derinim tekrar sagol canım bakan doktor her zaman sinüzit olmaz dedi ara sra olurmuş bende bişey anlamadım ama yine doktora gitsem ilac vercek başka bişey yapmıycak neyse canım ya beni düşündügün icin allah razı olsun tatlımselam kızlar...
peloşum geçmiş olsun tekrar...inş agrın artmaz..sinüzit degilsin demiş,nasıl baktı ki..o zaman ya önceki doktor anlamadı var dedi yada bu göremedi..inş yoktur tabi de..stresten de agrıyo olabilir cnm yaa.dikkat et kendine.
TRAKYAA cnm,bende önceden düşükyaptım.kan degerim 5e düşene kadar kan testi yaptırmıştı doktorum...5 i gördükten sonra diger ay test yapmıştım adet gecikti diye,silik çizgi çıkmıştı canım.düşügün etkisiyle çıktıgını düşünmüştüm..kan testi 0.5 diye benim içim rahattı tamamen düşmüştür nasılsa diye...senin kan degeri en son kaçtı ki kesin düştümü kan degeri...bak kan degeri düşmeye başladımı düşer benim bildigim...doktora gitmelisin cnm bi kere daha tahlil yaptır yada.
kardeloşum migren degilmiş doktora gittigimde beyin filmim cekilmişti oyle migrende olan şeyler yok bende allaha şükür canım...derinim dedigi gibi belkide stresten agrıyodur...sen nasılsın karşılaşamıyoruz bu aralar...oooo,bende artık iyiden iyiye merak etmeye başlamıştım seni,haberin olsun canım.
randevu defterime bakmalıyım,belki evde olmayabilirim.
rabbim yardım etsin,kolaylıklar nasib etsin.
ben farkettimde,tamamen içimden,bide kızlarla msn de sorduk seni,kim görüşüyo diye,bende dedim kayra görüşüyo,ama o esnada kayra da yoktu,haber alamadık senden.
ayyyy suç bastırıyo gibi oldum
pelincim migren falan olmasın tatlım.
öyle biri olmuş topiclerin birinde,bende kimyasal yaşadığımda aleyna bulmuştu öyle birinin olduğunu.
sen,bu hafta gelemicem dediğin için belki göremezsin diye yazmamışlardır belkide tatlım.
amin canım allah razı olsun duaların icin rabbim inş kabul eder...Aminnnnn.... zate bugün Eshab ı Keyfe gittim, bilal habeşinin makamına, danyal peygamberin makamına gittim bol bol bütün hepimiz içn dua ettim..Rabbim onların yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah..
sende sagol boncugum nasılsın...bu arada canım partiyi cok gec yapmasak ben o saatte giremiyorum bende olmak isterim partide canımya cok üzüldüm cnm allah yardımcısı olsun görümcenınbuarada bende ıyı dıyım ıyı olum cnm hersey aynı
evet kopcaz cnm benım:118::118::118::118:
cnm bızde senı merakedıyorduktedavın hayırlı olsun umarım mutlu sonla sonuclanır en kısa zamanda verırsın müjdeyı
sağol cnm agzına saglık
sağol pelinim agzına saglık tatlım
cnm umarım bebiştirbızı habersız bırakma
bıraz agır olmus cnm benım ama neyse kapanmıs sonucta ben acemıyım ılkkez ben ugrasıyorum bu hafta aksamasını ıstemedıgım ıcın ebrardan ben rıca ettım ben yapım buhafta dıye ebusun bı hatası yok yanı bunu belırtmek ıstedım ki sebebıde yukarıda belırttım zaten
sana pastadan ayırırım cnm evde olmazsan hem sen fazla oynayıp zıplama ne olur neolmaz bebiş vardır ınsallah
canım inş hayırlısıyla gelir bebişin rabbim hepimizin yüzünü güldürü inş...canım benim saolasınn inşallahh elimden geleninn en iyisini yapıyorum doktorum ne serse uyuyorumm çatlatma iğnesini vurdurdum artıkk mayısın 10 kadar bekliycez ....
h.bulsum canım yumoşlar büyüdü çatlattıktaartıkk dua edicem yavrum gelsin diye
inşallahh kuzum yaa koysa artık göbişee keşkee leyleklerr bebişimi
tamamenn içindennsüper yaa canım benimm saoll evet msn de kayram ve elixsirimle konuşuyorum ee kayramm kardeşiniyle gezmelerde özledim kızz hepiniziii
ugurboncugum canım benimm saolasın gördüm özele attıgın msj mayısın 10 da hep beraber halaylar çekeriz artık burdaa inşallahh
ebrarımm gezmelere gitmiş sanırımm ohh süperr valla ablam .... birsencim ,semram ,tosti ,nanelişeker , lagrima , trakya ve ismini atladıgımm bütün kıslarrr iyisinizz demee hepinizz ??
