ya cok üzüldüm cnm allah yardımcısı olsun görümcenınsorma cnm uzun hikaye kayınvalidemler flan buradaydı 2 aydır aile içi sorunlar flan vardı görümcem eşinden boşanıo zor günler atlattık o yüzden buralara pek uğrayamadım cnm allaha şükür iyiyim ya sen nasılsın cnm
evet kopcaz cnm benım:118::118::118::118:sagol fıstıgım benim...he uma günü partide bende varıp kopcaz mı
cnm bızde senı merakedıyordukcanlarımmm benimm nasılsınız bakalımmm
1 haftadır giremedim kızlar iş ve doktor arasında mekik dokuyorumm yumoşlar büyümedi gittiii bu seferr kii nihayet dün doktora gittigimdee güzel şeyler duydum büyümüşş yumoşlar dün çatlatma iğnesini vuruldum ve çalışmalara başladıkk hayırlısı artık bakalım
sizler nasılsınız umarım bi problem yoktur ... bakalım benim yoklugumu kimler farketmişgeçmişi akşam okuycam şimdi hepinizi kocamn öptümm
sağol cnm agzına saglıkkızlar buraya yazmak yasak mı bilmiyorum, ebrar ben olmıycam demişti, kime haber vereceğimi bilemedim, inşaallah burdan görürsünüz, ben duayı okudum
sağol pelinim agzına saglık tatlımcok sagol canım benim...boncugum ben duaları okudum sende kendine iyi bak tatlım
cnm umarım bebiştirkızlarr iyi akşamlarrrr acilll yardıma ıhtıyacım var...nisanın başında hamile olduğumu öğrendimmdeğerleim düşük çıktı.çokk kanamam oldu parça parça cigerler gedli.doktorum kımyasal gebelık dedı düşmüştür dedi.tahlil yaptrıdım kan değerleri düşmeye başaladı doktor kan yaptırmana gerek yok dedı.düşücek dedi.çok kanam olduuu.bebek düşmüştür dedi.bende bebek fıkrını tamamen kafamadan attım.o ıkı hafta ıcınde esımle bırlıkte olduk korunmasız..ayyy kızlar kafayı yıyıcem gebelık testı yaptımm ıdararda ıkıncı cızgı cok belırgın cıktı.şimdi ben yeni mi hamile kaldım.yoksa eskı bebek düşmedi mi tehlikeli hamilelik mi anlamadım.yarın kan tahlili yaptırcam ne olur bana fıkır verın eşimlede sadece 2 gün ilişkiye girdik.ne bılıyım bana yardım edın allah askına fıkır verınnnn....
bıraz agır olmus cnm benım ama neyse kapanmıs sonucta ben acemıyım ılkkez ben ugrasıyorum bu hafta aksamasını ıstemedıgım ıcın ebrardan ben rıca ettım ben yapım buhafta dıye ebusun bı hatası yok yanı bunu belırtmek ıstedım ki sebebıde yukarıda belırttım zateniyi de neden haber vermiyorlar bu hafta su kişilere okuncak diye.. ben okudum ama haberim oldugu için değil.. olmadı bu...
randevu defterime bakmalıyım,belki evde olmayabilirim.
cnm hemencecık sana yazım dedım yalnıs anlasılma olmus sanırım..o ısı ben üstlendım buhafta sen yokum dedıgın ıcın senı dahıl etmemıstım oralarda bıde bunla ugrasma dıye ama dün ebusla konustuk sen okumussun sanırım nıyet edıp bızde onu bı arkadas adet oldugu ıcın onunkıne sayıp senıde ekledık ok agzına saglık
ya cok üzüldüm cnm allah yardımcısı olsun görümcenınbuarada bende ıyı dıyım ıyı olum cnm hersey aynı
evet kopcaz cnm benım:118::118::118::118:
cnm bızde senı merakedıyorduktedavın hayırlı olsun umarım mutlu sonla sonuclanır en kısa zamanda verırsın müjdeyı
sağol cnm agzına saglık
sağol pelinim agzına saglık tatlım
cnm umarım bebiştirbızı habersız bırakma
bıraz agır olmus cnm benım ama neyse kapanmıs sonucta ben acemıyım ılkkez ben ugrasıyorum bu hafta aksamasını ıstemedıgım ıcın ebrardan ben rıca ettım ben yapım buhafta dıye ebusun bı hatası yok yanı bunu belırtmek ıstedım ki sebebıde yukarıda belırttım zaten
sana pastadan ayırırım cnm evde olmazsan hem sen fazla oynayıp zıplama ne olur neolmaz bebiş vardır ınsallah
ıyıyım cnm cok sagol sen nasılsınsağol cnm.. okudum ben .. yalnış anlaşılma boşver.. olur böyle evakalar.. nasılsın??
