yok benim şarjım bitti ondan yazamadım..sonrada dükkanı kapadım çıktım zaten
[be
cnm rüyan hayıra çıksın...bak hamile oldugumuzu görüp bebişleri kucagımıza alıyoruzda noluyo rüyalarımızda...belkide bu rüya terse yorulmalı...hamile kalacaksın ve bebişin sıkı sıkı tutunacaktır inşallah
oyy deryam kıyamam sana...üzme kendini nolur..bi yandan da iyiki kanda baktırmışsın.bekleyip kafada kurmak çok sinir bozucu oluyo biliyosun...koyverme hemen gülüm..biliyosun nelere şahit oluyoruz...prolaktini yüksek olup,ileri derece pko olup hatta doktorların bu şekilde hamile kalman çok zor dedigi çok kişinin en ümitsiz ve moralinin bozuk oldugu dönemde hamile kaldıgın gördük...göğsünden gelen sütü okuyunca hemen aklıma prolaktinin yükseldigi geldi.benim bildigim ondan gelir..benimkide üykseliyo ama süt gelmedi hiç kontrol ediyom bende bazen...ben en son dostineks kullandıgımda doktor korun demedi canım..hatta kullanırken kalanlar gebeligini ögrendiginde hemen kesmiyomuş ilacı doktor,prolaktin birden yükselirde bebek düşer diye..oyüzden korunmana gerek yoktur gülüm..hakkında hayılısı bebem yaa boşver takma kafaya...olacak inşallah.
canım inşallah sonuçlar iyi çıkar..emrecik saglıcakla gelsin.stres yapma birsenim yat dinlen...rahatlamak için sık sık duş al öptüm kuşum...kızlar gece bay aoynamış yorulmuşsunuz neyde haftasonu dinlenirsiniz hepiniz en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz umarım benim ağrılarım var salıyı bekliyorum sonuçlar inşallah temiz çıkar emre bey erken gelmeye çalışmaz neyse ben dinlenecem hekesi öpüyorum
cnm aynen öyle valla..bende normalde istedigim an zayıflıyodum..birazcık yemiyim verebiliyodum...ama son yıllarda bende 10 kilo fazlalık yaptım..bende pkoyum..beni diyetisyene yönlendirdi doktor ama gitmedim..bide pkolulara genelde şeker hapı kullandırıyolar hormonları düzene koyup zayıflatıyor 3 ay gib bi zamandandan sonrada düzenli adet görmeye başlanıyomuş...ben bu hapı içmeye başladım bıraktım kaç kere...doktor kzıyodu hep.bunu bırakmaman gerek diye..ama napim çok mide bulantısı yapıyo..herneyse inşallah veririz biraz kilo..yanlarım can simidi gibi olduşimdi bu pko lular kilo vermekte zorlanıyormuş, kilo alımı hızlanıyormuş ya genelde bende senelerdir diyorum ki ya ben su içsem yarıyor ömrüm diyetlerle falan geçti neyse.. şimdi şu son bir aydır baya fazla kilo aldım ve veremiyorum.. ben ne yapcm ya.. bu doktor bana ilaç milaçta vermedi.. pko mu tedavi de etmiyor.. hem hastalıklı hemde şişki olcam .canım çok sıkkın tartıya cıktıgımdan beri.. zaten pantolonumu giydiğimde anladım göbel bel maşşalahım var hani... toplamda 10 kilo artık fazlam var ben neyapabilirim? kafama göreila. kullancam artıkk.. bu doktorda iş yok gibi.. offf sinir oldummm diyat falan yapıp ciddi sonuç alanınız varsa söyleyinde bende yapayım..
