Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben geldimm.gittim kan tahlili yaptırdım.5,30 da belli olacak.telefonla arıyıcam.labrotuardakıler kesın yenı bı gebelıktır parça kalsa ağrıdan duramzdınız dıyolarr .eğer yeni gebelikse şok geçiricem emin olun..

nasılsınız kızlar ben ancak fırsdat buldum misafirden yaw bu kadını tek sevmeyen benim galiba ev bi boş kalmadı

derinim tekrar sagol canım bakan doktor her zaman sinüzit olmaz dedi ara sra olurmuş bende bişey anlamadım ama yine doktora gitsem ilac vercek başka bişey yapmıycak neyse canım ya beni düşündügün icin allah razı olsun tatlım
kardeloşum migren degilmiş doktora gittigimde beyin filmim cekilmişti oyle migrende olan şeyler yok bende allaha şükür canım...derinim dedigi gibi belkide stresten agrıyodur...sen nasılsın karşılaşamıyoruz bu aralar...
Aminnnnn.... zate bugün Eshab ı Keyfe gittim, bilal habeşinin makamına, danyal peygamberin makamına gittim bol bol bütün hepimiz içn dua ettim..Rabbim onların yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah..
amin canım allah razı olsun duaların icin rabbim inş kabul eder...
sende sagol boncugum nasılsın...bu arada canım partiyi cok gec yapmasak ben o saatte giremiyorum bende olmak isterim partide canım
canım inş hayırlısıyla gelir bebişin rabbim hepimizin yüzünü güldürü inş...
bizde seni özledik canım kendine iyi bak cok öpüyorum seni...

canım ya ben onu biyerden daha duymuştum haklısın bi kollestroluma baktırıyım sagol selinacım...

derinim h.g canım nasılsın....

selam kızlar sizler nasılsınız

cnm tesekkurler paylaşımız ıcın cıvanpercemını deneyecegım ıyı kaşıkla içilıyormus ben fıncanla 2 kez fılan dıye dusunuyordum cok mersiiiii

inş güzle heberlerle dönersin canım

cümlemizden canım.. kabul olsa keşkee... hepmiz kuvuşsak yavrularımıza.. benden dha cok bekleyenlere versin Rabbim önce...

lagrıma canım amınnn AMA o kadr cok dua edıyoruz kı bırbırımıze...görmeden,tanımadan bu daha çok sevap ve tutar.inşLLh yüzümüz gülecek hepımızın ılerde bı bakıcaZ TOPİĞE BAŞKALARI VAR BIZIM GIBI TABİİ BİZ ONLARA TESELLI VERECEGIZ OZAMAN .biz de böyleydık şimdi yawrularımız war dıyeeeee inşallahhh

hahahaha ewet walla canım cok seri şekılde okudum zorlanmadan.ben hızlı yazarken cok harf yerlerını degtrıyorum anlaşılıyordur o zaman

hmmm yagrin ne zaman olcaksa ama yazarsin sonra isine bak sen simdi bende katilirim insaallah rabbim bundan ikinci yilinda evlat bekleyen herkese hayirlisiyla evlat versin canlarimmm....
aminn canım benim amin...senin rüyalar aklımda hala inşallah gerçek olur sırasıyla...
boncugum yazmış 11 gibi girebilirseniz şamata olur biraz...
canım onu tek olarak da kullananlar var...ben eminönünden aktardan civanperçemli karışık bitki çayı olarak aldım.nerdeyse 20 bitki var içinde..onu içtigimde çok rahatlıyodum ve geliyodu adetim..sogan kürü hele birebir canım yapabilirsen onu yap hatta...ben bu civanperçemli karışıgı akşamları yatmadan içiyordum swcanım...bide ibrahimsaraçoglunun sitesinede bak istersen istedigin gibi kullan..
evet canım ben de öyle düşündüm ya da bu LH hormonu yumurta çatlıyana kadar çift çizgi çıkıyo
aynen cnm..bende varya,hiç ovulasyonla falan ugraşma sen canım..tahmini yumurtlama günlerinde zaten akıntı oluyo beyaz,onu takip et..insan o testlerle daha çok strese giriyo emin ol..tecrübelerle sabittir
selam canım..hayırlı ugurlu olsun aşılaman...inşallah tutar...ben olsam hiçbişey içmezdim sen bilirsin yinede ama ben korkardım...
hakikatten dümdüz okudum..bunu bi yerde daha okumuştum ben.
inşallah fıstıkım benim amin...
ben Allah bişy vermesse gelicem canım...hürrem kostümüyle salıncam ortalıkta

ay Allah iyiligini versin he ne güldüm kendime5,30 yazmışsın ya ben onu okuyunca tahlil sonucu sandımhadi bakalım hayırlısı canım..inşallah hemen kalmışsındır da ondan böyle olmuştur...ben yinede öncekini düşürmemiş olabilecegin kanaatindeyim..dün kardeloşta dogruları,böyle kan degeri düşüp tekrar yükselişe geçen olmuştu...hele kan sonucun baya yüksek çıkarsa yüzde 99 öyledir bence...

