evet canım müşteri vardı...derinsu cnmmmm müşterin waR SANIRIM .KISMET SONRA GÖRÜŞÜRÜZZZ.ÖPÜYORUMMMMM
he iyi bari aman agrımasıntam çıkıyordum yazını gördüm cnmmm
yazmayınca müşterin var sandım..yok canım şükür ağrım.yemek yapmak için mutfakta çok durdum.kokulardan biraz var fakat bunA DA ŞÜKÜRRRRR.
geçen güne göre iyiyim canım .nasıl gidiyor satışlar???
ebrar abla gitti mi cnm gezmelere??
saol cnm aaaaa özelden msj at derincim yaaa merak ettim bennnnn
eboşum gittim canım doktora ama sinuzit falan yok dedi sanki ben yalan söylüyorum o zaman benim başım niye bu kadar agrıyoki şimdi bile hafiften agrı var...cok sagol canım benim...saol ablam allah razı olsun bende seni çok öpüyorum kuzum
evet çok şükür canım yaa nasılsın miniş nasıl?
saol bitanem allah razı olsun senin rüyanda hayır olsun anahtar ve aşurede çok anlamlı sanki inşallah bebişe alamettir kuzum .çok öpüyorum seni
aslında dayaklıksın sen nediyim ben sana bukadar erken yapılırmı kuzu nebiliyon belki geç tumurtladın bekle adetin geçsin biinşallah herşey çok güzel olur bitranem
canım saol inşallah güzel geçerde bomba gibi dönerim gerçi kocişimi ve sizleri çok özliyceğim kesinde
çok öpüyorum seni allaha emanetsin
canım niye okadar başın ağrıyoki belki sinüzit var bi doktora gitseydin keşke allahım şifa versin
bende seni çok öpüyorum canım dikkat et kendine
canom evet zaman su gibi akıp geçiyo işte 1 yıl allahım nice güzel yıllar beraber geçirmeyui nasip etsin ama bebişlerimizle .canom hastanede sıkıntı yaşamışsınız çok doğal vala iyi gitsen hasta olup dönüyosun allahım düşürmesin eksikliğinide vermesin tabi .anneciğinede şifa diliyorum kuzum
ohh mersindesin demek tatlım iyi gezmeler bol bol dinlen .bende yarın ankaraya gidiyorum
hayırdır canom niye keyifsizsin yaa inşallah sorun yoktur erken gelsen iyi olurdu canom çok kalamam heralde sabah erken kalkıcam ve çok yoruldum bugün
ben geldim cano karşılaştık heralde çok izin alma bende kalamıycam fazla zati .
baş ağrım geçti şükür sen nasılsın görüşmeyeli
ben biliyom aslında
nasılsın kuzum
canım güle güle git güle güle gel hayırlısıyla cok özliycem seni yoklugun belli olcak iyi eglenceler orda sana allaha emanet ol bitanem cok öpüyorum senicanım arkadaşlarım 5 güncük bir ayrılşıktan sonra tekrar nasipse dönücem hepinizi çok özliycem
kendinize çok çok iyi bakın döndüğümde müjdeler verirsiniz inşallah .hepinizi RABBİME emanet ediyorum .görüşmek üzere canım arkadaşlarım
hee topiğimizin doğum gününü unutmayın olurmu
cok sagol canım benim...boncugum ben duaları okudum sende kendine iyi bak tatlımcnm arkadasım cok gecmıs olsun annecıgıne allah acıl sıfalar versın
ılham gelınce demek
buarada tatlım msjını aldım bende cvp yazdım gelmedı sanırım sana agzına saglık
tostım cnm sana msj atmıstım gelmedı sanırım yrn tekrar atcam gelınce bıldırırsen sevınırım
kayram daha erkendır belkı cnm morelını bozma ALLAHTAN ümıt kesılmez
pelınım sanada gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıne
ebusum meraketme ben partı yapcam cuma aksamısanada ıyı yolculuklar cnm kib
canım hoşgeldin ya özlettin kendini ama yine karşılaşamadık ben iyiyim tatlım seninde iyi olmana sevindim allaha emanet ol görüşmek üzre öpüyorum seni kocamanben geldim kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepiniz çok iyisinizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni soracak olursanız bende çok iyiyim
allahıma şükürler olsunnnnnnn çooooooooookkkkkkkkkkk özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canlarımmm benimm nasılsınız bakalımmm
1 haftadır giremedim kızlar iş ve doktor arasında mekik dokuyorumm yumoşlar büyümedi gittiii bu seferr kii nihayet dün doktora gittigimdee güzel şeyler duydum büyümüşş yumoşlar dün çatlatma iğnesini vuruldum ve çalışmalara başladıkk hayırlısı artık bakalım
sizler nasılsınız umarım bi problem yoktur ... bakalım benim yoklugumu kimler farketmişgeçmişi akşam okuycam şimdi hepinizi kocamn öptümm
selam kızlar...
