Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

swcn ikisini birden içme bence cnm..saraçoglu kürleri birlikte uygulamayı önermiyo...civanperçemini yap sen annem şimdilik...sökmezse sogana geçiş yaparsın

yanlızlığı bende seveerim canım misafirde gelsin tabi ama bunlar benim kaygana ameliyat oldu ona geliyolar bende benim kayganayı pek sevmiyorum gelende hep yaşlı muhabbet olmuyo

canım ya inş hamilesindir... gercekten bi mucize olcak... sabırsızlıkla güzel haberini bekliyoruz...
nasılsınız kızlar ben ancak fırsdat buldum misafirden yaw bu kadını tek sevmeyen benim galiba ev bi boş kalmadı
iyiyim canım sagol sen nasılsın...
derinim valla bende bebiş yüzünden ilac kullanmak istemiyorum ama kolayda hamile kalamıyorumki biliyosun gecen hamileligimde ilac kullanmıştım bilmeden o yüzden şimdi korkuyorum canım yine aynı şeyi yaşarım diye...amin tatlım ya rabbim inş hepimizin yüzünü güldürü hayırlısıyla en kısa zamanda

canım tanıdıgım kişiden degildi bende öyle şeyler duymuştum neden olmasınki rabbim ol dedikten sonra her şey olabilir...hayırlısı olsun sevcancım...

canım çok haklısın inş en hayırlı bir zamanda tadarsın anneliği bir daah üzülmezsin inş

he iyi bari canım hakkında hayırlısı...dedigin gibi sorunlu olabilirdi gerçekten...
o çizgiler de yanıltıyo işte insanı...düşük sonrası öyle çıkıyo işte canım dünde demiştim...üzülme sakın ama ok..inşallah önümüzdeki ay kalırsın hemen...

ayu cnmmmmm benımmm sağol derınımmm ben baktım bır ara 1 yerde sadece oldugunu gordum 1 adet donemı gecmesını bekleyın dedıler fakat benım dr. 1 aydan sonra korunma dedı demek kı yanlış değilllll druma cok da guvenıyorummmm olacagı warsa olur kısmet ,hayrlısıı

bende iyiym canım çok saol
ben kaçar kızlar eeşim gelir birazdan misafirde var gelirim gene iyi bakın kendinize öptüm teker teker hepğinzi

canım karışık bitki çayları normal zamanda iyi olabilir ama çok fazla bitki olduğu için içinde gebelikte sakınca olabilecek bitki de bulunabilir.bu yüzden çok fazla karıştırma ben mesela papatya çayı içiyorum.yeterince rahatlatıyor.bi yan etkiside yok olası gebelikte.(bide aklında bulunsun bitkilerden kullanırken bitkinin tohumu olmamamasına dikkat et.tohumu olmayan yapraklı yada otlu şeylerin sakıncası yok gebelikte.tohum olmayan bitki çaylarının zararı yok yani.)

kız saat 11 de benim aklıma gelen kostüm gecelik yada babydol oluyo.onlar uyarmı

trakya canım uzulme zatennnn,ewet ınşallah hayrlısı ne zamansa o zaman olsun canımm bıraz bekle rahmın dınlensın canımmmm

hayırlısı olsun canım inş kafana takmadıgın bir ayda gelir bebişin ne demek canım burda birbirimize destek oluyoruz bizde seni seviyoruz
slm peloş ıyı canım sen nasılsın başınla durumlar nasıl?ağrımıyordur inşallah

canım başım şu an agrımıyo ama bazen hafif hafif agrılar giriyo bunada şükür ama sonu kötü olmaz inş... doktorada gitmedim ama böyle devam ederse giderim artık... sevcancım sen nasılsın...

aminnn inşallah..

yaa değilmi ne güzel olur.... inşallah.....

canım kardelenbhr en son aşılamasından sora regl olduğunu yazmıştı ondan sonrada uğramadı pek.

swcn ikisini birden içme bence cnm..saraçoglu kürleri birlikte uygulamayı önermiyo...civanperçemini yap sen annem şimdilik...sökmezse sogana geçiş yaparsın

derinim tamam canım once cıvanpercemını deneyecegım bugun cıkamam artık yarın alırım sağol canımmm

trakya
SeLiNa23
pelin67
swcnprlk
bir_dilim_pasta
DerinSu+
derdanur+ napıyorsunuz??????
:80:

Son düzenleme:
yanlızlığı bende seveerim canım misafirde gelsin tabi ama bunlar benim kaygana ameliyat oldu ona geliyolar bende benim kayganayı pek sevmiyorum gelende hep yaşlı muhabbet olmuyo

bugunlerı cabuk atlatırsın canım ınsallah benım arkadasım da oleydı kayınwalıdesı onda kaldı amelıyat olunca 2 tane kucuk kızı war ay kız fenalık gecırecektı
yemege oturacagız o saatte bıle gelıyorlar dıyordu
allah sabır wersın sana cnmmm

bende iyiym canım çok saol
ben kaçar kızlar eeşim gelir birazdan misafirde var gelirim gene iyi bakın kendinize öptüm teker teker hepğinzi

güle güle canım bebişe ve kendine dikkat et cok yorulma görüşmek üzre bende öpüyorum cok...

selinacım h.g canım nasılsın...

canım tanıdıgım kişiden degildi bende öyle şeyler duymuştum neden olmasınki rabbim ol dedikten sonra her şey olabilir...hayırlısı olsun sevcancım...[/QUOTE]

pelin;
ay amın canım ınsallah cümlemizinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…