kızlarr ebrarımın çokk çokk çok selamı var..ama çatladım kıskançlıktan ben yaaaa:95:kardelen 49umla buluşmuşlar bide karular beni aradılarkardelenimin sesinide duymak nasip oldu.onunda selamı var...

kardeloşum seni de aramışlar gelince dövelim bunları biz:76:

uğurboncuğum ne demkk canımmmm
ay yarın inşallah ben de katılırım partiyeee,,,size mamacıklar yapıp da getirirm ne yapmamı ıstersınız

inşallah sapır sapır hamiş haberlerı alırız amınnnnnn

nasılsınız kızlar ben ancak fırsdat buldum misafirden yaw bu kadını tek sevmeyen benim galiba ev bi boş kalmadı
delüü ne güldüm heeee...hoşgeldin canım
peloşum hoşgeldin m...canım...ne demek düşünüyoruz tabi birbirimizi cnm.banada kronik sinüzit demişti bi ara..antibiotik vermişti de sırf bu bebek düşünmek yüzünden korkumdan içemediydim hiç.tedavi olamadım yani...sende kafaya takma hiçbişeyi canım benim..inşallah bebişin yakında gelirde ne baş agrısı kalır ne bişey aminnn.
cnm tesekkurler paylaşımız ıcın cıvanpercemını deneyecegım ıyı kaşıkla içilıyormus ben fıncanla 2 kez fılan dıye dusunuyordum cok mersiiiii

sewcanım bak selina hızır gibi yetişticivanperçemi düzene koyar inş seni.

Trakyaaaaa kız ara hastaneyi hadi..nolar biraz ileri saate veriyolar..çıkmıştır bence...9 dk dan bişy olmaz hadi çok meraklandım

ay cnm ınsallah yaaa eger yenı gebelıkse topiğimizin mucizesi olacaksınnnn inşallah oyledır cnmmm sana tesellı de olurrrr.ay senı boyle duyunca ben de umıtlenıyorum kurtajdan sonra adet gormeden kalabılırmıyım acaba dıyorum?????bıryerde okudum olabılıyormusss.kızlaaaarrrrrrr böyle olan war mı tanıdıgınızzz fılan??*:

Son düzenleme:
ne biliym ben gelen giden bitmiyo şimdi gene geldi bi kadın daha çay bahanesi kaçtım sıkıldım bide hep aynı muhabbet

derınsu;4ewet cnm selına sağolsun yazmıs
sogan suyu ıcmıstım bır ara ay hem sogan hem cıvanpercemı bırlıkte ıcılebılırmı ??? hangısını yapıyım sımdı ben????:97::97::97::97::97::97::97::97::97:

ewet trakya lutfen yaz ben de çatladım burdaaaaa

KIZLARRR TEKRAR YAZAYIM WAR MI KURTAJ SONRASI ADET OLMADAN HAMILE KALAN BIR YAKININIZ??????korunmayı bıraktık 1 ay gectı cunku yıne dıkıyorum ayaklarımı ben
olur belkı dıyeeee

kızlar bişy sorcam ya,KARDELENBHR dan haberiniz var mı?geldigimden beridir göremedim de,en son bıraktıgımda galiba yeniden aşılama olmuştu noldu durum ne?

sewcan valla kürtaj sonrası hakkında hiç bilgim yok cnm yaa..netten bi araştırıyom dur.:126:

ne biliym ben gelen giden bitmiyo şimdi gene geldi bi kadın daha çay bahanesi kaçtım sıkıldım bide hep aynı muhabbet

canım bana uzaktan gelırler ama bınadan mahalleden kımseyı tanımıyorummm...muhabbetı uymayan kızlar war ben de gıtmıyorum onlara onlar bazen gelıyorlar.ben haftaıcı hep yanlızımmmm

ama yanlızlıgı sewıyorum bennn

var canım oluyo benim eltim adet bile olmadan kalmış inş tez vakitte verrirmevlam sanada

kızlar telefonla öğrendimm..1,00 yani negatif dedı bayan...ohhh çok şükür negatif çıktı.inanın negatif cıkacagına bu kadar sevınıcegımı tahmın bıle edemezdım..çünkü tehlıkleı bı gebelık olucaktı gene dusebılrıdı...artık ılerıde hayırlsııı şöyle 2, 3 ay kafamı dınılıyıcem...bana desetkolan hersekten allah razı olsunnnn ...sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…