ıyıyım cnm cok sagol sen nasılsın
kızlar benımde acayıp uykum var kacım artık kendınıze ıyı bakın
cici hoşgeldin görünmüyodun bayadır...inşallah yumoşlar çatlar bebiş olur canım...
bu arada yoklugunu farkedenlerden biriyim dile getirmesemde. kalabalıgız nede olsa insan yazmayı unutuyo bazen...
selam cnm hoşgeldinnnnnn....
hadı bakalım başlayın inşallah tez zmaanda yumoşlar büyür ve bebişimiz gelirrrrrrr
eboşum gittim canım doktora ama sinuzit falan yok dedi sanki ben yalan söylüyorum o zaman benim başım niye bu kadar agrıyoki şimdi bile hafiften agrı var...cok sagol canım benim...
canım güle güle git güle güle gel hayırlısıyla cok özliycem seni yoklugun belli olcak iyi eglenceler orda sana allaha emanet ol bitanem cok öpüyorum seni
cok sagol canım benim...boncugum ben duaları okudum sende kendine iyi bak tatlım
canım hoşgeldin ya özlettin kendini ama yine karşılaşamadık ben iyiyim tatlım seninde iyi olmana sevindim allaha emanet ol görüşmek üzre öpüyorum seni kocaman
canım hakkında hayırlısı olsun inş bebişin gobüşüne konar...ben farkettim yoklugunu ama bende fazla giremiyorum kendine iyi bak
selam kızlar ben geldim nasılsınız
oooo,bende artık iyiden iyiye merak etmeye başlamıştım seni,haberin olsun canım.
randevu defterime bakmalıyım,belki evde olmayabilirim.
rabbim yardım etsin,kolaylıklar nasib etsin.
ben farkettimde,tamamen içimden,bide kızlarla msn de sorduk seni,kim görüşüyo diye,bende dedim kayra görüşüyo,ama o esnada kayra da yoktu,haber alamadık senden.
ayyyy suç bastırıyo gibi oldum
pelincim migren falan olmasın tatlım.
öyle biri olmuş topiclerin birinde,bende kimyasal yaşadığımda aleyna bulmuştu öyle birinin olduğunu.
sen,bu hafta gelemicem dediğin için belki göremezsin diye yazmamışlardır belkide tatlım.
tamam tatlım,fazla oynamam,seni mi kırcem.ya cok üzüldüm cnm allah yardımcısı olsun görümcenınbuarada bende ıyı dıyım ıyı olum cnm hersey aynı
evet kopcaz cnm benım:118::118::118::118:
cnm bızde senı merakedıyorduktedavın hayırlı olsun umarım mutlu sonla sonuclanır en kısa zamanda verırsın müjdeyı
sağol cnm agzına saglık
sağol pelinim agzına saglık tatlım
cnm umarım bebiştirbızı habersız bırakma
bıraz agır olmus cnm benım ama neyse kapanmıs sonucta ben acemıyım ılkkez ben ugrasıyorum bu hafta aksamasını ıstemedıgım ıcın ebrardan ben rıca ettım ben yapım buhafta dıye ebusun bı hatası yok yanı bunu belırtmek ıstedım ki sebebıde yukarıda belırttım zaten
sana pastadan ayırırım cnm evde olmazsan hem sen fazla oynayıp zıplama ne olur neolmaz bebiş vardır ınsallah
inşallah pozitifi görürsün bu ay cicim,inşallah,rabbim hepimize pozitif sonuçlar göstertsin,yavrularımıza kavuşalım inşallahcanım benim saolasınn inşallahh elimden geleninn en iyisini yapıyorum doktorum ne serse uyuyorumm çatlatma iğnesini vurdurdum artıkk mayısın 10 kadar bekliycez ....
h.bulsum canım yumoşlar büyüdü çatlattıktaartıkk dua edicem yavrum gelsin diye
inşallahh kuzum yaa koysa artık göbişee keşkee leyleklerr bebişimi
tamamenn içindennsüper yaa canım benimm saoll evet msn de kayram ve elixsirimle konuşuyorum ee kayramm kardeşiniyle gezmelerde özledim kızz hepiniziii
ugurboncugum canım benimm saolasın gördüm özele attıgın msj mayısın 10 da hep beraber halaylar çekeriz artık burdaa inşallahh
ebrarımm gezmelere gitmiş sanırımm ohh süperr valla ablam .... birsencim ,semram ,tosti ,nanelişeker , lagrima , trakya ve ismini atladıgımm bütün kıslarrr iyisinizz demee hepinizz ??
trakya değişikk bi durum kuzum yaa doktora git istersenn bi senn ama inşallahh gebesindir tekrar canımm
tam yumurtlama günü olması daha iyi olur tabiki,ama rabbim bilir en iyisini.kızlar merhaba bir sorum olucak sizlere
adetim sabit 26 gündür .şuana kadar hiç değişmedi . 10. günden başlıyarak test yaptım 13.gün 14. gün ve 15. gün çizgi belirgindi. hangi gün ovülasyon anlıyamadım .benim ovülasyon tarihim nedir ? yumurtlama gününde mi yoksa bir sonraki günde mi ilişki olmalıdır?
yardımcı olursanız sevinirim ?
