Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelen5233+ jensu lagrima+ kardelen49+ birsen29+ mavusbebek

selam güzeller hepinize iyi geceler

hımmm şimdi anladım kardeloş niye kıskandığını beni.Valla haklısın ben olsam bende kıskanırdım

hımmm şimdi anladım kardeloş niye kıskandığını beni.Valla haklısın ben olsam bende kıskanırdım
bak bak baaakkk,bide nisbet ha
kız kardelen kardeloşun niye kıskandığını anlamadınmı eboş buraya gelecek senle buluşacak ondan kıskanıyoooo

kız bide nisbet yapıyo iyi mi?
eboşum bıraktım araştırmayı,ne strese gi,rim ki,neticede sonucu değiştiremicem,bari kendime eziyet olmasın.

onada yazın uğruycam sabretsin ozamanda siz kıskanırsınız
bak bak baaakkk,bide nisbet ha

kız bide nisbet yapıyo iyi mi?
eboşum bıraktım araştırmayı,ne strese gi,rim ki,neticede sonucu değiştiremicem,bari kendime eziyet olmasın.

aynen öyle cano gerek yok nekadar rahattın araştırmak iyi olmuyo biliyosun
allahım hayırlısını nasip etsin

derincim,çok geçmiş olsun tatlım,bide dr un azizliğine uğramışsınız,ay hastaneye bi girdimi,bidaha zor çıkıyo insan,rabbim bütün hastalara şifa versin.

kızlar,selam.

sagol cnm benim...valla okmeydanı sıkmadı beni aslında.tamam koşturuyon aşagı yukarı ama düzgün gidiyo herşey..sıra çabuk ilerliyo falan...tek sıkıntım doktorun sintigrafi yerine ultrasona sokması...neyse.

herkese tekrar selamlar..ebuşum hoşgeldin bitanem yakaladım seni şükür..yatmadan bi bakim dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…