cnm senın için yarım saatçik öne alabılırım sende o gece fedakarlık yap olmazmıderinim tekrar sagol canım bakan doktor her zaman sinüzit olmaz dedi ara sra olurmuş bende bişey anlamadım ama yine doktora gitsem ilac vercek başka bişey yapmıycak neyse canım ya beni düşündügün icin allah razı olsun tatlım
kardeloşum migren degilmiş doktora gittigimde beyin filmim cekilmişti oyle migrende olan şeyler yok bende allaha şükür canım...derinim dedigi gibi belkide stresten agrıyodur...sen nasılsın karşılaşamıyoruz bu aralar...
amin canım allah razı olsun duaların icin rabbim inş kabul eder...
sende sagol boncugum nasılsın...bu arada canım partiyi cok gec yapmasak ben o saatte giremiyorum bende olmak isterim partide canım
canım inş hayırlısıyla gelir bebişin rabbim hepimizin yüzünü güldürü inş...
bizde seni özledik canım kendine iyi bak cok öpüyorum seni...
canım ya ben onu biyerden daha duymuştum haklısın bi kollestroluma baktırıyım sagol selinacım...
derinim h.g canım nasılsın....
selam kızlar sizler nasılsınız
cnm ıcınden ne gelıyorsa onu yap düşünmen yeterlıuğurboncuğum ne demkk canımmmm
ay yarın inşallah ben de katılırım partiyeee,,,size mamacıklar yapıp da getirirm ne yapmamı ıstersınız
inşallah sapır sapır hamiş haberlerı alırız amınnnnnn
allah senı güldürdün benıkız saat 11 de benim aklıma gelen kostüm gecelik yada babydol oluyo.onlar uyarmı
iyiyim nolsun cnm,bi yandan arada müşteri geliyo yazamıyom ama idare ediyoruzsen napıyosun..:
inşallah gönlüne göre bir işe girersin. hangi alanda iş arıyorsun?
evet evde oturunca insan sıkılıyo.ben boş vakitlerimi dualarla dolduruyorum.hem kendim rahatlıyorum hemde zaman nasıl geçmiş anlamıyorum.mesela allahın 99 isminin bi çoğunu tesbih çekerek geçirebilirsin.
bende davetlimiyim? herehalde davetliyimdirmavi olanı alayım lütfen..
SEÇİN BEĞENİN YRN GELIRKEN GIYIN KIZLAR
herkese hayırlı akşamlar bayanlar. yarın inşallah görüşmek üzere
tabı davetlısın cnmbende davetlimiyim? Herehalde davetliyimdir :d mavi olanı alayım lütfen..
şştttt maviyi ben begendimmm
ınsallahben sanırsam hamileyimwc ye yetişemiyom yaaaaaaaaaaaaa:86:
evet topıgın hedıyesı cnmbu kıyafetler şirketten mi canımona göre beğenelim.
ben sanırsam hamileyimwc ye yetişemiyom yaaaaaaaaaaaaa:86:
tabı davetlısın cnm
aynısından ıkıtane var pişti olursunuz artık
ınsallah
evet topıgın hedıyesı cnm
tmm selınam sen gecelıkle gel cnm nasıl rahat hıssedıceksen kadın kadına olcaz zatentamam o zaman siyahı ben alayım.ama yinede tercihim gecelikten yada babydol den yana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?