Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben çıkıyorum.
tosticim,çok üzüldüm,rabbim arkadaşına ve ailesine sabır versin.
iyi geceler kuzum beni özle tamammı

canım ya şokki ne şok allahım sabır versin ailelerine arkadaşınada çok zor allahım acısını hafifletsin
sende çok güzel anlatmışsın kuzum ağzına sağlık gerçektende öyle herşey çok boş
allahım hayırlı kader yazsın

canım arkadaşlarım 5 güncük bir ayrılşıktan sonra tekrar nasipse dönücem hepinizi çok özliycem
kendinize çok çok iyi bakın döndüğümde müjdeler verirsiniz inşallah .hepinizi RABBİME emanet ediyorum .görüşmek üzere canım arkadaşlarım
hee topiğimizin doğum gününü unutmayın olurmu

cnm arkadasım cok gecmıs olsun annecıgıne allah acıl sıfalar versın
ılham gelınce demek
buarada tatlım msjını aldım bende cvp yazdım gelmedı sanırım sana agzına saglık

hayırlı geceler kızlar

tostım cnm sana msj atmıstım gelmedı sanırım yrn tekrar atcam gelınce bıldırırsen sevınırım
kayram daha erkendır belkı cnm morelını bozma ALLAHTAN ümıt kesılmez
pelınım sanada gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıne
ebusum meraketme ben partı yapcam cuma aksamısanada ıyı yolculuklar cnm kib

Son düzenleme:

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
**************************BANU145145*************************11 MAYIS***************
*****************************PELİN67**************************15 MAYIS*************
*****************************GARİP***************************16 MAYIS***************
*****************************KARDELEN49**********************19 MAYIS***************
******************************TUGBA66************************22MAYIS****************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/*******************ELİXSİRR************

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH[/QUOTE]

Son düzenleme:
seni çoktandır özlüyom zaten ben,şükür en azından dün karşılaşabildik bari.

kız mübarek cuma günü oynayıp,zıplayalım mı?:82:

boncuğum mesajın geldi canım okudum ben kuşum

slm topiciğin tatalı hatunları nasılsınız
ebraraım tez git tez gel inş sağlıkla
hepinize slm kızlar

ben geldim kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepiniz çok iyisinizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni soracak olursanız bende çok iyiyim
allahıma şükürler olsunnnnnnn çooooooooookkkkkkkkkkk özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

seni çoktandır özlüyom zaten ben,şükür en azından dün karşılaşabildik bari.

kız mübarek cuma günü oynayıp,zıplayalım mı?:82:
kız cuma aksam yapcam partıyı cuma geçmiş olucak hem..senıde beklerım

boncuğum mesajın geldi canım okudum ben kuşum
cok sagol cnm benım

hoşgelmıssın cnm nerelerdeydın özlettın kendını ıyısındır umarımkızlar cuma aksam partı var beklerım hepınızı

sorma cnm uzun hikaye kayınvalidemler flan buradaydı 2 aydır aile içi sorunlar flan vardı görümcem eşinden boşanıo zor günler atlattık o yüzden buralara pek uğrayamadım cnm allaha şükür iyiyim ya sen nasılsın cnm

canım benim ..seni çok özlicegime emin olabilirsin...sen bu satırları okurken eve dönmüş olucaksın muhtemelniyi bak kendine gülüm topici merak etme,anahtarı dönüşümlü olarak birbirimize vericez hergün biri kapatırşaka bi yana sensiz pek zor olcak ama sayılı gün naparsın iyi eglenceler cnm çok öptüm
sagol fıstıgım benim...he uma günü partide bende varıp kopcaz mı

varmı yeni gebiş hamiş haberleri yaaaa çok merak ediyorum heeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım hoşgelmişsin..bende yoktum bayadır geçenlerde geldimgörümcene üzüldüm inşallah onun için en hayırlısı olur...hamile haberi var ama şimdi nasıl söliyim,hamiş arkadasımızın nick degişik şuanda...şimdiki nick akudunu...

canlarımmm benimm nasılsınız bakalımmm

1 haftadır giremedim kızlar iş ve doktor arasında mekik dokuyorumm yumoşlar büyümedi gittiii bu seferr kii nihayet dün doktora gittigimdee güzel şeyler duydum büyümüşş yumoşlar dün çatlatma iğnesini vuruldum ve çalışmalara başladıkk hayırlısı artık bakalım

sizler nasılsınız umarım bi problem yoktur ... bakalım benim yoklugumu kimler farketmiş geçmişi akşam okuycam şimdi hepinizi kocamn öptümm

cici hoşgeldin görünmüyodun bayadır...inşallah yumoşlar çatlar bebiş olur canım...
bu arada yoklugunu farkedenlerden biriyim dile getirmesemde. kalabalıgız nede olsa insan yazmayı unutuyo bazen...

kızlar buraya yazmak yasak mı bilmiyorum, ebrar ben olmıycam demişti, kime haber vereceğimi bilemedim, inşaallah burdan görürsünüz, ben duayı okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…