kuzu yaaa sende kullandın demek benim de aklıma direk prolaktin geldiği için onu sorayım dedim senin ne kadar zamanda düştü canım ne kadar kullandın yani ilacı yaaa bi de tek göğsümden geliyor acaba diyorum doğumdan sonra göğüste kalan süt mü bu hafta içi tüm tahlillerime baktırcam bakalım ne çıkarsa artık belki türkiyeye gitmem de gerekebilir bakalım hayırlısı artık yükselidiyse de prolaktin sırf benim bu pimpirikliliğim yüzünden yükselmiştir bide prolaktini yüksek olanlara beyin mr ı istiyorlarmış timör falan var mı diyeee çok korkuyorummmmm
cnm aynen öyle valla..bende normalde istedigim an zayıflıyodum..birazcık yemiyim verebiliyodum...ama son yıllarda bende 10 kilo fazlalık yaptım..bende pkoyum..beni diyetisyene yönlendirdi doktor ama gitmedim..bide pkolulara genelde şeker hapı kullandırıyolar hormonları düzene koyup zayıflatıyor 3 ay gib bi zamandandan sonrada düzenli adet görmeye başlanıyomuş...ben bu hapı içmeye başladım bıraktım kaç kere...doktor kzıyodu hep.bunu bırakmaman gerek diye..ama napim çok mide bulantısı yapıyo..herneyse inşallah veririz biraz kilo..yanlarım can simidi gibi olduzaten pkoda göbege ve yanlara alıyomuşuk ev
ya bana ilaç milaç vermedi biliyorum o ilaçları metmorfin o vermezse ben alcam kullancam zaten bir ara kullanıyordum.. migde bulantısı 10 15 gn yapıyor sonra alısıyorsun cnm.. su içsem yarıyor hani
valla en fazla 20 gün kullandım ama hep bulandı yaaa...günlük hayatımı çok etkiledi.içemiyorum ben.aslında hiç bırakmamak gerek.kutu dopdolu duruyosen yinede doktorla görüşmeden içme ama yinede sen bilirsin tabi...
kızlar ya kimseler yok zaten..benimde çok uykum geldi gene...hoşçakalın öptüm hepinizi...
lagrima görüşürüz cnm.
Böbrek taşım kırılıyor canım onun için giriyorum.günaydın canlarrr
herkes parti yorgunu galibakimse ugramamış..boncuum yanlarım agrır kıvırmaktan sende az oynamadın heeeee...herşey bi yana ebuşumun gelmesine az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııı bebemm çabuk dönnnnnn
gül partiyi kaçırdın cnm malesef saglık olsun...
banu ne makinesine giriyosun kıss ben bişy mi kaçırdım:26:
neyse ben bugün fazla giremem heralde..cumartesi yogun oluyo.sabahtan bi bakayım dedim..öptüm kaçıyomm
Sana yakışmıyo umutsuzluk lütfen..............ben çok iyi sayılmam ne adet gördüm ne de hamileyim çok sıkıldı canım ama bu ayki gibi kendimi kasmıcam artık çünkü kastıkça daha da zorlaşıyor işler bu ayı nasıl geçirdim bilemezsiniz sanki hiç bitmeyecek gibiydi hamile olmadığımı da net olarak biliyorum çünkü kanda baktırdım negatif neyse kızlar bundan sponra bebek fikrine selina arkadaşımız gibi bir süre dualarla ara vericem ki zira vermek zorunda kalıcam galiba göğsümün birinden süte benzer birşey geliyor sıkınca böle bir damla kadar falan galiba prolaktinim de yükseldi hiç bugüne kadar gelmemişti böle birşey başıma ama yani sebebi başka ne olabilir ki değilmi prolaktin yüksekliği yaşamış olan arkadaşlar söleyebilirmi acaba tedavisi uzunmu sürüyor bide tedavi sürecinde korunmak gerekiyormu ya kızlar işin kötüsü ben adet de olmadım demekki düzenim yine bozuldu neyse artık bu hafta için de hormonlarıma da baktırıcam haber veririm yine ama gerçekten çok moralim bozuk bu aralar öpüyorum hepinizi
kızlar gece bay aoynamış yorulmuşsunuz neyde haftasonu dinlenirsiniz hepiniz en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz umarım benim ağrılarım var salıyı bekliyorum sonuçlar inşallah temiz çıkar emre bey erken gelmeye çalışmaz neyse ben dinlenecem hekesi öpüyorum
banum yaaa arada gitip hemen çıkıyorum da sana da sorayım prolaktin için sana birşey söledimi doktor nasıl bir tedavi uygulayacaksınız nolur bana da çıkla kafayı yicem yaaaaaaaaa
derinim demek iki haftada düştü he kuzum bakalım benden neler isticekler kendi sağlığımı düşünüyorum şu an inşallah herşey ii olur
günaydın canlarrr
herkes parti yorgunu galibakimse ugramamış..boncuum yanlarım agrır kıvırmaktan sende az oynamadın heeeee...herşey bi yana ebuşumun gelmesine az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııı bebemm çabuk dönnnnnn
gül partiyi kaçırdın cnm malesef saglık olsun...
