Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kuzu yaaa sende kullandın demek benim de aklıma direk prolaktin geldiği için onu sorayım dedim senin ne kadar zamanda düştü canım ne kadar kullandın yani ilacı yaaa bi de tek göğsümden geliyor acaba diyorum doğumdan sonra göğüste kalan süt mü bu hafta içi tüm tahlillerime baktırcam bakalım ne çıkarsa artık belki türkiyeye gitmem de gerekebilir bakalım hayırlısı artık yükselidiyse de prolaktin sırf benim bu pimpirikliliğim yüzünden yükselmiştir bide prolaktini yüksek olanlara beyin mr ı istiyorlarmış timör falan var mı diyeee çok korkuyorummmmm

canım inşallah sonuçlar iyi çıkar..emrecik saglıcakla gelsin.stres yapma birsenim yat dinlen...rahatlamak için sık sık duş al öptüm kuşum...
cnm aynen öyle valla..bende normalde istedigim an zayıflıyodum..birazcık yemiyim verebiliyodum...ama son yıllarda bende 10 kilo fazlalık yaptım..bende pkoyum..beni diyetisyene yönlendirdi doktor ama gitmedim..bide pkolulara genelde şeker hapı kullandırıyolar hormonları düzene koyup zayıflatıyor 3 ay gib bi zamandandan sonrada düzenli adet görmeye başlanıyomuş...ben bu hapı içmeye başladım bıraktım kaç kere...doktor kzıyodu hep.bunu bırakmaman gerek diye..ama napim çok mide bulantısı yapıyo..herneyse inşallah veririz biraz kilo..yanlarım can simidi gibi olduzaten pkoda göbege ve yanlara alıyomuşukev

evet kullandım canım...o hapın bi 8 tabletligi var bide 2.ikiye kırıp içiliyo.doktor anlatır zaten öyle bişy varsa...2 sene önce kullandımı 2 tabletlikti..ikiye kırıp içtim.1 hapı 1 haftada,digerinide 1 hafatada toplam 2 haftalık bi tedaviydi..düşmüştü hemen...son kullandıgımdan sonra bi daha baktırmadım ne kadar düştügüne..hee evet istiyolar film cnm ama geçen gün bende dedim..benden hiç istemediler niye acaba...hatta baş agrılarım ondan olabilirmi diye başka bi topicte o filmi çektiren bi kıza sormuştum...korkma canım yoktur bişy Allahın izniyle.

ya bana ilaç milaç vermedi biliyorum o ilaçları metmorfin o vermezse ben alcam kullancam zaten bir ara kullanıyordum.. migde bulantısı 10 15 gn yapıyor sonra alısıyorsun cnm.. su içsem yarıyor hani

ya bana ilaç milaç vermedi biliyorum o ilaçları metmorfin o vermezse ben alcam kullancam zaten bir ara kullanıyordum.. migde bulantısı 10 15 gn yapıyor sonra alısıyorsun cnm.. su içsem yarıyor hani

valla en fazla 20 gün kullandım ama hep bulandı yaaa...günlük hayatımı çok etkiledi.içemiyorum ben.aslında hiç bırakmamak gerek.kutu dopdolu duruyo sen yinede doktorla görüşmeden içme ama yinede sen bilirsin tabi...

kızlar ya kimseler yok zaten..benimde çok uykum geldi gene...hoşçakalın öptüm hepinizi...
lagrima görüşürüz cnm.

nese bi hastalansamda gitsemşu doktora.. dün baya kopmuşlar bugün gelemiyorlar sanıyorum ki... bu arada 3. 20lik dişim cıkıyor yarabbi çenem nasıl agrıyor anlatamam etide kalkmışş offffff. görüşrüzz cnmm

Böbrek taşım kırılıyor canım onun için giriyorum.

Sana yakışmıyo umutsuzluk lütfen..............

Kız şehzade erkenmi gelmeye çalışıyo ::))Aman dikkat et kendine inşallah zamanında gelir.

