Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

CANLAR BANA İLGİNÇ GELDİ Bİ OKUYUN...

Bizler bu yıl pek kolay görülmeyen tarihler yaşayacagız...1-1-11,1-11-11,11-1-11,11-11-11 olarak..hepsi bu kadar degil,dogum tarihinizin son iki rakamını alın vebuna bu yıl olacagınız yaşınızı ekleyin.herkes için sonuç 111 olacaktır.bu yıl para yılıdır.bu yıl ekim ayı içerisinde 5 cumartesi,5 pazar ve 5 pazartesi yaşayacagız.bu 823 yılda bir olan bi durumdur.bu özel yıllar"para torbası yılı" olarak degerlendirilmiş ve adlandırılımıştır.. bu mesajı para torbası olmaını istediginiz en az 11 arkadasınıza gönderiniz.önünüzdeki 4 gün içinde paranın ucu görnümeye başlayacaktır..brezilyalı filozoflar tarafından tercüme eidlen bu olay,çinli filozoflarca tanımlanan feng-shui de izah edilmektedir...

kızçelerim siz bunu para olarak degilde bebiş olarak düşünüp okuyun ben öyle düşündüm..para içinse noolayım..iandıgımdan degil ama ilginç geldi paylaşmak istedim..

derinimmm sen cok yasa emiii...oldu ben okurkende zaten hep bebeklemi alakali aceba diyordum insaallah Allah niyetlerimizi biliyo en yakin zamanda evlatlarla sevindirsin bacimmm aminnnnnn.....

tmm kayram agzına saglık cnm cok sağolsen kardeslerınle ılgılen bende öyle yaPIYORUM
GECE YAPCAZ CNM BAK GEL HA SENSIZ OLMAZBUARADA BIR IKI ARKADASTAN SES CIKMADI GECEYE KADAR CIKMAZSA BEN SANA SÖYLERIM CNM COK SAGOL

derinsu cnmmmm bana da geldı bu mesaj ewet cok ılgınc tvde de acıkladılr da matemetıksel birşeymış...bılmıyorum öyle dedıler bana da cok ılgınc geldı ama kucuk cocuklarınkısı uymuyorrrr:97::97::97::97::97::97:

canım oncekı yazını da okudum da pko bende de oldugunu solemıstı ılk dr um.ama zararsız oldugunu soledı cok kucukmusss.sonrakı guvendıgım drlar baktı ama öle bısey solemedıler bnm de gecıkmelı oluyor hep kürtajdan sonra olmadı hıc olsun da yumurtlamam olsun dıyorum civanperçemi adetı getırıyor mu cnmmm???bugun cıkıp almal ıstıyorumm????

aglamacım böyle bu nickle gir evet daha iyi olur.

valla bilmiyom canım kistten korkuyom cideden bide menapozdan.(
aglamacım sevcancım şimdi çıkmak zorundayım bunu bile zorla yazdım.müşteri geldi işlerim de var biraz..gene gelicem..aglama ugra yine konusuruz balım öptüm hepinizi.

evet matematiksel bişy cnm..demek çocuklarınki tutmuyo :))

pkoyum malesef civanperçemi getiriyodu ama bu ay kötü oldu tam olamadım...al canım düzene koyuyo ama karışık olanı al bence..

kıslarrr bir partiden bahsedıyorsunuz ne partısı buu????:44::44::44::44::44:

yarın topicimizin yıldönümüymüş ben bakmamıştım da ebrarım söyledi.ben yokken kutlayın dedi de.sanal parti olcek

canim korkma insaallah olmaz bisey menopoz daha yasin kacki bacim olcak olmaz insaallah,,dedigim gibi yasmin ve birde sogan kürü bi dene bakalim adet düzenine iyi geliyormus bende yasmin cayini aldim deniyecem bakalim insaallah güzel sonuc verir...artik isimiz ota cöpe kaldi zaten sifada önce Allah´in izniyle onlarda bu devirde normal bisey kalmadiki insan korkuyo hap kullanmaya...ben artik girecem canim insaallah görüsürüz yine kolay gelsin sana...güzel günlerin senin olsun bacim Allah kalbine göre versin...