banu ne makinesine giriyosun kıss ben bişy mi kaçırdım:26:
neyse ben bugün fazla giremem heralde..cumartesi yogun oluyo.sabahtan bi bakayım dedim..öptüm kaçıyomm
off off aslında bu konuyu bir derdim var kısmında mı yazsaydım bilemedim. aranıza yeni katıldım...yaklaşık 3 yıldır evliyiz son 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. önceleri benm pcos olduğumu zannediyoduk ki öyleydim ama soğan suyunu içtikten sonra kistlerim yokoldu.bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum adetimi bekliyorum çünkü hiç umudum yok hamile olabilmek konusunda çünkü eşimde de motilite problemi var...bana mucize gibi bişey geliyo hamile kalabilmek hele okudukça yok hormonlar şöle olacak yok yumurta spermle şöle buluşçak falan...hele de problem varsa oranlar iyice düşüyo...asıl problemim keşke demek sürekli keşke baştan beri hiç korunmasaydık ve tedaviye o zaman başlasaydık. benim yaşım 25 ama çevremde benmle beraber ve benden sonra evlenen tüm arkadaşlarım ya hamile ya bebekleri var.kendimden utanıyorum niyeyse. düşünmemeye çalışıyorum ama yapamıyorum.sırf evdeki sessizliği bozsun diye kuş almak istiyorum. Rabbim daha büyük sınavlarla sınamasın ama bu da zor imtihan değil mi? çevremizdeki insanlar da hadi artık modundalar elerini karnıma koyup yok mu bişey diyolar ya nasıl canım sıkılıo. siz nasıl aşıyosunuz böyle problemleri nolur bana da yol gösterin. (ay çok uzun oldu inş. sıkılmazsınız, ama napiim beni benm gibi sorunu olandan başkası anlayamaz diye düşündüm)
ben çok iyi sayılmam ne adet gördüm ne de hamileyim çok sıkıldı canım ama bu ayki gibi kendimi kasmıcam artık çünkü kastıkça daha da zorlaşıyor işler bu ayı nasıl geçirdim bilemezsiniz sanki hiç bitmeyecek gibiydi hamile olmadığımı da net olarak biliyorum çünkü kanda baktırdım negatif neyse kızlar bundan sponra bebek fikrine selina arkadaşımız gibi bir süre dualarla ara vericem ki zira vermek zorunda kalıcam galiba göğsümün birinden süte benzer birşey geliyor sıkınca böle bir damla kadar falan galiba prolaktinim de yükseldi hiç bugüne kadar gelmemişti böle birşey başıma ama yani sebebi başka ne olabilir ki değilmi prolaktin yüksekliği yaşamış olan arkadaşlar söleyebilirmi acaba tedavisi uzunmu sürüyor bide tedavi sürecinde korunmak gerekiyormu ya kızlar işin kötüsü ben adet de olmadım demekki düzenim yine bozuldu neyse artık bu hafta için de hormonlarıma da baktırıcam haber veririm yine ama gerçekten çok moralim bozuk bu aralar öpüyorum hepinizi
boncugum gercekten cok güzeldi her sey tekrar ellerine emegine saglık...amin canım inş hepimiz teker teker hamile kalırız hayırlısıla
