Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım başım şu an agrımıyo ama bazen hafif hafif agrılar giriyo bunada şükür ama sonu kötü olmaz inş... doktorada gitmedim ama böyle devam ederse giderim artık... sevcancım sen nasılsın...[/QUOTE]

pelin;
canım gecmezse gıt benım de hafıf war çamaşır suyuyla haşır neşir oldum bugun ya ılla kı agrır..ıyıyım canım allaha şükür

Son düzenleme:
trakya
SeLiNa23
pelin67
swcnprlk
bir_dilim_pasta
DerinSu+
derdanur+ napıyorsunuz??????
:80:

iyiyim nolsun cnm,bi yandan arada müşteri geliyo yazamıyom ama idare ediyoruzsen napıyosun..

güle güle trakya ve derdam...

swcn bakamdım henüz müşteri vardı..şimdi araştırıyom

bende iyiyim forumlarda takılıyorum sabahtan beri.. bir yemek yaptım bitti gitti işte.. sıkıldım..

ay birde işe ben girebilsem ne güzel olcak.. puffff

evet evde oturunca insan sıkılıyo.ben boş vakitlerimi dualarla dolduruyorum.hem kendim rahatlıyorum hemde zaman nasıl geçmiş anlamıyorum.mesela allahın 99 isminin bi çoğunu tesbih çekerek geçirebilirsin.

pelin;
canım gecmezse gıt benım de hafıf war çamaşır suyuyla haşır neşir oldum bugun ya ılla kı agrır..ıyıyım canım allaha şükür

canım camaşır suyuda cok baş agrıtıyo ya ben kac gündür haşır neşir olamıyorum daha fazla agrım artmasın diye...

canlarım bende cıkıyorum ekrana fazla bakınca başım tutuyo... sonra görüşürüz allaha emanet olun hepinizi cok öpüyorum

çok şükür bende iyiyim canım.

önemli değil canım.okurken zorluk olmasın diye dedim.:126:

ok canım daha dıkkat ederımm.
kıslarrr eşim 15 dakıkaya gelır ben cıkıyım sonra gorusuruz

derınım ugrasma nettenbakmaya yoğunsan fılan olar mı????
cok tesekkur ederım dusunmen yeter

selina sagol cnm..merak etmiştim kardelenbhrı..yoktum o sıralar çünkü..demek adet olmuş

son msjı da kızlar adet oldum yazmış :85: ve 03.04.2011 de son girişi ve yazısı.inş tekrar dönüşü güzel olur.morali bozulduğu için girmiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…