Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebusum gelmıssın cnm hoşgeldın
bende arada gırıp bakıyorum ama yazamıyorum esım yanımda süreklısımdı kovaladım azcık burdayım

bende göya gidiyodum

sorma valla cnm,minik sinek girsin bile istemiyorum...diger evde sürüngenlerden çektim zaten aglayıp duruyodum..sonunda taşındık baktık olacak gibi degil...Allahım kimsenin evine sokmasın.

he yanımda tatlı basbelası erkegın süreklı evde olmasıda ıyı olmuyor yakırmızı elbısen yakıyoırdu cnm ama

dimi yaaa.

ay varya diken üstünde yazıyom he kıslar...birileri gelir diye..birilerinden kastımı biliyonuz siz...
geçen geldi gördü laptobu yüzü degişti hemen...çay içicektik kaldıralım bilgisayarı bişy dökülmesin falan diye kaldırttı bana.. beni böyle görsün istemiyorum müşteriye bakmıyom sanıcak diye...bende çok ince düşünüyorum gerçi ama napim yapım bu..halbuki göüm hep kapıda biri gelmesin diye.

selam kızlar nasılsınız ben iyi degilim başim cok kötü ya nedir benim bu başagrısından cektigim migrene döndü galiba gözümede vuruyo gecmişe bakamadım kusura bakmayın...bide kızlar bişey sorcam ilişkiden sonra benden acık pembe kan geliyo ikidir neden olabilir korkmaya başladım...

eşim parçaladı diyomuşummm
emınım öyle olmuştur

ya delü karu ne karısıyormus allah allah ya

hepınız hoşgeldınız öncelıkle pastamızı keselım sonra cosalım yenı yılımız kutlu olsun
kuzum ya çok güzelmiş pasta ah ah burda olsaydımda tadına baksaydım ama kalbim sizinleydi süpersiniz yaa

üfleyın pastamızın mumlarını seneye bebişlerle kutlayalım ınsallah
ben geç kaldım ama yinede dileğimi tutup üfledim
canım yaa okadar duygulandımki bende iyki sizlerleyim inanki gözyaşlarıyla okudum ah ah burda olabilseydim keşke

açık büfe kızlar buyrun cekınmeyın
ohhhh afiyet şifa olsun nekadar güzel boncuğum ellerin dert görmesin kuzum çok güzel hazırlanmışsın yaa
bu mesajın üstüne yazacak bişey bulamadım bende çok duygulandım yaaa:2:
bende inan çok duygulandım canım yaa
üfledim canım dilekte tuttumamin... inş seneye hayırlısıyla hepimiz hamiş olarak kutlarız
aminnnnn inşallah peloşum
hazırlandım da,nazar değer diye ortaya çıkamıyom
delüüüüü koptum valla
slm kuzularrrr
yenı yılımız kutlu olsun ınsallahhhh en yakın zamanda hamiş haberleri alalım hepimiz patır patır yavrulayalım inşallah
amin kuzum inşallah nasip olcak
kalbim ve aklım hep sizdeydi inanın ogün kınaydı ama düşündüm şimdi kutlama vardır diye çok isterdim ama nasip olmadı
amin kuzum nice güzel yıllara hep birlikte
kalbimde aklımda sizlerleydi inanki
maşallah yaa coşmuş topic nasıl sevindim
boncuğum saol kuzum yaa süpermiş herşey ellerine sağlık
canım geçmiş olsun dikkat et kendine emremiz vaktinde gelir inşallah

canım hoşgeldin topiğimize seni gördüğüme çok sevindim amin diyorum güzel dileklerine öpüyorum seni
Ayyy kızlarrr ikramlar çok güzell boncukummm ellerine sağlık kuzummmmmmmmmm

Eboşta girebilse keşke
Bu arada ben nasılım kızlarr,beğendiniz mi??????
ah be kuzum keşke ama nerde bende kınadaydım o akşam ama aklım topikdeydi
ah kuzum dolmazmıydı yaaa canımın ıcı ablam keske olsaydın yanımızda ama emınım kı aklının bır kosesınde varızdır senı sevıyoruz tabıkı bırbırımızı de
bende hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım
kızlar bende çıkıyorum sanırım,daha bissürüde işim var.
eboşum,iyiki açmışın bu topiği,iyiki karşılaşmışım senle ve burdaki tüm arkadaşlarımla.
seni seviyorum tatlımmmmmmmm
bende kuzum yaa çooooook seviyorum iyki beraberiz bir bütünüz