trakya değişikk bi durum kuzum yaa doktora git istersenn bi senn ama inşallahh gebesindir tekrar canımm
bizde seni özledik canım kendine iyi bak cok öpüyorum seni...zuzular hepınızı osledım nasılsınız cok yakında aranzda olcem ama sımdı ılgılenmem gereken ıkı guzel bela var basımdakımseye yorum yazamıcam kusura bakmayın su an bıle kardesım uyudgu ıcın zar zor gırebılıyorum hepınızı opuyorum benım ıcın dua edın
BONCUGUMM BENDEN YANA BITTI YAZ KUZU MSN YEDE YAZARIM DA GOREMESSEN DIYE BURAYA DA YAZIYORUM OPUYORUM SENI BEBISIM
selam kızlar hayırlı günler.nasılsınız?
pelincim baş ağrının sebebi olabilecek kollestrol değerine de baktır canım.yüksekse baş ağrısı yapar her gün.
internetten bulduğum bişey paylaşmak istiyorum.
ADET SÖKTÜRMEK İÇİN BİTKİSEL REÇETELER
KANTARON: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2 bardak yemeklerden evvel 3-4 defada içilir.
Kantaron toz halinde günde 0.5- 2 gr içilir.
YARPUZ-FİLİSKİN: 1 bardak kaynar suya, 8-10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bar dak içilir.
Yarpuz yağından günde 2-10 damla şekerle alınır.
HAVUÇ TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 10 gr tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
Havuç tohumu toz haline getiri lir, günde 3 defa 1 -3 gr içilir.
KEKİK: 1 bardak kaynar suya, 2-3 gr kekik konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.
Kekik toz halinde günde 3 defa 1-4 gr içilir.
MAYDANOZ TOHUMU: 1 bar dak kaynar suya, 4 gr maydanoz tohumu konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr kuru maydanoz konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. (Maydanoz kökleri de aynı maksatla kullanılır).
ÇÖREKOTU TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
Çörekotu tohumu toz halinde günde 3 çay kaşığı içilir (Ballada yenilebilir).
ÜZERLİK TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr tohum veya ince kıyılmış kök konur, 10 dk bekletilir, günde 1-2 bardak içilir.
SARI SABIR: Sarı sabır hap halinde günde 0,20 gr içilir.
ÇÖVEN KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 2 gr kök konur, 10 dk bekletilir, bu sudan günde 20-100 gr içilir.
BİBER: 1 bardak kaynar suya, 10 gr acı biber konur, 10 dk bekletilir, süzülür, günde 2-3 bardak içilir. Biber, toz halinde günde 3 defa 0,5-1 gr içilir, günde 1-2 gr balla yenir.
KAFESLİ SAPSIZ DİKEN: 1 bar dak kaynar suya, 8-10 gr ince kı yılmış kök konur, soğuyunca süzülür, günde 1 bardak azar azar içilir.
LABADA TOHUMU: Labadanın taze yeşil tohumu kaynatılır, bir kaç gün sabahları içilir.
ALIÇ-YEMlŞEN: 1 bardak kay nar suya, 4 gr çiçek-yaprak ko nur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
1 bardak kaynar suya, 20 gr ezilmiş meyve konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak ve daha fazlası içilebilir.
ANDIZ OTU KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 4-6 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
Andız otu kökleri toz haline getirilir, günde 2-10 gr içilir.
ŞAKAYIK KÖKÜ: 1 bardak kay nar suya, 10 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. KISACIK MAHMUD OTU: 1 bardak kaynar suya, 2 gr bitki ko nur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
SİKLAMEN SOĞANI: 1 bardak kaynar suya, 10 gr soğan konur, 10 dk bekletilir, günde 1-2 bar dak içilir.
GÜNLÜK: Günde 1-4 gr hap ha linde yutulur.
ZERAVENT KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 2-4 gr kök konur, 10 dk bekletilir, balla tatlandırılır, günde 2-3 bardak içilir.
Kökler toz haline getirilir, günde 4-8 gr balla karıştırılıp yenilir.
KEDİ OTU KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 4-12 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak yemeklerden evvel içilir.