Ebrar canım kardelen uğurboncuğum ve adını yazamadığım canlarım nerelerdesiniz bir giriyim sohpet edelim dedim kimsecikler yok :((((((((

banum yaaa arada gitip hemen çıkıyorum da sana da sorayım prolaktin için sana birşey söledimi doktor nasıl bir tedavi uygulayacaksınız nolur bana da çıkla kafayı yicem yaaaaaaaaa
derinim demek iki haftada düştü he kuzum bakalım benden neler isticekler kendi sağlığımı düşünüyorum şu an inşallah herşey ii olur

Kavramcım daha ben hala gitmedim içimden gelmiyo gitmek bıktım çünkü ama şunu biliyorumki stres dahi yükseltiyomuş sakın stres yapma birde adetin 2.günü ve sabah saati olması gerekiyomuş kanı vermen için bu arada kaç çıktı senin benimki nerdeyse 50

ewet cnm kaçırdım ve çok üzüldüm ne güzel eğlenmişsiniz ama inanın bu aralar ne ew boş kalıyo nede ben ewde olabiliyorum o yüzden gece geç vakite kalıyo oturmam buda sizlerle görüşememek konuşamamak olunca üzülüyorum derincim bu arada geçmişe az önce birazcık baktımda annen rahatsızmış cnm dualarım anneciğinle ALLAH tez vakitte şifa versin.ellerinden öper,geçmiş olsun dileklerimi iletirsen çok sewinirim senide öptüm cnm ALLAH 'a emenatsin

ayy cnm ya okurken inan sanki kendimi buldum cümlelerinde ama ben bu dönemi çok şükür atlatabildim çoğu kısmını...inanki bu durumun tek ilacı bol bol dua,sabır,umut başka hiç bişey çare değil sende öyle yap cnm bu düşünceler aklına gelip seni üzüceği an hemen dua okuyup rabbime sığın bak inan rahatlıcaksın..bu arada şunuda unutma hamile kalmam zor diye asla ama asla düşünme inan çok zor hamile kalman denilen bir çok arkadaşımız hamile kaldı ki ben çevremde bilhassa şahitim bu duruma UNUTMA RABBİM İÇİN ZOR YOK O OL DİYİNCE HERŞEY HEMEN OLUR.tamam mı cnm öpüyorum seni rabbime emanetsin

canımın içi,bitanem ben geçenlerde bişey izledim we inan şuan ne duygular içindeyim bilemezsin onu sana en kısa zamanda izletmek istiyorum ozman beni çok iyi anlıcaksın üzülmek yerine inan ki sewiniceksin bu derdi bize veren RABBİM ondan gelende başımız gözümüz üstüne....en kısa zamanda grşlm dediğim şeyi izle oke öpüyorum seni ve çok sewiyorum unutma canımm

kimseler yok inş. en kısa zamanda grşmek dileğiyle hanımlar kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri herşey gönlünüzce yeni gün yeni umutlarla doğsun hoşçakalın rabbime emanetsiniz

boncugum gercekten cok güzeldi her sey tekrar ellerine emegine saglık...amin canım inş hepimiz teker teker hamile kalırız hayırlısıla
derinim inan yazını okurken cok duygulandım ben sizileri bu topikte tanıdım ama inan sanki yıllarca tanıyomuşum gibisiniz hepinizi cok seviyorum seni ebrarımı boncugumu kardeloşumu anetelyomu aleynamı kayramı birsenimi banumu garipimi gülümü akudunumu ismini yazamadıgım bütün kızları inş hayırlısıyla hepimiz bir gün anne oluruz dualarım hepinizle iyiki varsınız...
neyse topiciğimizin yeni yaşını bende kutluyorum.....dilerim yeni yaşında dileğim anne olmak diyen herkes bu dileğine kavuşur,ve bu mutluluklara ortak olmakta bizlere kımset olur herşey gönlünüzce olsun...
amin canım seninde her şey gönlünce olsun
inş aşılaman tutar ve hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur...
a.s canım kardeloşuma iyi gezmeler bendende selam söylersin...
h.g canım insanın evi gibisi yok dimi ...
kayram üzülme lütfen canım bu ay olmadıysa bidaki ay olur inş yeterki sen umudunu kaybetme hayırlısı olsun rabbim ol deyince olcak dedigin gibi cok takmamak gerekiyo onuda yapmak zor ama oluruna bırak kuzum hic beklemedigin bi anda gelir inş minişin kendine cok iyi bak görüşmek üzre cok öptüm seni....

canım kendine ve emremize dikkat et hayırlısıyla zamanında gelir inş yorma kendini yat dinlen allaha emanet ol öpüyorum seni...

eboşum ne zaman gelcen canım cok özledim seni...

