Naber kızlar yorgunluktan bittim bugün ev boyandı yarın temizlik ve mutfak yerleşicek ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum büyük ihtimalle 10 15 gün giremem bağlanması falan anneme gittikçe bakarım sizleri öpüyorum.
günaydıınn kızlar hayırlı sabahlarr.mutlu haftalar olsun inş.
jensuu günaydın canım nasılsınn?
iyiyim cnm sen nasılsın
canlar selam herkese...jensu selina ne güzel dileklerle başlamışsınız güne...inşallah herşey çok güzel olacak
bu arada bişy danışıcam size,dünde danıştım bişey ama yazmamışsınız
neysecigimee,şimdi yarın annemle tekrardan sintigrafi için gidicez...ama ben dahiliyeden veya endokrinolojiden randevu alamadım doluymuş tüm saatler...bu sintigrafi istegini okmeydanındaki doktor degilde burda arnavutköy devlet hastanesi(kızılay)dahiliye doktoru yaptı.onun yaptıgı istek formuyla okmeydanında direk gidip çektirebilecekmiyiz yaaa.
ayyy kızlar dünden beri gir çık kimse yok içime sıkıntı girdi yeminle yaaaaa...nolur ugrayın kimsesiz bıraktınız topici
ebuşum canım benim..şimdi evinde uyuyorsundur muhtemelen..yorgunlugunu atıyosundur...gelsende görüşsekkardeloşta yok zaten
dimi ya.pko tek neden degil benim..çünkü ben kendiligimden kalmıştım ilk hamilelikte..sebepsiz infertilim ben demekkicanım dünkü yazını okudum.sebepsiz infertelite gurubunda yazmış o zamanlar senin dr un.o zamanlar senin stresten ötürü kalamıyormuşsun demekki.şimdide pko var diyorsun.tabiki onun engel olmadığını sende biliyorsun.ben her şekilde strese bağlıyorum bu durumu.tabi bide o rapordan sonra 3 yıl geçmiş.yeni tahlillere göre değerlendirmek lazım.annen için yine kolay gelsin canım size ben ist. hiç bilmediğim için biraz fransız kalıyom bahsettiğin mevkilereinş iyi bir dr a denk gelirsiniz de kısa zamanda işinizi halledersiniz.
hadi ebrar abla dinleniyo kim bilir kaçta geldi yoldan.dönüşü muhteşem olacak
bu kardelenn nerdeee.test günü de geldi sanırım ondan görünmüyooo.inş müjdeylee gelirrr.
dimi ya.pko tek neden degil benim..çünkü ben kendiligimden kalmıştım ilk hamilelikte..sebepsiz infertilim ben demekkisagol kuşum haklısın cnm benim istanbullu olmadıgın için normaldir...bikaç istanbullu arkadasım vardı onlar görür inşallah...sagol cevapladıgın için taklım..
selinam,kardeloş orduda cnm annecigine gitti..bi 5 gün falan yok o dadün yazmıştım kıslara.
ah selinam aynı dert bende de varrica ederim canım.yazmakla bi faydam olsa keşkee. yaa ben okudum aslında senin kardelenin annesinin yanına gitti 5 gün yok dediğini ama dalgınım bu sıralar.hiç aklıma gelmedi az önce sorarken.aslında çok dikkatliyim ama bu sıralar dalgınlık var.dün eşim evde muslukları tamir ediyodu.aşağıdan dairenin vanasını kapattım.işi bitince açmaya indim.geldim hiç sular gelmiyo hala.tekrar eşim indi.vanayı açıyom diye başka dairenin kini de kapatmışım.eşim diyo noluyo sana iyice dalıyon.
selam canım arkadaşlarım hepiniz iyisnizdir umarım çok özledim sizleri ben çok iyiyim bomba gibi döndüm şükür sonunda burdayım hiç vaktim olup giremedim ,
ama haberlerinizi aldım kutlamalar yapılmış,boncuğum çok uğraşmışsın ellerine yüreğine sağlık ,diğer arkadaşlarım hepiniz saolun birazdan yorum yapıcam zaten .çok üzüldüm olamadığım için ama benim yerimede eğlenmişsinizdir eminim .ben şimdi geçmişe dönmek istiyorum yazamazsam kusura bakmayın .okumadan olmaz .geçmiş bitince burda olucam
selam canım arkadaşlarım hepiniz iyisnizdir umarım çok özledim sizleri ben çok iyiyim bomba gibi döndüm şükür sonunda burdayım hiç vaktim olup giremedim ,
ama haberlerinizi aldım kutlamalar yapılmış,boncuğum çok uğraşmışsın ellerine yüreğine sağlık ,diğer arkadaşlarım hepiniz saolun birazdan yorum yapıcam zaten .çok üzüldüm olamadığım için ama benim yerimede eğlenmişsinizdir eminim .ben şimdi geçmişe dönmek istiyorum yazamazsam kusura bakmayın .okumadan olmaz .geçmiş bitince burda olucam
ah selinam aynı dert bende de vargeçen kardeloşada dedim telefonda..demiştim gidecegimi dedi bende dedim yoo ben okumadım yada okudum hatırlamıyom oluyo öyle banada cnm rahat ol sen
Allah iyiligini vere gittin elalemin muslugu kapadın heee
bitanemmmm hoşgeldin yaaaa..bizde seni çok özledik bebem yaa vallatamam sen raha rahat oku geçmişi kuşum ben buralardayım nasılsa...ayrıca iyi dönmene çokkkkkk sevindim canım benim...
yabancı değil canım,kayınvalidemlerin musluğunu kapadım(ne fena gelinim dimi).evde de değillerdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?