lagrima ne yaptın aldınmı dediğini
sagol cnm b evet zehirli guatr çıktı kardelenim..merhaba arkadaşlar nasılsınız Derincim geçmiş olsun zehirli guatrmı çıktı yaa.
ewet iyi geldi gerçekten... derincimmm geçmiş olsun...
kız derda o kadar yzdım geri dönmedin sorularıma cevap yaziyi geceler kızlar ben kocişten kaçtım kaygana uyudu anca vakit buldum hemen size bakıyım dedim ne var ne yaok bakem iyisiniz ibş
kız canınmı çekti yoksam bişeymi var hadi hayırlısıgünaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
ebrar ablacım şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.güle güle git güle güle gel inş.allaha emanetsin.
derincim geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum.inş kısa süreli bi tedaviyle atlatır.
aleynam üzülme demek çok garip kaçıcak.biz normal yollarda bile üzülüyoruz.aşılama daha da ümitlendiren bişeydir mutlaka.ama allah büyük.belki pes ettiğin vakit kendiliğinden olacak.Allah yardımcın olsun canım.dualarımdasın.
kardelenimm profum senlede pek denk gelemez olduk ya.gerçi girersem günde bir sefer anca giriyorum ondada karşılaşamadık.iyisin inş.öpüyorum senide.
akudunu nickini ''a kadını'' diye mi alıyodun böyle değişimden geçti.tekrar hoşgeldin aramıza.bu arada ender saraç izliyorum.hamile bi bayan aradı mide bulantıları ve reflüsünün olduğunu söyledi.zencefil anason rezene bu üçünden çay gibi yapıp için dedi.varsa hala mide bulantın yazim dedim.
boncuğum özel msjım gelmiştir umarım.sende iyisin inş.öptm.
birsencim senide öpüyorum.ve diğer kızlar hepinizi tabiki öptümm.yeni gelen kızlar sizlerde hoşgeldiniz.
kızlar dün gündüz 4 gibi bi uyumuşum saat 8 de uyandım.tabi o kadar saat bir sürü rüya gördüm.hayır olsun inş ; komşumuz aşure yapıyodu çok canım istedi ama bi tabak vermedi içimde kaldı.eşimin dükkan ev araba anahtarlığı vardır bi tomar onu da gördüm yerden alıyordum düşürmüş.çorba gibi bi rüya işte hayırlara çıksın inş.bu kadarı aklımda kaldı zaten.
akşam annemi aradım dedim buğdayı koy ıslansın yarın aşure yapcaz.şimdi oraya gitcem.
evet canım uykuya veda etmeye başladık hayırlısı napalım unutmuşum ama uykusuzluğu katlanacaz artıkcanım demek yine aramızdasın hoşgeldinnnn
canım demekkı ılk defa korunmasız oldu he hade ınsallah muradına erersın
aleynacım ne dıyeyım bılmıyorum canım uzulme demek cok yersız cunku uzulur ınsan allah sabırlar versın ınsallah daha fazla ugrasmana gerek kalmadan gelır bebısın
bende osledım kız oslememmı yok daha gıtmedı bır hafta daha burda ablasının kuzusugecelerı uyuyamıyormussun olacak o kadar annesı yavas yavas uykulara veda etsen ıyı olur pasamız gelınce hıc uyuyamıcan
canım bende senı sordum malum bıraz uzak tutuyorum kendımı senden ve herkesten ılk denmemm oldugu ıcın kafayı fena halde takmıs durumdaydım ama negatıfı gordum rahatladım artık rahat rahat konusabılırız
canımcım gecmısolsun kız ne hastalıgı bu nerde usuttunbu kadarrrr
tostıcım basınız saolsun okurken ıcım parcalandı yaaa halımıze bınlerce kez sukurler olsun allahım keder kaza gostermesınnnn allah rahmet eylesın kalanlara sabırlar versın ınsalah
