Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya cok üzüldüm cnm allah yardımcısı olsun görümcenınbuarada bende ıyı dıyım ıyı olum cnm hersey aynı

sagol fıstıgım benim...he uma günü partide bende varıp kopcaz mı
evet kopcaz cnm benım:118::118::118::118:
cnm bızde senı merakedıyorduktedavın hayırlı olsun umarım mutlu sonla sonuclanır en kısa zamanda verırsın müjdeyı
kızlar buraya yazmak yasak mı bilmiyorum, ebrar ben olmıycam demişti, kime haber vereceğimi bilemedim, inşaallah burdan görürsünüz, ben duayı okudum
sağol cnm agzına saglık
cok sagol canım benim...boncugum ben duaları okudum sende kendine iyi bak tatlım
sağol pelinim agzına saglık tatlım

cnm umarım bebiştir bızı habersız bırakma

iyi de neden haber vermiyorlar bu hafta su kişilere okuncak diye.. ben okudum ama haberim oldugu için değil.. olmadı bu...
bıraz agır olmus cnm benım ama neyse kapanmıs sonucta ben acemıyım ılkkez ben ugrasıyorum bu hafta aksamasını ıstemedıgım ıcın ebrardan ben rıca ettım ben yapım buhafta dıye ebusun bı hatası yok yanı bunu belırtmek ıstedım ki sebebıde yukarıda belırttım zaten
randevu defterime bakmalıyım,belki evde olmayabilirim.
sana pastadan ayırırım cnm evde olmazsanhem sen fazla oynayıp zıplama ne olur neolmaz bebiş vardır ınsallah

sağol cnm.. okudum ben .. yalnış anlaşılma boşver.. olur böyle evakalar.. nasılsın??

ağır bir şey söylemedim ama neyse...

cici hoşgeldin görünmüyodun bayadır...inşallah yumoşlar çatlar bebiş olur canım...
bu arada yoklugunu farkedenlerden biriyim dile getirmesemde. kalabalıgız nede olsa insan yazmayı unutuyo bazen...

canım benim saolasınn inşallahh elimden geleninn en iyisini yapıyorum doktorum ne serse uyuyorumm çatlatma iğnesini vurdurdum artıkk mayısın 10 kadar bekliycez ....

selam cnm hoşgeldinnnnnn....
hadı bakalım başlayın inşallah tez zmaanda yumoşlar büyür ve bebişimiz gelirrrrrrr

h.bulsum canım yumoşlar büyüdü çatlattıkta artıkk dua edicem yavrum gelsin diye

inşallahh kuzum yaa koysa artık göbişee keşkee leyleklerr bebişimi

tamamenn içindenn süper yaa canım benimm saoll evet msn de kayram ve elixsirimle konuşuyorum ee kayramm kardeşiniyle gezmelerde özledim kızz hepiniziii

ugurboncugum canım benimm saolasın gördüm özele attıgın msj mayısın 10 da hep beraber halaylar çekeriz artık burdaa inşallahh

ebrarımm gezmelere gitmiş sanırımm ohh süperr valla ablam .... birsencim ,semram ,tosti ,nanelişeker , lagrima , trakya ve ismini atladıgımm bütün kıslarrr iyisinizz demee hepinizz ??

trakya değişikk bi durum kuzum yaa doktora git istersenn bi senn ama inşallahh gebesindir tekrar canımm

Son düzenleme:
kızlar merhaba bir sorum olucak sizlere
adetim sabit 26 gündür .şuana kadar hiç değişmedi . 10. günden başlıyarak test yaptım 13.gün 14. gün ve 15. gün çizgi belirgindi. hangi gün ovülasyon anlıyamadım .benim ovülasyon tarihim nedir ? yumurtlama gününde mi yoksa bir sonraki günde mi ilişki olmalıdır?
yardımcı olursanız sevinirim ?

tamam tatlım,fazla oynamam,seni mi kırcem.holohop çevirsem yeter
inşallah pozitifi görürsün bu ay cicim,inşallah,rabbim hepimize pozitif sonuçlar göstertsin,yavrularımıza kavuşalım inşallah
tam yumurtlama günü olması daha iyi olur tabiki,ama rabbim bilir en iyisini.
en doğru yumurtlama gününü dr takibiyle öğrenebilirsin bence.

günaydın kızlarbgn persembe yrn ıcın bana haber vermeyı unutmayın samyelım mırandam sızlere msj gelmedımı yoksunuz ıyısınızdır umarım

ebrosumm sayfan hayirli olsun canim uzun zaman oldu giremiyordum,,,öyle oluncada simdiye kaldi...insaallah karsilasirda sohbet ederiz...ben <aglama> canim acamadigim icin bu ismimi degistim... kib canoooo

zuzular hepınızı osledım nasılsınız cok yakında aranzda olcem ama sımdı ılgılenmem gereken ıkı guzel bela var basımdakımseye yorum yazamıcam kusura bakmayın su an bıle kardesım uyudgu ıcın zar zor gırebılıyorum hepınızı opuyorum benım ıcın dua edın
BONCUGUMM BENDEN YANA BITTI YAZ KUZU MSN YEDE YAZARIM DA GOREMESSEN DIYE BURAYA DA YAZIYORUM OPUYORUM SENI BEBISIM