kızlar hepınıze tek tek tesekküredıyorum cok sagolun sızlerı cok sevıyorum yüzümde gülücükler doldu bugecehem duygulandım hem cok sevındım
ebusum cnm umarım ıstedıgın gıbı bır kutlama yapabılmısızdır sen olmasanda bılıyorum aklın burda
en kısa zamanda umarım hepımız bebeklerımıze kavusuruz hamıs arkadaslarda hayırlısıyla yavrularını kucaklarına alırlar
bende cıkıyorum artık ıyıgeceler canlarım
derinim inan yazını okurken cok duygulandım ben sizileri bu topikte tanıdım ama inan sanki yıllarca tanıyomuşum gibisiniz hepinizi cok seviyorum seni ebrarımı boncugumu kardeloşumu anetelyomu aleynamı kayramı birsenimi banumu garipimi gülümü akudunumu ismini yazamadıgım bütün kızları inş hayırlısıyla hepimiz bir gün anne oluruz dualarım hepinizle iyiki varsınız...benim canım arkadaslarım..hepinizi tek tekkk çokkk öpüyorummm...iyiki hepiniz varsınız..."BİRGÜN BENDE ANNE OLACAGIM" diye çıktık yola sevgili BETTY cigimzile..."UMUTLA MELEKLERİNİ BEKLEYENLER" dedik MAKBUŞumuzun açtıgı güzel topicle...acı tatlı birsürü şeyler yaşadık her ikisinde de..ve çogu can yoldaşımız anne oldu...şimdi "DİLEGİM ANNE OLMAK" dedik Canımız EBRARIMIZLA...Hadi kızlar sıra bizde...ugurboncugum,ebrarım,kardeloşum,pelinim ve diger herkes...şimdi anne olma sırası hepimizde..."BİRGÜN BİZDE ANNE OLACAGIz" unutmayın....İYİ GECELER
amin canım seninde her şey gönlünce olsunneyse topiciğimizin yeni yaşını bende kutluyorum.....dilerim yeni yaşında dileğim anne olmak diyen herkes bu dileğine kavuşur,ve bu mutluluklara ortak olmakta bizlere kımset olur herşey gönlünüzce olsun...
inş aşılaman tutar ve hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur...MERHHABA ARKADAŞLAR BENDE ANNEEEE OLMAK İSTİYORUM YAAAAA ÇOK AMA ÇOK İSTİYORUMMMM......4 YILDIR ÖZLEMİNİ YAPIYORUMMM.........VE İNŞALLAH MAYIS AYININ ORTALARINDA AŞILAMA YAPTIRICAM İNSALLH OLUR YAAAAA ÇOK ÜMİTLİYİİİMMM...... BENİM İÇİN DUAAA EDİN OLURMU????........Eki Görüntüle 187418 Eki Görüntüle 187418 Eki Görüntüle 187418 Eki Görüntüle 187418
a.s canım kardeloşuma iyi gezmeler bendende selam söylersin...selamlarrrgündüz giremedim kızlar..iş güç yüzünden...ürün geldi onları yerl eştir bilmemne geçti zaman...
kızlar kardeloşumun çok selamı var hepinize.o beni çok daha erken aradı aslında ama ben şimdi girebildim...otogardan aradı annecigine gidiyomuş orduya,1 hafta yokmuşgirebilirsem girerim artık dedi...bide anatolıamla demişti galiba :26:ay ben ne kadar unutkanım yaaa...anatolıamla msnde konuşurken pc ye bişy olmuş kapanmış bi daha açılmamış...yanlış anlamasın dedi özellikle iletmemi istedi...
h.g canım insanın evi gibisi yok dimi ...sağoplll cnm geldim mis gibi evimdeyim sonunda...
