Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

pardon cnm ebrar a söylemiştim..kusurabakma..

pastam ; sıkma canını canım elbet ewde olacağın günler gelir.ama bence hiç heveslenme.çok sıkıcıııı

derinsu ; canım sorun değil,aylak değilsin benım gıbı sonuçta işin çıkabilir her an. alınmam ben öleeee

inşallah yaz sezonuyla birlikte işlerınız açılır canikommm

Aminnnnn.... zate bugün Eshab ı Keyfe gittim, bilal habeşinin makamına, danyal peygamberin makamına gittim bol bol bütün hepimiz içn dua ettim..Rabbim onların yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah..
eweeet yaaaa hiç demiyo araları az yawruların dieee,

ahhhhh bıze de yarabbim...:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

selam kızlar ben geldim..hoşbuldummm hoşgeldinlerle zaman harcamayalım dimi ama

swcannn olsun annem ben açıklamamı yapimde sonra kaçıp gitmiş gibi olmayayım.saygısızlıgı sevmem yapmış gibi olmak bile istemem cnm

kardeloşum evet dimi bende hatırladım öyle birini sanki..takyanında öyle olabilecegi geldi aklıma inşallah da öyledir...yoksa düşük sonrası hemen kalıp öyle belirgin çıkması pek mümkün gelmiyo bana..Allah bilir tabi...

lagrima başınız sagolsn...

ayrıca dua işi için olmadı demişsin de,ebrarın bu konuda ne kadar hassas hareket ettigini biliyosunuz sanıyorum.sana yazmadıysa vardır bi bildigi..kasten yazmazlık etmez..bikaç gündür yoktun galiba ondan olabilir mi..duayı garantiye almak zorunda çünkü,tereddütlü durumlarda dua yazmanın bi manası yok...şimdi sende kafana göre okumuşsun o da olmamış sayı bakımından yani eksik yada fazla olmaması gerekiyo sende biliyosun...Allah kabul etsin tabi...boncuga sayıyı söyle bari de diger kızlardan düşer heralde...

sağol Allah razı olsun.. haklısın ama ben iki elim kanda olsa okurum.. neyse sorun yok... bana okundu herkese ölmezsem okumak istiyorum..

sağol Allah razı olsun.. haklısın ama ben iki elim kanda olsa okurum.. neyse sorun yok... bana okundu herkese ölmezsem okumak istiyorum..

lagrima cım,bu hafta duaları ebrar ayarlamadı,bu birincisi,ebrara mı olmadı dedin sen,bende jeton geç düştü.
ikincisi boncuk ayarladı,ama o da muhtemelen bu hafta hiç olamam dediğini hatırlıyorum ben,mersin e giderken öyle yazmıştın,bu yazına mukabil sana yazı yazmamıştır.
burda herkez birbirinin hakkına riayet etmeye çalışıyo,olmadı falan demekte olmuyoda,bi yanlışlıktır oldu gitti diyelim biz en iyisi.

neyse kızlarr ben kaçar eşim çagırır durur kızcek valla..canlı parayada form dolduruyom bi yandan..bitsin geliyom dedimhoşçakalın canlarım

canım ben konuyu kapattım tmm dedim ama hala yazmaya devam ediyorsunuz.. tamam cnm anladımm..

Son düzenleme:
buralardayım cnm.. giriyorum hep ama okoyucu olarak :) nasılsın? iyimisiN?

iyiyim cnm...diğer tarafta seni epeydir göremiyodum...tesadüfen burda gördüm...sende de herşey yolundadır umarım...hangi duayı okuyosunuz benide bilgilendirsene bende okuyayım..yer gök duayla

diğer taraf_ hangisi? ebrar ayarlıyor her hafta 2 kişiye okuyoruz ama burda yayınlayamıyoruz modlar kızıyor :) ebrara söyle o seni de katar cnm..
iyiyim cnm...diğer tarafta seni epeydir göremiyodum...tesadüfen burda gördüm...sende de herşey yolundadır umarım...hangi duayı okuyosunuz benide bilgilendirsene bende okuyayım..yer gök duayla

Son düzenleme:
canım ben konuyu kapattım tmm dedim ama hala yazmaya devam ediyorsunuz.. tamam cnm anladımm..

cnm hemencecık sana yazım dedım yalnıs anlasılma olmus sanırım..o ısı ben üstlendım buhafta sen yokum dedıgın ıcın senı dahıl etmemıstım oralarda bıde bunla ugrasma dıye ama dün ebusla konustuk sen okumussun sanırım nıyet edıp bızde onu bı arkadas adet oldugu ıcın onunkıne sayıp senıde ekledık ok agzına saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…