Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayırlı günelr bayanlar nasılsınız?
herkes iyidir inşallah. yeni nete girebildim geçmişe bakma fırsatım olmadı. inşallah boş vakitte bakacam.

slma kizlar nasilsiniz ben buguün kocisi ise gönderdimmm laptobu aldim nette geziyorumm.. nasilsiniz görüsmeyelii topigimizz yasina girmiss hayirli ugurlu olsunnn boll hamisle dolar..

kizlar ya benim moral sifirr nedeniii ise ;

kizlsrkarmaarisigim üzgünüm...cumartesi test yaptim cok dikkatli bakinca cif cizgiyi görüyordum. dün hamilelik testini tekarar yaptim cizgin düne bakar belirlesti sabah hafif cift cizgi vardiii umutlandim gibime bisi oldu sonra bugün tekara yaptinn hiiiiiic bisi yokk koca bi boss olana hafif bile yokkk bende adet belrtisi yokk tek sivilcem var okdarr hamile olanlarda sivilce cikmiyo herhalde bende ilk seferde cimadiydii. yarin adet olmam gerekk bakalim hayirlisi ama cook üzgünümü aksam esim geldi cook bebek istiyorumm nolur bizimde olsun deyince aglamamak icin cok zor tuttum kendimiii kizlar ben umudum sabrim herseyim tükendi artikk ..

slm kızlar ve ebrarcım...ebrar nasılsın tatlım..epeydir görüşemedik..arada kardelene soruyorum gerçi ama...biz iyiyiz çok şükür canım...kardelen 29 undan beri girmemiş...onu merak ediyorum..senin haberin vardır...nerede acaba?gelsin kulaklarını çekecem...topicede yazmıştım ama gelip cevap yazmamış..meraktayım...:26::26::26::26:

canım o testleri hiççç ama hiç kafaya takma...rahat ol..onlar beni kaç kere yanılttı bilsen....
şimdi o testleri hiç yapmadın farzet..adet günün geçene kadar bekle..hep adetten önce yapmışsın.üzülmek için erken cnm...herzaman bi umut vardır..he çok kafanı kurcalıyosa git kanda baksınlar rahatlarsın cnm en azından...eşinde keşke öyle yapmasa ama yaaa...zaten sende üzülüyosun onun daha dik durması gerek.tamam eşlerimiz belki bizden çok istiyo ama biraz kendilerini tutsalar keşke...

umutsuzluk yok tatlım...çubuk testlere güven olmuyor...hastaneye git ve kan testi yaptır..belkide hamilesindir...hemen neden umutsuz oluyorsun...Rabbim ummadığımız anda kapılar açar bizlere...hiç üzülme...inşallah hamilesindir canım..öpüyorum seni...üzme kendini hemen...dur bakalım...yarınıda bekle adet olmassan kan testi mutlaka yaptır tamam mı canım...

merhaba canım.üzülmek için biraz erken ve test içinde öyle günün geçince yapsaydın.birde yumurta geliştirici iğne ilaç fln kullandıysan idrar testi yanıltabilir.eğer öyleyse kan testi ver.inş hamilesindir canım.
merhaba canım hoşgeldin.kardelenimizz annesiyle hasret gideriyordur şuan.samsuna gitmiş.

cnm hoşgeldin...ebrarım 5 gündür yoktu.şuanda da geçmişi okuyor şimdi hemen görmez yazını..ben önden cevaplıyımkardelenim bi süre yok canım..yani bi 5 gün kadar yok annesine gitti.giremeyebilirm dedi merak etme...iyi yani..adet günü de geldi bugün yarın test yapar.
bebişinde seninde iyi olmana sevindim...

cnm ne biliyim okuyorum belirtiler^var adettin önce ögrendim falan yazioo cook okudum burda benimde kafama takildi gerci hic bi belrtim yokk ama bi yapiyim dedim keske hic yapmaz olaydimm.. oo umuda ben cokk fazla kapildim herrrr ayy biktim artikk .. kocama gelinceee ona hak veriyorum cünkü ben cocugumun olacagini kabul edemedimm.. olmayinca zaten istemiom dedim hepp hic onunlaa su benim yumurtlama günüm su kadar kaldi söyle oldu diye hicc konusamadimm nedenini bilmiom ama gururuma yediremedimm etraftan hamile haberi duyunce kendi icimde tekrar hamile kalirim diee bisürü hayal kurdumm.. ahhh ahh herseferin de booss artik hersey bundan sonra bu hamilelik fikri boss gelio artik bana

Slm kızlar nasılsınız? Kac gündür gıremıyordum Ebarcım ablam hos geldın nasıl gectı güzelmıydı??

