şştttt maviyi ben begendimmm
ben sanırsam hamileyimwc ye yetişemiyom yaaaaaaaaaaaaa:86:
hayırlısı olur inşallah derinim yaa,bize her ay dr kontrolü,yada ultrason cihazı gerekkızlar ya bu ay adetimi çok garip oldum ben.kistmi var diye korkmaya başladım gene..anlatim kısaca sizde bi yorum yapıverin...
bu ay ne günü lekelenme başladı diye düne kadar hiç bakmamıştım...
dün bi ele alayım bu konuyu dedim akşam...şimdi ayın 4 ünde kan testi yaptırmışım biliyosunuz negatif...bu arada kan testini adetim 23 gün falan geçtikten sonra yaptırmıştım olsa çıkardı yani...4 nisanda kan testi yapıldı...dün aklıma geldi nasıl bulcam şimdi dedim ne zaman lekelenme oldugunu...birden kardeşimde oldugum ve tunişi videoya çektgim gün kardeşime "dün lekelenmem oldu" dedigim geldi aklıma...baktım 11 nisana geliyo...ve 12-13 gün leke olmuş bitmiş kıslar..kist olunca genelde böyle leke oluyo...hatta geçen hafta ben test bile yaptım şüphe duyup.acaba kan testinden sonra bi yerleşme fln mı oldu diye.malum pkoyuz ve normal kadınlara göre yumurtlama da döllenmede olur olmaz tarihlerde oluyo...kısaca anlatıcektim göyaneyse...neyse testte de bişi çıkmadı bu sefer daha korktum menapozdan çok korkuyom kızlar yaaa..o kadar civanperçemi de içtim..önceki aylar hemen söküyodu niye böyle oldu..şimdi kasıklarımda hep agrılar göğüste şişlik dokunamıyom..yeniden olsam bari
kız bunu ömer çelakıl söylüyodu dün,bende kanal değiştirirken rastladım,zira seda ya çok gıcık olmaya başladım uzun zamandır.CANLAR BANA İLGİNÇ GELDİ Bİ OKUYUN...
Bizler bu yıl pek kolay görülmeyen tarihler yaşayacagız...1-1-11,1-11-11,11-1-11,11-11-11 olarak..hepsi bu kadar degil,dogum tarihinizin son iki rakamını alın vebuna bu yıl olacagınız yaşınızı ekleyin.herkes için sonuç 111 olacaktır.bu yıl para yılıdır.bu yıl ekim ayı içerisinde 5 cumartesi,5 pazar ve 5 pazartesi yaşayacagız.bu 823 yılda bir olan bi durumdur.bu özel yıllar"para torbası yılı" olarak degerlendirilmiş ve adlandırılımıştır.. bu mesajı para torbası olmaını istediginiz en az 11 arkadasınıza gönderiniz.önünüzdeki 4 gün içinde paranın ucu görnümeye başlayacaktır..brezilyalı filozoflar tarafından tercüme eidlen bu olay,çinli filozoflarca tanımlanan feng-shui de izah edilmektedir...
kızçelerim siz bunu para olarak degilde bebiş olarak düşünüp okuyun ben öyle düşündüm..para içinse noolayım..iandıgımdan degil ama ilginç geldi paylaşmak istedim..
evet yaaa,neden,nedendiyet gibi birşey tam olarka ne yaptığımı bende bilmiyorum. 1 hafta oldu başladım. sağlıklı beslenmeye doğru zorluyorum kendimi. masa başı çalışanlar birlikte zayırlayalım topiğinde arkadaşlarla birlikte motive ediyoruz kendimizi. ama zorrrrneden güzel ve lezzetli şeyler çok kalorili ve sağlıklız oluyor
evet pelincim,bi türlü karşılaşamadık.derinim tekrar sagol canım bakan doktor her zaman sinüzit olmaz dedi ara sra olurmuş bende bişey anlamadım ama yine doktora gitsem ilac vercek başka bişey yapmıycak neyse canım ya beni düşündügün icin allah razı olsun tatlım
kardeloşum migren degilmiş doktora gittigimde beyin filmim cekilmişti oyle migrende olan şeyler yok bende allaha şükür canım...derinim dedigi gibi belkide stresten agrıyodur...sen nasılsın karşılaşamıyoruz bu aralar...
amin canım allah razı olsun duaların icin rabbim inş kabul eder...
sende sagol boncugum nasılsın...bu arada canım partiyi cok gec yapmasak ben o saatte giremiyorum bende olmak isterim partide canım
canım inş hayırlısıyla gelir bebişin rabbim hepimizin yüzünü güldürü inş...
