Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

emınım öyle olmuştur

ya delü karu ne karısıyormus allah allah ya

hiç işte sinir..kaldır demiyoda ima ediyo naparsın boncuum işçi olmak böyle bişy...sanırsın dünyanın imkanını saglıyoda

ahh ahh ebuşum benim...süslü cümlelere gerek yok daha ne olsun kuzum..içtenligin yeter senin...
gene agladım ben ya offffffffsizi çok seviyorum...

nedemek ebusum bızde senı cok sevıyoruz cnm
canlar ben kacıyorum artık yıne gırmeye calısıcam öptüm sızlerı
canımsın saol bitanem benim
görüşmek üzere boncuğum
ben iyiyim abla çok şükür.seninde yorgunluğun haricinde iyi olmana sevindim.
allahım daha iyi etsin kuzum
yorgunlukda geçicek inşallah düğün baya yordu beni aslında kalabalık

peloşum yaa bende sizi özledim canım iyki beraberiz nice yıllarda beraber oluruz umarım tabi bebişlerimizle

kuzummmmmmmmmmm sizinde ogüzel kalbiniz yeter ben inanıyorumki bu bağ hiç bozulmuycak
allahım ayırmasın bizi .ağlama bebiş niye ağlıyosun kıyamam

mrhaba arkadaşlar.bugün moralim dehşet bozuldu ve sitede dolaşırken nereye yazayım nereya yazayım diye düşünürken buraya yazayım dedim.bu topiğe ilk yazışım.bugün bir arkadaşım geldi işyerinden bana dediki ,canım bir gazetede çalışan arkadaşım var,senle roportaj yapmak istiyor ne dersin dedi.bende konu nedir dedim.hani senin çocuğun olmuyor ya dedi,onla ilgili dedi.başımdan aşşağı kaynar sular döküldü o an.çok üzgünüm anlatamam.halbuki ben hiçbişe dememiştim onlara 3 yıllık evliyim ve çocuğum yok diye hemen bir yakıştırma bulmuşlar.kii zaten olmuyor tamamda bu dank diye söylenmezki ama dimi.içimi dökeyim dedim kızlar .allah yardımcımız olsun.herkeze sevgiler

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 egal+ bir_dilim_pasta pelin67+ sementa33 DerinSu+ ugurboncugum+

canım arkadaşlarım izninizle ben biraz çıkıcam valizimi filan yerleştirmem gerek birazda başım ağrıyo
geçmişi okumak zamanımı aldı ama artık burdayım bol bol muhabbet ederiz .öpüyorum sizi kuzular

hee valla..daha saatine var ama..unutma beni başlamadan az önce geliyo...3 gibi
ya gelsin cano ben seviyom onu ama,çok aceleci.müşteri gelince çok stres yapıyo onu verim bunu verim...bide dışarda oturmayı seviyo.ee ben pek istemiyom karşıda adamlar dizildi zaten gene...bak gelecek gene oturalım dicek hemen...tamam arada oturulrda oturyorum da zaten ama işte amaaan

delü karu işte nolcek sende rahatsız olduğunu söyle canom boşversene taviz verme ya
kuzum kusura bakma olurmu işim çok daha sonra konuşuruz yemekde yapmam gerek herüfüm 5 gündür kuru kuru yiyo bugün ziyafet sofrası kurayım ona sonra görüşürüz öptüm

ya gecmıs olsun cnm ya acaba yaradanmı gelıyor kanda endıselenme önemlı bısıy degıldır
cok sagol boncugum...bilmiyorumki canım belkide ondandır...cıkıyomusun tatlım görüşmek üzre cok öpüyorum seni
sagl derinim allah razı olsun...canım benim başım agrırken biyere cıkamıyorum daha kotü oluyorum yatıncada oyle ama daha işler beni bekliyo... böyle devam ederse doktora gidecem artık...canım ya icime su serptın ama ben korunmuyorum ya kotü bişey olursa yine ondan da korkuyorum of ya bu kadınların işi ne zor rabbim hayırlısını versin hepimize...

