Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

_____xxxxxxxx________xxxxxxxx
____xxxxxxxxxx______xxxxxxxxxxx
___xxxxxxxxxxxxx___xxxxxxxxxxxxx
___xxxxxxxxxxxxxx_xxxxxxxxxxxxxx
___xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
____xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
_____xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
______xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
_________xxxxxxxxxxxxxxxxxx
___________xxxxxxxxxxxxx
_____________xxxxxxxxx
______________xxxxxx
_______________xxxx
_______________xxx
______________xx
_____________x
___________x
________xx
______xxx
_____xxxx
___xxxxxx
___xxxxxxx
____xxxxxxxx
______xxxxxxxx
________xxxxxxxx
_________xxxxxxxx
_________xxxxxxx
________xxxxxx
_______xxxxx
______xxxx
_____xxx
____xx
___.x

GÜNAYDIN

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun İNŞALLAH ALLAHIM sabır versin ailesine
cok gecmiş olsun derin annen tedavisin iihmal etmesin

canım demek yine aramızdasın hoşgeldinnnn
canım demekkı ılk defa korunmasız oldu he hade ınsallah muradına erersın
aleynacım ne dıyeyım bılmıyorum canım uzulme demek cok yersız cunku uzulur ınsan allah sabırlar versın ınsallah daha fazla ugrasmana gerek kalmadan gelır bebısın
bende osledım kız oslememmı yok daha gıtmedı bır hafta daha burda ablasının kuzusu gecelerı uyuyamıyormussun olacak o kadar annesı yavas yavas uykulara veda etsen ıyı olur pasamız gelınce hıc uyuyamıcan
canım bende senı sordum malum bıraz uzak tutuyorum kendımı senden ve herkesten ılk denmemm oldugu ıcın kafayı fena halde takmıs durumdaydım ama negatıfı gordum rahatladım artık rahat rahat konusabılırız
selam kızlarr nasılsınız ben ölüyorum galibaa çok kötüym yaa
fena üşütmüşüm,madem hastasın burda ne işin var diyebilirsiniz ama napıyım cnm sıkılıyor
canımcım gecmısolsun kız ne hastalıgı bu nerde usuttunbu kadarrrr
tostıcım basınız saolsun okurken ıcım parcalandı yaaa halımıze bınlerce kez sukurler olsun allahım keder kaza gostermesınnnn allah rahmet eylesın kalanlara sabırlar versın ınsalah

canımcım ruyan hayrolsun nasılsın ıyımısın uzun zamandır grusemedık osledım senı de bu arada ates olayı benım ıcın bıtmıstır kuzu daha olcmem bu aradaasureyı cok severım afıyet olsun canım

derdam altta gordum senı nasılsın canım prensesımız nasıl
jensucum sanada gunaydın
bu arada pelıncım topıge gırıyorum artık kuzu degerlerını buraya yazarsan bende yorumlarım bebısım
garıbım de ugramıyor artık cıcı de yok ortalarda gelın artık
ablam bu arada yarın gıdıyorsun dımı grusemıcez galıba bes gun ama sen eglen dınlen kafan dagılsın gerısı muhım degıl donunce bomba gıbı gorelım senı
kızlar guyaaaaa adet tarıhım uc mayıs dıye verdım hanı kendımde ole bıleyım de o gune kadar test yapmayayım dıye aslında 30 nısandı ve bugun test yaptım kocaman bır negatıf gordum umutlarım su an suda yuzuyor yan ısılık mılık herhangı bır sekılde ıkıncı cızgı gorunmuyor kocaman ve berrak bır beyazlık varne yapayım uzuldum hemde cok ama hayırlısı boleymıs demmekkı ben dogal yoldan hamıle kalamıyorum bu ay serophene kullanacagım ates falan da olcmeyecegım sıkıldım cunku

selam kızlar gecmişe biraz baktım aklımda kalanları yazcam kusura bakmayın bu aralar başagrısıyla ugraşıyorum bugun daha iyiyim ama nete fazla bakmak istemiyorum hepiniz iyisinizdir inş...

aleynacım adet olmuşsun hayırlısı olsun inş bidaki ay kendiliginden gelir bebişin canım...

tosticim başınız sagolsun rabbim sabır versin ailesine...sen naslısın iyisindir inş...

derinim annecigin hastaymış gecmiş olsun canım

yeni gelen arkadaşlar topigimize hoşgeldiniz inş en yakın zamanda hepimiz güzel haberler veririz...

boncugum bebişler cok tatlı ya rabbim bizlerede nasip eder inş...

kardeloşum sen nasılsın canım...

kayracım seni gördüm ama gecmiştesin galiba msn ni acarmısın canım bişey sorcam nasılsın bu arada...