bırazda eslerımızle dans edelım kıskanmasınlar
ay ay çok hoşlar yaa
canım sizde iyki gelmişsiniz topiğimize burası sizlerle güzel bende çok seviyorum sizi
bende sizi kuzum ayrıca bana yaşattığın güzel gün için çok teşekkür ediyorum iyki tanımışım seni
kuzum yaa inan bana hayal edemiyeceğim gibi olmuş ellerine sağlık çok güzel eğlenmişsiniz çok seviyorum sizi ben yaa iyki beraberiz kuzum diycek söz yok teşekkürler boncuğum canım arkadaşım
çok duygulandım okurken inanki
canım yaa evet negüzel özetlemişsin dilerim bundan sonrada hep beraber oluruz
hepimiz hamiş oluruz busefer bebişlerden konuşuruz dostluğumuz hiç bitmesin
neyse topiciğimizin yeni yaşını bende kutluyorum.....dilerim yeni yaşında dileğim anne olmak diyen herkes bu dileğine kavuşur,ve bu mutluluklara ortak olmakta bizlere kımset olur herşey gönlünüzce olsun...
amin inşallah kuzum yaa hep birlikte ve bebişlerle
canım sizde iyki burdasınız beraberiz seviyorum sizi yaa
kuzum lütfen stres yapma prolaktin yüksek olsa bile ilaçla düşüyo bunları dert etme yaa allahım korktuklarımıza uğratmasın .hakkımızda hayırlısı olsun canım
hadi ebrar abla dinleniyo kim bilir kaçta geldi yoldan.dönüşü muhteşem olacak
bu kardelenn nerdeee.test günü de geldi sanırım ondan görünmüyooo.inş müjdeylee gelirrr.
valla dinlenemedim henüz kuzum okadar yorgunumki aslında düğün olayı baya yordu sen nasılsın selinam
hoşbuldum canom saol nasılsın
hoşgeldinn ablaaa.bizde seni çok özledikk.maşallahh allahım neşeni artırsın inşş.
hoşbuldum canım saol
saol tatlım ben iyiyim sen nasılsın busecik nasıl artık sona doğru yaklaştınız değilmi
canım arkadaşlarda açıklamışda bende yazıyım dedim kardeloş annesine gitti sorun yok yani şükür
buarada selamını alıyorum canım çok saol bitanem benim
slm kızlar hoşgeldin ebrar ablacım
hoşbuldum tatlışım
Slm kızlar nasılsınız? Kac gündür gıremıyordum Ebarcım ablam hos geldın nasıl gectı güzelmıydı??
canım hoşbuldum ben iyiyim şükür sen nasılsın
nasilsin tatlimm nasil gectiii .. özledimm yaa sizleriii.. sizlerin yorumlarini..
hoşbuldum canım saol bende sizi özledim inanki
cnm o bendim cezam daha cokk var yeni hesap aldım çaktırma

selam kızlar oo ablam gelmiş hoş gelmiş
hoşbuldum canım nasılsın minişimiz nasıl
of yaaa hava ısındı ya şimdi,karşıya herifler dizildi gene..karşısı kahvehane de

bu arada ebuşumun begenilerinden anladım geçmiş bitti..şimdide yazma faslı başladı:))

delüüüü çaktın değilmi

hanımlar geçmişin hepsini okudum çok güzel eğlenmişsiniz bende aranızda olmayı çok isterdim .boncuğum herşey süpermiş çok saol bebişim .ayrıca tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum .
bu topici kurarken bana destek veren tüm dostlarımada teşekkür ediyorum .topicin temelini arkadaşlarla beraber attık sizlerle devam ediyorum hepiniz iyki varsınız sizi tanıdığım için çok mutluyum .pek süslü cümleler kuramam idare edin ama ben sizi seviyorum hepiniz iyki varsınız .inşallah seneye yaşgünümüzde bebişlerimizle kutlarız ya karnımızda yada kucağımızda .benim 5 günüm çok güzel geçti özellikle KARDELEN49UMLA buluştuğumuz gün doyamadık birbirimize ama yinede birlikte olmak süperdi .darısı siz can arkadaşlarımla buluşmaya .

ya gecmıs olsun cnm ya acaba yaradanmı gelıyor kanda endıselenme önemlı bısıy degıldır

ah pelinim yaaa üzüldüm şimdi.çok geçmiş olsun cnm benim..yat dinlen...yada yatıncada çok agrıyo baazen yaa...çıkıp hava almak birebir geliyo aslında cnm havada güzel..oralarda nasıl bilmiyorum tabide...ne bilim..baş agrısıylada insan fazla çıkmak istemiyo ama..eşim ögretti bunuda bana...çok basım agrıdıgında bazen çıkıyoruz gece hava almaya...
kan geliyo demek...canım sen yara dondurtmuştun onun etkisi olabilir..çünkü benimde bi ara öyleydi bikaç kere geldi..bende korkmuştum,sonra yara oldugu ortaya çıktı...yara kısmı hassassa ondan da geliyo olabilir cnm.takma kafaya.

peloşum geçmiş olsun kuzum yaa göz doktoruna gittinmi gözündende kaynaklı olabilir baş ağrın kıyamam kuzum ya nezordur
boncuğum kocişin varmış tadını çıkar kuzum
derinim demek birinden çekiniyon hiç anlamadım dermişim
akudunu yine çaktırmış yaa üzüldüm valla

eboşum hoşgeldin canım cok özledim seni... sen zaten bizimleydin hep kalben canım bizde seni iyiki tanımışız iyiki bu tpigi kurmuşsun seni cok seviyorum inan buna... nice yıllar hep beraber oluruz inş... bebişlerimizden konuşmakta nasip olur hepimize inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…