selam kızlarrr.. nasılsınız?? Akşamdan kalamsınız hepiniz sanırım daha kalkamadınız mı? bana da pasta kaldımı? çok güzel görünüyordu.. ayırmışsınızdır :) iyi koptunuz mu bari... hesabı kime kitlediniz
kayram üzülme lütfen canım bu ay olmadıysa bidaki ay olur inş yeterki sen umudunu kaybetme hayırlısı olsun rabbim ol deyince olcak dedigin gibi cok takmamak gerekiyo onuda yapmak zor ama oluruna bırak kuzum hic beklemedigin bi anda gelir inş minişin kendine cok iyi bak görüşmek üzre cok öptüm seni....ben çok iyi sayılmam ne adet gördüm ne de hamileyim çok sıkıldı canım ama bu ayki gibi kendimi kasmıcam artık çünkü kastıkça daha da zorlaşıyor işler bu ayı nasıl geçirdim bilemezsiniz sanki hiç bitmeyecek gibiydi hamile olmadığımı da net olarak biliyorum çünkü kanda baktırdım negatif neyse kızlar bundan sponra bebek fikrine selina arkadaşımız gibi bir süre dualarla ara vericem ki zira vermek zorunda kalıcam galiba göğsümün birinden süte benzer birşey geliyor sıkınca böle bir damla kadar falan galiba prolaktinim de yükseldi hiç bugüne kadar gelmemişti böle birşey başıma ama yani sebebi başka ne olabilir ki değilmi prolaktin yüksekliği yaşamış olan arkadaşlar söleyebilirmi acaba tedavisi uzunmu sürüyor bide tedavi sürecinde korunmak gerekiyormu ya kızlar işin kötüsü ben adet de olmadım demekki düzenim yine bozuldu neyse artık bu hafta için de hormonlarıma da baktırıcam haber veririm yine ama gerçekten çok moralim bozuk bu aralar öpüyorum hepinizi
kızlar gece bay aoynamış yorulmuşsunuz neyde haftasonu dinlenirsiniz hepiniz en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz umarım benim ağrılarım var salıyı bekliyorum sonuçlar inşallah temiz çıkar emre bey erken gelmeye çalışmaz neyse ben dinlenecem hekesi öpüyorum
ayyy 20 lik fenadır yaa..ben çıkarmadım ama biliyorum.geçmiş olsun cnm iyi bak kendine...nese bi hastalansamda gitsemşu doktora.. dün baya kopmuşlar bugün gelemiyorlar sanıyorum ki... bu arada 3. 20lik dişim cıkıyor yarabbi çenem nasıl agrıyor anlatamam etide kalkmışş offffff. görüşrüzz cnmm
banucum bilmiyodum ya geçmiş olsun valla..benimde böbreklerime bişyler batıyo gibi oluyo bazen.bende korkmuyo degilim bişy vardır diye..neyse iyi bak kendine cnm öptümBöbrek taşım kırılıyor canım onun için giriyorum.
Sana yakışmıyo umutsuzluk lütfen..............
Kız şehzade erkenmi gelmeye çalışıyo ::))Aman dikkat et kendine inşallah zamanında gelir.
ahh kayram ahh..çok stresleniyosun cnm benim gerçekten bak..prolaktin sonuçta,ilaçla tedavisi olan bişey...ilaçla düşecek, o da yükseldiyse tabi...büyütme gözünde canım lütfen herşey iyi olacak de iyi olsun...öptüm kuşumbanum yaaa arada gitip hemen çıkıyorum da sana da sorayım prolaktin için sana birşey söledimi doktor nasıl bir tedavi uygulayacaksınız nolur bana da çıkla kafayı yicem yaaaaaaaaa
derinim demek iki haftada düştü he kuzum bakalım benden neler isticekler kendi sağlığımı düşünüyorum şu an inşallah herşey ii olur
sagol cnm duaların için..tabiki öperim annecigimi..zaten kızların selamını geçmiş olsun dileklerini hep söylicem doktordan beridir oturmaya gidemedim dogru dürüst konuşamadık..ileticem herkesinkini...Allah razı olsun canımkimseler yok inş. en kısa zamanda grşmek dileğiyle hanımlar kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri herşey gönlünüzce yeni gün yeni umutlarla doğsun hoşçakalın rabbime emanetsiniz
boncugum gercekten cok güzeldi her sey tekrar ellerine emegine saglık...amin canım inş hepimiz teker teker hamile kalırız hayırlısıla
derinim inan yazını okurken cok duygulandım ben sizileri bu topikte tanıdım ama inan sanki yıllarca tanıyomuşum gibisiniz hepinizi cok seviyorum seni ebrarımı boncugumu kardeloşumu anetelyomu aleynamı kayramı birsenimi banumu garipimi gülümü akudunumu ismini yazamadıgım bütün kızları inş hayırlısıyla hepimiz bir gün anne oluruz dualarım hepinizle iyiki varsınız...
