısını saymassak sen naaptın buarada siz habire dışardamı yiyosunuz azcık evde yemek yap kız
inşallah canım...hava ve mekan degişikligi çok iyimiş ruh saglıgı için.

aynen cano bide doğup büyüdüğüm yer vatanım yani oyüzden güzel geçicek inanıyorum

buarada buayın 29unda topicimizin 1. yaşı yani tam 1 yıl oldu burayı açalı aslında burda olmayı isterdim ama siz benim yerime kutlayın 1. yaşımızı olurmu kızlar

sen nereye gidion ablacık

ben sizi hiç Tv'ye deyisirmiyim bugün almanların bayramı oldugu için güzel filimler oynuyo:)))) evdede yemek yapiyom ama dışarda daha güzel oluyo gecmis olsun bebisim hap icdin mı ???

sen nereye gidion ablacık
canım ben ankara yolcusutyum ya a düğün var biyakınımın oyüzden yokum kuzum
ben sizi hiç Tv'ye deyisirmiyim bugün almanların bayramı oldugu için güzel filimler oynuyo:)))) evdede yemek yapiyom ama dışarda daha güzel oluyo gecmis olsun bebisim hap icdin mı ???

ay ay sevsinler seni aferim değişme zaten
evet bende bayılırım dışarda yemeye gerçi ama herzaman olmuyo
saol canım şimdi çıkıcam ve içicem sonrada yatağa yarın yorucu birgün beni bekliyo

buarada garibim taşındımı acep özledim onuda yaa

iyi geceler ablacım,tubişim bende kaçıyoyumm kendinize ii bakın olar mı öpüyorum sizi kocamannnnnn ii bakın kendinize A.E. OLUNNNNN

tamam ablam yolun açık olsun kendine iyi bak seni çok özlicem ama napim artıkkkkk kocaman kocaman öptüm seni

basın sağolsun canım

sağol ablam bende size kavuştuma cok mutluyum

günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.

ebrar ablacım şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.güle güle git güle güle gel inş.allaha emanetsin.

derincim geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum.inş kısa süreli bi tedaviyle atlatır.

aleynam üzülme demek çok garip kaçıcak.biz normal yollarda bile üzülüyoruz.aşılama daha da ümitlendiren bişeydir mutlaka.ama allah büyük.belki pes ettiğin vakit kendiliğinden olacak.Allah yardımcın olsun canım.dualarımdasın.

kardelenimm profum senlede pek denk gelemez olduk ya.gerçi girersem günde bir sefer anca giriyorum ondada karşılaşamadık.iyisin inş.öpüyorum senide.

akudunu nickini ''a kadını'' diye mi alıyodun böyle değişimden geçti.tekrar hoşgeldin aramıza.bu arada ender saraç izliyorum.hamile bi bayan aradı mide bulantıları ve reflüsünün olduğunu söyledi.zencefil anason rezene bu üçünden çay gibi yapıp için dedi.varsa hala mide bulantın yazim dedim.

boncuğum özel msjım gelmiştir umarım.sende iyisin inş.öptm.

birsencim senide öpüyorum.ve diğer kızlar hepinizi tabiki öptümm.yeni gelen kızlar sizlerde hoşgeldiniz.

kızlar dün gündüz 4 gibi bi uyumuşum saat 8 de uyandım.tabi o kadar saat bir sürü rüya gördüm.hayır olsun inş ; komşumuz aşure yapıyodu çok canım istedi ama bi tabak vermedi içimde kaldı.eşimin dükkan ev araba anahtarlığı vardır bi tomar onu da gördüm yerden alıyordum düşürmüş.çorba gibi bi rüya işte hayırlara çıksın inş.bu kadarı aklımda kaldı zaten.
akşam annemi aradım dedim buğdayı koy ıslansın yarın aşure yapcaz.şimdi oraya gitcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…