Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yok canım,bence çogumuzda kendimizi anne yapmak isteginden çok,eşlerimizi baba yapma istegi var.ama anne olacagımızı ögrenirsekte dünyanın en mutlu insanı oluyoruz buna emin ol...ilk hamileligimde öyle oldu düşükle sonuçlanmış olsada...aslında biliyo musun içten içe çok istiyoruz ama kendi açımdan söylüyorum, bende önce hayatı düzene koymak hastalıgı var...herşey dört dörtlük olsun sonra çocuk olsun diye beklersekAllah herşeyin yolunu çizmiştir..biz anca kendi kendimize düşünüp duruyoruz böyle..en iyisini hayırlısını rabbim biliyo nasılsa...sana gelince egalcim,korunma fikrine karşıyım..zaten şuanda olmamış ne zamandır..korunmanın bi anlamı yok..küçük dedigin kaç yaşındasın ki?

hb bitanem...saolasın...kardelen zaten samsunda yaşamıyormuydu...:26: teşekkürler açıklama için canım...

saol derincim...inşallah hepiniz hamile kalırsınız canlarım...çok öpüyorum sizleri...

sagol leylacım amin canım

kizlar yaa elixire noldu konusaniz varmii cezasi daha bitmedimi..
sonraa pelinn vardi gecmise fazla bakamidim ama onada hic raslamadim..
sonraa garibimm oda yookk..
bi arda derinim kaybolmustuu

cok haklisin tatlim bende senin gibi düsünüyrumm hersey bi rayina otursun cocugum dogdugunda güzel bi geleci olsun sorunlu bi gelecegi deil bizmile ordan oraya savrulsun istemiyorumm..
canim söylemeye utaniyoruu yasimi hehehehhe

ben hazirda 20 yasina gircem esimde 22 yasina girdi

kizlar yaa elixire noldu konusaniz varmii cezasi daha bitmedimi..
sonraa pelinn vardi gecmise fazla bakamidim ama onada hic raslamadim..
sonraa garibimm oda yookk..
bi arda derinim kaybolmustuu

cnm o bendim cezam daha cokk var yeni hesap aldım çaktırma

selam kızlar oo ablam gelmiş hoş gelmiş

aşkolsun niye utanıcak nevar...küçükmüşsün gerçiamannn düşün en erken şimdi hamile olsan zaten önünde 9 ay var...20 biticek o zaman..21. içindeyken anne olucançok da erken olmuyo yani rahat ol. ay ne çok üglme similesi yaptım mannak kafam:))
cnm o bendim cezam daha cokk var yeni hesap aldım çaktırma

selam kızlar oo ablam gelmiş hoş gelmiş

Allah seni naapmasın çaktırma diyo bide hiç çakılırmıııı aşkolsun

Son düzenleme:

hmm ölemi dersin

hehehehehhe cnmm nie sormuyun paparya cayi ne diee .. papatya cayi diyecektimmm gerce bak iyi gelioo. su sallama cay var ondan ben kullaniyorum icim rahatli adet günlerin agrimi aliyor agri kesici icince adetimi kesiyor ordan biliyorumm:)))

hehehehehhe cnmm nie sormuyun paparya cayi ne diee .. papatya cayi diyecektimmm gerce bak iyi gelioo. su sallama cay var ondan ben kullaniyorum icim rahatli adet günlerin agrimi aliyor agri kesici icince adetimi kesiyor ordan biliyorumm:)))

kız anladım papatya cay oldunu ondan sormadım

of yaaa hava ısındı ya şimdi,karşıya herifler dizildi gene..karşısı kahvehane de

bu arada ebuşumun begenilerinden anladım geçmiş bitti..şimdide yazma faslı başladı:))

Son düzenleme:
of yaaa hava ısındı ya şimdi,karşıya herifler dizildi gene..karşısı kahvehane de

bu arada ebuşumun begenilerinden anladım geçmiş bitti..şimdide yazma faslı başladı:))

aman sorma havalar ısındı bende camları raha rahat acamıyorum kertenkelerden

eşim sineklik takana kadarda acamıcam

aman sorma havalar ısındı bende camları raha rahat acamıyorum kertenkelerden

eşim sineklik takana kadarda acamıcam

ayy cnm ya kertenkele geliyo demek off...taktırın tabi en iyisi.sade kertenkele degil sinek bilem girmesin.adıı üstünde desene sineklikbende dün açtım havalansın diye heryeri işten geldikten sonra...kocaman bi kara sinek girdi hemen çıkardım hemen ama

kız bende sineklerden iğreniyorum yaa.ama sineği çıkarmak kolay oluyo aptallar azcık.içerde tüm ışıkları kapatıyom balkonun ışığını açıyom camı açıyom koşuyolar lambaya.sora hemen camı kapatıyom.yazın evi temizlerken bit kadar sinekleri yerde gebermiş görünce deli oluyom zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…