bizde seni özledik canım kendine iyi bak cok öpüyorum seni...
canım ya ben onu biyerden daha duymuştum haklısın bi kollestroluma baktırıyım sagol selinacım...
derinim h.g canım nasılsın....
selam kızlar sizler nasılsınız
evet,çatlattılar beni arayıpta,çok selamları var herkeze,zaten akşama kardelen49 da bi ara uğrar anlatır belkim nasıl vakit geçirdiklerini.aminn canım benim amin...senin rüyalar aklımda hala inşallah gerçek olur sırasıyla...
boncugum yazmış 11 gibi girebilirseniz şamata olur biraz...
canım onu tek olarak da kullananlar var...ben eminönünden aktardan civanperçemli karışık bitki çayı olarak aldım.nerdeyse 20 bitki var içinde..onu içtigimde çok rahatlıyodum ve geliyodu adetim..sogan kürü hele birebir canım yapabilirsen onu yap hatta...ben bu civanperçemli karışıgı akşamları yatmadan içiyordum swcanım...bide ibrahimsaraçoglunun sitesinede bak istersen istedigin gibi kullan..
aynen cnm..bende varya,hiç ovulasyonla falan ugraşma sen canım..tahmini yumurtlama günlerinde zaten akıntı oluyo beyaz,onu takip et..insan o testlerle daha çok strese giriyo emin ol..tecrübelerle sabittir
selam canım..hayırlı ugurlu olsun aşılaman...inşallah tutar...ben olsam hiçbişey içmezdim sen bilirsin yinede ama ben korkardım...
hakikatten dümdüz okudum..bunu bi yerde daha okumuştum ben.
inşallah fıstıkım benim amin...
ben Allah bişy vermesse gelicem canım...hürrem kostümüyle salıncam ortalıkta
ay Allah iyiligini versin he ne güldüm kendime5,30 yazmışsın ya ben onu okuyunca tahlil sonucu sandım hadi bakalım hayırlısı canım..inşallah hemen kalmışsındır da ondan böyle olmuştur...ben yinede öncekini düşürmemiş olabilecegin kanaatindeyim..dün kardeloşta dogruları,böyle kan degeri düşüp tekrar yükselişe geçen olmuştu...hele kan sonucun baya yüksek çıkarsa yüzde 99 öyledir bence...
kızlarr ebrarımın çokk çokk çok selamı var..ama çatladım kıskançlıktan ben yaaaa:95:kardelen 49umla buluşmuşlar bide karular beni aradılarkardelenimin sesinide duymak nasip oldu.onunda selamı var...
kardeloşum seni de aramışlar gelince dövelim bunları biz:76:
ben krem olanı beğendim ama lila olan daha açar ten rengimi,deneyebilir miyim?
SEÇİN BEĞENİN YRN GELIRKEN GIYIN KIZLAR
hoşbulduk canım yaa,anca yazabildim kusura bakma.kardeloşummmhoşgeldin kelebeemmmmm
selam kızlar bugün doktorcuğuma :) kontrole gittim.bakalım tekrar başladık tedaviye 5 ay ara vermiştim.klomenle başlıcam tekrar.sonra pregnyl sonra gonal f sonra ovitrelle sonra bir jel ama reçetede adını okuyamadım.heyet raporlarını alıcam yarın oyy oyyy hayırlı bakalım...
selam kızlar bugün doktorcuğuma :) kontrole gittim.bakalım tekrar başladık tedaviye 5 ay ara vermiştim.klomenle başlıcam tekrar.sonra pregnyl sonra gonal f sonra ovitrelle sonra bir jel ama reçetede adını okuyamadım.heyet raporlarını alıcam yarın oyy oyyy hayırlı bakalım...
selam cnm ben de klomenle hamıle kalmıstım senın de olur ınsallah
inşallah canım benim 3.kutu olucak artık hayırlısı inşallah.
evet cnm biliyorum...Allaha şükür hamiş kaldın..darısı diger pkolulara:)bende pkoluyum derinim
iç cnm iç...ilk adeti görmeden hamile kalan varmıdır ki:26:adet olmadan :26:yumurtlamaya geçiş olar mı?canım sağol ılgılendıgın ıcın yok canım olmadım adet henuz 50 gun bıle olmayabılırmısım ole yazıyo nette ama dr um 5 hafta sonra olursun dedı bu arlar olmam lazım ıste yarın alıyım o ottan ben en ıyısı soktursun.
canım ılk adetı gormedenhamıle kalan warmı acep yaaaa????
