amınn canım ALLAH kabul etsın ınsallah.allah razı olsun senden
iyilik canım sen nasılsın
herkese selamlararkadaşlar 3 gün önce aşılama oldum...bu ay sakin geçirmek için relax diye bir çay almıştım günde 2 kere içiyorum içindede sarı kantron var..yukarıdaki yazıyı okudum...kantron adet söktürücüymüş bir zararı olur mu napayım içmesem mi ki...birde akşamları pasiflora da içiyorum...hayatımda çok fazla stres olduğundan bunları baskılamak için pasiflora ve relax çayı kullanmak zorunda kalıyorum...ne yapayım ben şimdi.
bir_dilim_pasta
mavusbebek nasılsınız kızlar??
hoşgeldin cnmm... onları kullanmadan sakin kalamıyormusun?
sağol canım iyiyim sen nasılsın? iş güç uğraşıyorum :126: bide kilo vermeye çalışıyorum
belki sakin kalmak mümkün olabilirde... bilmiyorum ...psikolojik olarak belki kendimi iyi hissediyor da olabilirim...stres hormonları etkiliyomuş diye kendimi vurdum çaylara ilaçlara..
iyi bende.. kilo vermek ne zor iş yaaaa......diyet falan mı yapıyorsujn?
diyet gibi birşey tam olarka ne yaptığımı bende bilmiyorum. 1 hafta oldu başladım. sağlıklı beslenmeye doğru zorluyorum kendimi. masa başı çalışanlar birlikte zayırlayalım topiğinde arkadaşlarla birlikte motive ediyoruz kendimizi. ama zorrrrneden güzel ve lezzetli şeyler çok kalorili ve sağlıklız oluyor
ewet yaa.. bende hayatımdan cikolata ve cipsi çıkarttıgım anda zayıflayabilirim çok fazlam yok 6 7 kilo ama onu bile veremiyorum..
çikolata ve cipsi unuttum desem yeridir.
veririz diyoruz ama işte başlamak varya o zor. hadi başladın devamını getirmek daha da zor. çevrendekiler yiyor sen bakıyorsun :84::84:
ewet berbat birşey.. senin kaç kilo kadar fazlan var?
canım şu an 66 kiloyum. ideal olan 55-57 aralığı.
ama çok değil ki... gerçi sen kendini daha iyi bilirsin.. verdin mi bari hiç?
68 dim bu kiloya indim. 1 yıl içinde 54 kilodan 72 ye çıkmayı başardım. ilaçların büüyk etkisi oldu. eşyalarım olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?