ii geceler kızlarr napıyosunuz bakem
birsenim inşaallah en azından bi ay daha dayanır emrecik cnm sağlıkla gelsin
derinimm cnm ağrın geçmedi mi?Allah yardımcın olsun valla
yok cnm bn her zaman diyorm en çok bekleyenlere önce versin Rabbim,kimse de yanlış anlamasın lütfen bu lafımı 10 sene bekleyenle 1 sene bekleyen bir değil Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu tez zamanda inşaallahselamlar kızlar...bugün az kişş ugramış.bende gündüz herkesi kaçırdım diye üzülüyodum.
giremedim hiç.tüm gün yanımdaydı arkideşşimdi gitti.
ececim hadi inşallah hamilesindir cnm ya.
mızmız tabiki dua ederiz inşallah saglıklı rahat bi dogum yaparsın...hepsi bi yana ben sana kırgınım.nedenini sorma bile bilmen gerek.
anatolıam gece demişsin ya önce derinle sen kalın diye öyle deme gülüm yaaa..hayırlısı ne zamansa hepimiz için..bende hep kendimden çok sizlere ediyorum...
yaa yazılarla bi oynıyayım ya bakalım düzelicekmi.neden ki böyle oldu:97:
üzülme kuzum sen arada gelir bize biliyorsun sen kendine de bebişede dikkat et kafana da bişe takmamaya çalış cnm bnmcanım benim üzme kendini mevlam büyük bak herşey güzle olucak sen rabbime sığın kim ne düşünürse düşünsün neden nazar değdiresin sen üzme kendini valla ben çok üzülüyorum siz üzülünce
dilerim en kısa zamanda veriri rabbim diner tüm sıkıntılar
slm kızlar nasılsınız ben idare ediyom yarın tekrar kontrolum var bakalım napcaz hayırlısı olsun Ebrarım canım iyisin kendine iyi bak yoruldunmu ankarada bakıyım Lagrima gemiş olsun nerde olacan ameliyatı inşallah iyi kolay geçer dayın için üzüldüm benimde kuzenim 4 sen eönce 23 yaşında aniden kanser olduğu anlaşıldı 3 ayın içinde kaybettik canım inşallah tedaviye yanıt verir Pelincim gözün ağrıyomuş geçmiş olsun bahar geldi alerjik itihap olabilir dikkat et Kayracım sende iyisin özledim hepinizi ama bu ara yasaklıyım elimden geldiği kadar okuyup yazmaya çalışıyorum kusura bakmayın kızlar Selinam spor yapıyon öylemi inşallah yarar dinç olursun Derdam kaynananda azcık düşünsün gerçi seninki pek düşüncesiz gibi kendine dikkat et canım uykusuzluk kötü bende uyuyamıyorum Cici nasılsın kız güzel haberler ver artık bekliyoruz Kardeloşum sen de gelmedin anacığınla geziyon demi gezekçi seni neyse dikkat et kendine hasta olup gelme ha Kardelen 49 sen nasılsın canım boşver kafana takma cemileyle halideyi ben sonra döverim Derinim Boncuğum Anatolia sizler nasılsınız temizlik yapasınızmı geldi bakım Ececim inşallah hamişsindir hayırlısıyla gelir bu sefer bebişin testi yaptır güzel habreler ver bakıım Mızmız hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah ama sana kırgınız her zaman başka topiklere gelip bizimle konuşmadığın için gerçi belki böyle dememiz umrunda değildir ama olsun genede içimde kalmasın dedim oğlunu sağlıklıca kucağına al umarım doğum yapınca haber veririsin kolay geçsin hepinize kolay gelsin kızlar arada bakmaya çalışacam pc açık ama cevap yazamazsam kusura bakmayın
hoşgeldin canım..valla sorma,sag kolumu zor kaldırıyorum çürük gibi oldum.artı karnım çok işiti ya adet olcam sanki...sen naptın kuzum iyisin inş?ebuşumda gelmedi bende birazdan kaçıcam uykum var
dr dediğine göre 8 oldu canım ama bu 2--3 haftada ciğer gelişimi olmaya başladığı için genede tehlikeliymiş bakalım yatırırsa ciğer geliştirici iğne yapacak bu arada üzmedin canım sen de dikkat et kendineyaaa..ne bilim cnm almasınlar tabi ama öyle söyleyiverdim birden üzmedim inş seni..7.5 doldumu senin ?eger öyleyse tehlike olmaz diye biliyorum.
