iyi geceler kuzum beni özle tamammıkızlar ben çıkıyorum.
tosticim,çok üzüldüm,rabbim arkadaşına ve ailesine sabır versin.
cok şükür ablacım
dünden beridir şoklardayım hala inanasım gelmiyor cok etkiledi beni bu olay arkadasımla da konuşamadım nerde nasıl bilmiyorum biçarem eşinin öldüğündende haberi yokmuş sanırım telini kapatmış ailesi herşey o kadar boş ki şu üç günlük dünyada mal mülk çocuk herşey bir anda geride kalıveriyor ölüm kapını çalınca hayat cok kısa kızlar yarın ölecekmiş gibi bu günü yaşayın en güzel en dogru şekilde yaşayın yaptığımız bir iyilik olacak yanımıza kar kalan yaptıgımız bir ibadet olacak yanımıza kar kalan gerisi boş...
iyi gecelr herkese kusura bakmayın eşim geçecek bilgisayara cok öpüyorum herkesi
ablacım kendine iyi bak hoşçakal
cnm arkadasım cok gecmıs olsun annecıgıne allah acıl sıfalar versıncanım çıktı sonuç ama uzun hikaye diye anlatamaddım hemen...sinirlerim bozuldu biraz..
şimdi biz bikaç hafta önce dahiliye doktoruna gittik kan testleri yapıldı zehirli guatr dedi..sintigrafi istedi..bende gitmeden bu sintigrafiyi hiç arastırmadım manyak gibi...herneyse.gittik okmeydanı arastırmaya,genel cerraha çıktık sintigrafi istendigini söyledik o da pek oralı olmadı guatr ultrasonografisi yazdı..ben o anda şüphelendim sintigrafi farklı bişy olması gerekmiyomuydu dedim kendi kendime ama...neyse gittik bekledik çekildi geldik burdaki dahiliyeciye çıktık..bu ne dedi..korktugum başıma geldi yani..ben sintigrafi demiştim ultrason degilki dedi..ultrasonda bişy çıkmamış temiz ama sintigrafi şart dedi...hem genel cerraha degil endokrin bölümüne veya dahiliyeye çıkın gidince dedi..öyle sintigrafisiz geldik işte canım...
yukrarıda anlattım canım...evet tubiş benimde bu ay böyle oldu biliyosun..yani çamur gibi
canım benimde bu ay öyle geldi ve bitti..10 güne yakın böyleydi çamur gibi sinir oldum...eger kan testim olmasaydı bende gebelikten şüphe edicektim ama 4 nisanda kan testi yaptırmıştım...negatifti...testten sonra yerleşme olmasın dicen şimdi,1 haftayı geçti idrarda baktım her ihtimale karşı ama bişy çıkmadı..
ilham gelirse demişsin ya koptum yaabekarken annem derdi hadi bügün evi süpürelim yok anne ilham gelmedi derdim,hadi bugun dolapları silelim derdi ilham gelmedi anne boşver şimdi derdim.evlendikten sora annemin ilk dediği şey kendi evinde ilhamın geliyo herhalde 2-3 güne bir evi temizliyon diye.iş başa düşünce yapıyom mecbur tabi.ama bekarkende şimdide öyle ama regl olmadan bikaç gün önce temizlik iştahı başlıyo ilham diye ona diyom.o günler ne kadar iş varsa hepsini bir günde yapmak için koştururum.sende bekle bakalım ilham ne zaman gelcek
hayırlı geceler kızlar
seni çoktandır özlüyom zaten ben,şükür en azından dün karşılaşabildik bari.iyi geceler kuzum beni özle tamammı
canım ya şokki ne şok allahım sabır versin ailelerine arkadaşınada çok zor allahım acısını hafifletsin
sende çok güzel anlatmışsın kuzum ağzına sağlık gerçektende öyle herşey çok boş
allahım hayırlı kader yazsın
cnm arkadasım cok gecmıs olsun annecıgıne allah acıl sıfalar versın
ılham gelınce demek
buarada tatlım msjını aldım bende cvp yazdım gelmedı sanırım sana agzına saglık
tostım cnm sana msj atmıstım gelmedı sanırım yrn tekrar atcam gelınce bıldırırsen sevınırım
kayram daha erkendır belkı cnm morelını bozma ALLAHTAN ümıt kesılmez
pelınım sanada gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıne
ebusum meraketme ben partı yapcam cuma aksamısanada ıyı yolculuklar cnm kib
cnm arkadasım cok gecmıs olsun annecıgıne allah acıl sıfalar versın
ılham gelınce demek
tostım cnm sana msj atmıstım gelmedı sanırım yrn tekrar atcam gelınce bıldırırsen sevınırım
slm topiciğin tatalı hatunları nasılsınız
ebraraım tez git tez gel inş sağlıkla
hepinize slm kızlar
kız cuma aksam yapcam partıyı cuma geçmiş olucak hem..senıde beklerımseni çoktandır özlüyom zaten ben,şükür en azından dün karşılaşabildik bari.
kız mübarek cuma günü oynayıp,zıplayalım mı?:82:
cok sagol cnm benımboncuğum mesajın geldi canım okudum ben kuşum
hoşgelmıssın cnm nerelerdeydın özlettın kendını ıyısındır umarımben geldim kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepiniz çok iyisinizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni soracak olursanız bende çok iyiyim
allahıma şükürler olsunnnnnnn çooooooooookkkkkkkkkkk özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız cuma aksam yapcam partıyı cuma geçmiş olucak hem..senıde beklerım
cok sagol cnm benım
hoşgelmıssın cnm nerelerdeydın özlettın kendını ıyısındır umarımkızlar cuma aksam partı var beklerım hepınızı
canım benim ..seni çok özlicegime emin olabilirsin...sen bu satırları okurken eve dönmüş olucaksın muhtemelncanım arkadaşlarım 5 güncük bir ayrılşıktan sonra tekrar nasipse dönücem hepinizi çok özliycem
kendinize çok çok iyi bakın döndüğümde müjdeler verirsiniz inşallah .hepinizi RABBİME emanet ediyorum .görüşmek üzere canım arkadaşlarım
hee topiğimizin doğum gününü unutmayın olurmu
sagol fıstıgım benim...he uma günü partide bende varıp kopcaz mıcnm arkadasım cok gecmıs olsun annecıgıne allah acıl sıfalar versın
ılham gelınce demek
ben geldim kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepiniz çok iyisinizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni soracak olursanız bende çok iyiyim
allahıma şükürler olsunnnnnnn çooooooooookkkkkkkkkkk özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
varmı yeni gebiş hamiş haberleri yaaaa çok merak ediyorum heeeeeeeeeeeeeeeeeee
canlarımmm benimm nasılsınız bakalımmm
1 haftadır giremedim kızlar iş ve doktor arasında mekik dokuyorumm yumoşlar büyümedi gittiii bu seferr kii nihayet dün doktora gittigimdee güzel şeyler duydum büyümüşş yumoşlar dün çatlatma iğnesini vuruldum ve çalışmalara başladıkk hayırlısı artık bakalım
sizler nasılsınız umarım bi problem yoktur ... bakalım benim yoklugumu kimler farketmişgeçmişi akşam okuycam şimdi hepinizi kocamn öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?