amınn canım ALLAH kabul etsın ınsallah.allah razı olsun senden
CANLAR BANA İLGİNÇ GELDİ Bİ OKUYUN...
Bizler bu yıl pek kolay görülmeyen tarihler yaşayacagız...1-1-11,1-11-11,11-1-11,11-11-11 olarak..hepsi bu kadar degil,dogum tarihinizin son iki rakamını alın vebuna bu yıl olacagınız yaşınızı ekleyin.herkes için sonuç 111 olacaktır.bu yıl para yılıdır.bu yıl ekim ayı içerisinde 5 cumartesi,5 pazar ve 5 pazartesi yaşayacagız.bu 823 yılda bir olan bi durumdur.bu özel yıllar"para torbası yılı" olarak degerlendirilmiş ve adlandırılımıştır.. bu mesajı para torbası olmaını istediginiz en az 11 arkadasınıza gönderiniz.önünüzdeki 4 gün içinde paranın ucu görnümeye başlayacaktır..brezilyalı filozoflar tarafından tercüme eidlen bu olay,çinli filozoflarca tanımlanan feng-shui de izah edilmektedir...
kızçelerim siz bunu para olarak degilde bebiş olarak düşünüp okuyun ben öyle düşündüm..para içinse noolayım..iandıgımdan degil ama ilginç geldi paylaşmak istedim..
Allah dualarinizi kabul etsin insaallah en yakin zamanda rabbim sizleride sevindirsin...hayirli evlatlar versin hepinizede...
tmm kayram agzına saglık cnm cok sağolzuzular hepınızı osledım nasılsınız cok yakında aranzda olcem ama sımdı ılgılenmem gereken ıkı guzel bela var basımdakımseye yorum yazamıcam kusura bakmayın su an bıle kardesım uyudgu ıcın zar zor gırebılıyorum hepınızı opuyorum benım ıcın dua edın
BONCUGUMM BENDEN YANA BITTI YAZ KUZU MSN YEDE YAZARIM DA GOREMESSEN DIYE BURAYA DA YAZIYORUM OPUYORUM SENI BEBISIM
GECE YAPCAZ CNM BAK GEL HA SENSIZ OLMAZboncuuum canım fıstıkım yarın akşammı yapcez partiyi..gündüz mü?:))
bu arada ben temizleneli bikaç gün oldu ama duaları ayarladınız diye benide yazın demedim..okunacak varsa okurum bi eksin falan olursa
amin cnm inşallah
,bu arada hoşgeldinn
CANLAR BANA İLGİNÇ GELDİ Bİ OKUYUN...
Bizler bu yıl pek kolay görülmeyen tarihler yaşayacagız...1-1-11,1-11-11,11-1-11,11-11-11 olarak..hepsi bu kadar degil,dogum tarihinizin son iki rakamını alın vebuna bu yıl olacagınız yaşınızı ekleyin.herkes için sonuç 111 olacaktır.bu yıl para yılıdır.bu yıl ekim ayı içerisinde 5 cumartesi,5 pazar ve 5 pazartesi yaşayacagız.bu 823 yılda bir olan bi durumdur.bu özel yıllar"para torbası yılı" olarak degerlendirilmiş ve adlandırılımıştır.. bu mesajı para torbası olmaını istediginiz en az 11 arkadasınıza gönderiniz.önünüzdeki 4 gün içinde paranın ucu görnümeye başlayacaktır..brezilyalı filozoflar tarafından tercüme eidlen bu olay,çinli filozoflarca tanımlanan feng-shui de izah edilmektedir...
kızçelerim siz bunu para olarak degilde bebiş olarak düşünüp okuyun ben öyle düşündüm..para içinse noolayım..iandıgımdan degil ama ilginç geldi paylaşmak istedim..
evet matematiksel bişy cnm..demek çocuklarınki tutmuyo :))derinsu cnmmmm bana da geldı bu mesaj ewet cok ılgınc tvde de acıkladılr da matemetıksel birşeymış...bılmıyorum öyle dedıler bana da cok ılgınc geldı ama kucuk cocuklarınkısı uymuyorrrr:97::97::97::97::97::97:
canım oncekı yazını da okudum da pko bende de oldugunu solemıstı ılk dr um.ama zararsız oldugunu soledı cok kucukmusss.sonrakı guvendıgım drlar baktı ama öle bısey solemedıler bnm de gecıkmelı oluyor hep kürtajdan sonra olmadı hıc olsun da yumurtlamam olsun dıyorum civanperçemi adetı getırıyor mu cnmmm???bugun cıkıp almal ıstıyorumm????
kıslarrr bir partiden bahsedıyorsunuz ne partısı buu????:44::44::44::44::44:
aglamacım böyle bu nickle gir evet daha iyi olur.
valla bilmiyom canım kistten korkuyom cideden bide menapozdan.(
aglamacım sevcancım şimdi çıkmak zorundayım bunu bile zorla yazdım.müşteri geldi işlerim de var biraz..gene gelicem..aglama ugra yine konusuruz balım öptüm hepinizi.
evet matematiksel bişy cnm..demek çocuklarınki tutmuyo :))
pkoyum malesef civanperçemi getiriyodu ama bu ay kötü oldu tam olamadım...al canım düzene koyuyo ama karışık olanı al bence..
yarın topicimizin yıldönümüymüş ben bakmamıştım da ebrarım söyledi.ben yokken kutlayın dedi de.sanal parti olcek
evet matematiksel bişy cnm..demek çocuklarınki tutmuyo :))
pkoyum malesef civanperçemi getiriyodu ama bu ay kötü oldu tam olamadım...al canım düzene koyuyo ama karışık olanı al bence..
yarın topicimizin yıldönümüymüş ben bakmamıştım da ebrarım söyledi.ben yokken kutlayın dedi de.sanal parti olcek
sende gitmişssin
kusura bakma canım iş yerinde olunca bazen pat diye çıkmak zorunda oluyorum. nete girmek bile baya zor .
DerinSu; merhaba kokoreç..bence ovulasyon testini erken yapmaya başlamışsın gibi geldi..ama netten yumurtlama hesaplamaya girersen tam olarak bilgi alırsın cnm...26 gün oldugu için belki erken yumurtlama dönemi de olmuş olabilir...ayrıca ben o yumurtlama testlerinden hiçbişey anlamadım...bende sürekli çift çizgi çıkıyodu 50 tane harcadım 2 ayda:1: [COLOR="purple" .!.:boncuuum B][/COLOR]
selam bayanlar. nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?