inşallah tutişim dayansın zaten doğunca dövecem onu beni böyle telaşlandırıyo darısı sizin başınıza canımii geceler kızlarr napıyosunuz bakem
birsenim inşaallah en azından bi ay daha dayanır emrecik cnm sağlıkla gelsin
derinimm cnm ağrın geçmedi mi?Allah yardımcın olsun valla
valla suanda uykum var ama sizi bırakıp gidemiyomçok şükür cnm uykunu ii al o da etkiliyor tabi
sagol kuşum hoşgeldin..inş çabuk dönersin yoksam ben gidiyomm...nasılsınız tatlışlar derinim,birsenim,tutişim
iyisiniz inşallah ben bugün sabahtan beri dışarlardayım işlerim vardı yeni geldim eve
şimdi geçmişe bi göz atıcam hemen dönerim
dr dediğine göre 8 oldu canım ama bu 2--3 haftada ciğer gelişimi olmaya başladığı için genede tehlikeliymiş bakalım yatırırsa ciğer geliştirici iğne yapacak bu arada üzmedin canım sen de dikkat et kendine
inşallah tutişim dayansın zaten doğunca dövecem onu beni böyle telaşlandırıyo darısı sizin başınıza canım
ebrarcım kardelen49 sizde gelmişsiniz ama konuşamayacam çıkmam lazım sabah erken kalkacam kontrolum var derin tutiş sizede iyigeceler kendinize iyi bakın kızlar byee
ecem yaa hadi inşallah hamilesindir allahım güldürsün yüzünü kuzum dualarım seninle topicinde çok ihtiycı var artık tek tek hamiş kalalım yaacanım dün yaptım ama çok silik gördüm ikinci çizgiyi hatta belli belirsiz diyebilirim off bi daha yapmam artık dr a giderim
inş canım amin amina aminnnn
canım nasipse birdahaki gelişimde içeriz olurmuçok sağoll yarın sabahdan doktoruma gidicem öğlende dişciyeney olsun bu agrıdan daha az ağrır sanıyorum :)
iyi bakalım... bir bardak çay içseydik :)
selamlar.. nasılsınızkızlar...?
yazıların gayet normal şuanda canoselamlar kızlar...bugün az kişş ugramış.bende gündüz herkesi kaçırdım diye üzülüyodum.
giremedim hiç.tüm gün yanımdaydı arkideşşimdi gitti.
ececim hadi inşallah hamilesindir cnm ya.
mızmız tabiki dua ederiz inşallah saglıklı rahat bi dogum yaparsın...hepsi bi yana ben sana kırgınım.nedenini sorma bile bilmen gerek.
anatolıam gece demişsin ya önce derinle sen kalın diye öyle deme gülüm yaaa..hayırlısı ne zamansa hepimiz için..bende hep kendimden çok sizlere ediyorum...
yaa yazılarla bi oynıyayım ya bakalım düzelicekmi.neden ki böyle oldu:97:
birsoşum inşallah yarın hayırlı haberler alırsın kuzum emremiz vakti gelince gelsinslm kızlar nasılsınız ben idare ediyom yarın tekrar kontrolum var bakalım napcaz hayırlısı olsun Ebrarım canım iyisin kendine iyi bak yoruldunmu ankarada bakıyım Lagrima gemiş olsun nerde olacan ameliyatı inşallah iyi kolay geçer dayın için üzüldüm benimde kuzenim 4 sen eönce 23 yaşında aniden kanser olduğu anlaşıldı 3 ayın içinde kaybettik canım inşallah tedaviye yanıt verir Pelincim gözün ağrıyomuş geçmiş olsun bahar geldi alerjik itihap olabilir dikkat et Kayracım sende iyisin özledim hepinizi ama bu ara yasaklıyım elimden geldiği kadar okuyup yazmaya çalışıyorum kusura bakmayın kızlar Selinam spor yapıyon öylemi inşallah yarar dinç olursun Derdam kaynananda azcık düşünsün gerçi seninki pek düşüncesiz gibi kendine dikkat et canım uykusuzluk kötü bende uyuyamıyorum Cici nasılsın kız güzel haberler ver artık bekliyoruz Kardeloşum sen de gelmedin anacığınla geziyon demi gezekçi seni neyse dikkat et kendine hasta olup gelme ha Kardelen 49 sen nasılsın canım boşver kafana takma cemileyle halideyi ben