amin canım seninde her şey gönlünce olsun
inş aşılaman tutar ve hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur...
a.s canım kardeloşuma iyi gezmeler bendende selam söylersin...
h.g canım insanın evi gibisi yok dimi ...
kayram üzülme lütfen canım bu ay olmadıysa bidaki ay olur inş yeterki sen umudunu kaybetme hayırlısı olsun rabbim ol deyince olcak dedigin gibi cok takmamak gerekiyo onuda yapmak zor ama oluruna bırak kuzum hic beklemedigin bi anda gelir inş minişin kendine cok iyi bak görüşmek üzre cok öptüm seni....
canım kendine ve emremize dikkat et hayırlısıyla zamanında gelir inş yorma kendini yat dinlen allaha emanet ol öpüyorum seni...
eboşum ne zaman gelcen canım cok özledim seni...
canım ben daha gitmedim doktora muhtemelen çarşamba günü baktırcam tahlillere ama göğsümün birinden dün sıkınca sıvı geldi bu da prolaktin yüksekliğinden olabiliyorbiliyorsun ben de ondan sordum çok endişeliyim çarşamba belli olcak ama adetli mi giderim bilemiyorum çünkü daha adet olmadım olmazsa bi yaptırayım adetin ikinci günü gel derse o zaman adet söktürücümü içip öle giderimKavramcım daha ben hala gitmedim içimden gelmiyo gitmek bıktım çünkü ama şunu biliyorumki stres dahi yükseltiyomuş sakın stres yapma birde adetin 2.günü ve sabah saati olması gerekiyomuş kanı vermen için bu arada kaç çıktı senin benimki nerdeyse 50
canımcım özelime atsaydın keşke ben nasıl izlicem şimdi odediğini bende seni sviyorum canım öptümewet cnm kaçırdım ve çok üzüldüm ne güzel eğlenmişsiniz ama inanın bu aralar ne ew boş kalıyo nede ben ewde olabiliyorum o yüzden gece geç vakite kalıyo oturmam buda sizlerle görüşememek konuşamamak olunca üzülüyorumderincim bu arada geçmişe az önce birazcık baktımda annen rahatsızmış cnm dualarım anneciğinle ALLAH tez vakitte şifa versin.ellerinden öper,geçmiş olsun dileklerimi iletirsen çok sewinirim senide öptüm cnm ALLAH 'a emenatsin
ayy cnm ya okurken inan sanki kendimi buldum cümlelerinde ama ben bu dönemi çok şükür atlatabildim çoğu kısmını...inanki bu durumun tek ilacı bol bol dua,sabır,umut başka hiç bişey çare değil sende öyle yap cnm bu düşünceler aklına gelip seni üzüceği an hemen dua okuyup rabbime sığın bak inan rahatlıcaksın..bu arada şunuda unutma hamile kalmam zor diye asla ama asla düşünme inan çok zor hamile kalman denilen bir çok arkadaşımız hamile kaldı ki ben çevremde bilhassa şahitim bu duruma UNUTMA RABBİM İÇİN ZOR YOK O OL DİYİNCE HERŞEY HEMEN OLUR.tamam mı cnm öpüyorum seni rabbime emanetsin
canımın içi,bitanem ben geçenlerde bişey izledim we inan şuan ne duygular içindeyim bilemezsin onu sana en kısa zamanda izletmek istiyorum ozman beni çok iyi anlıcaksın üzülmek yerine inan ki sewiniceksin bu derdi bize veren RABBİM ondan gelende başımız gözümüz üstüne....en kısa zamanda grşlm dediğim şeyi izle oke öpüyorum seni ve çok sewiyorum unutma canımm
inşallah canım inşallah yine bana hüsran yine bana korunmalı günler düşcek galibaboncugum gercekten cok güzeldi her sey tekrar ellerine emegine saglık...amin canım inş hepimiz teker teker hamile kalırız hayırlısıla
derinim inan yazını okurken cok duygulandım ben sizileri bu topikte tanıdım ama inan sanki yıllarca tanıyomuşum gibisiniz hepinizi cok seviyorum seni ebrarımı boncugumu kardeloşumu anetelyomu aleynamı kayramı birsenimi banumu garipimi gülümü akudunumu ismini yazamadıgım bütün kızları inş hayırlısıyla hepimiz bir gün anne oluruz dualarım hepinizle iyiki varsınız...
