canım bana uzaktan gelırler ama bınadan mahalleden kımseyı tanımıyorummm...muhabbetı uymayan kızlar war ben de gıtmıyorum onlara onlar bazen gelıyorlar.ben haftaıcı hep yanlızımmmm
ama yanlızlıgı sewıyorum bennn
canım ya inş hamilesindir... gercekten bi mucize olcak... sabırsızlıkla güzel haberini bekliyoruz...ben geldimm.gittim kan tahlili yaptırdım.5,30 da belli olacak.telefonla arıyıcam.labrotuardakıler kesın yenı bı gebelıktır parça kalsa ağrıdan duramzdınız dıyolarr .eğer yeni gebelikse şok geçiricem emin olun..
iyiyim canım sagol sen nasılsın...nasılsınız kızlar ben ancak fırsdat buldum misafirden yaw bu kadını tek sevmeyen benim galiba ev bi boş kalmadı
derinim valla bende bebiş yüzünden ilac kullanmak istemiyorum ama kolayda hamile kalamıyorumki biliyosun gecen hamileligimde ilac kullanmıştım bilmeden o yüzden şimdi korkuyorum canım yine aynı şeyi yaşarım diye...amin tatlım ya rabbim inş hepimizin yüzünü güldürü hayırlısıyla en kısa zamandadelüü ne güldüm heeee...hoşgeldin canım
peloşum hoşgeldin m...canım...ne demek düşünüyoruz tabi birbirimizi cnm.banada kronik sinüzit demişti bi ara..antibiotik vermişti de sırf bu bebek düşünmek yüzünden korkumdan içemediydim hiç.tedavi olamadım yani...sende kafaya takma hiçbişeyi canım benim..inşallah bebişin yakında gelirde ne baş agrısı kalır ne bişey aminnn.
sewcanım bak selina hızır gibi yetişticivanperçemi düzene koyar inş seni.
Trakyaaaaa kız ara hastaneyi hadi..nolar biraz ileri saate veriyolar..çıkmıştır bence...9 dk dan bişy olmaz hadi çok meraklandım
ay cnm ınsallah yaaa eger yenı gebelıkse topiğimizin mucizesi olacaksınnnn inşallah oyledır cnmmm sana tesellı de olurrrr.ay senı boyle duyunca ben de umıtlenıyorum kurtajdan sonra adet gormeden kalabılırmıyım acaba dıyorum?????bıryerde okudum olabılıyormusss.kızlaaaarrrrrrr böyle olan war mı tanıdıgınızzz fılan??*:
kızlar telefonla öğrendimm..1,00 yani negatif dedı bayan...ohhh çok şükür negatif çıktı.inanın negatif cıkacagına bu kadar sevınıcegımı tahmın bıle edemezdım..çünkü tehlıkleı bı gebelık olucaktı gene dusebılrıdı...artık ılerıde hayırlsııı şöyle 2, 3 ay kafamı dınılıyıcem...bana desetkolan hersekten allah razı olsunnnn ...sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrr
kızlar telefonla öğrendimm..1,00 yani negatif dedı bayan...ohhh çok şükür negatif çıktı.inanın negatif cıkacagına bu kadar sevınıcegımı tahmın bıle edemezdım..çünkü tehlıkleı bı gebelık olucaktı gene dusebılrıdı...artık ılerıde hayırlsııı şöyle 2, 3 ay kafamı dınılıyıcem...bana desetkolan hersekten allah razı olsunnnn ...sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrr
kızlar bişy sorcam ya,KARDELENBHR dan haberiniz var mı?geldigimden beridir göremedim de,en son bıraktıgımda galiba yeniden aşılama olmuştu noldu durum ne?
sewcan valla kürtaj sonrası hakkında hiç bilgim yok cnm yaa..netten bi araştırıyom dur.:126:
canım karışık bitki çayları normal zamanda iyi olabilir ama çok fazla bitki olduğu için içinde gebelikte sakınca olabilecek bitki de bulunabilir.bu yüzden çok fazla karıştırma ben mesela papatya çayı içiyorum.yeterince rahatlatıyor.bi yan etkiside yok olası gebelikte.(bide aklında bulunsun bitkilerden kullanırken bitkinin tohumu olmamamasına dikkat et.tohumu olmayan yapraklı yada otlu şeylerin sakıncası yok gebelikte.tohum olmayan bitki çaylarının zararı yok yani.)herkese selamlararkadaşlar 3 gün önce aşılama oldum...bu ay sakin geçirmek için relax diye bir çay almıştım günde 2 kere içiyorum içindede sarı kantron var..yukarıdaki yazıyı okudum...kantron adet söktürücüymüş bir zararı olur mu napayım içmesem mi ki...birde akşamları pasiflora da içiyorum...hayatımda çok fazla stres olduğundan bunları baskılamak için pasiflora ve relax çayı kullanmak zorunda kalıyorum...ne yapayım ben şimdi.
