canım,sen tatilde olcaksın,hiç giremezsin diye düşünmüştür belki arkadaş,ona görede sayıyı bölerken sana yazmamıştır,ben öyle düşünüyorum en azından.
ayrıca ankara nerden çıktı,ben evimdeyim,samsun da.
anneannem vefat etmişti 1 ay oldu onun için.. hala düzelemedii..
mesaj atılmıyormuydu? burda yazılmıyordu.. neyse mühim değil.. ben geleceğim ctesi ankaradamısın?
Canım benim basın sag olsun çok üzüldüm :85:
ay bu hürremm ne ballı ya sürekli hamile maşallah
ohhhh
sağol Allah razı olsun...
valla sorma yaa kadın kedi gibi pıtır pıtır doğuruyor nasıl bir bünye varsa..
eweeet yaaaa hiç demiyo araları az yawruların dieee,
ahhhhh bıze de yarabbim...:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
lagrima başınız sagolsn...
ayrıca dua işi için olmadı demişsin de,ebrarın bu konuda ne kadar hassas hareket ettigini biliyosunuz sanıyorum.sana yazmadıysa vardır bi bildigi..kasten yazmazlık etmez..bikaç gündür yoktun galiba ondan olabilir mi..duayı garantiye almak zorunda çünkü,tereddütlü durumlarda dua yazmanın bi manası yok...şimdi sende kafana göre okumuşsun o da olmamış sayı bakımından yani eksik yada fazla olmaması gerekiyo sende biliyosun...Allah kabul etsin tabi...boncuga sayıyı söyle bari de diger kızlardan düşer heralde...
sağol Allah razı olsun.. haklısın ama ben iki elim kanda olsa okurum.. neyse sorun yok... bana okundu herkese ölmezsem okumak istiyorum..
lagrima cım,bu hafta duaları ebrar ayarlamadı,bu birincisi,ebrara mı olmadı dedin sen,bende jeton geç düştü.
ikincisi boncuk ayarladı,ama o da muhtemelen bu hafta hiç olamam dediğini hatırlıyorum ben,mersin e giderken öyle yazmıştın,bu yazına mukabil sana yazı yazmamıştır.
burda herkez birbirinin hakkına riayet etmeye çalışıyo,olmadı falan demekte olmuyoda,bi yanlışlıktır oldu gitti diyelim biz en iyisi.
herkeslere selamlarlagrima sen nerelerdesin yaa
buralardayım cnm.. giriyorum hep ama okoyucu olarak :) nasılsın? iyimisiN?
iyiyim cnm...diğer tarafta seni epeydir göremiyodum...tesadüfen burda gördüm...sende de herşey yolundadır umarım...hangi duayı okuyosunuz benide bilgilendirsene bende okuyayım..yer gök duayla
canım ben konuyu kapattım tmm dedim ama hala yazmaya devam ediyorsunuz.. tamam cnm anladımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?