sagol cnm benim...valla okmeydanı sıkmadı beni aslında.tamam koşturuyon aşagı yukarı ama düzgün gidiyo herşey..sıra çabuk ilerliyo falan...tek sıkıntım doktorun sintigrafi yerine ultrasona sokması...neyse.
herkese tekrar selamlar..ebuşum hoşgeldin bitanem yakaladım seni şükür..yatmadan bi bakim dedim...
saol ablam allah razı olsun bende seni çok öpüyorum kuzum
evet çok şükür canım yaa nasılsın miniş nasıl?
saol bitanem allah razı olsun senin rüyanda hayır olsun anahtar ve aşurede çok anlamlı sanki inşallah bebişe alamettir kuzum .çok öpüyorum seni
aslında dayaklıksın sen nediyim ben sana bukadar erken yapılırmı kuzu nebiliyon belki geç tumurtladın bekle adetin geçsin biinşallah herşey çok güzel olur bitranem
canım saol inşallah güzel geçerde bomba gibi dönerim gerçi kocişimi ve sizleri çok özliyceğim kesinde
çok öpüyorum seni allaha emanetsin
canım niye okadar başın ağrıyoki belki sinüzit var bi doktora gitseydin keşke allahım şifa versin
bende seni çok öpüyorum canım dikkat et kendine
canom evet zaman su gibi akıp geçiyo işte 1 yıl allahım nice güzel yıllar beraber geçirmeyui nasip etsin ama bebişlerimizle .canom hastanede sıkıntı yaşamışsınız çok doğal vala iyi gitsen hasta olup dönüyosun allahım düşürmesin eksikliğinide vermesin tabi .anneciğinede şifa diliyorum kuzum
ohh mersindesin demek tatlım iyi gezmeler bol bol dinlen .bende yarın ankaraya gidiyorum
hayırdır canom niye keyifsizsin yaa inşallah sorun yoktur erken gelsen iyi olurdu canom çok kalamam heralde sabah erken kalkıcam ve çok yoruldum bugün
ben geldim cano karşılaştık heralde çok izin alma bende kalamıycam fazla zati .
baş ağrım geçti şükür sen nasılsın görüşmeyeli
ben biliyom aslında
nasılsın kuzum
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 kardelen5233+ jensu lagrima+ kardelen49+ birsen29+ mavusbebek
selam güzeller hepinize iyi geceler
biraz tatil biraz kafa dağıtma iştee :) Ankarada olsaydık çaya beklerdim... bende ne çay içme meraklısıyım
bende çiğ köfte yaptım önceki gün,yerken hep seni hatırladım yaffffbiraz tatil biraz kafa dağıtma iştee :) Ankarada olsaydık çaya beklerdim... bende ne çay içme meraklısıyım
canım biyakınımın düğpünü var onun için geliyorum 4 gün kalıcam heralde kesin belli değil yaniselammm... nasılsınnn bakalım? ankarada ne yapacaksın? kaç günkalacaksın?
# lagrima
# ebrar_53+
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# m_s_a
# kardelen5233+ kızlar hepinize iyigeceler ben uyumaya çalışacam gerçi zor ama olsun kendinzie iyi bakın bye
valla iyi olmuş canım bende mersinliyim buarada aslında ankarada doğdum büyüdümde baba mersinli
keşke ya görüşürdük iyi olurdu
bende çiğ köfte yaptım önceki gün,yerken hep seni hatırladım yaffff
canım biyakınımın düğpünü var onun için geliyorum 4 gün kalıcam heralde kesin belli değil yani
tamam birsoş iyi uykular canım allaha emanetsin
hadi ben çıkıyorum..Allah a emanet olun..görüşmek üzere... hı bu arada dualar ne oldu cnm? ben 30 okudum ama bilgin olsun..
selam canım nasılsın moralin nasıl başınız saolsunhayırlı geceler kızlar
kıslar kaçtım ben...kociş yatalım diyo öptüm hepinizi...
biraz tatil biraz kafa dağıtma iştee :) Ankarada olsaydık çaya beklerdim... bende ne çay içme meraklısıyım
selam canım nasılsın moralin nasıl başınız saolsun
iyi uykular kuzum allaha emanetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?