canımcım ruyan hayrolsun nasılsın ıyımısın uzun zamandır grusemedık osledım senı de bu arada ates olayı benım ıcın bıtmıstır kuzu daha olcmembu aradaasureyı cok severım afıyet olsun canım
derdam altta gordum senı nasılsın canım prensesımız nasıl
jensucum sanada gunaydın
bu arada pelıncım topıge gırıyorum artık kuzu degerlerını buraya yazarsan bende yorumlarım bebısım
garıbım de ugramıyor artık cıcı de yok ortalarda gelın artık
ablam bu arada yarın gıdıyorsun dımı grusemıcez galıba bes gun ama sen eglen dınlen kafan dagılsın gerısı muhım degıl donunce bomba gıbı gorelım senı
kızlar guyaaaaa adet tarıhım uc mayıs dıye verdım hanı kendımde ole bıleyım de o gune kadar test yapmayayım dıye aslında 30 nısandı ve bugun test yaptım kocaman bır negatıf gordum umutlarım su an suda yuzuyor yan ısılık mılık herhangı bır sekılde ıkıncı cızgı gorunmuyor kocaman ve berrak bır beyazlık varne yapayım uzuldum hemde cok ama hayırlısı boleymıs demmekkı ben dogal yoldan hamıle kalamıyorum bu ay serophene kullanacagım ates falan da olcmeyecegım sıkıldım cunku
inşallah önemli bişey değildir benim annemdede var oda çekinmişti o sintigrafiyi temiz çıkar umarımcanım çıktı sonuç ama uzun hikaye diye anlatamaddım hemen...sinirlerim bozuldu biraz..
şimdi biz bikaç hafta önce dahiliye doktoruna gittik kan testleri yapıldı zehirli guatr dedi..sintigrafi istedi..bende gitmeden bu sintigrafiyi hiç arastırmadım manyak gibi...herneyse.gittik okmeydanı arastırmaya,genel cerraha çıktık sintigrafi istendigini söyledik o da pek oralı olmadı guatr ultrasonografisi yazdı..ben o anda şüphelendim sintigrafi farklı bişy olması gerekmiyomuydu dedim kendi kendime ama...neyse gittik bekledik çekildi geldik burdaki dahiliyeciye çıktık..bu ne dedi..korktugum başıma geldi yani..ben sintigrafi demiştim ultrason degilki dedi..ultrasonda bişy çıkmamış temiz ama sintigrafi şart dedi...hem genel cerraha degil endokrin bölümüne veya dahiliyeye çıkın gidince dedi..öyle sintigrafisiz geldik işte canım...
yukrarıda anlattım canım...evet tubiş benimde bu ay böyle oldu biliyosun..yani çamur gibi
canım benimde bu ay öyle geldi ve bitti..10 güne yakın böyleydi çamur gibi sinir oldum...eger kan testim olmasaydı bende gebelikten şüphe edicektim ama 4 nisanda kan testi yaptırmıştım...negatifti...testten sonra yerleşme olmasın dicen şimdi,1 haftayı geçti idrarda baktım her ihtimale karşı ama bişy çıkmadı..
hadi bakalım bari deldiğine yarasın işe inşallah bebiş gelir
sağol canım açıklaman için. yumurtlama dönemimde zaten benim kanamam oluyor. hangi günler olduğunu biliyorum yani ne zaman yumurtlama olduğunu.
heyecan oldu bende. ilk kez oldu ya acaba dedim hamile kalır mıyım? eşim bile dün akşam bana meyveler almış belki canın ister diye. adam hem çocuk istemiyor hem de bu olunca hamile olabilirsin seni mutlu etmeliyim diyor :2: kafam karıştı
derinim ilhammı bekliyn kız ilhamiyi yollasak olmamı banada gelmiyolar ama artık mecbur yapıyoz canımkızlar ben şimdilik kaçıyorum..daha süpürmedim bile.ealim kalktıgınca ev işi yapıcam..çamaşırlar var asılacak...süpürücem,toz alıcam...ilham gelirse yerleri paspaslıcamwc yi yıkıcam offffffff anam offffff.