kayram üzülme lütfen canım bu ay olmadıysa bidaki ay olur inş yeterki sen umudunu kaybetme hayırlısı olsun rabbim ol deyince olcak dedigin gibi cok takmamak gerekiyo onuda yapmak zor ama oluruna bırak kuzum hic beklemedigin bi anda gelir inş minişin kendine cok iyi bak görüşmek üzre cok öptüm seni....
canım kendine ve emremize dikkat et hayırlısıyla zamanında gelir inş yorma kendini yat dinlen allaha emanet ol öpüyorum seni...
ayyy 20 lik fenadır yaa..ben çıkarmadım ama biliyorum.geçmiş olsun cnm iyi bak kendine...
banucum bilmiyodum ya geçmiş olsun valla..benimde böbreklerime bişyler batıyo gibi oluyo bazen.bende korkmuyo degilim bişy vardır diye..neyse iyi bak kendine cnm öptüm
ahh kayram ahh..çok stresleniyosun cnm benim gerçekten bak..prolaktin sonuçta,ilaçla tedavisi olan bişey...ilaçla düşecek, o da yükseldiyse tabi...büyütme gözünde canım lütfen herşey iyi olacak de iyi olsun...öptüm kuşum
sagol cnm duaların için..tabiki öperim annecigimi..zaten kızların selamını geçmiş olsun dileklerini hep söylicem doktordan beridir oturmaya gidemedim dogru dürüst konuşamadık..ileticem herkesinkini...Allah razı olsun canımçok şükür guatr ultrasonunda bişy görmedi ama sintigrafiyi çekilmesi gerek.asıl o önemliymiş...bakalım hayırlısı.
canım peloşum,yumuşak kalplim benimbizde seni çok seviyoruz emin ol...bu topic,diger topic diyede bi ayrım asla yok biliyosun...betynin açtıgı ilk göz agrısı...ama sizlerle dahada büyüdü aile ,dahada tecrübelendik...herşey çok güzel olacak pelinim buna inan..biz diger topicimizden bersumla bu sloganı hep söylerdik...öylede oldu bersum bebişine kavuştu..darısı hepimize inşallah...
kızlar ben kaçtım işe gidiyorum geç bile kalmak üzereyim hemen giyinip çıkayım.
ayyy 20 lik fenadır yaa..ben çıkarmadım ama biliyorum.geçmiş olsun cnm iyi bak kendine...
h.g canım insanın evi gibisi yok dimi ...:
banucum bilmiyodum ya geçmiş olsun valla..benimde böbreklerime bişyler batıyo gibi oluyo bazen.bende korkmuyo degilim bişy vardır diye..neyse iyi bak kendine cnm öptüm
ahh kayram ahh..çok stresleniyosun cnm benim gerçekten bak..prolaktin sonuçta,ilaçla tedavisi olan bişey...ilaçla düşecek, o da yükseldiyse tabi...büyütme gözünde canım lütfen herşey iyi olacak de iyi olsun...öptüm kuşum
sagol cnm duaların için..tabiki öperim annecigimi..zaten kızların selamını geçmiş olsun dileklerini hep söylicem doktordan beridir oturmaya gidemedim dogru dürüst konuşamadık..ileticem herkesinkini...Allah razı olsun canımçok şükür guatr ultrasonunda bişy görmedi ama sintigrafiyi çekilmesi gerek.asıl o önemliymiş...bakalım hayırlısı.