eboşum sen nasılsın canım dün giremedim şu başagrısı peşimi bırakmıyo bi türlü kendine iyi bak...canlarım hepinizi kocaman opüyorum allaha emanet olun görüşmek üzre

herkese hayırlı günler.
tosti başınız sağolsun. Allah rahmet eylsesin.
hasta olanalrada şifa versin.
çocuk isteyenlere de dizi dizi çocuk versin Mevlam inşallah
herkes iyidir inşallah.

derınım annene allah sıfalar versın balım
bu arada pelıncım ben hemencık cıkmıstım kuzum gormemısım yazdıgını canımcım ınsallah rastlasırsak seve seve cevaplarım kuzum

of yaa demek sen olmıcan tüh cano sensiz olurmu şimdik kutlamavay be 1 yıl ne çabuk oldu yaa şaşılacak şey hee:26:
çok sagol selinacım gittik işte bugün çekildi ultrason falan...
seninde rüyan çok güzel haberin olsun..bereketi aşureden başka en iyi simgeleyecek bişy yok bence..içinde birsürü nimet var.bereketiniz bollugunuz artacak diye yorumladım ben...birde anahtar çok çok güzel canım..eline yeni fırsatlar geçecek birsürü kapılar açılacak Allahın izniyle..ben böyle yorumladım..Allah hayırlısını versin...bende rüyamda dün gece 2-3 defa aynı kapıyı açtım anahtarla...

sago lcanım benim teşekkür ederim...
deryaaa farkında mısın bilmiyorum ama bugün ayın 26 sıne demeye yaptın ki test delü...sen onu yapmadın bizde görmedik.çok erken daha canım yaaa..bekle..inşallah vardır bişeyler...
sagolasın kuz.um benim,sanada çok geçmişler olsun.başın agrıyomuş hep üzüldüm.baş agrısı geçmedimi adamı canından bezdiriyo...
herkeze hayırlı günler kızlar

sagol tatlı sanada..ben buraalrdayım ama sürekli bakamıyorum..evdeyim işlerim var...
hastaneden 3 de geldim...

of yaa demek sen olmıcan tüh cano sensiz olurmu şimdik kutlamavay be 1 yıl ne çabuk oldu yaa şaşılacak şey hee:26:
çok sagol selinacım gittik işte bugün çekildi ultrason falan...
seninde rüyan çok güzel haberin olsun..bereketi aşureden başka en iyi simgeleyecek bişy yok bence..içinde birsürü nimet var.bereketiniz bollugunuz artacak diye yorumladım ben...birde anahtar çok çok güzel canım..eline yeni fırsatlar geçecek birsürü kapılar açılacak Allahın izniyle..ben böyle yorumladım..Allah hayırlısını versin...bende rüyamda dün gece 2-3 defa aynı kapıyı açtım anahtarla...

sago lcanım benim teşekkür ederim...
deryaaa farkında mısın bilmiyorum ama bugün ayın 26 sıne demeye yaptın ki test delü...sen onu yapmadın bizde görmedik.çok erken daha canım yaaa..bekle..inşallah vardır bişeyler...
sagolasın kuz.um benim,sanada çok geçmişler olsun.başın agrıyomuş hep üzüldüm.baş agrısı geçmedimi adamı canından bezdiriyo...
herkeze hayırlı günler kızlar

sagol tatlı sanada..ben buraalrdayım ama sürekli bakamıyorum..evdeyim işlerim var...
hastaneden 3 de geldim...

iyiyim canım çok şükür.ateş olayı stresli bişey boşver zaten.ama test için erken değilmi canım yaa ve ayrıca kırmızılar gelmeden ümit kesmek yokk.bekle sık dişini azcık.
sonuçlarınız çıkmadı sanırım canım.yazmamışsın.allah hayırlara çıkarsın inş.rüyalarım güzel anlamları da senin yorumladığın gibi çıkmıştı.rüya tabiri gibisin maşallahh.seninde güzel anahtarla kapı açmanın anlamıda güzeldi.umarım hayatındaki tüm kapıları açacak kolay yollar bulursun.

kizlar internet biraz arasirdim adetim niye siyah ´geliyor diye bakin ne yaziyor

"Üstüne görme" veya "üste görme" olarak adlandırılan bu durumdaki kanamanın yapısı genellikle farklıdır. Genellikle beklenen ve olması muhtemel günde olmayıp rengi değişik (daha koyu ve siyaha yakın) ve miktarı da bir önceki adetlerine göre farklıdır, Dikkatli bir kadının genelde bu anormal kanamayı ve aradaki farkı anlamaması zordur. Bu sebeple tüm anormal ve olması gerekenden farklı kanamalarda gebelik şüphesi olabilmeli ve bir gebelik testi yapılmalıdır veya vir jinekolog tarafından muayene edilmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…