geçmiş olsun pelincim pamuğun arasına karabiber koyup bol kolonya dök alnına iyice sar yemeni ile iyi gelir inşallahderinim yine kacırdım seni ya...evet canım gercekten cok icince bagışıklık yapıyo bu sefer icmemeye calıştım ama yine dayanamadım bi tane ictim kuzum...
selam canım h.g iyiyim sagol sen nasılsın...
demek geziyon inşallah stresini atarsında sonrada bebiş gelir kolaylıklabende iyiyim cnm sağol... mersindeyim sıcaklarla geçinmeye çalısıyorum...
evet kardelencim görüşemiyoruz nasılsınBirsencim nasılsın canım görüşemiyoruz epeydir
kız derda o kadar yzdım geri dönmedin sorularıma cevap yaz
kız canınmı çekti yoksam bişeymi var hadi hayırlısı
evet canım uykuya veda etmeye başladık hayırlısı napalım unutmuşum ama uykusuzluğu katlanacaz artık
inşallah önemli bişey değildir benim annemdede var oda çekinmişti o sintigrafiyi temiz çıkar umarım
hadi bakalım bari deldiğine yarasın işe inşallah bebiş gelir
derinim ilhammı bekliyn kız ilhamiyi yollasak olmamı banada gelmiyolar ama artık mecbur yapıyoz canım
geçmiş olsun pelincim pamuğun arasına karabiber koyup bol kolonya dök alnına iyice sar yemeni ile iyi gelir inşallah
demek geziyon inşallah stresini atarsında sonrada bebiş gelir kolaylıkla
evet kardelencim görüşemiyoruz nasılsın
kız,birsende demiş,sen laf atılmasını ne bekliyon,dalsana konuyakardelen cnmmm senle bırkaç kez konusmustuk sanırım.ama bana da kımse yazmayınca yazmıyorummm napıyımm
ah canım,çok geçmiş olsun,inşallah daha iyisindir.selam kızlarr nasılsınız ben ölüyorum galibaa çok kötüym yaa
fena üşütmüşüm,madem hastasın burda ne işin var diyebilirsiniz ama napıyım cnm sıkılıyor
sen nerelerdesin kaçak gelin.slm canlarım nasılsınız bi bakayım dedim ne var yok iyimisiniz güzel haberler varmı
derdoşum,esma sultan nasıllar?iyi geceler kızlar ben kocişten kaçtım kaygana uyudu anca vakit buldum hemen size bakıyım dedim ne var ne yaok bakem iyisiniz ibş
gene mi başın ağrıdı yaaa,nolcak bizim bu baş ağrısı bilmem ki.yaaa geldinmi sözüme işteay ne yaşlılığı yaa çıtırız elhamdülillah
aleynam ya çok üzüldüm erken yapmışsın diycektim altta okudum adet olmuşsun
allahım yardımcın olsun canım inşallah kendiliğinden gelir offf diycek sözde bulamıyorum
birsoş kız affett yav oluyo arada
canım ya bugün kociş evdeydi aslında evde ama dışardaydık başımda çok ağrıyodu azcık yattım ama geçmedi bi bakıyım dedim kaçırdım yine .neyse telafi ederiz cano
kuzum geçmiş olsun yaa ilaç alıyomusun dikkat et kendine allahım şifa versin
off çok acı allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun
eşinede allahım şifa versin ayrıcada sabır canım .ah ah işte herşey boş
saol canım allah razı olsun birsoşum
yok kuzum çarşamba sabah nasipse