sevcanım cıcım msjlarınızı aldım cok sagolun kızlar agzınıza saglık
buarada derınım yrn partı gece 11 e dogru baslar hepınızı beklıyorum bakın kızlar kostümlerınız uygun olsunınsallah topıgımızın bu ıkıncı yılında hepımız hamıs oluruz
var canım oluyo benim eltim adet bile olmadan kalmış inş tez vakitte verrirmevlam sanada
hayırlısı olsun canım inş kafana takmadıgın bir ayda gelir bebişin ne demek canım burda birbirimize destek oluyoruz bizde seni seviyoruzkızlar telefonla öğrendimm..1,00 yani negatif dedı bayan...ohhh çok şükür negatif çıktı.inanın negatif cıkacagına bu kadar sevınıcegımı tahmın bıle edemezdım..çünkü tehlıkleı bı gebelık olucaktı gene dusebılrıdı...artık ılerıde hayırlsııı şöyle 2, 3 ay kafamı dınılıyıcem...bana desetkolan hersekten allah razı olsunnnn ...sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrr
slm peloş ıyı canım sen nasılsın başınla durumlar nasıl?ağrımıyordur inşallah
derinim tekrar sagol canım bakan doktor her zaman sinüzit olmaz dedi ara sra olurmuş bende bişey anlamadım ama yine doktora gitsem ilac vercek başka bişey yapmıycak neyse canım ya beni düşündügün icin allah razı olsun tatlım
kardeloşum migren degilmiş doktora gittigimde beyin filmim cekilmişti oyle migrende olan şeyler yok bende allaha şükür canım...derinim dedigi gibi belkide stresten agrıyodur...sen nasılsın karşılaşamıyoruz bu aralar...
amin canım allah razı olsun duaların icin rabbim inş kabul eder...
sende sagol boncugum nasılsın...bu arada canım partiyi cok gec yapmasak ben o saatte giremiyorum bende olmak isterim partide canım
canım inş hayırlısıyla gelir bebişin rabbim hepimizin yüzünü güldürü inş...
bizde seni özledik canım kendine iyi bak cok öpüyorum seni...
canım ya ben onu biyerden daha duymuştum haklısın bi kollestroluma baktırıyım sagol selinacım...
derinim h.g canım nasılsın....
selam kızlar sizler nasılsınız
lagrıma canım amınnn AMA o kadr cok dua edıyoruz kı bırbırımıze...görmeden,tanımadan bu daha çok sevap ve tutar.inşLLh yüzümüz gülecek hepımızın ılerde bı bakıcaZ TOPİĞE BAŞKALARI VAR BIZIM GIBI TABİİ BİZ ONLARA TESELLI VERECEGIZ OZAMAN .biz de böyleydık şimdi yawrularımız war dıyeeeee inşallahhh
kızlar bişy sorcam ya,KARDELENBHR dan haberiniz var mı?geldigimden beridir göremedim de,en son bıraktıgımda galiba yeniden aşılama olmuştu noldu durum ne?
sewcan valla kürtaj sonrası hakkında hiç bilgim yok cnm yaa..netten bi araştırıyom dur.:126:
swcn ikisini birden içme bence cnm..saraçoglu kürleri birlikte uygulamayı önermiyo...civanperçemini yap sen annem şimdilik...sökmezse sogana geçiş yaparsın
yanlızlığı bende seveerim canım misafirde gelsin tabi ama bunlar benim kaygana ameliyat oldu ona geliyolar bende benim kayganayı pek sevmiyorum gelende hep yaşlı muhabbet olmuyo
bende iyiym canım çok saol
ben kaçar kızlar eeşim gelir birazdan misafirde var gelirim gene iyi bakın kendinize öptüm teker teker hepğinzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?