kız bende sineklerden iğreniyorum yaa.ama sineği çıkarmak kolay oluyo aptallar azcık.içerde tüm ışıkları kapatıyom balkonun ışığını açıyom camı açıyom koşuyolar lambaya.sora hemen camı kapatıyom.yazın evi temizlerken bit kadar sinekleri yerde gebermiş görünce deli oluyom zaten.
ay daha partı kıyafetım üstümde cıkarmayı unutmusum
ay daha partı kıyafetım üstümde cıkarmayı unutmusum
he sorma boncuum bende o en son giyindigim kırmızıyı pek sevdim çıkaramadım üstümden
napıyon cnm..eşin yanında demek..az kaytar boşver
hoşgeldin kızz kokcak üstünde çıkar artık onları.
yok kız kokmaz senın gecelıgınıde göremedık ama neyse
he yanımda tatlı basbelası erkegın süreklı evde olmasıda ıyı olmuyor yakırmızı elbısen yakıyoırdu cnm ama
emınım öyle olmuştureşim parçaladı diyomuşummm
dimi yaaa.
ay varya diken üstünde yazıyom he kıslar...birileri gelir diye..birilerinden kastımı biliyonuz siz...
geçen geldi gördü laptobu yüzü degişti hemen...çay içicektik kaldıralım bilgisayarı bişy dökülmesin falan diye kaldırttı bana.. beni böyle görsün istemiyorum müşteriye bakmıyom sanıcak diye...bende çok ince düşünüyorum gerçi ama napim yapım bu..halbuki göüm hep kapıda biri gelmesin diye.
akudunu yınemı gıtmıs ya:84::84:
kuzum ya çok güzelmiş pasta ah ah burda olsaydımda tadına baksaydım ama kalbim sizinleydi süpersiniz yaa
hepınız hoşgeldınız öncelıkle pastamızı keselım sonra cosalım yenı yılımız kutlu olsun
ben geç kaldım ama yinede dileğimi tutup üfledim
üfleyın pastamızın mumlarını seneye bebişlerle kutlayalım ınsallah
canım yaa okadar duygulandımki bende iyki sizlerleyim inanki gözyaşlarıyla okudum ah ah burda olabilseydim keşkenice mutlu yıllaraaaaaaaaaa
Ebrarım canım benim,suanda aramızda yoksun ama heran yanımızda gibisin..iyiki topicimizi açmışsın..seni ve tüm arkadaslarımı çokkkkkkkkkk seviyorummmm...canlarımmmmnice mutlu yıllara inşallah hepbirlikte..umarım en yakın zamanda hamileler topici olarak yazışırız buralarda... ay duygulandım çok yaaaaaaaa.
ohhhh afiyet şifa olsun nekadar güzel boncuğum ellerin dert görmesin kuzum çok güzel hazırlanmışsın yaa
açık büfe kızlar buyrun cekınmeyın
bende inan çok duygulandım canım yaabu mesajın üstüne yazacak bişey bulamadım bende çok duygulandım yaaa:2:
aminnnnn inşallah peloşumüfledim canım dilekte tuttumamin... inş seneye hayırlısıyla hepimiz hamiş olarak kutlarız
delüüüüü koptum vallahazırlandım da,nazar değer diye ortaya çıkamıyom
amin kuzum inşallah nasip olcakslm kuzularrrr
yenı yılımız kutlu olsun ınsallahhhh en yakın zamanda hamiş haberleri alalım hepimiz patır patır yavrulayalım inşallah
kalbim ve aklım hep sizdeydi inanın ogün kınaydı ama düşündüm şimdi kutlama vardır diye çok isterdim ama nasip olmadıderinim inan bende cok duygulandım ne güzel yazmışsınkeşke eboşumuzda bizle olsaydı ama biliyoruki kalben burda canım arkadaşımız
ay hemen alıyorum eline saglık boncugum...
tamam canım kendim alıyorum cekinmeden
amin canım inş...