inşallah bu defa sıkı sıkı tutunur canımallah yardımcın olsun canım... benim yumurtalarım kaliteli dölleniyo ama yumurta rezervim az.ilk tüp bebek denememde 2-üçüncü denemede 6 yumurta toplandı.ama eşimin sperm sayısı az ondan gebelik oluşmuyomuş.ilk denememde tutmuştu 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.ikinci denemede dodurduğum tek embriyoyu kullandım tutmadı.üçüncü denemem tuttu bakalım 16 mayısta ultrasona giricem hayırlısı....pazar günü ebrar la konuşup herkes için bende dua etmek katılmak isterimmm....
hee kıs gördüm onu sectiginiii..al senin olsun bebemmmm senden degerlimiAYYY :s
BEND E ONU BEGENDIM AMA BEN BASKA BAKIYIM SIMDIDEN 3 KİŞİ AYNI SEYI SECTIK
a.selam canım...inşallah o sonralara gerek kalmadan ilkinde tutar...selam kızlar bugün doktorcuğuma :) kontrole gittim.bakalım tekrar başladık tedaviye 5 ay ara vermiştim.klomenle başlıcam tekrar.sonra pregnyl sonra gonal f sonra ovitrelle sonra bir jel ama reçetede adını okuyamadım.heyet raporlarını alıcam yarın oyy oyyy hayırlı bakalım...
he bugünlerde çok içiyorum yaglarım gitsin diyeçok su ıctıysen bugun canım))
ay ınşallah da hamışsındır kısss
hayırlısı olur inşallah derinim yaa,bize her ay dr kontrolü,yada ultrason cihazı gerek
kız bunu ömer çelakıl söylüyodu dün,bende kanal değiştirirken rastladım,zira seda ya çok gıcık olmaya başladım uzun zamandır.
evet yaaa,neden,neden
evet pelincim,bi türlü karşılaşamadık.
baş ağrısının bir sebebide tansiyon olabikliyo canım.
evet,çatlattılar beni arayıpta,çok selamları var herkeze,zaten akşama kardelen49 da bi ara uğrar anlatır belkim nasıl vakit geçirdiklerini.
ben krem olanı beğendim ama lila olan daha açar ten rengimi,deneyebilir miyim?
hoşbulduk canım yaa,anca yazabildim kusura bakma.
derincim eşim geldi,ben çıkıyorum,merak edersen niye yazmıyo diye.
slmlar ben betül
bnde cok dertliyim
swcan bak bunu buldum canım..bu kızcagız da soru sormuş gerçi ama ilk doktorun dedigi dikkatimi çekti..demekki şansın var canım .
KISLAR BİLİOSUNUZKİ BEN 4 EKİMDE KÜRTAJ OLDUM ACI Bİ OLAY AMA BENİ M MELEGİM DÜŞTÜ OLSUN SAGLIK OLSUN AMA SİZE Bİ SORUM OLCAK ŞİMDİ BEN NEZAMN BEBEK CALIŞMALARINA BAŞLIYCAM NEZAMNA KADAR KORUNCAM DİE DÜŞÜNÜRKEN BUGUN DR GİTTİM KONTROLE KENDİ DR MA BAN DEDİKİ HERŞEY NORMAL KORUNMANA GEREK YOK HATTA BUGUN BİLE İLŞKİYE GİRİN DEDİ ŞAŞŞTYIM KALDIM DEDİM DALGAMI GECİON DAHA 4 GÜN OLDU ODA BAN GÜVEN DEDİ NESE BEN KENDİMİ RAHATLATMAK İÇİN BAŞKA Bİ HASTANEYE GİTTİM BAŞKA Bİ DR MUAYENE OLDUM ODA EN AZ 2 HAFTA İLŞKİ YOK ENAZ 2 AY KORUN DEDİ ŞİMDİ SİZE SORUYOM YA BEN NAPCAM YA ALALAL NETTEN BAKTIM BİŞİ BULAMADIM HADİ YAZIN YARDIM EDİN KÜRTAJDAN SONRA NEZAMN HAMİLE KALICAM YADA KALABİLİRİM
canım menapoz için çok erkende,genede bunun bi tedavisini olsan çok iyi olcak.tamam cano görüşürüzz
bence ilk doktor doğru sölemiş hem zaman kaybı olurkorunman hemde zaten kendini iyi hissetmeye baslayınca cocuk için çalısmalara baslanıyor
yani kendini hazır hissediyorsan başlayabilirsin
canım menapoz için çok erkende,genede bunun bi tedavisini olsan çok iyi olcak.
kız derin o nu başkasının yazısından almış.
senin göbüş çıkmaya başladı mı bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?