Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar hamişlere benide ekler misiniz? benim bugün transferin 15.günü en son 11.günümde test yaptırdım 309 çıktı. bana iki embriyo transfer edilmişti acaba ikiz midir değerden anlaşılır mı?

serpil hayırlı olsun cnm hamileligin..ikizmidir anlamam tabi de Allah gönlüne göre versin..

listeye gelince,bi adet gününü bekleyenlerin listesi var bide bu listede aylarca bekleyip hamile kalanları aldıgımız hamileler listesi var...yanlış anlama tabi cnm ama ben topicte ilk görüyorum seni :26:yada ben bikaç aydır yoktum o zamanlar geliyomuydun dualara katılıyo muydun bilemiyom tabi.

teşekür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin...ben yeni üye oldum canım. dualara nasıl katılım oluyor bahseder misin? sen hamile misin birşey varmı tedavi falan?

teşekür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin...ben yeni üye oldum canım. dualara nasıl katılım oluyor bahseder misin? sen hamile misin birşey varmı tedavi falan?

amin cnm sagolasın...yok ben henüz degilim..şuanda tedavi görmüyorum..polikistikover var ymurtlayamıyorum kendiliginden...
dualarda şöyle,her hafta iki kişiye okunuyor,dua işiyle ugraşan bir arkadasımız var o özelden mesaj yolluyo ne kadar okunacagını falan...1 kişiye 313 tane ayetel kürsü okunuyo...anlıcagın hamile kalmak isteyenlere 313 ayetelkürsü okuyoruz.bizler için okumak istersen pazar gününden sonra ebrar arkadasımız burda onunlada görüşürsün listeye alır.

bende pkoluyum derinim

ayy sewcan bu adet görmüş ama iyi okumamışım cnm pardon yaa.sen daha kürtaj sonrası adet olmadın dimi..

canım sağol ılgılendıgın ıcın yok canım olmadım adet henuz 50 gun bıle olmayabılırmısım ole yazıyo nette ama dr um 5 hafta sonra olursun dedı bu arlar olmam lazım ıste yarın alıyım o ottan ben en ıyısı soktursun.
canım ılk adetı gormedenhamıle kalan warmı acep yaaaa????

allah yardımcın olsun canım... benim yumurtalarım kaliteli dölleniyo ama yumurta rezervim az.ilk tüp bebek denememde 2-üçüncü denemede 6 yumurta toplandı.ama eşimin sperm sayısı az ondan gebelik oluşmuyomuş.ilk denememde tutmuştu 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.ikinci denemede dodurduğum tek embriyoyu kullandım tutmadı.üçüncü denemem tuttu bakalım 16 mayısta ultrasona giricem hayırlısı....pazar günü ebrar la konuşup herkes için bende dua etmek katılmak isterimmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…