kızlar ya bu ay adetimi çok garip oldum ben.kistmi var diye korkmaya başladım gene..anlatim kısaca sizde bi yorum yapıverin...
bu ay ne günü lekelenme başladı diye düne kadar hiç bakmamıştım...
dün bi ele alayım bu konuyu dedim akşam...şimdi ayın 4 ünde kan testi yaptırmışım biliyosunuz negatif...bu arada kan testini adetim 23 gün falan geçtikten sonra yaptırmıştım olsa çıkardı yani...4 nisanda kan testi yapıldı...dün aklıma geldi nasıl bulcam şimdi dedim ne zaman lekelenme oldugunu...birden kardeşimde oldugum ve tunişi videoya çektgim gün kardeşime "dün lekelenmem oldu" dedigim geldi aklıma...baktım 11 nisana geliyo...ve 12-13 gün leke olmuş bitmiş kıslar..kist olunca genelde böyle leke oluyo...hatta geçen hafta ben test bile yaptım şüphe duyup.acaba kan testinden sonra bi yerleşme fln mı oldu diye.malum pkoyuz ve normal kadınlara göre yumurtlama da döllenmede olur olmaz tarihlerde oluyo...kısaca anlatıcektim göyaneyse...neyse testte de bişi çıkmadı bu sefer daha korktum menapozdan çok korkuyom kızlar yaaa..o kadar civanperçemi de içtim..önceki aylar hemen söküyodu niye böyle oldu..şimdi kasıklarımda hep agrılar göğüste şişlik dokunamıyom..yeniden olsam bari

Son düzenleme:
cic selam canım...hadi bakalım ayın 10 gelsede halaya kalksakinşallahhhhhhhhhhhhhh.
merhaba kokoreç..bence ovulasyon testini erken yapmaya başlamışsın gibi geldi..ama netten yumurtlama hesaplamaya girersen tam olarak bilgi alırsın cnm...26 gün oldugu için belki erken yumurtlama dönemi de olmuş olabilir...ayrıca ben o yumurtlama testlerinden hiçbişey anlamadım...bende sürekli çift çizgi çıkıyodu 50 tane harcadım 2 ayda
ebrosumm sayfan hayirli olsun canim uzun zaman oldu giremiyordum,,,öyle oluncada simdiye kaldi...insaallah karsilasirda sohbet ederiz...ben <aglama> canim acamadigim icin bu ismimi degistim... kib canoooo
aglamacım hoşgeldin bebemnisacık nasıl ay onun resmisini yirimçok öptüm canım seni iyi bak kendine...ebrarım pazara kadan yok kuşum dügün var ankaraya gitti...

olsun tatlı bela onlar canım benim.sen iyi o lda gelirsin nasılsa işlerin bitince...
Allah kabul etsin...

boncuuum canım fıstıkım yarın akşammı yapcez partiyi..gündüz mü?:))
bu arada ben temizleneli bikaç gün oldu ama duaları ayarladınız diye benide yazın demedim..okunacak varsa okurum bi eksin falan olursa

[
aglamacım hoşgeldin bebemnisacık nasıl ay onun resmisini yirimçok öptüm canım seni iyi bak kendine...ebrarım pazara kadan yok kuşum dügün var ankaraya gitti...

hb canim benimmm iyi nisada büyyo...ebrosumla karsilasamiyoz zaten insaallah görürüm artik...canim nasilsin derinim yaa özledim valla..

derinim eski arkadaslarla görüsebiliyormusun turkuaz butter napiyolarsa günümün bebegi olmus nasil sevindim canim benim icin halaylar cekip sevinmisti ben ne hamileligini nede bebegini hic ögrenemedim ne kadar zaman gecti hepsinide özledim..insaallah karsilasirizda görürüm onlarida...

aglamacım selam canım...mesajlarımı iki defa göndermişimde birini silip başka şeyler yazıyodum..bide annem aradı,eşim aradı hemen yazamadım..dükkandayım da...bende özledim kız valla...eskilerle görüşüyoz tabi cnm..

anladim canim haa bu arada sen aglama deyince bende ugrastim geri eski ismime kavustum kac defa denedim ne üye olabilmiszim nede bunu acabilmistim bugun oldu nedense ama artik bundan girerim kimse tanimiyo yoksa beni...iyi güzel yaa ben koptum herkesten...ama geri istiyorum o günleri cok güzeldi hersey yaaa,,,kolay gelsin canim sana nasil gidiyo hayat...

canim gecmis olsun insaallah yoktur kist falan korkma birde sana tavsiyem yasmin bunu bi denesene birde sogan kürü diyolar ondanda fayda görenler var belki bi faydasini görürsün..bende nisayi ögrendigimde kistim vardi nasilda korkmustum ama dr bana cocuk büyüdükce basi yapacak kist dagilacak demisti öylede olu cok sasirmistim ama olmustu..zaten anlatmistim bunu hatirlarsin ben nisa düsüyo zannetmistim o zaman leke olmustu....nisadan sonra bende cok degistim yaa düzenim mahvoldu gitti bi ay hic olmuyom bi ay gec oluyo hep korkuyla sariliyom teste korkum nisa cok kücük ve yeniden kist oldu diye bu ayda bayagi korku yasadim iste ama tam 36 gün sonra oldum hic düzenim yok anlayacan

Aminnnnn.... zate bugün Eshab ı Keyfe gittim, bilal habeşinin makamına, danyal peygamberin makamına gittim bol bol bütün hepimiz içn dua ettim..Rabbim onların yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah..

amınn canım ALLAH kabul etsın ınsallah.allah razı olsun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…