buarada geçmiş olsun anneciğin rahatsızmış allahım şifa versin
sorma cano yaa moralim çok bozuldu bu ezel dizisi iyce saçmaladı nolcak çok merak ediyorum en önemli kişi gitti dizinin tadsı kaçtı benim için
kuzum çok gezdin sanırsam iyi geceler sanada aynı durum bendede var bugün yoruldum çok
bi bakıyım size dedim .çok öpütümmm
selam tatlışlar bugün geçmiş baya birikmişti geciktim kusura bakmayın
gülüm sen vardın topicde nasılsın canım
tubişim sende burdasın galiba sen nasılsın kuzum
BANUM uğramadı inşallah iyidir onuda merak ediyorum
DURUM,CANANIM,HİRANURUM,KARDELENBHRIM ,CİCİŞİM nerelerdesiniz hanımlar özledim sizi yaa
AKUDUNU hoşgeldin canım sevindim seni gördüğüme
demek yaş günümüz geliyo cano,ne kadanda zaman geçmiş yaffffseni gidi bizi tvylemi aldatıyon bakem
ben iyiyim baş ağrısını saymassak sen naaptın buarada siz habire dışardamı yiyosunuz azcık evde yemek yap kız
aynen cano bide doğup büyüdüğüm yer vatanım yani oyüzden güzel geçicek inanıyorum
buarada buayın 29unda topicimizin 1. yaşı yani tam 1 yıl oldu burayı açalı aslında burda olmayı isterdim ama siz benim yerime kutlayın 1. yaşımızı olurmu kızlar
rüyaların çok güzel,zaten derinim çok güzel yorumlamış,başka söze hacet yok.günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
ebrar ablacım şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.güle güle git güle güle gel inş.allaha emanetsin.
derincim geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum.inş kısa süreli bi tedaviyle atlatır.
aleynam üzülme demek çok garip kaçıcak.biz normal yollarda bile üzülüyoruz.aşılama daha da ümitlendiren bişeydir mutlaka.ama allah büyük.belki pes ettiğin vakit kendiliğinden olacak.Allah yardımcın olsun canım.dualarımdasın.
kardelenimm profum senlede pek denk gelemez olduk ya.gerçi girersem günde bir sefer anca giriyorum ondada karşılaşamadık.iyisin inş.öpüyorum senide.
akudunu nickini ''a kadını'' diye mi alıyodun böyle değişimden geçti.tekrar hoşgeldin aramıza.bu arada ender saraç izliyorum.hamile bi bayan aradı mide bulantıları ve reflüsünün olduğunu söyledi.zencefil anason rezene bu üçünden çay gibi yapıp için dedi.varsa hala mide bulantın yazim dedim.
birsencim senide öpüyorum.ve diğer kızlar hepinizi tabiki öptümm.yeni gelen kızlar sizlerde hoşgeldiniz.
kızlar dün gündüz 4 gibi bi uyumuşum saat 8 de uyandım.tabi o kadar saat bir sürü rüya gördüm.hayır olsun inş ; komşumuz aşure yapıyodu çok canım istedi ama bi tabak vermedi içimde kaldı.eşimin dükkan ev araba anahtarlığı vardır bi tomar onu da gördüm yerden alıyordum düşürmüş.çorba gibi bi rüya işte hayırlara çıksın inş.bu kadarı aklımda kaldı zaten.
akşam annemi aradım dedim buğdayı koy ıslansın yarın aşure yapcaz.şimdi oraya gitcem.
