Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kuzum hoşgeldin hayırdır niye keyifsizsin ?msn açılmıyomu cano

biraz tatil biraz kafa dağıtma iştee :) Ankarada olsaydık çaya beklerdim... bende ne çay içme meraklısıyım

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

ebrar_53 m_s_a kardelen5233+ lagrima+ DerinSu+ swcnprlk+

selammm... nasılsınnn bakalım? ankarada ne yapacaksın? kaç günkalacaksın?
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelen5233+ jensu lagrima+ kardelen49+ birsen29+ mavusbebek

selam güzeller hepinize iyi geceler

# lagrima
# ebrar_53+
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# m_s_a
# kardelen5233+ kızlar hepinize iyigeceler ben uyumaya çalışacam gerçi zor ama olsun kendinzie iyi bakın bye

selammm... nasılsınnn bakalım? ankarada ne yapacaksın? kaç günkalacaksın?
canım biyakınımın düğpünü var onun için geliyorum 4 gün kalıcam heralde kesin belli değil yani
# lagrima
# ebrar_53+
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# m_s_a
# kardelen5233+ kızlar hepinize iyigeceler ben uyumaya çalışacam gerçi zor ama olsun kendinzie iyi bakın bye

tamam birsoş iyi uykular canım allaha emanetsin

hadi ben çıkıyorum..Allah a emanet olun..görüşmek üzere... hı bu arada dualar ne oldu cnm? ben 30 okudum ama bilgin olsun..

çiğ köfte yerken hatırlayın tabi beni ama vicdan azabı çekmeyin benim gibi mesela şimdide cips yedim içm acıyor gene şeytana uydum ben 4 güna kalmam cnm perşembe dönüyorum Allah izin verirse.. görüşürüz inş
valla iyi olmuş canım bende mersinliyim buarada aslında ankarada doğdum büyüdümde baba mersinli
keşke ya görüşürdük iyi olurdu

bende çiğ köfte yaptım önceki gün,yerken hep seni hatırladım yaffff

canım biyakınımın düğpünü var onun için geliyorum 4 gün kalıcam heralde kesin belli değil yani

tamam birsoş iyi uykular canım allaha emanetsin

hadi ben çıkıyorum..Allah a emanet olun..görüşmek üzere... hı bu arada dualar ne oldu cnm? ben 30 okudum ama bilgin olsun..

canım sanada iyi geceler bu hafta dua işine boncuk arkadaşımız bakıyordu oyaptı listeyi canım
ben okuduğunu iletirim olurmu öptüm çok

selam canım nasılsın moralin nasıl başınız saolsun

iyi uykular kuzum allaha emanetsin

cok şükür ablacım
dünden beridir şoklardayım hala inanasım gelmiyor cok etkiledi beni bu olay arkadasımla da konuşamadım nerde nasıl bilmiyorum biçarem eşinin öldüğündende haberi yokmuş sanırım telini kapatmış ailesi herşey o kadar boş ki şu üç günlük dünyada mal mülk çocuk herşey bir anda geride kalıveriyor ölüm kapını çalınca hayat cok kısa kızlar yarın ölecekmiş gibi bu günü yaşayın en güzel en dogru şekilde yaşayın yaptığımız bir iyilik olacak yanımıza kar kalan yaptıgımız bir ibadet olacak yanımıza kar kalan gerisi boş...

iyi gecelr herkese kusura bakmayın eşim geçecek bilgisayara cok öpüyorum herkesi
ablacım kendine iyi bak hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…