EŞEK MARULU: Acı marul yaprakları sirke ile yenilir. Yaprakları sıkılır, suyundan 80 gr şekerle tatlandırılıp içilir.
MÜRRÜSAFI: Günde 0,5-1 gr mürrüsafi toz veya hap halinde alınır veya daha fazlası günde 10 gr kadar artırılabilir.
SAFRAN: Safran toz halinde 1,5 gr tıbbı papatya toz halinde 2 gr karıştırılır, 0,5 gr lık güllaçlara konulur, günde 2-6 adet içilir. Papatya tozu yerine pelinde kullanılabilir.
ÜVEZ MEYVESİ: Taze üvez meyvelerinden yenilir.
DUVAR SARMAŞIĞI: 1 bardak kaynar suya, 2 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, 1 günde tüketilir.
KARA TOPALAK: 1 bardak kay nar suya, 4 gr yumru konur, 10 dk bekletilip içilir.
Taze yumrular yenilir.
İBLİS ARPA OTU: İblis arpa otu tohumları kaynatılır, buharına oturulur.
ASPİR TOHUMU: 1 bardak su ya, 20 gr tohum konur, 10 dk kaynatılır, günde 3 bardak içilir (adet zorluğunda).
ASPİR ÇİÇEĞİ: 1 bardak kaynar suya, 20 gr çiçek konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
SU YONCASI: 1 bardak kaynar suya, 4-6 gr yaprak konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir. Toz haline getirilir, günde 2-3 gr içilir.
SU ZAMBAĞI: 1 bardak kaynar suya, 2-10 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
TERE-SU TERESİ: Taze bitki sı kılır, suyundan günde 1 bardak içilir.
1 bardak kaynar suya, 7-8 gr taze tere konur, 10 dk bekletilir, gün de 3 bardak içilir. Tere tohumundan toz halinde günde 3 gr şeker veya balla yeni lir.
TARHUN: 1 bardak kaynar suya, 4 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.
TAVŞANCIL OTU: 1 bardak kay nar suya, 5 gr kök, yaprak veya tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.
TIBBİ KOKULU YONCA: 1 bar dak kaynar suya, 10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2 bar dak içilir.
BİBERİYE: 1 bardak suya, 10 gr biberiye konur, 10 dk kaynatılır, günde 3 bardak içilir.
SOĞAN KABUĞU: Kuru soğanın kabuğu kaynatılıp içilir.
KOKULU YONCA: Kokulu yonca yaprakları veya tohumu toz haline getirilir, günde 2 gr içilir.
AĞAÇ YOSUNU: Ağaç yosunu kaynatılır, buharına oturulur.
FRENK İNCİRİ (KAYNANA Dİ Lİ): Frenk inciri meyve olarak yenilir.
TARÇIN: Günde birkaç defa ya rım çay kaşığı tarçın şekerle yeni lir veya su ile içilir.
SEDEF OTU: Sedef otu çiçekli dalları toz haline getirilir, günde 0,20-0,80 gr hap halinde içilir.
Günlük doz 0,20-1 gr'mı geçmemelidir. KARA ARDIÇ YAPRAĞI: Kara ardıç yaprağı toz haline getirilir, günde 0,3-0,6 gr içilir. Doz aşımı zehirlenme yapar.
KANARYA OTU: 1 bardak kay nar suya, 10 gr bitki konur, 10 dk bekletilip içilir.
ADET KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN BİTKİSEL REÇETE
ASLAN PENÇESİ: 1 bardak kay nar suya, 1 kaşık bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 3 defa 1 kaşık içilir (Adetten 10 gün evvel başla nır, adet sökünceye kadar devam edilir).
selam kızlar hayırlı günler.nasılsınız?
pelincim baş ağrının sebebi olabilecek kollestrol değerine de baktır canım.yüksekse baş ağrısı yapar her gün.
internetten bulduğum bişey paylaşmak istiyorum.
ADET SÖKTÜRMEK İÇİN BİTKİSEL REÇETELER
KANTARON: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2 bardak yemeklerden evvel 3-4 defada içilir.
Kantaron toz halinde günde 0.5- 2 gr içilir.
YARPUZ-FİLİSKİN: 1 bardak kaynar suya, 8-10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bar dak içilir.
Yarpuz yağından günde 2-10 damla şekerle alınır.
HAVUÇ TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 10 gr tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
Havuç tohumu toz haline getiri lir, günde 3 defa 1 -3 gr içilir.