amin kuzum nice güzel yıllara hep birliktesagol canım sizler için hazırlandım assolıstler der ya herşey sizin ogüzel gözleriniz için
yeni yılımız kutlu mutlu olsun kızlar
inşallah 2. Yılımızda kucagımızda yavrularımızlar gireriz
abla burda deyilsin ama kalbin ve aklın burda biliyorum
nice nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallah yaa coşmuş topic nasıl sevindimToplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 2 ziyaretçi)
ugurboncugum hiranur_87 KAYRAM29+ aleyna84+ jensu armiiinisasu pelin67 kardelen5233+ AnaToLia_ kardelen49 DerinSu+ swcnprlk birsen29+
hepınıze çok tesekkürederım kızlar bukadar kalabalık beklemıyordumebusum görse gözlerı dolardı
canım geçmiş olsun dikkat et kendine emremiz vaktinde gelir inşallah# hiranur_87
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# ugurboncugum+
# jensu
# pelin67
# kardelen49
# kardelen5233+
# akudunu slm kızlar yeni yaşımız kutlu olsun hepinize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ben fazla kalamıyacam bugün yoruldum suyum azalmış sızıntı olabilirmiş bide fazla wc gittiğim için testler yaptı ona göre salı günü sonucu alacam bakteri ürerse yatarak serum ve ciğer geliştirici iğne yapacak inşallah olmaz sonuç temiz çıkar bu arada emre bey 31 haftalık olmuş 40 cm yaklaşmış dinlenerek geçirecez bakalım Allahım hayırlısını versin
canım hoşgeldin topiğimize seni gördüğüme çok sevindim amin diyorum güzel dileklerine öpüyorum senikizlarr cok güzel kutlamisiniz yaa...dilerim rabbim ikinci yilinizda kucaklarinizi dolu dolu etsin rabbim insaallah bu topikten bir bir hamis haberlerinizi alalim....hamile olan arkadaslarimda hayirlisi ile kosusturmali günlerine kavussunlar insaallah...
ebrosumm sayfan herkese umut veriyor bu böyle devam etsin canim benim dilerim birgün hepinizde bende hamileyim diye kutlamalar yaparsiniz bunu cani gönülden diliyorum...o günler cok yakindir insaallah kizlar....
ah be kuzum keşke ama nerde bende kınadaydım o akşam ama aklım topikdeydiAyyy kızlarrr ikramlar çok güzell boncukummm ellerine sağlık kuzummmmmmmmmm
Eboşta girebilse keşke
Bu arada ben nasılım kızlarr,beğendiniz mi??????
bende hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarımah kuzum dolmazmıydı yaaa canımın ıcı ablam keske olsaydın yanımızda ama emınım kı aklının bır kosesınde varızdır senı sevıyoruz tabıkı bırbırımızı de
bende kuzum yaa çooooook seviyorum iyki beraberiz bir bütünüzkızlar bende çıkıyorum sanırım,daha bissürüde işim var.
eboşum,iyiki açmışın bu topiği,iyiki karşılaşmışım senle ve burdaki tüm arkadaşlarımla.
seni seviyorum tatlımmmmmmmm
ay ay çok hoşlar yaa
bırazda eslerımızle dans edelım kıskanmasınlar
canım sizde iyki gelmişsiniz topiğimize burası sizlerle güzel bende çok seviyorum siziboncugum parti süperdi cok eglendim ellerine saglık...kızlar ben cıkıyorum size iyi eglenceler kendinize iyi bakın iyiki tanımışım sizleri...hepinizi cok seviyorum...
eboşum iyiki acmışsın bu topigi ve iyiki tanışmışız yüzün kadar kalbi güzel arkadaşım aramızda yoktun ama sanki aramızdaymışsın gibi eglendim bizleri bir arada topladgın icin allah razı olsun seni cok seviyorum...
