sagol derinim benim... seninde kalbinin güzelligi yüzüne yansımış...biliyorum canım ayrım olmadıgını ben size olan sevgimi dile getirmek icin öyle yazdım...amin...inş canım hepimiz icin her şey güzel olur ve ben inanıyorum allahımın izniyle bu topikteki her kez tek tek hamile kalcak hayırlısıyla inş...kolay gelsin derinim görüşmek üzre cok öpüyorum seni
kayram kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun deriniminde dedigi gibi her şey güzel olcak allahımın izniyle...
haklısın canım bu arada gecmiş olsun cok zordur yirmilik dişi cıkarmak allah şifa versin...
senden de allah razı olsun gülüm...vidyoyuda merak ettim ya nasıl eklenecegini bilsem söylerdim neyse kızlardan birine sorarsın öpüyorum seni
sagol derinim benim... seninde kalbinin güzelligi yüzüne yansımış...biliyorum canım ayrım olmadıgını ben size olan sevgimi dile getirmek icin öyle yazdım...amin...inş canım hepimiz icin her şey güzel olur ve ben inanıyorum allahımın izniyle bu topikteki her kez tek tek hamile kalcak hayırlısıyla inş...kolay gelsin derinim görüşmek üzre cok öpüyorum seni
kayram kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun deriniminde dedigi gibi her şey güzel olcak allahımın izniyle...
haklısın canım bu arada gecmiş olsun cok zordur yirmilik dişi cıkarmak allah şifa versin...
senden de allah razı olsun gülüm...vidyoyuda merak ettim ya nasıl eklenecegini bilsem söylerdim neyse kızlardan birine sorarsın öpüyorum seni
tamam canım ekleyince izleriz yine görüşemedik tatlım ya ben geliyorum sen gitmiş oluyosun neyse görüşmek üzre bende seni öpüyorum canım...ewet cnmm ablam hayırlısıyla dönsün ona sorarım...video çok güzel inan ben çok ama çok etkilendim ancak izleyince karar verirsiniz bitanem inş. en kısa zamanda eklerim de izlerisiniz...bende öpüyorum seni canım
derinim yanlış anlamadım canım bende seni sefiyomlagrima tekrar geçmiş olsun..inşallah bian önce düzelir dişlerin cnm.
peloşum,biliyom kuşum ondan demedigini,ben önceki topic diye bahsedince yanlış anlamyın diye dedim..sizde benim için başkasınız onu demek istedim bebem sefiyom seni
kayram canım,valla yükselmiş olma ihtimali çok tabiki..ama dogumdan da olabilir dedigin gibi cnm..hemen prolaktine yormayalım diye dedim kuzu yanlış anlama...
off kıslarr..canım sıkılıyo yaaa...kimselerde yok...ebrarımla konustum bugün..hepinize selamı var..bu gece yola çıkıyolarmış Allahın izniyle...
gültamer sagol canım inşallah önemli bişy çıkmaz tek istegim bu...
tamam canım ekleyince izleriz yine görüşemedik tatlım ya ben geliyorum sen gitmiş oluyosun neyse görüşmek üzre bende seni öpüyorum canım...
derinim yanlış anlamadım canım bende seni sefiyomnasılsın bu arada benimde canım sıkılıyo ya kimseciklerde yok topikte eboşumuda cok özledim hayırlısıyla döner inş...
sagol peloşum iyiym işte napim...oturuyorum...bi yarım saate kaparım heralde kimsecikler yok
bende özledim kuzumu ama sesini duydum iyi oldu...bu gece erken gelirse girer heralde...
işler durgunmu canım bebe giyimde calışıyodun dimi ne güzel şeyler vardır ya hamile kalırsam inş sipariş veririm derinim
fıstıkım altta göründün gittin...ben çıkıyom şimcik..gece kayınvalidemlerde olabiliriz...giremezsem merak eylemeyinöptüm peloşum boncuum.
işler durgun cnm be...evet bebe giyim çok güzel şeyler var tabi inşallah sanada almak naisp olur kuzum..bende gönderirim sana
amin derinim inş hepimize almak nasip olur cok teşekkür ederim canım
amin inşallah cnm...
Ay kapatıcam kapayamıyom erken gibi geliyo kimsede yok yaaaa...kapamasam bi türlü kapasam bi türlüaz daha takılayım ben yaa...çıkıyom demiştim ama biraz daha burdayım peloşum.
off durduk yerde de başım dönüp duruyo pelinim ya tansiyonum düşüyo sanırım...dünde böyleydim.
lagrima tekrar geçmiş olsun..inşallah bian önce düzelir dişlerin cnm.
peloşum,biliyom kuşum ondan demedigini,ben önceki topic diye bahsedince yanlış anlamyın diye dedim..sizde benim için başkasınız onu demek istedim bebem sefiyom seni
kayram canım,valla yükselmiş olma ihtimali çok tabiki..ama dogumdan da olabilir dedigin gibi cnm..hemen prolaktine yormayalım diye dedim kuzu yanlış anlama...
off kıslarr..canım sıkılıyo yaaa...kimselerde yok...ebrarımla konustum bugün..hepinize selamı var..bu gece yola çıkıyolarmış Allahın izniyle...
gültamer sagol canım inşallah önemli bişy çıkmaz tek istegim bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?