ayyy 20 lik fenadır yaa..ben çıkarmadım ama biliyorum.geçmiş olsun cnm iyi bak kendine...
banucum bilmiyodum ya geçmiş olsun valla..benimde böbreklerime bişyler batıyo gibi oluyo bazen.bende korkmuyo degilim bişy vardır diye..neyse iyi bak kendine cnm öptüm
ahh kayram ahh..çok stresleniyosun cnm benim gerçekten bak..prolaktin sonuçta,ilaçla tedavisi olan bişey...ilaçla düşecek, o da yükseldiyse tabi...büyütme gözünde canım lütfen herşey iyi olacak de iyi olsun...öptüm kuşum
kimseler yok inş. en kısa zamanda grşmek dileğiyle hanımlar kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri herşey gönlünüzce yeni gün yeni umutlarla doğsun hoşçakalın rabbime emanetsiniz
sagol cnm duaların için..tabiki öperim annecigimi..zaten kızların selamını geçmiş olsun dileklerini hep söylicem doktordan beridir oturmaya gidemedim dogru dürüst konuşamadık..ileticem herkesinkini...Allah razı olsun canımçok şükür guatr ultrasonunda bişy görmedi ama sintigrafiyi çekilmesi gerek.asıl o önemliymiş...bakalım hayırlısı.

canım peloşum,yumuşak kalplim benimbizde seni çok seviyoruz emin ol...bu topic,diger topic diyede bi ayrım asla yok biliyosun...betynin açtıgı ilk göz agrısı...ama sizlerle dahada büyüdü aile ,dahada tecrübelendik...herşey çok güzel olacak pelinim buna inan..biz diger topicimizden bersumla bu sloganı hep söylerdik...öylede oldu bersum bebişine kavuştu..darısı hepimize inşallah...

kızlar ben kaçtım işe gidiyorum geç bile kalmak üzereyim hemen giyinip çıkayım.

canım ben daha gitmedim doktora muhtemelen çarşamba günü baktırcam tahlillere ama göğsümün birinden dün sıkınca sıvı geldi bu da prolaktin yüksekliğinden olabiliyorbiliyorsun ben de ondan sordum çok endişeliyim çarşamba belli olcak ama adetli mi giderim bilemiyorum çünkü daha adet olmadım olmazsa bi yaptırayım adetin ikinci günü gel derse o zaman adet söktürücümü içip öle giderim
canımcım özelime atsaydın keşke ben nasıl izlicem şimdi odediğini bende seni sviyorum canım öptüm
inşallah canım inşallah yine bana hüsran yine bana korunmalı günler düşcek galiba

ya derinim bu durumda yükselmeme ihtimali var mı sence

2 tanesini çektirdim bu üçüncü çenem ağrıyor resmen ... birde şişmiş ağzımı kapatamıyorum yarın bi randevu alayımda gideyim...
ayyy 20 lik fenadır yaa..ben çıkarmadım ama biliyorum.geçmiş olsun cnm iyi bak kendine...

yok tabi yaa olurmu evi gibisi.. annemde kalıyorum bir aydır banyo yaptıgımda bile temizlendiğimi hissetmiyom :)
h.g canım insanın evi gibisi yok dimi ...:

hayırlı günlerr.. nasılsınız bakalım?? misafirlerimiz geldi arada sırada bakarım artık..

amin pelinim ALLAH razı olsun cnm

amin cnm rabbim cümlemizden razı olsun....inş. hiç bişey çıkmaz,mevlam hayırlı ve güzel haberler almayı ve duymayı nasip etsin...

bitanem özele atamıyorum ki msn den karşılaşınca sölicem sana oke...öpüyorum seni inş. iyisindir canım...rabbim sana bol sabır içinede huzur versin inş.

offf şu video işini nasıl halledicem kayram sana dediğim videoyu atmaya çalışıyorum diğer arkadaşlarda izlesin diye ama bidaha deniyim bakalım...

Son düzenleme:
sagol derinim benim... seninde kalbinin güzelligi yüzüne yansımış...biliyorum canım ayrım olmadıgını ben size olan sevgimi dile getirmek icin öyle yazdım...amin...inş canım hepimiz icin her şey güzel olur ve ben inanıyorum allahımın izniyle bu topikteki her kez tek tek hamile kalcak hayırlısıyla inş...kolay gelsin derinim görüşmek üzre cok öpüyorum seni
kayram kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun deriniminde dedigi gibi her şey güzel olcak allahımın izniyle...
haklısın canım bu arada gecmiş olsun cok zordur yirmilik dişi cıkarmak allah şifa versin...

senden de allah razı olsun gülüm...vidyoyuda merak ettim ya nasıl eklenecegini bilsem söylerdim neyse kızlardan birine sorarsın öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…