hmmm yagrin ne zaman olcaksa ama yazarsin sonra isine bak sen simdi bende katilirim insaallah rabbim bundan ikinci yilinda evlat bekleyen herkese hayirlisiyla evlat versin canlarimmm....

anladım cnmmmm ne diye alacağım tam olarak yazarsın canım musaıt oldugunda akşm üstü fılan alırım ben gidip yakın zaten aktar.canım karışım fılan demısın.ya tam yaz bana ok...adet olmak ıstıyorum bunun ıcın alacagımı yaz cnmm hormonlarla ılgılı benım adet duzensızlıgı.kurtajdan sonra gecıkebılır dedı dr 60 gune kadar fakat yardımcı olabılır söktürücü de ben temızlık yapacagım sımdı
yazarsın sen boş kaldığında yawruşum okiii

DerinSu; merhaba kokoreç..bence ovulasyon testini erken yapmaya başlamışsın gibi geldi..ama netten yumurtlama hesaplamaya girersen tam olarak bilgi alırsın cnm...26 gün oldugu için belki erken yumurtlama dönemi de olmuş olabilir...ayrıca ben o yumurtlama testlerinden hiçbişey anlamadım...bende sürekli çift çizgi çıkıyodu 50 tane harcadım 2 ayda:1: [COLOR="purple" .!.:
boncuuum B][/COLOR]

evet canım ben de öyle düşündüm ya da bu LH hormonu yumurta çatlıyana kadar çift çizgi çıkıyo

selam kızlar hayırlı günler.nasılsınız?

pelincim baş ağrının sebebi olabilecek kollestrol değerine de baktır canım.yüksekse baş ağrısı yapar her gün.

internetten bulduğum bişey paylaşmak istiyorum.

ADET SÖKTÜRMEK İÇİN BİTKİSEL REÇETELER

KANTARON: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2 bardak yemeklerden evvel 3-4 defada içilir.

Kantaron toz halinde günde 0.5- 2 gr içilir.

YARPUZ-FİLİSKİN: 1 bardak kaynar suya, 8-10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bar dak içilir.

Yarpuz yağından günde 2-10 damla şekerle alınır.

HAVUÇ TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 10 gr tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.

Havuç tohumu toz haline getiri lir, günde 3 defa 1 -3 gr içilir.

KEKİK: 1 bardak kaynar suya, 2-3 gr kekik konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.

Kekik toz halinde günde 3 defa 1-4 gr içilir.

MAYDANOZ TOHUMU: 1 bar dak kaynar suya, 4 gr maydanoz tohumu konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr kuru maydanoz konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. (Maydanoz kökleri de aynı maksatla kullanılır).

ÇÖREKOTU TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.

Çörekotu tohumu toz halinde günde 3 çay kaşığı içilir (Ballada yenilebilir).

ÜZERLİK TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr tohum veya ince kıyılmış kök konur, 10 dk bekletilir, günde 1-2 bardak içilir.

SARI SABIR: Sarı sabır hap halinde günde 0,20 gr içilir.

ÇÖVEN KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 2 gr kök konur, 10 dk bekletilir, bu sudan günde 20-100 gr içilir.

BİBER: 1 bardak kaynar suya, 10 gr acı biber konur, 10 dk bekletilir, süzülür, günde 2-3 bardak içilir. Biber, toz halinde günde 3 defa 0,5-1 gr içilir, günde 1-2 gr balla yenir.

KAFESLİ SAPSIZ DİKEN: 1 bar dak kaynar suya, 8-10 gr ince kı yılmış kök konur, soğuyunca süzülür, günde 1 bardak azar azar içilir.

LABADA TOHUMU: Labadanın taze yeşil tohumu kaynatılır, bir kaç gün sabahları içilir.

ALIÇ-YEMlŞEN: 1 bardak kay nar suya, 4 gr çiçek-yaprak ko nur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.

1 bardak kaynar suya, 20 gr ezilmiş meyve konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak ve daha fazlası içilebilir.

ANDIZ OTU KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 4-6 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.

Andız otu kökleri toz haline getirilir, günde 2-10 gr içilir.

ŞAKAYIK KÖKÜ: 1 bardak kay nar suya, 10 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. KISACIK MAHMUD OTU: 1 bardak kaynar suya, 2 gr bitki ko nur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.