canlarım inş en kısa zmanda hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...iyi geceler
bende sizi kuzum ayrıca bana yaşattığın güzel gün için çok teşekkür ediyorum iyki tanımışım seniArkadaşlar hepinizi çok seviyorum sizleri tanıdığıma çok memnunum.Kimselerle paylaşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz birbirimizi yine en iyi biz anlıyoruz.Sıkıntılarımızı özlemlerimizi olduğu kadar inşallah sevinçlerimizi güzel haberlerimizi de paylaşmaya devam ederiz.Hepinizi öpüyorum bende kaçıyorum
Ebrarcım iyiki açmışsın topiği teşekkürler seni çok seviyoruz
Boncuğum sanada çok teşekkürler çok hazırlık yapmışsın çok özenmişsin bu gece senide öpüyorum
kuzum yaa inan bana hayal edemiyeceğim gibi olmuş ellerine sağlık çok güzel eğlenmişsiniz çok seviyorum sizi ben yaa iyki beraberiz kuzum diycek söz yok teşekkürler boncuğum canım arkadaşım
kızlar hepınıze tek tek tesekküredıyorum cok sagolun sızlerı cok sevıyorum yüzümde gülücükler doldu bugecehem duygulandım hem cok sevındım
ebusum cnm umarım ıstedıgın gıbı bır kutlama yapabılmısızdır sen olmasanda bılıyorum aklın burda
en kısa zamanda umarım hepımız bebeklerımıze kavusuruz hamıs arkadaslarda hayırlısıyla yavrularını kucaklarına alırlar
bende cıkıyorum artık ıyıgeceler canlarım
canım yaa evet negüzel özetlemişsin dilerim bundan sonrada hep beraber oluruzbenim canım arkadaslarım..hepinizi tek tekkk çokkk öpüyorummm...iyiki hepiniz varsınız..."BİRGÜN BENDE ANNE OLACAGIM" diye çıktık yola sevgili BETTY cigimzile..."UMUTLA MELEKLERİNİ BEKLEYENLER" dedik MAKBUŞumuzun açtıgı güzel topicle...acı tatlı birsürü şeyler yaşadık her ikisinde de..ve çogu can yoldaşımız anne oldu...şimdi "DİLEGİM ANNE OLMAK" dedik Canımız EBRARIMIZLA...Hadi kızlar sıra bizde...ugurboncugum,ebrarım,kardeloşum,pelinim ve diger herkes...şimdi anne olma sırası hepimizde..."BİRGÜN BİZDE ANNE OLACAGIz" unutmayın....İYİ GECELER
amin inşallah kuzum yaa hep birlikte ve bebişlerleneyse topiciğimizin yeni yaşını bende kutluyorum.....dilerim yeni yaşında dileğim anne olmak diyen herkes bu dileğine kavuşur,ve bu mutluluklara ortak olmakta bizlere kımset olur herşey gönlünüzce olsun...
canım sizde iyki burdasınız beraberiz seviyorum sizi yaaahh ahh canım akşam sinemaya götürdü benimki.saat 12 de geldik geceliğimi giydim geliyodum kociş yakaladı gecelikle görünce.kaçamadımm
gelemedim canım ya valla aklım burdaydı.ama filmde süperdi hızlı ve öfkeli5 harikaydı.
selam kızlar hayırlı günler,mutlu haftasonları olsun inş.
ben en iyisi akşamki partinin bulaşıklarını yıkayayım yerleri süpürüp silem ceza olsun bana.gelmezsem böyle olur.çok güzel kutlamışsınız hepinizin emeğine sağlık.Ebrar ablacım iyiki açmışsın bu topiği nice güzel mutlu ve bebişli seneler geçirmek nasip etsin hepimize inş.hayırlı uğurlu olsun topiğimizin yeni yaşı.
