Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım çıktı sonuç ama uzun hikaye diye anlatamaddım hemen...sinirlerim bozuldu biraz..
şimdi biz bikaç hafta önce dahiliye doktoruna gittik kan testleri yapıldı zehirli guatr dedi..sintigrafi istedi..bende gitmeden bu sintigrafiyi hiç arastırmadım manyak gibi...herneyse.gittik okmeydanı arastırmaya,genel cerraha çıktık sintigrafi istendigini söyledik o da pek oralı olmadı guatr ultrasonografisi yazdı..ben o anda şüphelendim sintigrafi farklı bişy olması gerekmiyomuydu dedim kendi kendime ama...neyse gittik bekledik çekildi geldik burdaki dahiliyeciye çıktık..bu ne dedi..korktugum başıma geldi yani..ben sintigrafi demiştim ultrason degilki dedi..ultrasonda bişy çıkmamış temiz ama sintigrafi şart dedi...hem genel cerraha degil endokrin bölümüne veya dahiliyeye çıkın gidince dedi..öyle sintigrafisiz geldik işte canım...
bende iyim canim gecmis olsun hayirdir hastanede ne yatiniz???
yukrarıda anlattım canım...evet tubiş benimde bu ay böyle oldu biliyosun..yani çamur gibi

canım benimde bu ay öyle geldi ve bitti..10 güne yakın böyleydi çamur gibi sinir oldum...eger kan testim olmasaydı bende gebelikten şüphe edicektim ama 4 nisanda kan testi yaptırmıştım...negatifti...testten sonra yerleşme olmasın dicen şimdi,1 haftayı geçti idrarda baktım her ihtimale karşı ama bişy çıkmadı..

anladim canim ...... ay canim allahim annene bol sifa versin cok cok gecmis olsun

derinsu çok geçmiş olsun. Allah şifalar versi.
sagol canım benim amin...
kızlar birşey merak ediyorum. hamilelik testi ilk ne zaman yapılmalı. yani birliktelikten ne kada sonra test yapılsa doğru sonuç çıkar.

pastacım şöyle canım,şimdi birliktelik oldugunda diyelimki sperm yola çıktı gebelik oluşturmak üzere..o geceden saymıyosun...yumurtaya ulaşıp içeri girmesi bikaç günü buluyo diye biliyorum...sonra girip döllenme aşaması ve rahme düşme aşaması var..bu da maksimum bi 10 gün olsa..1 hafta yeterlidir normalde ama enfazlasını diyorum...yani bence ortalama 15 gün beklenmeli...zaten yumurtlama günleri adetin 14-18.günleri olsa adetin düzenliyse o da,geriye 15 gün kalıyo beklemek için zaten.

canım nie kendine kızıyorsun ki araştırmadım diye.hayret dr a da yanlışlık olunca mı aklına gelmiş genel cerraha gitmiceksiniz diye.baştan dese ya uyuz dr şuraya gidin diye.ahh ahh allahım kimseleri dr lara düşürmesin,düşürürsede vicdanlısına denk getirsin.

evet canım ilk gittigimiz doktorun yani sintigrafi isteyen doktorun hatası bencede..ama bişy demedim yanında misafiri vardı...bize o gün sadece sintigrafi çekilcek okmeydanına gidin dedi..bölüm falan demedi...ben kendime niye kızıyorum biliyo musun,,herşeyi arastırırım netten,hata yapmamak için..doktorlarada çok soru sorarım gittigimde..ama bu sefer hazırlıksız gittim..biraz araştırsaydım bugün cerraha sorardım mesela niye ultrason diye anladın...işte doktorların bazıları böyle canım..yolluyo ama neye nereye demiyolar...müneccimiz ya bulcaz..anacıgıma üzüldüm en çok.koşturduk ordan oraya yok yere...

sağol canım açıklaman için. yumurtlama dönemimde zaten benim kanamam oluyor. hangi günler olduğunu biliyorum yani ne zaman yumurtlama olduğunu.
heyecan oldu bende. ilk kez oldu ya acaba dedim hamile kalır mıyım? eşim bile dün akşam bana meyveler almış belki canın ister diye . adam hem çocuk istemiyor hem de bu olunca hamile olabilirsin seni mutlu etmeliyim diyor :2: kafam karıştı

inşallah canım anacığın sağlığına kavuşacak. işte bu aşamalarda koştur koştur yoruluyorlar.