SİKLAMEN SOĞANI: 1 bardak kaynar suya, 10 gr soğan konur, 10 dk bekletilir, günde 1-2 bar dak içilir.

GÜNLÜK: Günde 1-4 gr hap ha linde yutulur.

ZERAVENT KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 2-4 gr kök konur, 10 dk bekletilir, balla tatlandırılır, günde 2-3 bardak içilir.

Kökler toz haline getirilir, günde 4-8 gr balla karıştırılıp yenilir.

KEDİ OTU KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 4-12 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak yemeklerden evvel içilir.

EŞEK MARULU: Acı marul yaprakları sirke ile yenilir. Yaprakları sıkılır, suyundan 80 gr şekerle tatlandırılıp içilir.

MÜRRÜSAFI: Günde 0,5-1 gr mürrüsafi toz veya hap halinde alınır veya daha fazlası günde 10 gr kadar artırılabilir.

SAFRAN: Safran toz halinde 1,5 gr tıbbı papatya toz halinde 2 gr karıştırılır, 0,5 gr lık güllaçlara konulur, günde 2-6 adet içilir. Papatya tozu yerine pelinde kullanılabilir.

ÜVEZ MEYVESİ: Taze üvez meyvelerinden yenilir.

DUVAR SARMAŞIĞI: 1 bardak kaynar suya, 2 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, 1 günde tüketilir.

KARA TOPALAK: 1 bardak kay nar suya, 4 gr yumru konur, 10 dk bekletilip içilir.

Taze yumrular yenilir.

İBLİS ARPA OTU: İblis arpa otu tohumları kaynatılır, buharına oturulur.

ASPİR TOHUMU: 1 bardak su ya, 20 gr tohum konur, 10 dk kaynatılır, günde 3 bardak içilir (adet zorluğunda).

ASPİR ÇİÇEĞİ: 1 bardak kaynar suya, 20 gr çiçek konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.

SU YONCASI: 1 bardak kaynar suya, 4-6 gr yaprak konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir. Toz haline getirilir, günde 2-3 gr içilir.

SU ZAMBAĞI: 1 bardak kaynar suya, 2-10 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.

TERE-SU TERESİ: Taze bitki sı kılır, suyundan günde 1 bardak içilir.

1 bardak kaynar suya, 7-8 gr taze tere konur, 10 dk bekletilir, gün de 3 bardak içilir. Tere tohumundan toz halinde günde 3 gr şeker veya balla yeni lir.

TARHUN: 1 bardak kaynar suya, 4 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.

TAVŞANCIL OTU: 1 bardak kay nar suya, 5 gr kök, yaprak veya tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.

TIBBİ KOKULU YONCA: 1 bar dak kaynar suya, 10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2 bar dak içilir.

BİBERİYE: 1 bardak suya, 10 gr biberiye konur, 10 dk kaynatılır, günde 3 bardak içilir.

SOĞAN KABUĞU: Kuru soğanın kabuğu kaynatılıp içilir.

KOKULU YONCA: Kokulu yonca yaprakları veya tohumu toz haline getirilir, günde 2 gr içilir.

AĞAÇ YOSUNU: Ağaç yosunu kaynatılır, buharına oturulur.

FRENK İNCİRİ (KAYNANA Dİ Lİ): Frenk inciri meyve olarak yenilir.

TARÇIN: Günde birkaç defa ya rım çay kaşığı tarçın şekerle yeni lir veya su ile içilir.

SEDEF OTU: Sedef otu çiçekli dalları toz haline getirilir, günde 0,20-0,80 gr hap halinde içilir.

Günlük doz 0,20-1 gr'mı geçmemelidir. KARA ARDIÇ YAPRAĞI: Kara ardıç yaprağı toz haline getirilir, günde 0,3-0,6 gr içilir. Doz aşımı zehirlenme yapar.

KANARYA OTU: 1 bardak kay nar suya, 10 gr bitki konur, 10 dk bekletilip içilir.

ADET KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN BİTKİSEL REÇETE
ASLAN PENÇESİ: 1 bardak kay nar suya, 1 kaşık bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 3 defa 1 kaşık içilir (Adetten 10 gün evvel başla nır, adet sökünceye kadar devam edilir).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…