kuzum lütfen stres yapma prolaktin yüksek olsa bile ilaçla düşüyo bunları dert etme yaa allahım korktuklarımıza uğratmasın .hakkımızda hayırlısı olsun canımben çok iyi sayılmam ne adet gördüm ne de hamileyim çok sıkıldı canım ama bu ayki gibi kendimi kasmıcam artık çünkü kastıkça daha da zorlaşıyor işler bu ayı nasıl geçirdim bilemezsiniz sanki hiç bitmeyecek gibiydi hamile olmadığımı da net olarak biliyorum çünkü kanda baktırdım negatif neyse kızlar bundan sponra bebek fikrine selina arkadaşımız gibi bir süre dualarla ara vericem ki zira vermek zorunda kalıcam galiba göğsümün birinden süte benzer birşey geliyor sıkınca böle bir damla kadar falan galiba prolaktinim de yükseldi hiç bugüne kadar gelmemişti böle birşey başıma ama yani sebebi başka ne olabilir ki değilmi prolaktin yüksekliği yaşamış olan arkadaşlar söleyebilirmi acaba tedavisi uzunmu sürüyor bide tedavi sürecinde korunmak gerekiyormu ya kızlar işin kötüsü ben adet de olmadım demekki düzenim yine bozuldu neyse artık bu hafta için de hormonlarıma da baktırıcam haber veririm yine ama gerçekten çok moralim bozuk bu aralar öpüyorum hepinizi
valla dinlenemedim henüz kuzum okadar yorgunumki aslında düğün olayı baya yordu sen nasılsın selinamhadi ebrar abla dinleniyo kim bilir kaçta geldi yoldan.dönüşü muhteşem olacak
bu kardelenn nerdeee.test günü de geldi sanırım ondan görünmüyooo.inş müjdeylee gelirrr.
hoşbuldum canom saol nasılsınah selinam aynı dert bende de vargeçen kardeloşada dedim telefonda..demiştim gidecegimi dedi bende dedim yoo ben okumadım yada okudum hatırlamıyom oluyo öyle banada cnm rahat ol sen
Allah iyiligini vere gittin elalemin muslugu kapadın heee
bitanemmmm hoşgeldin yaaaa..bizde seni çok özledik bebem yaa vallatamam sen raha rahat oku geçmişi kuşum ben buralardayım nasılsa...ayrıca iyi dönmene çokkkkkk sevindim canım benim...
hoşbuldum canım saolhoşgeldinn ablaaa.bizde seni çok özledikk.maşallahh allahım neşeni artırsın inşş.
saol tatlım ben iyiyim sen nasılsın busecik nasıl artık sona doğru yaklaştınız değilmislm kızlar ve ebrarcım...ebrar nasılsın tatlım..epeydir görüşemedik..arada kardelene soruyorum gerçi ama...biz iyiyiz çok şükür canım...kardelen 29 undan beri girmemiş...onu merak ediyorum..senin haberin vardır...nerede acaba?gelsin kulaklarını çekecem...topicede yazmıştım ama gelip cevap yazmamış..meraktayım...
hoşbuldum tatlışımslm kızlar hoşgeldin ebrar ablacım
canım hoşbuldum ben iyiyim şükür sen nasılsınSlm kızlar nasılsınız? Kac gündür gıremıyordumEbarcım ablam hos geldın nasıl gectı güzelmıydı??
hoşbuldum canım saol bende sizi özledim inankinasilsin tatlimm nasil gectiii .. özledimm yaa sizleriii.. sizlerin yorumlarini..
hoşbuldum canım nasılsın minişimiz nasılcnm o bendim cezam daha cokk var yeni hesap aldım çaktırma
selam kızlar oo ablam gelmiş hoş gelmiş
of yaaa hava ısındı ya şimdi,karşıya herifler dizildi gene..karşısı kahvehane de
bu arada ebuşumun begenilerinden anladım geçmiş bitti..şimdide yazma faslı başladı:))
selam kızlar nasılsınız ben iyi degilim başim cok kötü ya nedir benim bu başagrısından cektigim migrene döndü galiba gözümede vuruyogecmişe bakamadım kusura bakmayın...bide kızlar bişey sorcam ilişkiden sonra benden acık pembe kan geliyo ikidir neden olabilir korkmaya başladım...
selam kızlar nasılsınız ben iyi degilim başim cok kötü ya nedir benim bu başagrısından cektigim migrene döndü galiba gözümede vuruyogecmişe bakamadım kusura bakmayın...bide kızlar bişey sorcam ilişkiden sonra benden acık pembe kan geliyo ikidir neden olabilir korkmaya başladım...