cok sagol eboşum benim göz doktoruna gitmedim ama başım agrınca gözüme vuruyo başagrısından kaynaklanıyodur heralde...canım allah razı olsun beni düşündügünüz icin...

tamam ebuşum güle güle cnm....bende kaldırayım biraz pcyi.unutma beni bitince eger burda olmazsa girerim öptüm hepinizi.

canım patronun eşin mi? ya da ben mi yanlış anladım :26:

banu hoşgeldin cnm..topicte birini görmek ne güzel.bugün kimseler yok neden böyle oldu ki(

swcnmda ugramadı merak ettim yaa.haftasonu kocişinle vakit geçriyo kuzum biliyom ama yinede merak ettim...

canımm derinimmmm

cok ozur dılıyorum yaaaa yanıma aldım laptopu fakat kuafore gıtttım saçdıpeleırm gelmıstı bır gun oyle gectı ertesı gun de arkadslarla dolastık gecelerı oturduk fakat kalabalık ıcınde acamadım pc yi...haftasonu böle rotarlı oluyorum işteee.
sen neler yaptın ıyısın ınsallah canım
bu arada dr un dedıgı gıbı bugun tam 5 hafta bıttı kurtajdan sonra veeee kırmızılar geldı
buna çok sewındım yumurtlama yenı bır şans demek.stres yapmaım hıc ayy olacakmıyım acaba dıye oldum.
adam adı gıbı düzgün çıktı en başındanberi:))))
otları bosuna aldım ama bıdahakı aylar aksarsa kullanırım artık.
korunmadan sonra 3 kez çalştık bebiş için en son akşam
ama adetım gecıkecek dıye yaptık.yoksa 1 adet donemı sonrası bebiş daha ıyı tabıı kı bakalım hayrlısı.
dun gece de ruyamda hamıle oldugumu sanıyorum gecen hamıleyken olan seylerı hıssedıyorum hamıleyım ben dıyorum fılan.haftasonu bok basım dondu ondan öle sanöıstım ..
bır de kahve falı baktırdım cok yakın zamanda bebiş war dedıler hayrlısı bakalımmm

banu hoşgeldin cnm..topicte birini görmek ne güzel.bugün kimseler yok neden böyle oldu ki(

swcnmda ugramadı merak ettim yaa.haftasonu kocişinle vakit geçriyo kuzum biliyom ama yinede merak ettim...

ablam hoşgeldınnnnn nasıl gectı guzeldır ınsallah.sensız eglendık ama yıne yaparızzz.
ablam benım kutaj sonrası ılk kırmızılar geldı bu hafta katılamayacağım maalesefff ama rananınkını bana yazarsın özelden onun pc bozuk cepten bıldırecegım ona ben

canım ya ben bişey soracam sana kürtajdan ne kadar zaman sonra kırmızılar geldi ben 31 martta kürtaj oldum ama hala kırmızı falan yok önceden 28 günde bir oluyordum da :18::18:

cnm uzme kendını yaaa stres yapma en byuk etken o lutfennn
hepımızın olacak sırayla hıc takam dua et sadece.neden once cıft cızgı cıkıp sonra da tek cıkmıs anlamadım var bunda bırsey sen yıne yap adetın gecıkırse canım 3-4 gun sonra bence

canım ya ben bişey soracam sana kürtajdan ne kadar zaman sonra kırmızılar geldi ben 31 martta kürtaj oldum ama hala kırmızı falan yok önceden 28 günde bir oluyordum da :18::18:

canım ben 25 martta oldum dr um 5 hafta sonra gelır dedı ve geldı yanı senın daha war ama gelmezse de stres yapma nette okudum da 60 gunu bıle bulan warmış gelen onun için takma sen de
senle karşılaşmadık sanırım sen neden kurtaj olmustun???

sağol canım ya ben dış gebelikten dolayı kürtaj oldum sen neden oldun peki

slm topiğin güzel hatunları nasılsınız bakalım sizleri çok özledim neler yaptınız beni sorarsanız ii kırmızılar daha gelmedi inş gelmez bana dua edin ne olur canımlarım gelmesinde hamiş olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…