KEKİK: 1 bardak kaynar suya, 2-3 gr kekik konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.
Kekik toz halinde günde 3 defa 1-4 gr içilir.
MAYDANOZ TOHUMU: 1 bar dak kaynar suya, 4 gr maydanoz tohumu konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr kuru maydanoz konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. (Maydanoz kökleri de aynı maksatla kullanılır).
ÇÖREKOTU TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
Çörekotu tohumu toz halinde günde 3 çay kaşığı içilir (Ballada yenilebilir).
ÜZERLİK TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr tohum veya ince kıyılmış kök konur, 10 dk bekletilir, günde 1-2 bardak içilir.
SARI SABIR: Sarı sabır hap halinde günde 0,20 gr içilir.
ÇÖVEN KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 2 gr kök konur, 10 dk bekletilir, bu sudan günde 20-100 gr içilir.
BİBER: 1 bardak kaynar suya, 10 gr acı biber konur, 10 dk bekletilir, süzülür, günde 2-3 bardak içilir. Biber, toz halinde günde 3 defa 0,5-1 gr içilir, günde 1-2 gr balla yenir.
KAFESLİ SAPSIZ DİKEN: 1 bar dak kaynar suya, 8-10 gr ince kı yılmış kök konur, soğuyunca süzülür, günde 1 bardak azar azar içilir.
LABADA TOHUMU: Labadanın taze yeşil tohumu kaynatılır, bir kaç gün sabahları içilir.
ALIÇ-YEMlŞEN: 1 bardak kay nar suya, 4 gr çiçek-yaprak ko nur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
1 bardak kaynar suya, 20 gr ezilmiş meyve konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak ve daha fazlası içilebilir.
ANDIZ OTU KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 4-6 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
Andız otu kökleri toz haline getirilir, günde 2-10 gr içilir.
ŞAKAYIK KÖKÜ: 1 bardak kay nar suya, 10 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. KISACIK MAHMUD OTU: 1 bardak kaynar suya, 2 gr bitki ko nur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
SİKLAMEN SOĞANI: 1 bardak kaynar suya, 10 gr soğan konur, 10 dk bekletilir, günde 1-2 bar dak içilir.
GÜNLÜK: Günde 1-4 gr hap ha linde yutulur.
ZERAVENT KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 2-4 gr kök konur, 10 dk bekletilir, balla tatlandırılır, günde 2-3 bardak içilir.
Kökler toz haline getirilir, günde 4-8 gr balla karıştırılıp yenilir.
KEDİ OTU KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 4-12 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak yemeklerden evvel içilir.
EŞEK MARULU: Acı marul yaprakları sirke ile yenilir. Yaprakları sıkılır, suyundan 80 gr şekerle tatlandırılıp içilir.
MÜRRÜSAFI: Günde 0,5-1 gr mürrüsafi toz veya hap halinde alınır veya daha fazlası günde 10 gr kadar artırılabilir.
SAFRAN: Safran toz halinde 1,5 gr tıbbı papatya toz halinde 2 gr karıştırılır, 0,5 gr lık güllaçlara konulur, günde 2-6 adet içilir. Papatya tozu yerine pelinde kullanılabilir.
ÜVEZ MEYVESİ: Taze üvez meyvelerinden yenilir.
DUVAR SARMAŞIĞI: 1 bardak kaynar suya, 2 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, 1 günde tüketilir.
KARA TOPALAK: 1 bardak kay nar suya, 4 gr yumru konur, 10 dk bekletilip içilir.
Taze yumrular yenilir.
İBLİS ARPA OTU: İblis arpa otu tohumları kaynatılır, buharına oturulur.
ASPİR TOHUMU: 1 bardak su ya, 20 gr tohum konur, 10 dk kaynatılır, günde 3 bardak içilir (adet zorluğunda).
ASPİR ÇİÇEĞİ: 1 bardak kaynar suya, 20 gr çiçek konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
SU YONCASI: 1 bardak kaynar suya, 4-6 gr yaprak konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir. Toz haline getirilir, günde 2-3 gr içilir.
SU ZAMBAĞI: 1 bardak kaynar suya, 2-10 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
TERE-SU TERESİ: Taze bitki sı kılır, suyundan günde 1 bardak içilir.
1 bardak kaynar suya, 7-8 gr taze tere konur, 10 dk bekletilir, gün de 3 bardak içilir. Tere tohumundan toz halinde günde 3 gr şeker veya balla yeni lir.
TARHUN: 1 bardak kaynar suya, 4 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.
