nanelim hoşgeldin cnm sende yoktun kaç günlerdir naptın anlat bakalım...
canlarımmm benimm nasılsınız bakalımmm
1 haftadır giremedim kızlar iş ve doktor arasında mekik dokuyorumm yumoşlar büyümedi gittiii bu seferr kii nihayet dün doktora gittigimdee güzel şeyler duydum büyümüşş yumoşlar dün çatlatma iğnesini vuruldum ve çalışmalara başladıkk hayırlısı artık bakalım
sizler nasılsınız umarım bi problem yoktur ... bakalım benim yoklugumu kimler farketmişgeçmişi akşam okuycam şimdi hepinizi kocamn öptümm
selam cnm hoşgeldinnnnnn....
hadı bakalım başlayın inşallah tez zmaanda yumoşlar büyür ve bebişimiz gelirrrrrrr
naneliseker,
DerinSu
selam kızlar nasılsınızzz?????
canım benim ..seni çok özlicegime emin olabilirsin...sen bu satırları okurken eve dönmüş olucaksın muhtemelniyi bak kendine gülüm topici merak etme,anahtarı dönüşümlü olarak birbirimize vericez hergün biri kapatır şaka bi yana sensiz pek zor olcak ama sayılı gün naparsın iyi eglenceler cnm çok öptüm
sagol fıstıgım benim...he uma günü partide bende varıp kopcaz mı
canım hoşgelmişsin..bende yoktum bayadır geçenlerde geldimgörümcene üzüldüm inşallah onun için en hayırlısı olur...hamile haberi var ama şimdi nasıl söliyim,hamiş arkadasımızın nick degişik şuanda...şimdiki nick akudunu...
,
bir_dilim_pasta,
deRDANUR
HOşgeldınız kızlar.nasılsınzzz???
pasta delmeye dewam mı uzlaşmaya wardınız mı eşinle???
ben iyiyim havanın buhranını saymazsak canım sen nasılsın?
canım delmeye gerek kalmadı adamı kandırdım.direk çöpe attımcanım içimde bir his bu ay hamile kalabilrim diyor. ama kendimi çok da kaptırmak istemiyorum bu fikre.
cnm ben çok iyiyim.ben bu havayı çok seviyorum
oh iyi yaa yola geldı demek.inşallah hamiş olursun cnmm ama kaptırma bence de bol bol dua et sonradan hüsrana uğrama üzülürsün ok
kaptırdım baya bakalım sonuç ne olacak bekliyorum.
bu havayı evdeyken seviyorum
evde olacam şöyle battaniyemi üzerime çekecem. sıcak bişiler içerek keyif yapacam :18:
hadı hayırlısı olsun c anımmm olur inşallah vardır da onun hislerini vermiştir rabbim...
canım sen işte misin çalışıyor musun???
evet çalışıyorum :84: evde olmak pineklemek , günlere gitmek istiyorum
:44::44::44::44::44::44:çalışıyorsun yaaaa
kıss ne güzellll
bence hiç isteme canım ya günlere gitmesem de tek başıma ewdeyım hergün,can sıkıntısı çoookkkk...ben de çalışmak istıyorummmm
kızlar huhu kimseler yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?