ahh ahh canım akşam sinemaya götürdü benimki.saat 12 de geldik geceliğimi giydim geliyodum kociş yakaladı gecelikle görünce.kaçamadımmkızlar kostümlerınızı gıymemıssınız çok rüküşsünüz ama
selına nerde gecelık gıyıcektı göremedım:82:
kızz hatunlar var sadece giy istediğini bişey olmazzz
sağol bebişim sende öylesin valla bugun herkesin maşallahı varr
tşk ettim tatlımm
Selina gelmedi ben giyim mi gecelikk
ahh ahh canım akşam sinemaya götürdü benimki.saat 12 de geldik geceliğimi giydim geliyodum kociş yakaladı gecelikle görünce.kaçamadımm
gelemedim canım ya valla aklım burdaydı.ama filmde süperdi hızlı ve öfkeli5 harikaydı.
selam kızlar hayırlı günler,mutlu haftasonları olsun inş.
ben en iyisi akşamki partinin bulaşıklarını yıkayayım yerleri süpürüp silem ceza olsun bana.gelmezsem böyle olur.çok güzel kutlamışsınız hepinizin emeğine sağlık.Ebrar ablacım iyiki açmışsın bu topiği nice güzel mutlu ve bebişli seneler geçirmek nasip etsin hepimize inş.hayırlı uğurlu olsun topiğimizin yeni yaşı.
MERHHABA ARKADAŞLAR BENDE ANNEEEE OLMAK İSTİYORUM YAAAAA ÇOK AMA ÇOK İSTİYORUMMMM......4 YILDIR ÖZLEMİNİ YAPIYORUMMM.........VE İNŞALLAH MAYIS AYININ ORTALARINDA AŞILAMA YAPTIRICAM İNSALLH OLUR YAAAAA ÇOK ÜMİTLİYİİİMMM...... BENİM İÇİN DUAAA EDİN OLURMU????........Eki Görüntüle 187418 Eki Görüntüle 187418 Eki Görüntüle 187418 Eki Görüntüle 187418
öyle gezersen önünde geceliklerle kaçamazsın tabi çekseydin en çirkin picamaları idareten..parti bitince giyinirdin digerlerini
öyle öyle valla..kaç kaç nereye kadar bazen yapıyoz işte öyle...dedigin gibi ne giysen kaçışı yokhoşgeldin canım.ya günlerdir kaçıyom zaten uyku numarasıyla.akşam ne giyersem giyeyim kaçamıcaktım artık.kasığım ağrıyo sol tarafı bacağıma vuruyo ağrısı.kist fln mı oldu acaba ya?
fıkra :yangın var!
Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp
olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu
yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş..
Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya..
Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini.. daha sonra dışarı
hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış..
Onu seyreden komşularından biri sormuş
?Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiç bir şey getirmiyorsun?? diye..
?Kayınvalidem içeride!? demiş adam
?Arada bir girip çeviriyorum..!?
öyle öyle valla..kaç kaç nereye kadar bazen yapıyoz işte öyle...dedigin gibi ne giysen kaçışı yok
ya canım niye kist olsun ki?adeti günün ne zaman senin?
canım iyi yolculuklar kendine iyi bak...
off off aslında bu konuyu bir derdim var kısmında mı yazsaydım bilemedim. aranıza yeni katıldım...yaklaşık 3 yıldır evliyiz son 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. önceleri benm pcos olduğumu zannediyoduk ki öyleydim ama soğan suyunu içtikten sonra kistlerim yokoldu.bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum adetimi bekliyorum çünkü hiç umudum yok hamile olabilmek konusunda çünkü eşimde de motilite problemi var...bana mucize gibi bişey geliyo hamile kalabilmek hele okudukça yok hormonlar şöle olacak yok yumurta spermle şöle buluşçak falan...hele de problem varsa oranlar iyice düşüyo...asıl problemim keşke demek sürekli keşke baştan beri hiç korunmasaydık ve tedaviye o zaman başlasaydık. benim yaşım 25 ama çevremde benmle beraber ve benden sonra evlenen tüm arkadaşlarım ya hamile ya bebekleri var.kendimden utanıyorum niyeyse. düşünmemeye çalışıyorum ama yapamıyorum.sırf evdeki sessizliği bozsun diye kuş almak istiyorum. Rabbim daha büyük sınavlarla sınamasın ama bu da zor imtihan değil mi? çevremizdeki insanlar da hadi artık modundalar elerini karnıma koyup yok mu bişey diyolar ya nasıl canım sıkılıo. siz nasıl aşıyosunuz böyle problemleri nolur bana da yol gösterin. (ay çok uzun oldu inş. sıkılmazsınız, ama napiim beni benm gibi sorunu olandan başkası anlayamaz diye düşündüm)
ah canım çok sağolasın bu işte moral çok önemli biliyorum ama kolay olmuyo dirençli kalabilmek, sabredebilmek. İnş. sizlerle dualarla motivasyonumu ve sabretmeyi öğrenicem. Acaba kendiliğinden hamile kalanlar nasıl bir mucize geliştirdiklerinden haberdarlar mı içlerinde? ve acaba diyorum Rabbim geleceklerin kıymetini bilelim diye mi bize bu sınavı yaşatıyor? vardır her işte bir hayır ne diyeyim.merhaba cnm hoşgeldin önceklikle.. üzülme buradaki herkesle aynı kaderi paylaşıyorsun.. bende 25 yasıdnayım pkoluyum ve daha bir çok şey var... 2 senelik evliyim ve benimde hiç olmadı bebeğim.. elbet zamanı var ve gelecek bebeklerimiz.. çok gördüm pko olupta kendiliğinden hamile kalnları yada başka rahatsızlıkları olupta hamile kalanları.. Rabbimin ol demesi yeterli.. hiçbir hastalık önemli değil.. burdaki çok arkadaşımıza Rabbim bende önce versin bebek diye dua ediyorum artık.. ben daha 2 senedir bekliyorum ama daha uzun seneler bekleyenler varç.. Rabbim yüzlerini güldrüsn evlerini bebek sesleriyle şenlendirsin.. seninde evin şenlenecektir ama üzülme sakın.. sıkıntı stres üzüntü en kötüsü bu bebek işinde.. zaten normalde hamile kalabilmek mucize Allah ım o mucizevi olayı bizlerede yaşatacak ben inanıyorum ama önce zaman.. onlar zamanlarını bekliyorlar zamanı gelinde Rabbimde ol deyince oluvercek inan buna...
