Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar bugün doktorcuğuma :) kontrole gittim.bakalım tekrar başladık tedaviye 5 ay ara vermiştim.klomenle başlıcam tekrar.sonra pregnyl sonra gonal f sonra ovitrelle sonra bir jel ama reçetede adını okuyamadım.heyet raporlarını alıcam yarın oyy oyyy hayırlı bakalım...

hayırlısı olur inşallah derinim yaa,bize her ay dr kontrolü,yada ultrason cihazı gerek
kız bunu ömer çelakıl söylüyodu dün,bende kanal değiştirirken rastladım,zira seda ya çok gıcık olmaya başladım uzun zamandır.
evet yaaa,neden,neden
evet pelincim,bi türlü karşılaşamadık.
baş ağrısının bir sebebide tansiyon olabikliyo canım.
evet,çatlattılar beni arayıpta,çok selamları var herkeze,zaten akşama kardelen49 da bi ara uğrar anlatır belkim nasıl vakit geçirdiklerini.

SEÇİN BEĞENİN YRN GELIRKEN GIYIN KIZLAR
ben krem olanı beğendim ama lila olan daha açar ten rengimi,deneyebilir miyim?
kardeloşummmhoşgeldin kelebeemmmmm
hoşbulduk canım yaa,anca yazabildim kusura bakma.

selam cnm ben de klomenle hamıle kalmıstım senın de olur ınsallah

Son düzenleme:

hayırlı olsunn...allah emeklerimizi boşa çıkarmasın....

bende pkoluyum derinim
evet cnm biliyorum...Allaha şükür hamiş kaldın..darısı diger pkolulara:)
iç cnm iç...ilk adeti görmeden hamile kalan varmıdır ki:26:adet olmadan :26:yumurtlamaya geçiş olar mı?
inşallah bu defa sıkı sıkı tutunur canımsagol ayrıca duaların için..
tamam bu haftaki dualar bitsin de,digerlerinde okursun canım sagol...sanada okuruz bebiş için .
AYYY :s
BEND E ONU BEGENDIM AMA BEN BASKA BAKIYIM SIMDIDEN 3 KİŞİ AYNI SEYI SECTIK
hee kıs gördüm onu sectiginiii..al senin olsun bebemmmm senden degerlimiben de o zaman kardeloşun sectigi kremi giyinirim
a.selam canım...inşallah o sonralara gerek kalmadan ilkinde tutar...
çok su ıctıysen bugun canım ))

ay ınşallah da hamışsındır kısss
he bugünlerde çok içiyorum yaglarım gitsin diyebide dükkanda üşüyom yaa ondan geliyo habirehamilelik yoktur gülüm yaaa dogru dürüst adet olmadım ama yinede sanmıyorum...o şans bize vururmu ki

kelebeem sorma yaaa...13 gün leke ne demek yaaaww..yok menapozum yada kist var bişy oldu..bak laf olsun diye demiyom cidden bi gariplik var kardeloş ben böyle olmadım hiç...bişiyim olmasın kıssshoşgeldin bu arada...

swcan bak bunu buldum canım..bu kızcagız da soru sormuş gerçi ama ilk doktorun dedigi dikkatimi çekti..demekki şansın var canım .

KISLAR BİLİOSUNUZKİ BEN 4 EKİMDE KÜRTAJ OLDUM ACI Bİ OLAY AMA BENİ M MELEGİM DÜŞTÜ OLSUN SAGLIK OLSUN AMA SİZE Bİ SORUM OLCAK ŞİMDİ BEN NEZAMN BEBEK CALIŞMALARINA BAŞLIYCAM NEZAMNA KADAR KORUNCAM DİE DÜŞÜNÜRKEN BUGUN DR GİTTİM KONTROLE KENDİ DR MA BAN DEDİKİ HERŞEY NORMAL KORUNMANA GEREK YOK HATTA BUGUN BİLE İLŞKİYE GİRİN DEDİ ŞAŞŞTYIM KALDIM DEDİM DALGAMI GECİON DAHA 4 GÜN OLDU ODA BAN GÜVEN DEDİ NESE BEN KENDİMİ RAHATLATMAK İÇİN BAŞKA Bİ HASTANEYE GİTTİM BAŞKA Bİ DR MUAYENE OLDUM ODA EN AZ 2 HAFTA İLŞKİ YOK ENAZ 2 AY KORUN DEDİ ŞİMDİ SİZE SORUYOM YA BEN NAPCAM YA ALALAL NETTEN BAKTIM BİŞİ BULAMADIM HADİ YAZIN YARDIM EDİN KÜRTAJDAN SONRA NEZAMN HAMİLE KALICAM YADA KALABİLİRİM

bence ilk doktor doğru sölemiş hem zaman kaybı olurkorunman hemde zaten kendini iyi hissetmeye baslayınca cocuk için çalısmalara baslanıyor
yani kendini hazır hissediyorsan başlayabilirsin

tamam cano görüşürüzz
canım menapoz için çok erkende,genede bunun bi tedavisini olsan çok iyi olcak.
bence ilk doktor doğru sölemiş hem zaman kaybı olurkorunman hemde zaten kendini iyi hissetmeye baslayınca cocuk için çalısmalara baslanıyor
yani kendini hazır hissediyorsan başlayabilirsin

kız derin o nu başkasının yazısından almış.
senin göbüş çıkmaya başladı mı bakim?

canım menapoz için çok erkende,genede bunun bi tedavisini olsan çok iyi olcak.

kız derin o nu başkasının yazısından almış.
senin göbüş çıkmaya başladı mı bakim?

valla bilmiyom kuzu...erken menapoz diyom zaten...offf neysee çok anmıyayım da üstüme yapışmasın bu menapozdoktorun biri de korkutmuştu beni de ondan beridir bu içimi yiyo..erken menapoz olabilirsin demişti hatta kardeşinden yumurta alırlar öyle kalırsın demişti Allah korusunbunun tedaviside ne olcakki kuzum..ya sürekli söktürücü içicem her ay,veya sogan kürü falan yapcam şeker haplarıma devam edicem ki onu da içemiyom biliyosun....yada kökünden halledicem dogum kontrol hapı içicem her ay rahat rahat adet olucamzaten biliyon durumu da,askerlik vs...off offfffffffffff.

anatolıam hoşgeldin bebem...ben şimdi çıkıyom gerçii.sende anca geçmişe bakarsın zaten.çok öptüm kuşum seni görüşürüz...

hanımlarrrrrrrrrrrr nasılsınız yaaaa gene kılpayı herkesi kaçırdım mı neyse herkese iii geceler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…