Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

beni de kopardın hee...aynen valla ilham bekliyom..böyle elim kalkmadıgında sinir oluyorum kendime yaaa..harıl harıl iş yapmak istiyom aslında ama yorgunum diye heralde bilmiyom:)

bende çıkıyorum kızlarr.hoşçakalınn.öptüm hepinizi.kardelenim senlede bi denk gelemedik bekledim seni baya amaaa işlerin var sanırım.seni ayrıca öpüyorum.:80:

Son düzenleme:
canım buraya degilde msn de görüşürsek oraya yazarım kuzum bugun yazdım ama görmemişsin önemli degil kayracım ...test yapmışsın ama daha erken hemen umutsuzluga kapılma bende ateş olcme yontemini bu ay denicem sadece kendine iyi bak görüşmek üzre...

sende sagol derinim valla oyle ya artık hapta icmek istemiyorum eşimde kızıyo ilac iyi bişey degil diyo artık alışkanlık yaptı heralde icsemde gecmiyo...bende yatıp uyuyorum gecsin diye bugun biraz daha iyiyim karşılaşamadık yine ya carşıya inmiştim kuafore gittim bakım yaptırdım kendime biraz canım görüşmek üzre öpüyorum seni cok...

peloşum canım geldim...uyumak en iyi ilaç bencede baş agrısına..dedigin gibi bagışıklık yapıyo çok içince içme kuzum...

‎-----Allah sabredenle beraberim der,
-----dinin yarısı sabır.
-----dünyanın yarısı sabır.
-----bünyenin yarısı sabır.
-----insanlığın yarısı sabır.
...-----ilmin yarısı sabır.
-----amelin yarısı sabır.
-----ihlasın yarısı sabır.
-----hatta ölümün yarısı,kabir aliminde,kıyamete kadar sabır.

Son düzenleme:
peloşum canım geldim...uyumak en iyi ilaç bencede baş agrısına..dedigin gibi bagışıklık yapıyo çok içince içme kuzum...
derinim yine kacırdım seni ya...evet canım gercekten cok icince bagışıklık yapıyo bu sefer icmemeye calıştım ama yine dayanamadım bi tane ictim kuzum...
merhaba.. nasılsınız arkadaşlar?? keyifler nasıl

selam canım h.g iyiyim sagol sen nasılsın...

bende iyiyim cnm sağol... mersindeyim sıcaklarla geçinmeye çalısıyorum...
derinim yine kacırdım seni ya...evet canım gercekten cok icince bagışıklık yapıyo bu sefer icmemeye calıştım ama yine dayanamadım bi tane ictim kuzum...

selam canım h.g iyiyim sagol sen nasılsın...

slm kızlar ben geldim ama arada geçmişi okuyum bakın ne buldum okuyup gülelim azcık ANASININ EVİNDEN KADINI GETİRTMENİN YOLU…!

Yurdum insanından Osman amcanı...n hanımı, memleketteki anasının yanına gitmiş ve epey zamandır gelmemiştir.
Cep telefonuyla yaptığı çağırma istemlerine
cevap alamayan Osman amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan takadı tükenmiştir.
Kadınını son kez çağırmak için telefona sarılmış, ancak anasının yanından gelmek istemeyen kadın, telefona cevap bile vermemiştir.
Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya karar vermiştir.

İşte o mesaj;

Kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.
Bi tokat salladım değmedi bile,
La bok mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradmışşın,
Bebelerinen beni mevlam gayırsın.
Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo...
Üzelme Osman abi deyiveriyooo!
Bebelerin başını okşayaraktan,
Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyooo.
Bugün geliveğdi zabahın köründe,
Vallahi gecelik vardı zillinin üstünde.
Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı,
La kadınım bak göğnüm çok daraldı.
Bebeleri banyoya sokup yıkayıveğdi.
Osman abi sende gir, keseleyim diyiveğdi.
Bende büğün olmaz yarın diyiveğdim,
La kadınım sağa bir şans daha veğdim.
Zabaha kadar geliyosan gel eve,
Vallahi gelmezsen böyük tehlike...!
Hatçe bekliyor elinde kese,
Vallah keseynen kalsa keşke..!?

“ hadi bakalım gelmesinde göreyim.” diye söylenerek mesajını gönderen Osman amca;
mızıldanmakta olan çocuğuna;
“meraklanma yavrum anan ağşama evde” diyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…