canım inşallah gelmez..agrılar bebiştendir belkimde kıssssbugun yarın gelir herhalde.geçen ay 6 sı olmuştum 26 günde bir geliyo ayın 1-2 si gibi sanırım.
gelmeyene pasta yokkkksağoplll cnm geldim mis gibi evimdeyim sonunda...
selam kızlarrr.. nasılsınız?? Akşamdan kalamsınız hepiniz sanırım daha kalkamadınız mı? bana da pasta kaldımı? çok güzel görünüyordu.. ayırmışsınızdır :) iyi koptunuz mu bari... hesabı kime kitlediniz
off off aslında bu konuyu bir derdim var kısmında mı yazsaydım bilemedim. aranıza yeni katıldım...yaklaşık 3 yıldır evliyiz son 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. önceleri benm pcos olduğumu zannediyoduk ki öyleydim ama soğan suyunu içtikten sonra kistlerim yokoldu.bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum adetimi bekliyorum çünkü hiç umudum yok hamile olabilmek konusunda çünkü eşimde de motilite problemi var...bana mucize gibi bişey geliyo hamile kalabilmek hele okudukça yok hormonlar şöle olacak yok yumurta spermle şöle buluşçak falan...hele de problem varsa oranlar iyice düşüyo...asıl problemim keşke demek sürekli keşke baştan beri hiç korunmasaydık ve tedaviye o zaman başlasaydık. benim yaşım 25 ama çevremde benmle beraber ve benden sonra evlenen tüm arkadaşlarım ya hamile ya bebekleri var.kendimden utanıyorum niyeyse. düşünmemeye çalışıyorum ama yapamıyorum.sırf evdeki sessizliği bozsun diye kuş almak istiyorum. Rabbim daha büyük sınavlarla sınamasın ama bu da zor imtihan değil mi? çevremizdeki insanlar da hadi artık modundalar elerini karnıma koyup yok mu bişey diyolar ya nasıl canım sıkılıo. siz nasıl aşıyosunuz böyle problemleri nolur bana da yol gösterin. (ay çok uzun oldu inş. sıkılmazsınız, ama napiim beni benm gibi sorunu olandan başkası anlayamaz diye düşündüm)
yok benim şarjım bitti ondan yazamadım..sonrada dükkanı kapadım çıktım zatenDerinSu+,akudunu, nasılsınız?? konuşmuyorsunuz ayılamadınızmı :) akşam baya kopmuşsunuz ondan zor olduu dimiii ayılmak :):80:
cnm rüyan hayıra çıksın...bak hamile oldugumuzu görüp bebişleri kucagımıza alıyoruzda noluyo rüyalarımızda...belkide bu rüya terse yorulmalı...hamile kalacaksın ve bebişin sıkı sıkı tutunacaktır inşallahah canım çok sağolasın bu işte moral çok önemli biliyorum ama kolay olmuyo dirençli kalabilmek, sabredebilmek. İnş. sizlerle dualarla motivasyonumu ve sabretmeyi öğrenicem. Acaba kendiliğinden hamile kalanlar nasıl bir mucize geliştirdiklerinden haberdarlar mı içlerinde? ve acaba diyorum Rabbim geleceklerin kıymetini bilelim diye mi bize bu sınavı yaşatıyor? vardır her işte bir hayır ne diyeyim.
bugün bir kabus gördüm hmileymişim ama düşük yapıyomuşum ama nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum ondan birazda bu moral bozukluğum.
ben çok iyi sayılmam ne adet gördüm ne de hamileyim çok sıkıldı canım ama bu ayki gibi kendimi kasmıcam artık çünkü kastıkça daha da zorlaşıyor işler bu ayı nasıl geçirdim bilemezsiniz sanki hiç bitmeyecek gibiydi hamile olmadığımı da net olarak biliyorum çünkü kanda baktırdım negatif neyse kızlar bundan sponra bebek fikrine selina arkadaşımız gibi bir süre dualarla ara vericem ki zira vermek zorunda kalıcam galiba göğsümün birinden süte benzer birşey geliyor sıkınca böle bir damla kadar falan galiba prolaktinim de yükseldi hiç bugüne kadar gelmemişti böle birşey başıma ama yani sebebi başka ne olabilir ki değilmi prolaktin yüksekliği yaşamış olan arkadaşlar söleyebilirmi acaba tedavisi uzunmu sürüyor bide tedavi sürecinde korunmak gerekiyormu ya kızlar işin kötüsü ben adet de olmadım demekki düzenim yine bozuldu neyse artık bu hafta için de hormonlarıma da baktırıcam haber veririm yine ama gerçekten çok moralim bozuk bu aralar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?