Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derinsu cnmmmm müşterin waR SANIRIM .KISMET SONRA GÖRÜŞÜRÜZZZ.ÖPÜYORUMMMMM
evet canım müşteri vardı...
he iyi bari aman agrımasın
satışlar düşük cnm yaa..havalar ısınsa olcak inş...
ebuş gitti bugün yola çıkacaktı sabah ..
bu arada son yazımdan sonra pat diye çıkmak zorunda kaldım birsürü ürün geldi onları yerleştirdim...kusura bkma cnm...adetim degildir bişy demeden çıkmam normalde de ondan açıklama yapim dedim...
saol cnm aaaaa özelden msj at derincim yaaa merak ettim bennnnn

tmm cnm atarım

akuşş hoşgeldin cnm...

eboşum gittim canım doktora ama sinuzit falan yok dedi sanki ben yalan söylüyorum o zaman benim başım niye bu kadar agrıyoki şimdi bile hafiften agrı var...cok sagol canım benim...
canım güle güle git güle güle gel hayırlısıyla cok özliycem seni yoklugun belli olcak iyi eglenceler orda sana allaha emanet ol bitanem cok öpüyorum seni
cok sagol canım benim...boncugum ben duaları okudum sende kendine iyi bak tatlım
canım hoşgeldin ya özlettin kendini ama yine karşılaşamadık ben iyiyim tatlım seninde iyi olmana sevindim allaha emanet ol görüşmek üzre öpüyorum seni kocaman

canım hakkında hayırlısı olsun inş bebişin gobüşüne konar...ben farkettim yoklugunu ama bende fazla giremiyorum kendine iyi bak

selam kızlar ben geldim nasılsınız

kızlarr iyi akşamlarrrr acilll yardıma ıhtıyacım var...nisanın başında hamile olduğumu öğrendimmdeğerleim düşük çıktı.çokk kanamam oldu parça parça cigerler gedli.doktorum kımyasal gebelık dedı düşmüştür dedi.tahlil yaptrıdım kan değerleri düşmeye başaladı doktor kan yaptırmana gerek yok dedı.düşücek dedi.çok kanam olduuu.bebek düşmüştür dedi.bende bebek fıkrını tamamen kafamadan attım.o ıkı hafta ıcınde esımle bırlıkte olduk korunmasız..ayyy kızlar kafayı yıyıcem gebelık testı yaptımm ıdararda ıkıncı cızgı cok belırgın cıktı.şimdi ben yeni mi hamile kaldım.yoksa eskı bebek düşmedi mi tehlikeli hamilelik mi anlamadım.yarın kan tahlili yaptırcam ne olur bana fıkır verın eşimlede sadece 2 gün ilişkiye girdik.ne bılıyım bana yardım edın allah askına fıkır verınnnn....

selam kızlar...
peloşum geçmiş olsun tekrar...inş agrın artmaz..sinüzit degilsin demiş,nasıl baktı ki..o zaman ya önceki doktor anlamadı var dedi yada bu göremedi..inş yoktur tabi de..stresten de agrıyo olabilir cnm yaa.dikkat et kendine.

TRAKYAA cnm,bende önceden düşükyaptım.kan degerim 5e düşene kadar kan testi yaptırmıştı doktorum...5 i gördükten sonra diger ay test yapmıştım adet gecikti diye,silik çizgi çıkmıştı canım.düşügün etkisiyle çıktıgını düşünmüştüm..kan testi 0.5 diye benim içim rahattı tamamen düşmüştür nasılsa diye...senin kan degeri en son kaçtı ki kesin düştümü kan degeri...bak kan degeri düşmeye başladımı düşer benim bildigim...doktora gitmelisin cnm bi kere daha tahlil yaptır yada.

canım ilk 98 di sonra 138 oldu..sonrada 105 e düştü sonrada kanamam çokkkk oldu.yaptırma dedı doktor düşmüştür dedi 2 doktora gıttım.acaba yeni bi gebelik olabılır mı.ne dersin canım..

canım ilk 98 di sonra 138 oldu..sonrada 105 e düştü sonrada kanamam çokkkk oldu.yaptırma dedı doktor düşmüştür dedi 2 doktora gıttım.acaba yeni bi gebelik olabılır mı.ne dersin canım..

canım daha yeni düşük yaptın sayılır ama...ben yoktum o sıralar gerçi.geçen ayın kaçında düşük yaptın?inşallah kalmışsındır öyle umud ediyorum..ama düşenin kalıntısından öyle çıkıyo olabilir..bide başka bişy daha geldi aklıma,kardeloş olsaydı o kesin hatırlardı,böyle kan degeri düşüşe geçip sonra yükselen birini hatırlıyorum sanki böyle bişy mümkün mü bilmiyorum ama öyle hatırlıyorum...gerçi doktorunda düşük demiş...ay bende şimdi ne dicegimi şaşırdım yaa...düşük yapalı ne kadar oldu bi anlat hele saglıklı bişy yazamıyom yoksa.:26:

bilmemki bu kadar kısa sürede kalnırmıı:26:
rahim kendisini toparlaması lazım

Trakya cnm ben bilmiyorum ama sen Dr a git en iyisi Allah yardımcın olsun gülüm..... Kizlar ya kazıklarım çok agriyo adet sancisida vuruyor arada sizce neden bacaklarimda ağrıyor offff

iyi de neden haber vermiyorlar bu hafta su kişilere okuncak diye.. ben okudum ama haberim oldugu için değil.. olmadı bu...
canım sanada iyi geceler bu hafta dua işine boncuk arkadaşımız bakıyordu oyaptı listeyi canım
ben okuduğunu iletirim olurmu öptüm çok

nasılsınız kızlar?? keyifler yerindemi? ctesii ankaradayım inşallah kaza bela olmazsa....

annem gene ağlıyor hava değişimi olsun dedim ama yok

Son düzenleme:
oooo,bende artık iyiden iyiye merak etmeye başlamıştım seni,haberin olsun canım.
randevu defterime bakmalıyım,belki evde olmayabilirim.
rabbim yardım etsin,kolaylıklar nasib etsin.
ben farkettimde,tamamen içimden,bide kızlarla msn de sorduk seni,kim görüşüyo diye,bende dedim kayra görüşüyo,ama o esnada kayra da yoktu,haber alamadık senden.
ayyyy suç bastırıyo gibi oldum
,
bir_dilim_pasta,
deRDANUR

HOşgeldınız kızlar.nasılsınzzz???
pasta delmeye dewam mı uzlaşmaya wardınız mı eşinle???

pelincim migren falan olmasın tatlım.
öyle biri olmuş topiclerin birinde,bende kimyasal yaşadığımda aleyna bulmuştu öyle birinin olduğunu.
iyi de neden haber vermiyorlar bu hafta su kişilere okuncak diye.. ben okudum ama haberim oldugu için değil.. olmadı bu...

nasılsınız kızlar?? keyifler yerindemi? ctesii ankaradayım inşallah kaza bela olmazsa....
sen,bu hafta gelemicem dediğin için belki göremezsin diye yazmamışlardır belkide tatlım.

anneannem vefat etmişti 1 ay oldu onun için.. hala düzelemedii..

mesaj atılmıyormuydu? burda yazılmıyordu.. neyse mühim değil.. ben geleceğim ctesi ankaradamısın?

canım,sen tatilde olcaksın,hiç giremezsin diye düşünmüştür belki arkadaş,ona görede sayıyı bölerken sana yazmamıştır,ben öyle düşünüyorum en azından.
ayrıca ankara nerden çıktı,ben evimdeyim,samsun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…