öyle haklisin ama hamile olsam hissederdim insan hissetmezmii elbette bi belrti olur degilmi bende hicc bisi yok umutlanip bekleyince piskoljik oldugu icin adettim gecikiyorr kantesti yaptiramiyorum yurdisindayimm burdaa kan testii icinn 1 hafta zaman veryiorlar tabi önce mal mal bakiolarr.. kadin doktoruna yönlediriyorlarr oda ilk olarak aldatan bakioo eee bisi yok diooo:2::2::2::2:

dogruuu ama sabredemidim kafamda sorular vardi peki cözüldümü bo sorunlar hayir kafam daha cok karisti

evet haklısın canım valla...sen fazla yansıtmadıgın için eşinde nasılsa sen çok istemiyosun diye rahattır anladım egalcim...seni anlıyorum çünkü bende böyleyim anlattıgın gibi...hiçbi zaman çok isteyip istemedigime karar veremedim..tek bildigim eşimi baba yapmak istedigim...zaten streslerimizde bu yüzden çogumuzun bence...belirti aramalar flnda bitiriyo insanı çok takılma belirtilere...hiç belirtisiz hamile oldugunu ögrenenlerde var.ben yinede umutluyum senin için..daha adetin geçmedi nasılsa.belkide vardır.

Slm kızlar nasılsınız? Kac gündür gıremıyordum Ebarcım ablam hos geldın nasıl gectı güzelmıydı??
selam canım hoşgeldin,ben iyiyim sen nasılsın?

kafandaki sorulara bir yenisini daha ekledin.bekle canım kırmızı gelene kadar hala ümit vardır.bazıları gününden önce öğreniyor evet.ama hepimizin bünyesi bir olmuyor.önceden bi gebelik geçirdiysen onu gününden önce öğrendiysen bunda da önce belli olma ihtimali var tabi.hayırlısı olsun inş.kafanda çok fazla kurup düşünme bence.başka şeylerle oyalanmayı dene canım.yoksa 1 gün bile olsa zaman geçmek bilmezz.

simdi icim rahatli cünküü pismanlik vardi tek benmiyim böyle tuaf davanmak matiksiz diee.. cocuk isteyip istemedime hala karar veremedim tek bildigim istedigim esim istedigi ve senin dedigin gibi baba yapma arzusu .. vee hala emin degil bebek konusundan oturp düsünüyorumm me yapcagima kara veremiyorum yasimiz kücük bekleyelim diyorumm bakiyorum korunmadigimiz halde olmuyor acasba problemmi var olunca nasil olur die düsünüyorumm özgürlügüm elimden gidecekk.. olmuyu die daha düstüm hir oldu hani insan istegini elde edemeyince hircinlasir elde etmeye calisir ya bende öle oldu

hb bitanem...saolasın...kardelen zaten samsunda yaşamıyormuydu...:26: teşekkürler açıklama için canım...
saol derincim...inşallah hepiniz hamile kalırsınız canlarım...çok öpüyorum sizleri...

saol canim bende iyim

dogru zaman gecmek bilmioo ve insan kendi kafasindan bisiler kruyorr .. önceki hamileigimi hatirlayamiyorumm nezaman nasil ögrendim diye tek hatiladigim griptim cook hastaydimm bolca yatiyordumm ne belirti geldiyse gribimde ondan dedimm ... oyalansada gecmio zaman

hb bitanem...saolasın...kardelen zaten samsunda yaşamıyormuydu...:26: teşekkürler açıklama için canım...

saol derincim...inşallah hepiniz hamile kalırsınız canlarım...çok öpüyorum sizleri...

anaam valla benim kafa iyice gitti.orduda dicektim.pardon canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…