martın son haftası hmm,o zaman bu sıralar dimi kuzum.hadi inşallah sen adet gününü unutmuşken bebiş gelivermiştir...
naber canlar nasılsınız ben geldim hemen çıkıcam bakıyım dedim
ilham gelirse demişsin ya koptum yaabekarken annem derdi hadi bügün evi süpürelim yok anne ilham gelmedi derdim,hadi bugun dolapları silelim derdi ilham gelmedi anne boşver şimdi derdim.evlendikten sora annemin ilk dediği şey kendi evinde ilhamın geliyo herhalde 2-3 güne bir evi temizliyon diye.iş başa düşünce yapıyom mecbur tabi.ama bekarkende şimdide öyle ama regl olmadan bikaç gün önce temizlik iştahı başlıyo ilham diye ona diyom.o günler ne kadar iş varsa hepsini bir günde yapmak için koştururum.sende bekle bakalım ilham ne zaman gelcek
canım buraya degilde msn de görüşürsek oraya yazarım kuzum bugun yazdım ama görmemişsin önemli degil kayracım ...test yapmışsın ama daha erken hemen umutsuzluga kapılma bende ateş olcme yontemini bu ay denicem sadece kendine iyi bak görüşmek üzre...canım demek yine aramızdasın hoşgeldinnnn
canım demekkı ılk defa korunmasız oldu he hade ınsallah muradına erersın
aleynacım ne dıyeyım bılmıyorum canım uzulme demek cok yersız cunku uzulur ınsan allah sabırlar versın ınsallah daha fazla ugrasmana gerek kalmadan gelır bebısın
bende osledım kız oslememmı yok daha gıtmedı bır hafta daha burda ablasının kuzusugecelerı uyuyamıyormussun olacak o kadar annesı yavas yavas uykulara veda etsen ıyı olur pasamız gelınce hıc uyuyamıcan
canım bende senı sordum malum bıraz uzak tutuyorum kendımı senden ve herkesten ılk denmemm oldugu ıcın kafayı fena halde takmıs durumdaydım ama negatıfı gordum rahatladım artık rahat rahat konusabılırız
canımcım gecmısolsun kız ne hastalıgı bu nerde usuttunbu kadarrrr
tostıcım basınız saolsun okurken ıcım parcalandı yaaa halımıze bınlerce kez sukurler olsun allahım keder kaza gostermesınnnn allah rahmet eylesın kalanlara sabırlar versın ınsalah
canımcım ruyan hayrolsun nasılsın ıyımısın uzun zamandır grusemedık osledım senı de bu arada ates olayı benım ıcın bıtmıstır kuzu daha olcmembu aradaasureyı cok severım afıyet olsun canım
derdam altta gordum senı nasılsın canım prensesımız nasıl
jensucum sanada gunaydın
bu arada pelıncım topıge gırıyorum artık kuzu degerlerını buraya yazarsan bende yorumlarım bebısım
garıbım de ugramıyor artık cıcı de yok ortalarda gelın artık
ablam bu arada yarın gıdıyorsun dımı grusemıcez galıba bes gun ama sen eglen dınlen kafan dagılsın gerısı muhım degıl donunce bomba gıbı gorelım senı
kızlar guyaaaaa adet tarıhım uc mayıs dıye verdım hanı kendımde ole bıleyım de o gune kadar test yapmayayım dıye aslında 30 nısandı ve bugun test yaptım kocaman bır negatıf gordum umutlarım su an suda yuzuyor yan ısılık mılık herhangı bır sekılde ıkıncı cızgı gorunmuyor kocaman ve berrak bır beyazlık varne yapayım uzuldum hemde cok ama hayırlısı boleymıs demmekkı ben dogal yoldan hamıle kalamıyorum bu ay serophene kullanacagım ates falan da olcmeyecegım sıkıldım cunku
of yaa demek sen olmıcan tüh cano sensiz olurmu şimdik kutlamavay be 1 yıl ne çabuk oldu yaa şaşılacak şey hee:26:
çok sagol selinacım gittik işte bugün çekildi ultrason falan...
seninde rüyan çok güzel haberin olsun..bereketi aşureden başka en iyi simgeleyecek bişy yok bence..içinde birsürü nimet var.bereketiniz bollugunuz artacak diye yorumladım ben...birde anahtar çok çok güzel canım..eline yeni fırsatlar geçecek birsürü kapılar açılacak Allahın izniyle..ben böyle yorumladım..Allah hayırlısını versin...bende rüyamda dün gece 2-3 defa aynı kapıyı açtım anahtarla...
sago lcanım benim teşekkür ederim...
deryaaa farkında mısın bilmiyorum ama bugün ayın 26 sıne demeye yaptın ki test delü...sen onu yapmadın bizde görmedik.çok erken daha canım yaaa..bekle..inşallah vardır bişeyler...
sagolasın kuz.um benim,sanada çok geçmişler olsun.başın agrıyomuş hep üzüldüm.baş agrısı geçmedimi adamı canından bezdiriyo...
sagol tatlı sanada..ben buraalrdayım ama sürekli bakamıyorum..evdeyim işlerim var...
hastaneden 3 de geldim...
canım buraya degilde msn de görüşürsek oraya yazarım kuzum bugun yazdım ama görmemişsin önemli degil kayracım ...test yapmışsın ama daha erken hemen umutsuzluga kapılma bende ateş olcme yontemini bu ay denicem sadece kendine iyi bak görüşmek üzre...
sende sagol derinim valla oyle ya artık hapta icmek istemiyorum eşimde kızıyo ilac iyi bişey degil diyo artık alışkanlık yaptı heralde icsemde gecmiyo...bende yatıp uyuyorum gecsin diye bugun biraz daha iyiyim karşılaşamadık yine ya carşıya inmiştim kuafore gittim bakım yaptırdım kendime biraz canımgörüşmek üzre öpüyorum seni cok...
derinim yine kacırdım seni ya...evet canım gercekten cok icince bagışıklık yapıyo bu sefer icmemeye calıştım ama yine dayanamadım bi tane ictim kuzum...peloşum canım geldim...uyumak en iyi ilaç bencede baş agrısına..dedigin gibi bagışıklık yapıyo çok içince içme kuzum...
merhaba.. nasılsınız arkadaşlar?? keyifler nasıl
derinim yine kacırdım seni ya...evet canım gercekten cok icince bagışıklık yapıyo bu sefer icmemeye calıştım ama yine dayanamadım bi tane ictim kuzum...
selam canım h.g iyiyim sagol sen nasılsın...
bende iyiyim cnm sağol... mersindeyim sıcaklarla geçinmeye çalısıyorum...
ordamı oturuyosun canım... ne güzel sıcak ya burası hala soguk bi ısınmadı havalar
yok ankaradayım ama kardeşim mersinde onun yanına hava değişimine geldik annemle..
iyi yapmışsınız hava degişikligi iyi gelir annene de sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?