anladım canım...inşallah hamilesindir..sen eşine bakma bence..bi kal da bak nasıl hevesleniyo...kaç günün var adete?
inşallah canım anacığın sağlığına kavuşacak. işte bu aşamalarda koştur koştur yoruluyorlar.

aminn çok sagol canım...evet aynen...Allah hastanesizde bırakmasın tabi ama zor işler yani...

akuşşş sagol tatlım yaa.

amanın basıma taslar yagdı kız dayanamadım ıkı tane testım vardı bırını yaptım keske bır tane alsaymısım da bekleseymısım o gunu ıkı tane alınca uzun zamandr yapmıyordum ya canım cektı herhalde amanın korktum kız senden:18::18::18:neyse ben bılıyom da cıkacak olsacıkardı sılık de olsaneyse hadı senın guzelmı guzel hatrın ıcın ben yapmadım sızde gormedınız ay sana kıyamam bıde o kadar uugrastınız demek hastanelerde tekrar tekrar gecmıs olsun bıtanem

selınam kuzum dogru soluyorsun canımcım ates olcmek ınsanı strese sokuyor bıde vucud ısısı herseyden etkılenen bırsey oldugu ıcın farklı farklı seyler cıkıyor sureklı olsun hayırlısı olsun artık ruyaların hayra cıksın canım bende senın gıbı yapmayı dusunuyorum bu ay kendımı dulara vercem sadece ıcım rahatlasın dıye erken konusuna gelırsek bılmıyorum yorumu sıze bırakıyorum test ıcın erken de olabılır benım hıssettıgım gıbı negatıf de olabılır hayrlısı olsun dıyorum

ben cıkıyorum kuzular arada bakıyorum kardesım var malum ole bı ceeee deyıp cıktım sanmayın yalnız kalınca yıne aranızdayım

cnnm hoşgeldin güle gülehe şöyle kuzu yaa o testi yapmadın sen...çok erken çünkü balım valla bak..bugün öyle bi kesin yazmısınki bende adet oldun sandım:))Allah korusun...
geçmiş olsun dileklerin için sagol canım öptüm seni

selinacım ,demin annemi anlatırken rüya yorumu kısmını geçmişim..sagol valla bende öyle gördüm işte bakalım hayırlısı...bu arada tabire bakıp yazmadım heeben rüyaalrı böyle hayıra yorarım genelde...inşallah senin için en hayırlısı olur...

kızlar ben şimdilik kaçıyorum..daha süpürmedim bile.ealim kalktıgınca ev işi yapıcam..çamaşırlar var asılacak...süpürücem,toz alıcam...ilham gelirse yerleri paspaslıcamwc yi yıkıcam offffffff anam offffff.

Son düzenleme:
olsa silikte çıkardı demişsin.günü 1 hafta geçenlerde bile anca silik çıkıyo.daha senin günün geçmemiş bide olsa silik çıkardı diyonn.neyse bekle öbür testi günün 3 gün fln geçince yap.ne zaman yumurtanın çatladığını biliyon sanki.ateşe bakarsan benim yumurtlamadan sora ateş yüksek seyrediyo ama tam regl günün pat düşüyo.en çok ona sinir olmuştum.şuanda bile ölçmüyorum ama ateşli hatunum canım valla akşamları ev hamam gibi geliyo bana eşimde yoo normal evin içi diyo ben askılı bady le oturuyom.en güzelini yaparsın bu arada dualar süper rahatlatıyo insanı.bak bende stres adına bişey kalmadı.relax bi hatun oldum gittim.eşim bile çok memnun bu halimden.

ilham gelirse demişsin ya koptum yaa bekarken annem derdi hadi bügün evi süpürelim yok anne ilham gelmedi derdim,hadi bugun dolapları silelim derdi ilham gelmedi anne boşver şimdi derdim.evlendikten sora annemin ilk dediği şey kendi evinde ilhamın geliyo herhalde 2-3 güne bir evi temizliyon diye.iş başa düşünce yapıyom mecbur tabi.ama bekarkende şimdide öyle ama regl olmadan bikaç gün önce temizlik iştahı başlıyo ilham diye ona diyom.o günler ne kadar iş varsa hepsini bir günde yapmak için koştururum.sende bekle bakalım ilham ne zaman gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…