sonra döverim Derinim Boncuğum Anatolia sizler nasılsınız temizlik yapasınızmı geldi bakım Ececim inşallah hamişsindir hayırlısıyla gelir bu sefer bebişin testi yaptır güzel habreler ver bakıım Mızmız hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah ama sana kırgınız her zaman başka topiklere gelip bizimle konuşmadığın için gerçi belki böyle dememiz umrunda değildir ama olsun genede içimde kalmasın dedim oğlunu sağlıklıca kucağına al umarım doğum yapınca haber veririsin kolay geçsin hepinize kolay gelsin kızlar arada bakmaya çalışacam pc açık ama cevap yazamazsam kusura bakmayın
yok cnm bn her zaman diyorm en çok bekleyenlere önce versin Rabbim,kimse de yanlış anlamasın lütfen bu lafımı 10 sene bekleyenle 1 sene bekleyen bir değil Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu tez zamanda inşaallah
üzülme kuzum sen arada gelir bize biliyorsun sen kendine de bebişede dikkat et kafana da bişe takmamaya çalış cnm bnm
he kızz temizlik yaparak stres atıyorum napıyım
kızlar,yazılarım gene cücük kadan mı:26:
hoşgeldin kıssss nerdeydin anammm belki karşılaşırdık yaww ben sizin oralardaydım hani dün dedim yanasılsınız tatlışlar derinim,birsenim,tutişim
iyisiniz inşallah ben bugün sabahtan beri dışarlardayım işlerim vardı yeni geldim eve
şimdi geçmişe bi göz atıcam hemen dönerim
inşaallah cnm ya inşaallahdr dediğine göre 8 oldu canım ama bu 2--3 haftada ciğer gelişimi olmaya başladığı için genede tehlikeliymiş bakalım yatırırsa ciğer geliştirici iğne yapacak bu arada üzmedin canım sen de dikkat et kendine
inşallah tutişim dayansın zaten doğunca dövecem onu beni böyle telaşlandırıyo darısı sizin başınıza canım
kızlar,yazılarım gene cücük kadan mı:26:
ebrarcım kardelen49 sizde gelmişsiniz ama konuşamayacam çıkmam lazım sabah erken kalkacam kontrolum var derin tutiş sizede iyigeceler kendinize iyi bakın kızlar byee
ecem yaa hadi inşallah hamilesindir allahım güldürsün yüzünü kuzum dualarım seninle topicinde çok ihtiycı var artık tek tek hamiş kalalım yaa
canım nasipse birdahaki gelişimde içeriz olurmu
yazıların gayet normal şuanda cano
buarada ağrıların geçmemiş dikkat et kendine canım ya incemi giyiniyosunki
birsoşum inşallah yarın hayırlı haberler alırsın kuzum emremiz vakti gelince gelsin
ben yoruldum ama çok güzel geçti .keşke senlede görüşebilseydik
balsın sen cansın sen
çabuk dönmeye çalıştım canom yaavalla suanda uykum var ama sizi bırakıp gidemiyom
sagol kuşum hoşgeldin..inş çabuk dönersin yoksam ben gidiyomm...
Allahım hayırlısını versin cnm ugraştırmadan rahat bi dogum nasip etsin...
yok bugün çok daha iyi düne nazarankızlar,yazılarım gene cücük kadan mı:26:
canım öpüyorum seni iyi uykular hayırlı haberler al inşallahebrarcım kardelen49 sizde gelmişsiniz ama konuşamayacam çıkmam lazım sabah erken kalkacam kontrolum var derin tutiş sizede iyigeceler kendinize iyi bakın kızlar byee
iyi geceler canım inşallah doğum yapmazsın daha erken gerçekten.Gelişimini sağlıcakla tamamlasın emremiz.Öpüyorum
Kızlar iyi geceler nasılsınız geçmiş çabucak bitti geldim
hoşbulduk nasılsın canım
yok yok büyümüş maşallah sabahtan bu yana
selam cnm hoşgeldin...slm canlarim nasilsiniz???? hepinizi cok özledim
derinim alıntı yapmışım yazmamışım yazı tipi güzel kuzumm gerçi dünde güzeldi amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?