hımmm,sanki ufak bir sitem sezdim sanki.canım demek yine aramızdasın hoşgeldinnnn
aleynacım ne dıyeyım bılmıyorum canım uzulme demek cok yersız cunku uzulur ınsan allah sabırlar versın ınsallah daha fazla ugrasmana gerek kalmadan gelır bebısın
bende osledım kız oslememmı yok daha gıtmedı bır hafta daha burda ablasının kuzusugecelerı uyuyamıyormussun olacak o kadar annesı yavas yavas uykulara veda etsen ıyı olur pasamız gelınce hıc uyuyamıcan
canım bende senı sordum malum bıraz uzak tutuyorum kendımı senden ve herkesten ılk denmemm oldugu ıcın kafayı fena halde takmıs durumdaydım ama negatıfı gordum rahatladım artık rahat rahat konusabılırız
tostıcım basınız saolsun okurken ıcım parcalandı yaaa halımıze bınlerce kez sukurler olsun allahım keder kaza gostermesınnnn allah rahmet eylesın kalanlara sabırlar versın ınsalah
canımcım ruyan hayrolsun nasılsın ıyımısın uzun zamandır grusemedık osledım senı de bu arada ates olayı benım ıcın bıtmıstır kuzu daha olcmembu aradaasureyı cok severım afıyet olsun canım
jensucum sanada gunaydın
bu arada pelıncım topıge gırıyorum artık kuzu degerlerını buraya yazarsan bende yorumlarım bebısım
ablam bu arada yarın gıdıyorsun dımı grusemıcez galıba bes gun ama sen eglen dınlen kafan dagılsın gerısı muhım degıl donunce bomba gıbı gorelım senı
kızlar guyaaaaa adet tarıhım uc mayıs dıye verdım hanı kendımde ole bıleyım de o gune kadar test yapmayayım dıye aslında 30 nısandı ve bugun test yaptım kocaman bır negatıf gordum umutlarım su an suda yuzuyor yan ısılık mılık herhangı bır sekılde ıkıncı cızgı gorunmuyor kocaman ve berrak bır beyazlık varne yapayım uzuldum hemde cok ama hayırlısı boleymıs demmekkı ben dogal yoldan hamıle kalamıyorum bu ay serophene kullanacagım ates falan da olcmeyecegım sıkıldım cunku
sanırım ben kardelenle.bende çıkıyorum kızlarr.hoşçakalınn.öptüm hepinizi.kardelenim senlede bi denk gelemedik bekledim seni baya amaaa işlerin var sanırım.seni ayrıca öpüyorum.:80:
kız sen mersin in neresindesin?yok ankaradayım ama kardeşim mersinde onun yanına hava değişimine geldik annemle..
kardelencim,senle hiç karşılaşamaz,konuşamaz olduk tatlım,inşallah iyisindir.merhaba arkadaşlar nasılsınız Derincim geçmiş olsun zehirli guatrmı çıktı yaa.
kardeloşum gerçekten görüşemiyoruz nasılsın canım yaa.Ben iyiyim çok şükür bi değişiklik yok
kız,birsende demiş,sen laf atılmasını ne bekliyon,dalsana konuya
ah canım,çok geçmiş olsun,inşallah daha iyisindir.
sen nerelerdesin kaçak gelin.
derdoşum,esma sultan nasıllar?
gene mi başın ağrıdı yaaa,nolcak bizim bu baş ağrısı bilmem ki.
inşallah bu gece karşılaşırız,kocişten izin almaya çalışcam,tabi ialaçlar beynimi döndermezse.
demek yaş günümüz geliyo cano,ne kadanda zaman geçmiş yaffff
rüyaların çok güzel,zaten derinim çok güzel yorumlamış,başka söze hacet yok.
hımmm,sanki ufak bir sitem sezdim sanki.
bu arada testi çok erken yapmışsın,bende sandım adet oldun,meğer gene dellenmişin.
bu kadar erken çıkar mı hiç delüüüüüü
sanırım ben kardelenle.
bugün hastaneye gittim,ordan ilaç borçlarımı ödedim,ordan başka borçlarıda ödedim,kredi kartını sıfırlayıp eve geldim,bakalım nasıl ödencek
kız sen mersin in neresindesin?
kardelencim,senle hiç karşılaşamaz,konuşamaz olduk tatlım,inşallah iyisindir.
mezitli deyim cnm yarın tarsusa gideceğiz geçmeye.. sen mersindemisin? gelelim bir cayını içmeye
bende iyiyim tatlım,herşey bildiğin gibi,yalnızca seni kıskanıyorum şu sıralar haberin olsun.:97:
bi buçuk sene önce deseydin olurdu canım,artık taşındım ordan.
eshabı kehfe gidecekseniz,bende dua isterim ona göre.
