emınım öyle olmuştur
ya delü karu ne karısıyormus allah allah ya
canımsın saol bitanem benimnedemek ebusum bızde senı cok sevıyoruz cnm
canlar ben kacıyorum artık yıne gırmeye calısıcam öptüm sızlerı
allahım daha iyi etsin kuzumben iyiyim abla çok şükür.seninde yorgunluğun haricinde iyi olmana sevindim.
eboşum hoşgeldin canım cok özledim seni... sen zaten bizimleydin hep kalben canım bizde seni iyiki tanımışız iyiki bu tpigi kurmuşsun seni cok seviyorum inan buna... nice yıllar hep beraber oluruz inş... bebişlerimizden konuşmakta nasip olur hepimize inş
hiç işte sinir..kaldır demiyoda ima ediyo naparsın boncuum işçi olmak böyle bişy...sanırsın dünyanın imkanını saglıyoda
ahh ahh ebuşum benim...süslü cümlelere gerek yok daha ne olsun kuzum..içtenligin yeter senin...
gene agladım ben ya offffffffsizi çok seviyorum...
peloşum geçmiş olsun kuzum yaa göz doktoruna gittinmi gözündende kaynaklı olabilir baş ağrın kıyamam kuzum ya nezordur
boncuğum kocişin varmış tadını çıkar kuzum
derinim demek birinden çekiniyon hiç anlamadım dermişim
akudunu yine çaktırmış yaa üzüldüm valla
hee valla..daha saatine var ama..unutma beni başlamadan az önce geliyo...3 gibi
ya gelsin cano ben seviyom onu ama,çok aceleci.müşteri gelince çok stres yapıyo onu verim bunu verim...bide dışarda oturmayı seviyo.ee ben pek istemiyom karşıda adamlar dizildi zaten gene...bak gelecek gene oturalım dicek hemen...tamam arada oturulrda oturyorum da zaten ama işte amaaan
cok sagol boncugum...bilmiyorumki canım belkide ondandır...cıkıyomusun tatlım görüşmek üzre cok öpüyorum seniya gecmıs olsun cnm ya acaba yaradanmı gelıyor kanda endıselenme önemlı bısıy degıldır
sagl derinim allah razı olsun...canım benim başım agrırken biyere cıkamıyorum daha kotü oluyorum yatıncada oyle ama daha işler beni bekliyo... böyle devam ederse doktora gidecem artık...canım ya icime su serptın ama ben korunmuyorum ya kotü bişey olursa yine ondan da korkuyorum of ya bu kadınların işi ne zor rabbim hayırlısını versin hepimize...ah pelinim yaaa üzüldüm şimdi.çok geçmiş olsun cnm benim..yat dinlen...yada yatıncada çok agrıyo baazen yaa...çıkıp hava almak birebir geliyo aslında cnm havada güzel..oralarda nasıl bilmiyorum tabide...ne bilim..baş agrısıylada insan fazla çıkmak istemiyo ama..eşim ögretti bunuda bana...çok basım agrıdıgında bazen çıkıyoruz gece hava almaya...
kan geliyo demek...canım sen yara dondurtmuştun onun etkisi olabilir..çünkü benimde bi ara öyleydi bikaç kere geldi..bende korkmuştum,sonra yara oldugu ortaya çıktı...yara kısmı hassassa ondan da geliyo olabilir cnm.takma kafaya.
peloşum geçmiş olsun kuzum yaa göz doktoruna gittinmi gözündende kaynaklı olabilir baş ağrın kıyamam kuzum ya nezordur
boncuğum kocişin varmış tadını çıkar kuzum
derinim demek birinden çekiniyon hiç anlamadım dermişim
akudunu yine çaktırmış yaa üzüldüm valla
hee valla..daha saatine var ama..unutma beni başlamadan az önce geliyo...3 gibi
ya gelsin cano ben seviyom onu ama,çok aceleci.müşteri gelince çok stres yapıyo onu verim bunu verim...bide dışarda oturmayı seviyo.ee ben pek istemiyom karşıda adamlar dizildi zaten gene...bak gelecek gene oturalım dicek hemen...tamam arada oturulrda oturyorum da zaten ama işte amaaan
banu hoşgeldin cnm..topicte birini görmek ne güzel.bugün kimseler yok neden böyle oldu ki(
swcnmda ugramadı merak ettim yaa.haftasonu kocişinle vakit geçriyo kuzum biliyom ama yinede merak ettim...
banu hoşgeldin cnm..topicte birini görmek ne güzel.bugün kimseler yok neden böyle oldu ki(
swcnmda ugramadı merak ettim yaa.haftasonu kocişinle vakit geçriyo kuzum biliyom ama yinede merak ettim...
selam canım arkadaşlarım hepiniz iyisnizdir umarım çok özledim sizleri ben çok iyiyim bomba gibi döndüm şükür sonunda burdayım hiç vaktim olup giremedim ,
ama haberlerinizi aldım kutlamalar yapılmış,boncuğum çok uğraşmışsın ellerine yüreğine sağlık ,diğer arkadaşlarım hepiniz saolun birazdan yorum yapıcam zaten .çok üzüldüm olamadığım için ama benim yerimede eğlenmişsinizdir eminim .ben şimdi geçmişe dönmek istiyorum yazamazsam kusura bakmayın .okumadan olmaz .geçmiş bitince burda olucam
ablam hoşgeldınnnnn nasıl gectı guzeldır ınsallah.sensız eglendık ama yıne yaparızzz.
ablam benım kutaj sonrası ılk kırmızılar geldı bu hafta katılamayacağım maalesefff ama rananınkını bana yazarsın özelden onun pc bozuk cepten bıldırecegım ona ben
slma kizlar nasilsiniz ben buguün kocisi ise gönderdimmm laptobu aldim nette geziyorumm.. nasilsiniz görüsmeyelii topigimizz yasina girmiss hayirli ugurlu olsunnn boll hamisle dolar..
kizlar ya benim moral sifirr nedeniii ise ;
kizlsrkarmaarisigim üzgünüm...cumartesi test yaptim cok dikkatli bakinca cif cizgiyi görüyordum. dün hamilelik testini tekarar yaptim cizgin düne bakar belirlesti sabah hafif cift cizgi vardiii umutlandim gibime bisi oldu sonra bugün tekara yaptinn hiiiiiic bisi yokk koca bi boss olana hafif bile yokkk bende adet belrtisi yokk tek sivilcem var okdarr hamile olanlarda sivilce cikmiyo herhalde bende ilk seferde cimadiydii. yarin adet olmam gerekk bakalim hayirlisi ama cook üzgünümü aksam esim geldi cook bebek istiyorumm nolur bizimde olsun deyince aglamamak icin cok zor tuttum kendimiii kizlar ben umudum sabrim herseyim tükendi artikk ..
canım ya ben bişey soracam sana kürtajdan ne kadar zaman sonra kırmızılar geldi ben 31 martta kürtaj oldum ama hala kırmızı falan yok önceden 28 günde bir oluyordum da :18::18:
canım ben 25 martta oldum dr um 5 hafta sonra gelır dedı ve geldı yanı senın daha war ama gelmezse de stres yapma nette okudum da 60 gunu bıle bulan warmış gelen onun için takma sen de
senle karşılaşmadık sanırım sen neden kurtaj olmustun???
slm topiğin güzel hatunları nasılsınız bakalım sizleri çok özledim neler yaptınız beni sorarsanız ii kırmızılar daha gelmedi inş gelmez bana dua edin ne olur canımlarım gelmesindehamiş olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?