canım peloşum,yumuşak kalplim benimbizde seni çok seviyoruz emin ol...bu topic,diger topic diyede bi ayrım asla yok biliyosun...betynin açtıgı ilk göz agrısı...ama sizlerle dahada büyüdü aile ,dahada tecrübelendik...herşey çok güzel olacak pelinim buna inan..biz diger topicimizden bersumla bu sloganı hep söylerdik...öylede oldu bersum bebişine kavuştu..darısı hepimize inşallah...
canım ben daha gitmedim doktora muhtemelen çarşamba günü baktırcam tahlillere ama göğsümün birinden dün sıkınca sıvı geldi bu da prolaktin yüksekliğinden olabiliyorbiliyorsun ben de ondan sordum çok endişeliyim çarşamba belli olcak ama adetli mi giderim bilemiyorum çünkü daha adet olmadım olmazsa bi yaptırayım adetin ikinci günü gel derse o zaman adet söktürücümü içip öle giderim
canımcım özelime atsaydın keşke ben nasıl izlicem şimdi odediğini bende seni sviyorum canım öptüm
inşallah canım inşallah yine bana hüsran yine bana korunmalı günler düşcek galiba
ya derinim bu durumda yükselmeme ihtimali var mı sence
sagol derinim benim... seninde kalbinin güzelligi yüzüne yansımış...biliyorum canım ayrım olmadıgını ben size olan sevgimi dile getirmek icin öyle yazdım...amin...inş canım hepimiz icin her şey güzel olur ve ben inanıyorum allahımın izniyle bu topikteki her kez tek tek hamile kalcak hayırlısıyla inş...kolay gelsin derinim görüşmek üzre cok öpüyorum seniayyy 20 lik fenadır yaa..ben çıkarmadım ama biliyorum.geçmiş olsun cnm iyi bak kendine...
kayram kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun deriniminde dedigi gibi her şey güzel olcak allahımın izniyle...canım ben daha gitmedim doktora muhtemelen çarşamba günü baktırcam tahlillere ama göğsümün birinden dün sıkınca sıvı geldi bu da prolaktin yüksekliğinden olabiliyorbiliyorsun ben de ondan sordum çok endişeliyim çarşamba belli olcak ama adetli mi giderim bilemiyorum çünkü daha adet olmadım olmazsa bi yaptırayım adetin ikinci günü gel derse o zaman adet söktürücümü içip öle giderim
canımcım özelime atsaydın keşke ben nasıl izlicem şimdi odediğini bende seni sviyorum canım öptüm
inşallah canım inşallah yine bana hüsran yine bana korunmalı günler düşcek galiba
ya derinim bu durumda yükselmeme ihtimali var mı sence
haklısın canım bu arada gecmiş olsun cok zordur yirmilik dişi cıkarmak allah şifa versin...2 tanesini çektirdim bu üçüncü çenem ağrıyor resmen ... birde şişmiş ağzımı kapatamıyorum yarın bi randevu alayımda gideyim...
yok tabi yaa olurmu evi gibisi.. annemde kalıyorum bir aydır banyo yaptıgımda bile temizlendiğimi hissetmiyom :)
hayırlı günlerr.. nasılsınız bakalım?? misafirlerimiz geldi arada sırada bakarım artık..
amin pelinim ALLAH razı olsun cnm
amin cnm rabbim cümlemizden razı olsun....inş. hiç bişey çıkmaz,mevlam hayırlı ve güzel haberler almayı ve duymayı nasip etsin...
bitanem özele atamıyorum ki msn den karşılaşınca sölicem sana oke...öpüyorum seni inş. iyisindir canım...rabbim sana bol sabır içinede huzur versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?