cic selam canım...hadi bakalım ayın 10 gelsede halaya kalksakcanım benim saolasınn inşallahh elimden geleninn en iyisini yapıyorum doktorum ne serse uyuyorumm çatlatma iğnesini vurdurdum artıkk mayısın 10 kadar bekliycez ....
h.bulsum canım yumoşlar büyüdü çatlattıktaartıkk dua edicem yavrum gelsin diye
inşallahh kuzum yaa koysa artık göbişee keşkee leyleklerr bebişimi
tamamenn içindennsüper yaa canım benimm saoll evet msn de kayram ve elixsirimle konuşuyorum ee kayramm kardeşiniyle gezmelerde özledim kızz hepiniziii
ugurboncugum canım benimm saolasın gördüm özele attıgın msj mayısın 10 da hep beraber halaylar çekeriz artık burdaa inşallahh
ebrarımm gezmelere gitmiş sanırımm ohh süperr valla ablam .... birsencim ,semram ,tosti ,nanelişeker , lagrima , trakya ve ismini atladıgımm bütün kıslarrr iyisinizz demee hepinizz ??
trakya değişikk bi durum kuzum yaa doktora git istersenn bi senn ama inşallahh gebesindir tekrar canımm
merhaba kokoreç..bence ovulasyon testini erken yapmaya başlamışsın gibi geldi..ama netten yumurtlama hesaplamaya girersen tam olarak bilgi alırsın cnm...26 gün oldugu için belki erken yumurtlama dönemi de olmuş olabilir...ayrıca ben o yumurtlama testlerinden hiçbişey anlamadım...bende sürekli çift çizgi çıkıyodu 50 tane harcadım 2 aydakızlar merhaba bir sorum olucak sizlere
adetim sabit 26 gündür .şuana kadar hiç değişmedi . 10. günden başlıyarak test yaptım 13.gün 14. gün ve 15. gün çizgi belirgindi. hangi gün ovülasyon anlıyamadım .benim ovülasyon tarihim nedir ? yumurtlama gününde mi yoksa bir sonraki günde mi ilişki olmalıdır?
yardımcı olursanız sevinirim ?
aglamacım hoşgeldin bebemebrosumm sayfan hayirli olsun canim uzun zaman oldu giremiyordum,,,öyle oluncada simdiye kaldi...insaallah karsilasirda sohbet ederiz...ben <aglama> canim acamadigim icin bu ismimi degistim...kib canoooo
zuzular hepınızı osledım nasılsınız cok yakında aranzda olcem ama sımdı ılgılenmem gereken ıkı guzel bela var basımdakımseye yorum yazamıcam kusura bakmayın su an bıle kardesım uyudgu ıcın zar zor gırebılıyorum hepınızı opuyorum benım ıcın dua edın
BONCUGUMM BENDEN YANA BITTI YAZ KUZU MSN YEDE YAZARIM DA GOREMESSEN DIYE BURAYA DA YAZIYORUM OPUYORUM SENI BEBISIM
aglamacım selam canım...mesajlarımı iki defa göndermişimde birini silip başka şeyler yazıyodum..bide annem aradı,eşim aradı hemen yazamadım..dükkandayım da...bende özledim kız valla...eskilerle görüşüyoz tabi cnm..
kızlar ya bu ay adetimi çok garip oldum ben.kistmi var diye korkmaya başladım gene..anlatim kısaca sizde bi yorum yapıverin...
bu ay ne günü lekelenme başladı diye düne kadar hiç bakmamıştım...
dün bi ele alayım bu konuyu dedim akşam...şimdi ayın 4 ünde kan testi yaptırmışım biliyosunuz negatif...bu arada kan testini adetim 23 gün falan geçtikten sonra yaptırmıştım olsa çıkardı yani...4 nisanda kan testi yapıldı...dün aklıma geldi nasıl bulcam şimdi dedim ne zaman lekelenme oldugunu...birden kardeşimde oldugum ve tunişi videoya çektgim gün kardeşime "dün lekelenmem oldu" dedigim geldi aklıma...baktım 11 nisana geliyo...ve 12-13 gün leke olmuş bitmiş kıslar..kist olunca genelde böyle leke oluyo...hatta geçen hafta ben test bile yaptım şüphe duyup.acaba kan testinden sonra bi yerleşme fln mı oldu diye.malum pkoyuz ve normal kadınlara göre yumurtlama da döllenmede olur olmaz tarihlerde oluyo...kısaca anlatıcektim göyaneyse...neyse testte de bişi çıkmadı bu sefer daha korktum menapozdan çok korkuyom kızlar yaaa..o kadar civanperçemi de içtim..önceki aylar hemen söküyodu niye böyle oldu..şimdi kasıklarımda hep agrılar göğüste şişlik dokunamıyom..yeniden olsam bari
Aminnnnn.... zate bugün Eshab ı Keyfe gittim, bilal habeşinin makamına, danyal peygamberin makamına gittim bol bol bütün hepimiz içn dua ettim..Rabbim onların yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?