bi buçuk sene önce deseydin olurdu canım,artık taşındım ordan.
eshabı kehfe gidecekseniz,bende dua isterim ona göre.
saol ablam allah razı olsun bende seni çok öpüyorum kuzumtamam ablam yolun açık olsun kendine iyi bak seni çok özlicem ama napim artıkkkkk kocaman kocaman öptüm seni
evet çok şükür canım yaa nasılsın miniş nasıl?basın sağolsun canım
sağol ablam bende size kavuştuma cok mutluyum
saol bitanem allah razı olsun senin rüyanda hayır olsun anahtar ve aşurede çok anlamlı sanki inşallah bebişe alamettir kuzum .çok öpüyorum senigünaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
aslında dayaklıksın sen nediyim ben sana bukadar erken yapılırmı kuzu nebiliyon belki geç tumurtladın bekle adetin geçsin bicanım demek yine aramızdasın hoşgeldinnnn
jensucum sanada gunaydın
canım niye okadar başın ağrıyoki belki sinüzit var bi doktora gitseydin keşke allahım şifa versinselam kızlar gecmişe biraz baktım aklımda kalanları yazcam kusura bakmayın bu aralar başagrısıyla ugraşıyorum bugun daha iyiyim ama nete fazla bakmak istemiyorum hepiniz iyisinizdir inş...
aleynacım adet olmuşsun hayırlısı olsun inş bidaki ay kendiliginden gelir bebişin canım...
tosticim başınız sagolsun rabbim sabır versin ailesine...sen naslısın iyisindir inş...
derinim annecigin hastaymış gecmiş olsun canım
yeni gelen arkadaşlar topigimize hoşgeldiniz inş en yakın zamanda hepimiz güzel haberler veririz...
boncugum bebişler cok tatlı ya rabbim bizlerede nasip eder inş...
kardeloşum sen nasılsın canım...
kayracım seni gördüm ama gecmiştesin galiba msn ni acarmısın canım bişey sorcam nasılsın bu arada...
eboşum sen nasılsın canım dün giremedim şu başagrısı peşimi bırakmıyo bi türlü kendine iyi bak...canlarım hepinizi kocaman opüyorum allaha emanet olun görüşmek üzre
canom evet zaman su gibi akıp geçiyo işte 1 yıl allahım nice güzel yıllar beraber geçirmeyui nasip etsin ama bebişlerimizle .canom hastanede sıkıntı yaşamışsınız çok doğal vala iyi gitsen hasta olup dönüyosun allahım düşürmesin eksikliğinide vermesin tabi .anneciğinede şifa diliyorum kuzumof yaa demek sen olmıcan tüh cano sensiz olurmu şimdik kutlamavay be 1 yıl ne çabuk oldu yaa şaşılacak şey hee:26:
çok sagol selinacım gittik işte bugün çekildi ultrason falan...
seninde rüyan çok güzel haberin olsun..bereketi aşureden başka en iyi simgeleyecek bişy yok bence..içinde birsürü nimet var.bereketiniz bollugunuz artacak diye yorumladım ben...birde anahtar çok çok güzel canım..eline yeni fırsatlar geçecek birsürü kapılar açılacak Allahın izniyle..ben böyle yorumladım..Allah hayırlısını versin...bende rüyamda dün gece 2-3 defa aynı kapıyı açtım anahtarla...
sago lcanım benim teşekkür ederim...
deryaaa farkında mısın bilmiyorum ama bugün ayın 26 sıne demeye yaptın ki test delü...sen onu yapmadın bizde görmedik.çok erken daha canım yaaa..bekle..inşallah vardır bişeyler...
sagolasın kuz.um benim,sanada çok geçmişler olsun.başın agrıyomuş hep üzüldüm.baş agrısı geçmedimi adamı canından bezdiriyo...
sagol tatlı sanada..ben buraalrdayım ama sürekli bakamıyorum..evdeyim işlerim var...
hastaneden 3 de geldim...
