heee,iyi bari,zati vermediydi izin,napsak ki?
kardelencim,sebebi malum değil mi tatlım?
ya ebroş,51 le hamile olmayan okudum az önce kuzum yaaaaa
ya ebroş,51 le hamile olmayan okudum az önce kuzum yaaaaa
bak bak baaakkk,bide nisbet hahımmm şimdi anladım kardeloş niye kıskandığını beni.Valla haklısın ben olsam bende kıskanırdım
kız kardelen kardeloşun niye kıskandığını anlamadınmı eboş buraya gelecek senle buluşacak ondan kıskanıyoooo
kız kardelen kardeloşun niye kıskandığını anlamadınmı eboş buraya gelecek senle buluşacak ondan kıskanıyoooo
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 kardelen5233+ jensu lagrima+ kardelen49+ birsen29+ mavusbebek
selam güzeller hepinize iyi geceler
onada yazın uğruycam sabretsin ozamanda siz kıskanırsınızhımmm şimdi anladım kardeloş niye kıskandığını beni.Valla haklısın ben olsam bende kıskanırdım
bak bak baaakkk,bide nisbet ha
kız bide nisbet yapıyo iyi mi?
eboşum bıraktım araştırmayı,ne strese gi,rim ki,neticede sonucu değiştiremicem,bari kendime eziyet olmasın.
sanada iyi geceler hoşgeldin cnm
Slm canlarım nasılsiniz.. Ebarcigim canım ablamm nasılsın yolculuk nasıl gecti bebisim
saol tatlışım hoşbuldum nasılsın bakalım
valla iyiyim ablam sen nasılsın
tubişim iyiyim kuzumda daha gitmedim ben nasipse sabah yolculuk
yok canım ütü bittide mutfağın dolabını sildim yerleşecek az kaldı sana gündüz dedim ama genede iyi yolculuklar
bitirdinmi işlerini birsoş
valla jeton geç düştü b12 ye ihtiyacım var galiba
Tamam ablammm:))
yok canım ütü bittide mutfağın dolabını sildim yerleşecek az kaldı sana gündüz dedim ama genede iyi yolculuklar
gel bende var dodex her ay bitane vurunmaktan takviye yaptım
derincim,çok geçmiş olsun tatlım,bide dr un azizliğine uğramışsınız,ay hastaneye bi girdimi,bidaha zor çıkıyo insan,rabbim bütün hastalara şifa versin.
kızlar,selam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?