kuzum ya çok güzelmiş pasta ah ah burda olsaydımda tadına baksaydım ama kalbim sizinleydi süpersiniz yaa
ben geç kaldım ama yinede dileğimi tutup üfledim
canım yaa okadar duygulandımki bende iyki sizlerleyim inanki gözyaşlarıyla okudum ah ah burda olabilseydim keşke
ohhhh afiyet şifa olsun nekadar güzel boncuğum ellerin dert görmesin kuzum çok güzel hazırlanmışsın yaa
bende inan çok duygulandım canım yaa
aminnnnn inşallah peloşum
delüüüüü koptum valla
amin kuzum inşallah nasip olcak
kalbim ve aklım hep sizdeydi inanın ogün kınaydı ama düşündüm şimdi kutlama vardır diye çok isterdim ama nasip olmadı
amin kuzum nice güzel yıllara hep birlikte
kalbimde aklımda sizlerleydi inanki
maşallah yaa coşmuş topic nasıl sevindim
boncuğum saol kuzum yaa süpermiş herşey ellerine sağlık
canım geçmiş olsun dikkat et kendine emremiz vaktinde gelir inşallah
canım hoşgeldin topiğimize seni gördüğüme çok sevindim amin diyorum güzel dileklerine öpüyorum seni
ah be kuzum keşke ama nerde bende kınadaydım o akşam ama aklım topikdeydi
bende hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım
bende kuzum yaa çooooook seviyorum iyki beraberiz bir bütünüz
ay ay çok hoşlar yaa
canım sizde iyki gelmişsiniz topiğimize burası sizlerle güzel bende çok seviyorum sizi
bende sizi kuzum ayrıca bana yaşattığın güzel gün için çok teşekkür ediyorum iyki tanımışım seni
kuzum yaa inan bana hayal edemiyeceğim gibi olmuş ellerine sağlık çok güzel eğlenmişsiniz çok seviyorum sizi ben yaa iyki beraberiz kuzum diycek söz yok teşekkürler boncuğum canım arkadaşım
çok duygulandım okurken inanki
canım yaa evet negüzel özetlemişsin dilerim bundan sonrada hep beraber oluruz
hepimiz hamiş oluruz busefer bebişlerden konuşuruz dostluğumuz hiç bitmesin
amin inşallah kuzum yaa hep birlikte ve bebişlerle
canım sizde iyki burdasınız beraberiz seviyorum sizi yaa
kuzum lütfen stres yapma prolaktin yüksek olsa bile ilaçla düşüyo bunları dert etme yaa allahım korktuklarımıza uğratmasın .hakkımızda hayırlısı olsun canım
valla dinlenemedim henüz kuzum okadar yorgunumki aslında düğün olayı baya yordu sen nasılsın selinam
hoşbuldum canom saol nasılsın
hoşbuldum canım saol
saol tatlım ben iyiyim sen nasılsın busecik nasıl artık sona doğru yaklaştınız değilmi
canım arkadaşlarda açıklamışda bende yazıyım dedim kardeloş annesine gitti sorun yok yani şükür
buarada selamını alıyorum canım çok saol bitanem benim
hoşbuldum tatlışım
canım hoşbuldum ben iyiyim şükür sen nasılsın
hoşbuldum canım saol bende sizi özledim inanki
hoşbuldum canım nasılsın minişimiz nasıl
delüüüü çaktın değilmi
hanımlar geçmişin hepsini okudum çok güzel eğlenmişsiniz bende aranızda olmayı çok isterdim .boncuğum herşey süpermiş çok saol bebişim .ayrıca tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum .
bu topici kurarken bana destek veren tüm dostlarımada teşekkür ediyorum .topicin temelini arkadaşlarla beraber attık sizlerle devam ediyorum hepiniz iyki varsınız sizi tanıdığım için çok mutluyum .pek süslü cümleler kuramam idare edin ama ben sizi seviyorum hepiniz iyki varsınız .inşallah seneye yaşgünümüzde bebişlerimizle kutlarız ya karnımızda yada kucağımızda .benim 5 günüm çok güzel geçti özellikle KARDELEN49UMLA buluştuğumuz gün doyamadık birbirimize ama yinede birlikte olmak süperdi .darısı siz can arkadaşlarımla buluşmaya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?