TAVŞANCIL OTU: 1 bardak kay nar suya, 5 gr kök, yaprak veya tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.
TIBBİ KOKULU YONCA: 1 bar dak kaynar suya, 10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2 bar dak içilir.
BİBERİYE: 1 bardak suya, 10 gr biberiye konur, 10 dk kaynatılır, günde 3 bardak içilir.
SOĞAN KABUĞU: Kuru soğanın kabuğu kaynatılıp içilir.
KOKULU YONCA: Kokulu yonca yaprakları veya tohumu toz haline getirilir, günde 2 gr içilir.
AĞAÇ YOSUNU: Ağaç yosunu kaynatılır, buharına oturulur.
FRENK İNCİRİ (KAYNANA Dİ Lİ): Frenk inciri meyve olarak yenilir.
TARÇIN: Günde birkaç defa ya rım çay kaşığı tarçın şekerle yeni lir veya su ile içilir.
SEDEF OTU: Sedef otu çiçekli dalları toz haline getirilir, günde 0,20-0,80 gr hap halinde içilir.
Günlük doz 0,20-1 gr'mı geçmemelidir. KARA ARDIÇ YAPRAĞI: Kara ardıç yaprağı toz haline getirilir, günde 0,3-0,6 gr içilir. Doz aşımı zehirlenme yapar.
KANARYA OTU: 1 bardak kay nar suya, 10 gr bitki konur, 10 dk bekletilip içilir.
ADET KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN BİTKİSEL REÇETE
ASLAN PENÇESİ: 1 bardak kay nar suya, 1 kaşık bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 3 defa 1 kaşık içilir (Adetten 10 gün evvel başla nır, adet sökünceye kadar devam edilir).
ben geldimm.gittim kan tahlili yaptırdım.5,30 da belli olacak.telefonla arıyıcam.labrotuardakıler kesın yenı bı gebelıktır parça kalsa ağrıdan duramzdınız dıyolarr .eğer yeni gebelikse şok geçiricem emin olun..
cümlemizden canım.. kabul olsa keşkee... hepmiz kuvuşsak yavrularımıza.. benden dha cok bekleyenlere versin Rabbim önce...
Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn
hnagi
srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain
yrenide omlsaımyış. Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş.
Çnükü
kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz.
Bakın nasıl da düzgün okudunuz, ilginç değil mi
aminn canım benim amin...senin rüyalar aklımda hala inşallah gerçek olur sırasıyla...hmmm yagrin ne zaman olcaksa ama yazarsin sonra isine bak sen simdi bende katilirim insaallah rabbim bundan ikinci yilinda evlat bekleyen herkese hayirlisiyla evlat versin canlarimmm....
canım onu tek olarak da kullananlar var...ben eminönünden aktardan civanperçemli karışık bitki çayı olarak aldım.nerdeyse 20 bitki var içinde..onu içtigimde çok rahatlıyodum ve geliyodu adetim..sogan kürü hele birebir canım yapabilirsen onu yap hatta...ben bu civanperçemli karışıgı akşamları yatmadan içiyordum swcanım...bide ibrahimsaraçoglunun sitesinede bak istersen istedigin gibi kullan..anladım cnmmmm ne diye alacağım tam olarak yazarsın canım musaıt oldugunda akşm üstü fılan alırım ben gidip yakın zaten aktar.canım karışım fılan demısın.ya tam yaz bana ok...adet olmak ıstıyorum bunun ıcın alacagımı yaz cnmm hormonlarla ılgılı benım adet duzensızlıgı.kurtajdan sonra gecıkebılır dedı dr 60 gune kadar fakat yardımcı olabılır söktürücü de ben temızlık yapacagım sımdı
yazarsın sen boş kaldığında yawruşum okiii
aynen cnm..bende varya,hiç ovulasyonla falan ugraşma sen canım..tahmini yumurtlama günlerinde zaten akıntı oluyo beyaz,onu takip et..insan o testlerle daha çok strese giriyo emin ol..tecrübelerle sabittirevet canım ben de öyle düşündüm ya da bu LH hormonu yumurta çatlıyana kadar çift çizgi çıkıyo
selam canım..hayırlı ugurlu olsun aşılaman...inşallah tutar...ben olsam hiçbişey içmezdim sen bilirsin yinede ama ben korkardım...herkese selamlararkadaşlar 3 gün önce aşılama oldum...bu ay sakin geçirmek için relax diye bir çay almıştım günde 2 kere içiyorum içindede sarı kantron var..yukarıdaki yazıyı okudum...kantron adet söktürücüymüş bir zararı olur mu napayım içmesem mi ki...birde akşamları pasiflora da içiyorum...hayatımda çok fazla stres olduğundan bunları baskılamak için pasiflora ve relax çayı kullanmak zorunda kalıyorum...ne yapayım ben şimdi.
Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn
hnagi
srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain
yrenide omlsaımyış. Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş.
Çnükü
kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz.
Bakın nasıl da düzgün okudunuz, ilginç değil mi
inşallah fıstıkım benim amin...sevcanım cıcım msjlarınızı aldım cok sagolun kızlar agzınıza saglık
buarada derınım yrn partı gece 11 e dogru baslar hepınızı beklıyorum bakın kızlar kostümlerınız uygun olsunınsallah topıgımızın bu ıkıncı yılında hepımız hamıs oluruz
ben geldimm.gittim kan tahlili yaptırdım.5,30 da belli olacak.telefonla arıyıcam.labrotuardakıler kesın yenı bı gebelıktır parça kalsa ağrıdan duramzdınız dıyolarr .eğer yeni gebelikse şok geçiricem emin olun..
sevcanım cıcım msjlarınızı aldım cok sagolun kızlar agzınıza saglık
buarada derınım yrn partı gece 11 e dogru baslar hepınızı beklıyorum bakın kızlar kostümlerınız uygun olsunınsallah topıgımızın bu ıkıncı yılında hepımız hamıs oluruz
nasılsınız kızlar ben ancak fırsdat buldum misafirden yaw bu kadını tek sevmeyen benim galiba ev bi boş kalmadı
peloşum hoşgeldin m...canım...ne demek düşünüyoruz tabi birbirimizi cnm.banada kronik sinüzit demişti bi ara..antibiotik vermişti de sırf bu bebek düşünmek yüzünden korkumdan içemediydim hiç.tedavi olamadım yani...sende kafaya takma hiçbişeyi canım benim..inşallah bebişin yakında gelirde ne baş agrısı kalır ne bişey aminnn.derinim tekrar sagol canım bakan doktor her zaman sinüzit olmaz dedi ara sra olurmuş bende bişey anlamadım ama yine doktora gitsem ilac vercek başka bişey yapmıycak neyse canım ya beni düşündügün icin allah razı olsun tatlım
kardeloşum migren degilmiş doktora gittigimde beyin filmim cekilmişti oyle migrende olan şeyler yok bende allaha şükür canım...derinim dedigi gibi belkide stresten agrıyodur...sen nasılsın karşılaşamıyoruz bu aralar...
amin canım allah razı olsun duaların icin rabbim inş kabul eder...
sende sagol boncugum nasılsın...bu arada canım partiyi cok gec yapmasak ben o saatte giremiyorum bende olmak isterim partide canım
canım inş hayırlısıyla gelir bebişin rabbim hepimizin yüzünü güldürü inş...
bizde seni özledik canım kendine iyi bak cok öpüyorum seni...
canım ya ben onu biyerden daha duymuştum haklısın bi kollestroluma baktırıyım sagol selinacım...
derinim h.g canım nasılsın....
selam kızlar sizler nasılsınız
cnm tesekkurler paylaşımız ıcın cıvanpercemını deneyecegım ıyı kaşıkla içilıyormus ben fıncanla 2 kez fılan dıye dusunuyordum cok mersiiiii
,kokkorec,swcnprlk,DerinSu+,derdanur,trakya,selam kızlar h.g nasılsınız...
ne biliym ben gelen giden bitmiyo şimdi gene geldi bi kadın daha çay bahanesi kaçtım sıkıldım bide hep aynı muhabbet
derınsu;4ewet cnm selına sağolsun yazmıs
sogan suyu ıcmıstım bır ara ay hem sogan hem cıvanpercemı bırlıkte ıcılebılırmı ??? hangısını yapıyım sımdı ben????:97::97::97::97::97::97::97::97::97:
ewet trakya lutfen yaz ben de çatladım burdaaaaa
KIZLARRR TEKRAR YAZAYIM WAR MI KURTAJ SONRASI ADET OLMADAN HAMILE KALAN BIR YAKININIZ??????korunmayı bıraktık 1 ay gectı cunku yıne dıkıyorum ayaklarımı ben
olur belkı dıyeeee
,kokkorec,swcnprlk,DerinSu+,derdanur,trakya,selam kızlar h.g nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?