peloşum geçmiş olsun tekrar...inş agrın artmaz..sinüzit degilsin demiş,nasıl baktı ki..o zaman ya önceki doktor anlamadı var dedi yada bu göremedi..inş yoktur tabi de..stresten de agrıyo olabilir cnm yaa.dikkat et kendine.
TRAKYAA cnm,bende önceden düşükyaptım.kan degerim 5e düşene kadar kan testi yaptırmıştı doktorum...5 i gördükten sonra diger ay test yapmıştım adet gecikti diye,silik çizgi çıkmıştı canım.düşügün etkisiyle çıktıgını düşünmüştüm..kan testi 0.5 diye benim içim rahattı tamamen düşmüştür nasılsa diye...senin kan degeri en son kaçtı ki kesin düştümü kan degeri...bak kan degeri düşmeye başladımı düşer benim bildigim...doktora gitmelisin cnm bi kere daha tahlil yaptır yada.
canım ilk 98 di sonra 138 oldu..sonrada 105 e düştü sonrada kanamam çokkkk oldu.yaptırma dedı doktor düşmüştür dedi 2 doktora gıttım.acaba yeni bi gebelik olabılır mı.ne dersin canım..
kızlarr iyi akşamlarrrr acilll yardıma ıhtıyacım var...nisanın başında hamile olduğumu öğrendimmdeğerleim düşük çıktı.çokk kanamam oldu parça parça cigerler gedli.doktorum kımyasal gebelık dedı düşmüştür dedi.tahlil yaptrıdım kan değerleri düşmeye başaladı doktor kan yaptırmana gerek yok dedı.düşücek dedi.çok kanam olduuu.bebek düşmüştür dedi.bende bebek fıkrını tamamen kafamadan attım.o ıkı hafta ıcınde esımle bırlıkte olduk korunmasız..ayyy kızlar kafayı yıyıcem gebelık testı yaptımm ıdararda ıkıncı cızgı cok belırgın cıktı.şimdi ben yeni mi hamile kaldım.yoksa eskı bebek düşmedi mi tehlikeli hamilelik mi anlamadım.yarın kan tahlili yaptırcam ne olur bana fıkır verın eşimlede sadece 2 gün ilişkiye girdik.ne bılıyım bana yardım edın allah askına fıkır verınnnn....
5 inde hamile olduğumu öğrendim.8 inde düşmeye başladı.11 inde çok kanam oldu işte böylee..
