Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi geceler kızlar ben kocişten kaçtım kaygana uyudu anca vakit buldum hemen size bakıyım dedim ne var ne yaok bakem iyisiniz ibş
kız derda o kadar yzdım geri dönmedin sorularıma cevap yaz
kız canınmı çekti yoksam bişeymi var hadi hayırlısı
evet canım uykuya veda etmeye başladık hayırlısı napalım unutmuşum ama uykusuzluğu katlanacaz artık
inşallah önemli bişey değildir benim annemdede var oda çekinmişti o sintigrafiyi temiz çıkar umarım
hadi bakalım bari deldiğine yarasın işe inşallah bebiş gelir
derinim ilhammı bekliyn kız ilhamiyi yollasak olmamı banada gelmiyolar ama artık mecbur yapıyoz canım
derinim yine kacırdım seni ya...evet canım gercekten cok icince bagışıklık yapıyo bu sefer icmemeye calıştım ama yine dayanamadım bi tane ictim kuzum...

selam canım h.g iyiyim sagol sen nasılsın...
geçmiş olsun pelincim pamuğun arasına karabiber koyup bol kolonya dök alnına iyice sar yemeni ile iyi gelir inşallah
bende iyiyim cnm sağol... mersindeyim sıcaklarla geçinmeye çalısıyorum...
demek geziyon inşallah stresini atarsında sonrada bebiş gelir kolaylıkla
Birsencim nasılsın canım görüşemiyoruz epeydir
evet kardelencim görüşemiyoruz nasılsın

hem annem hem benim için iyi oldu valla.. kendimizi toparlarsak benden önce annem tabi daha iyi olcak... bu arada 2 ayı devirdik biz...

sagol birsencim inşallah bişy çıkmaz...

kızlar..benim pek keyfim yok bu gece..kaçıyom ben..belki yatmadan ugrarım ebuşuma bakmaya gece girerim demişti..öptüm hepinizi...

kardelen cnmmm senle bırkaç kez konusmustuk sanırım.ama bana da kımse yazmayınca yazmıyorummm napıyımm
kız,birsende demiş,sen laf atılmasını ne bekliyon,dalsana konuya
selam kızlarr nasılsınız ben ölüyorum galibaa çok kötüym yaa
fena üşütmüşüm,madem hastasın burda ne işin var diyebilirsiniz ama napıyım cnm sıkılıyor
ah canım,çok geçmiş olsun,inşallah daha iyisindir.
slm canlarım nasılsınız bi bakayım dedim ne var yok iyimisiniz güzel haberler varmı
sen nerelerdesin kaçak gelin.
iyi geceler kızlar ben kocişten kaçtım kaygana uyudu anca vakit buldum hemen size bakıyım dedim ne var ne yaok bakem iyisiniz ibş
derdoşum,esma sultan nasıllar?
gene mi başın ağrıdı yaaa,nolcak bizim bu baş ağrısı bilmem ki.
inşallah bu gece karşılaşırız,kocişten izin almaya çalışcam,tabi ialaçlar beynimi döndermezse.
demek yaş günümüz geliyo cano,ne kadanda zaman geçmiş yaffff
rüyaların çok güzel,zaten derinim çok güzel yorumlamış,başka söze hacet yok.

hımmm,sanki ufak bir sitem sezdim sanki.
bu arada testi çok erken yapmışsın,bende sandım adet oldun,meğer gene dellenmişin.
bu kadar erken çıkar mı hiç delüüüüüü

bende çıkıyorum kızlarr.hoşçakalınn.öptüm hepinizi.kardelenim senlede bi denk gelemedik bekledim seni baya amaaa işlerin var sanırım.seni ayrıca öpüyorum.:80:
sanırım ben kardelenle.
bugün hastaneye gittim,ordan ilaç borçlarımı ödedim,ordan başka borçlarıda ödedim,kredi kartını sıfırlayıp eve geldim,bakalım nasıl ödencek
yok ankaradayım ama kardeşim mersinde onun yanına hava değişimine geldik annemle..
kız sen mersin in neresindesin?
merhaba arkadaşlar nasılsınız Derincim geçmiş olsun zehirli guatrmı çıktı yaa.
kardelencim,senle hiç karşılaşamaz,konuşamaz olduk tatlım,inşallah iyisindir.

derincim,çok geçmiş olsun tatlım,bide dr un azizliğine uğramışsınız,ay hastaneye bi girdimi,bidaha zor çıkıyo insan,rabbim bütün hastalara şifa versin.

kızlar,selam.

kardeloşum gerçekten görüşemiyoruz nasılsın canım yaa.Ben iyiyim çok şükür bi değişiklik yok

mezitli deyim cnm yarın tarsusa gideceğiz geçmeye.. sen mersindemisin? gelelim bir cayını içmeye

mezitli deyim cnm yarın tarsusa gideceğiz geçmeye.. sen mersindemisin? gelelim bir cayını içmeye

bi buçuk sene önce deseydin olurdu canım,artık taşındım ordan.
eshabı kehfe gidecekseniz,bende dua isterim ona göre.

Son düzenleme:
tamam ablam yolun açık olsun kendine iyi bak seni çok özlicem ama napim artıkkkkk kocaman kocaman öptüm seni
saol ablam allah razı olsun bende seni çok öpüyorum kuzum
basın sağolsun canım

sağol ablam bende size kavuştuma cok mutluyum
evet çok şükür canım yaa nasılsın miniş nasıl?
saol bitanem allah razı olsun senin rüyanda hayır olsun anahtar ve aşurede çok anlamlı sanki inşallah bebişe alamettir kuzum .çok öpüyorum seni
aslında dayaklıksın sen nediyim ben sana bukadar erken yapılırmı kuzu nebiliyon belki geç tumurtladın bekle adetin geçsin bi inşallah herşey çok güzel olur bitranem
canım saol inşallah güzel geçerde bomba gibi dönerim gerçi kocişimi ve sizleri çok özliyceğim kesinde
çok öpüyorum seni allaha emanetsin
canım niye okadar başın ağrıyoki belki sinüzit var bi doktora gitseydin keşke allahım şifa versin
bende seni çok öpüyorum canım dikkat et kendine
canom evet zaman su gibi akıp geçiyo işte 1 yıl allahım nice güzel yıllar beraber geçirmeyui nasip etsin ama bebişlerimizle .canom hastanede sıkıntı yaşamışsınız çok doğal vala iyi gitsen hasta olup dönüyosun allahım düşürmesin eksikliğinide vermesin tabi .anneciğinede şifa diliyorum kuzum
bende iyiyim cnm sağol... mersindeyim sıcaklarla geçinmeye çalısıyorum...
ohh mersindesin demek tatlım iyi gezmeler bol bol dinlen .bende yarın ankaraya gidiyorum
sagol birsencim inşallah bişy çıkmaz...

kızlar..benim pek keyfim yok bu gece..kaçıyom ben..belki yatmadan ugrarım ebuşuma bakmaya gece girerim demişti..öptüm hepinizi...
hayırdır canom niye keyifsizsin yaa inşallah sorun yoktur erken gelsen iyi olurdu canom çok kalamam heralde sabah erken kalkıcam ve çok yoruldum bugün
ben geldim cano karşılaştık heralde çok izin alma bende kalamıycam fazla zati .
baş ağrım geçti şükür sen nasılsın görüşmeyeli
niçün acep merak ettim şimdi bak:26:

ben biliyom aslında
nasılsın kuzum

heee,iyi bari,zati vermediydi izin,napsak ki?
kardelencim,sebebi malum değil mi tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…