Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selammm yenidennn

sevcann otobüstesin demek cnm iyi yolculuklarr.bak nerden nereye misafirin gelicekti göya

walla cnm yaa ewet kociş suprız yaptı 9 da hadı gıdelım dedı dostumun yanına gıdıyorum corluya ıstıyordum ya katılmak yıne kısmet oldu bak
mısafır aradı gelemeyecegını soledı cnmm
sen nasılsın?

anaaaaaa kızlarrr 15 dakıka şarj kaldı dıyo yaaaaaa

bende tam sarjın ne alemde dıcektım
derınım gelmıssın cnm hosgeldın

Son düzenleme:
derınımmm

ya benım eltıyı de dawet ettım partıye gelmek ıstıyor yenı uye oldu fakat beklıyomus gıremıyo sıteye

1. Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir, lütfen e-posta adresinizi kontrol edip üyeliğinizi aktif ediniz. Size gelen e-postadakı linki tıkladıktan sonra yöneticilerimiz üyeliğinizi maksimum 12 saat içinde onaylayacaktır.
2. Üye değil iseniz Ücretsiz üyelik için tıklayınız…

dırek bu cıkıyo canm
sayfaya konuya bıle bakamıyorum
anlamadım ben bu ısten bırsey

bu yazıyormusssssss

ohhh iyi olmuş canım sefan olsunnnn

kızlarrrrrr ben kaçıyorum müsadenizlee,boncugum parti süperdi herşey için teşekkürler yoruldun sende

Çok çok öpüyorum kızlarr rüyanızda bebişinizi görün inşaallahhhh

wayyy derınım super olmussun

ya kıslar her an kapanabılır laptoppp kısmayın olurrr mu warınca takarım bakalım az kaldııı

cnm üye oldugun zaman hemen aktıf olup yazamıyorsun msnye maıl gelır ondakı lınke tıklayıp aktıflestırıcen
çıkan arkadaslar asıl ben tesekkürederım hepınıze yalnız bırakmadınız benı yoksa kendım calıp oynucaktım cok sagolun

anamm boncuuum bi biz kaldık pistte oynayanohhh yandannnn

anatolıamm gidiyonmu kuşummm çok öptüm seni..ay herkesle tek tek ilgilenemedim canlar parti kalabalıktı malumbide kociş çay isteyince...neyse bende yavaştan kaçayım araba bekliyo kapıda kociş partiden almaya geldi

kızlar hepınıze tek tek tesekküredıyorum cok sagolun sızlerı cok sevıyorum yüzümde gülücükler doldu bugece hem duygulandım hem cok sevındım
ebusum cnm umarım ıstedıgın gıbı bır kutlama yapabılmısızdır sen olmasanda bılıyorum aklın burda
en kısa zamanda umarım hepımız bebeklerımıze kavusuruz hamıs arkadaslarda hayırlısıyla yavrularını kucaklarına alırlar
bende cıkıyorum artık ıyıgeceler canlarım

benim canım arkadaslarım..hepinizi tek tekkk çokkk öpüyorummm...iyiki hepiniz varsınız..."BİRGÜN BENDE ANNE OLACAGIM" diye çıktık yola sevgili BETTY cigimzile..."UMUTLA MELEKLERİNİ BEKLEYENLER" dedik MAKBUŞumuzun açtıgı güzel topicle...acı tatlı birsürü şeyler yaşadık her ikisinde de..ve çogu can yoldaşımız anne oldu...şimdi "DİLEGİM ANNE OLMAK" dedik Canımız EBRARIMIZLA...Hadi kızlar sıra bizde...ugurboncugum,ebrarım,kardeloşum,pelinim ve diger herkes...şimdi anne olma sırası hepimizde..."BİRGÜN BİZDE ANNE OLACAGIz" unutmayın....İYİ GECELER

slm iyi geceler herkese çok üzgünümmmmmmm ben partinize katılamadım çünkü daha yeni oturabildim pc ye:85:

neyse topiciğimizin yeni yaşını bende kutluyorum.....dilerim yeni yaşında dileğim anne olmak diyen herkes bu dileğine kavuşur,ve bu mutluluklara ortak olmakta bizlere kımset olur herşey gönlünüzce olsun...

Kızlar ne partisi yaptınız bakıyım.ben bu aralar çok yoğunum taşım hala benle her hafta makinaya giriyorum.Şimdi birde ev taşıyorum yeni ev yeni umutlar inşallah çok yorucu ama güzel sizleri çookkkk öptümmmm.

günaydın canlarrr

herkes parti yorgunu galibakimse ugramamış..boncuum yanlarım agrır kıvırmaktansende az oynamadın heeeee...herşey bi yana ebuşumun gelmesine az kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııbebemm çabuk dönnnnnn

gül partiyi kaçırdın cnm malesef saglık olsun...

banu ne makinesine giriyosun kıss ben bişy mi kaçırdım:26:

neyse ben bugün fazla giremem heralde..cumartesi yogun oluyo.sabahtan bi bakayım dedim..öptüm kaçıyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…