canım sanada iyi geceler bu hafta dua işine boncuk arkadaşımız bakıyordu oyaptı listeyi canım
ben okuduğunu iletirim olurmu öptüm çok
annem gene ağlıyorhava değişimi olsun dedim ama yok
oooo,bende artık iyiden iyiye merak etmeye başlamıştım seni,haberin olsun canım.ben geldim kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepiniz çok iyisinizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni soracak olursanız bende çok iyiyim
allahıma şükürler olsunnnnnnn çooooooooookkkkkkkkkkk özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
randevu defterime bakmalıyım,belki evde olmayabilirim.kız cuma aksam yapcam partıyı cuma geçmiş olucak hem..senıde beklerım
cok sagol cnm benım
hoşgelmıssın cnm nerelerdeydın özlettın kendını ıyısındır umarımkızlar cuma aksam partı var beklerım hepınızı
rabbim yardım etsin,kolaylıklar nasib etsin.sorma cnm uzun hikaye kayınvalidemler flan buradaydı 2 aydır aile içi sorunlar flan vardı görümcem eşinden boşanıo zor günler atlattık o yüzden buralara pek uğrayamadım cnm allaha şükür iyiyim ya sen nasılsın cnm
ben farkettimde,tamamen içimden,bide kızlarla msn de sorduk seni,kim görüşüyo diye,bende dedim kayra görüşüyo,ama o esnada kayra da yoktu,haber alamadık senden.canlarımmm benimm nasılsınız bakalımmm
1 haftadır giremedim kızlar iş ve doktor arasında mekik dokuyorumm yumoşlar büyümedi gittiii bu seferr kii nihayet dün doktora gittigimdee güzel şeyler duydum büyümüşş yumoşlar dün çatlatma iğnesini vuruldum ve çalışmalara başladıkk hayırlısı artık bakalım
sizler nasılsınız umarım bi problem yoktur ... bakalım benim yoklugumu kimler farketmişgeçmişi akşam okuycam şimdi hepinizi kocamn öptümm
,
bir_dilim_pasta,
deRDANUR
HOşgeldınız kızlar.nasılsınzzz???
pasta delmeye dewam mı uzlaşmaya wardınız mı eşinle???
pelincim migren falan olmasın tatlım.eboşum gittim canım doktora ama sinuzit falan yok dedi sanki ben yalan söylüyorum o zaman benim başım niye bu kadar agrıyoki şimdi bile hafiften agrı var...cok sagol canım benim...
canım güle güle git güle güle gel hayırlısıyla cok özliycem seni yoklugun belli olcak iyi eglenceler orda sana allaha emanet ol bitanem cok öpüyorum seni
cok sagol canım benim...boncugum ben duaları okudum sende kendine iyi bak tatlım
canım hoşgeldin ya özlettin kendini ama yine karşılaşamadık ben iyiyim tatlım seninde iyi olmana sevindim allaha emanet ol görüşmek üzre öpüyorum seni kocaman
canım hakkında hayırlısı olsun inş bebişin gobüşüne konar...ben farkettim yoklugunu ama bende fazla giremiyorum kendine iyi bak
selam kızlar ben geldim nasılsınız
öyle biri olmuş topiclerin birinde,bende kimyasal yaşadığımda aleyna bulmuştu öyle birinin olduğunu.canım daha yeni düşük yaptın sayılır ama...ben yoktum o sıralar gerçi.geçen ayın kaçında düşük yaptın?inşallah kalmışsındır öyle umud ediyorum..ama düşenin kalıntısından öyle çıkıyo olabilir..bide başka bişy daha geldi aklıma,kardeloş olsaydı o kesin hatırlardı,böyle kan degeri düşüşe geçip sonra yükselen birini hatırlıyorum sanki böyle bişy mümkün mü bilmiyorum ama öyle hatırlıyorum...gerçi doktorunda düşük demiş...ay bende şimdi ne dicegimi şaşırdım yaa...düşük yapalı ne kadar oldu bi anlat hele saglıklı bişy yazamıyom yoksa.:26:
sen,bu hafta gelemicem dediğin için belki göremezsin diye yazmamışlardır belkide tatlım.iyi de neden haber vermiyorlar bu hafta su kişilere okuncak diye.. ben okudum ama haberim oldugu için değil.. olmadı bu...
nasılsınız kızlar?? keyifler yerindemi? ctesii ankaradayım inşallah kaza bela olmazsa....
Niye ağlıyor cnm annen??
sen,bu hafta gelemicem dediğin için belki göremezsin diye yazmamışlardır belkide tatlım.
anneannem vefat etmişti 1 ay oldu onun için.. hala düzelemedii..
mesaj atılmıyormuydu? burda yazılmıyordu.. neyse mühim değil.. ben geleceğim ctesi ankaradamısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?