ohh mersindesin demek tatlım iyi gezmeler bol bol dinlen .bende yarın ankaraya gidiyorumbende iyiyim cnm sağol... mersindeyim sıcaklarla geçinmeye çalısıyorum...
hayırdır canom niye keyifsizsin yaa inşallah sorun yoktur erken gelsen iyi olurdu canom çok kalamam heralde sabah erken kalkıcam ve çok yoruldum bugünsagol birsencim inşallah bişy çıkmaz...
kızlar..benim pek keyfim yok bu gece..kaçıyom ben..belki yatmadan ugrarım ebuşuma bakmaya gece girerim demişti..öptüm hepinizi...
ben geldim cano karşılaştık heralde çok izin alma bende kalamıycam fazla zati .kız,birsende demiş,sen laf atılmasını ne bekliyon,dalsana konuya
ah canım,çok geçmiş olsun,inşallah daha iyisindir.
sen nerelerdesin kaçak gelin.
derdoşum,esma sultan nasıllar?
gene mi başın ağrıdı yaaa,nolcak bizim bu baş ağrısı bilmem ki.
inşallah bu gece karşılaşırız,kocişten izin almaya çalışcam,tabi ialaçlar beynimi döndermezse.
demek yaş günümüz geliyo cano,ne kadanda zaman geçmiş yaffff
rüyaların çok güzel,zaten derinim çok güzel yorumlamış,başka söze hacet yok.
hımmm,sanki ufak bir sitem sezdim sanki.
bu arada testi çok erken yapmışsın,bende sandım adet oldun,meğer gene dellenmişin.
bu kadar erken çıkar mı hiç delüüüüüü
sanırım ben kardelenle.
bugün hastaneye gittim,ordan ilaç borçlarımı ödedim,ordan başka borçlarıda ödedim,kredi kartını sıfırlayıp eve geldim,bakalım nasıl ödencek
kız sen mersin in neresindesin?
kardelencim,senle hiç karşılaşamaz,konuşamaz olduk tatlım,inşallah iyisindir.
niçün acep merak ettim şimdi bak:26:
heee,iyi bari,zati vermediydi izin,napsak ki?saol ablam allah razı olsun bende seni çok öpüyorum kuzum
evet çok şükür canım yaa nasılsın miniş nasıl?
saol bitanem allah razı olsun senin rüyanda hayır olsun anahtar ve aşurede çok anlamlı sanki inşallah bebişe alamettir kuzum .çok öpüyorum seni
aslında dayaklıksın sen nediyim ben sana bukadar erken yapılırmı kuzu nebiliyon belki geç tumurtladın bekle adetin geçsin biinşallah herşey çok güzel olur bitranem
canım saol inşallah güzel geçerde bomba gibi dönerim gerçi kocişimi ve sizleri çok özliyceğim kesinde
çok öpüyorum seni allaha emanetsin
canım niye okadar başın ağrıyoki belki sinüzit var bi doktora gitseydin keşke allahım şifa versin
bende seni çok öpüyorum canım dikkat et kendine
canom evet zaman su gibi akıp geçiyo işte 1 yıl allahım nice güzel yıllar beraber geçirmeyui nasip etsin ama bebişlerimizle .canom hastanede sıkıntı yaşamışsınız çok doğal vala iyi gitsen hasta olup dönüyosun allahım düşürmesin eksikliğinide vermesin tabi .anneciğinede şifa diliyorum kuzum
ohh mersindesin demek tatlım iyi gezmeler bol bol dinlen .bende yarın ankaraya gidiyorum
hayırdır canom niye keyifsizsin yaa inşallah sorun yoktur erken gelsen iyi olurdu canom çok kalamam heralde sabah erken kalkıcam ve çok yoruldum bugün
ben geldim cano karşılaştık heralde çok izin alma bende kalamıycam fazla zati .
baş ağrım geçti şükür sen nasılsın görüşmeyeli
ben biliyom aslında
nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?