Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ii geceler kızlarr napıyosunuz bakem
birsenim inşaallah en azından bi ay daha dayanır emrecik cnm sağlıkla gelsin
derinimm cnm ağrın geçmedi mi?Allah yardımcın olsun valla

hoşgeldin canım..valla sorma,sag kolumu zor kaldırıyorum çürük gibi oldum.artı karnım çok işiti ya adet olcam sanki...sen naptın kuzum iyisin inş?ebuşumda gelmedi bende birazdan kaçıcam uykum var

Son düzenleme:
yok cnm bn her zaman diyorm en çok bekleyenlere önce versin Rabbim,kimse de yanlış anlamasın lütfen bu lafımı 10 sene bekleyenle 1 sene bekleyen bir değil Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu tez zamanda inşaallah
üzülme kuzum sen arada gelir bize biliyorsun sen kendine de bebişede dikkat et kafana da bişe takmamaya çalış cnm bnm

he kızz temizlik yaparak stres atıyorum napıyım

nasılsınız tatlışlar derinim,birsenim,tutişim
iyisiniz inşallah ben bugün sabahtan beri dışarlardayım işlerim vardı yeni geldim eve
şimdi geçmişe bi göz atıcam hemen dönerim

yaaa..ne bilim cnm almasınlar tabi ama öyle söyleyiverdim birden üzmedim inş seni..7.5 doldumu senin ?eger öyleyse tehlike olmaz diye biliyorum.
dr dediğine göre 8 oldu canım ama bu 2--3 haftada ciğer gelişimi olmaya başladığı için genede tehlikeliymiş bakalım yatırırsa ciğer geliştirici iğne yapacak bu arada üzmedin canım sen de dikkat et kendine
ii geceler kızlarr napıyosunuz bakem
birsenim inşaallah en azından bi ay daha dayanır emrecik cnm sağlıkla gelsin
derinimm cnm ağrın geçmedi mi?Allah yardımcın olsun valla
inşallah tutişim dayansın zaten doğunca dövecem onu beni böyle telaşlandırıyo darısı sizin başınıza canım

çok şükür cnm uykunu ii al o da etkiliyor tabi
valla suanda uykum var ama sizi bırakıp gidemiyom
iyisiniz inşallah ben bugün sabahtan beri dışarlardayım işlerim vardı yeni geldim eve
sagol kuşum hoşgeldin..inş çabuk dönersin yoksam ben gidiyomm...

Allahım hayırlısını versin cnm ugraştırmadan rahat bi dogum nasip etsin...

ebrarcım kardelen49 sizde gelmişsiniz ama konuşamayacam çıkmam lazım sabah erken kalkacam kontrolum var derin tutiş sizede iyigeceler kendinize iyi bakın kızlar byee

ebrarcım kardelen49 sizde gelmişsiniz ama konuşamayacam çıkmam lazım sabah erken kalkacam kontrolum var derin tutiş sizede iyigeceler kendinize iyi bakın kızlar byee

iyi geceler canım inşallah doğum yapmazsın daha erken gerçekten.Gelişimini sağlıcakla tamamlasın emremiz.Öpüyorum

Kızlar iyi geceler nasılsınız geçmiş çabucak bitti geldim

canım dün yaptım ama çok silik gördüm ikinci çizgiyi hatta belli belirsiz diyebilirim off bi daha yapmam artık dr a giderim

inş canım amin amina aminnnn
ecem yaa hadi inşallah hamilesindir allahım güldürsün yüzünü kuzum dualarım seninle topicinde çok ihtiycı var artık tek tek hamiş kalalım yaa
çok sağoll yarın sabahdan doktoruma gidicem öğlende dişciye ney olsun bu agrıdan daha az ağrır sanıyorum :)

iyi bakalım... bir bardak çay içseydik :)

selamlar.. nasılsınızkızlar...?
canım nasipse birdahaki gelişimde içeriz olurmu
yazıların gayet normal şuanda cano
buarada ağrıların geçmemiş dikkat et kendine canım ya incemi giyiniyosunki
birsoşum inşallah yarın hayırlı haberler alırsın kuzum emremiz vakti gelince gelsin
ben yoruldum ama çok güzel geçti .keşke senlede görüşebilseydik

balsın sen cansın sen

hoşgeldin kıssss nerdeydin anammm belki karşılaşırdık yaww ben sizin oralardaydım hani dün dedim ya
inşaallah cnm ya inşaallah
kızlar,yazılarım gene cücük kadan mı:26:

tamam cnm iyi geceler hayırlı haberlerle gel inşaallah yarın

muahh muahhh can hatice hahaha kurban olam saaaa benn

valla suanda uykum var ama sizi bırakıp gidemiyom

sagol kuşum hoşgeldin..inş çabuk dönersin yoksam ben gidiyomm...

Allahım hayırlısını versin cnm ugraştırmadan rahat bi dogum nasip etsin...
çabuk dönmeye çalıştım canom yaa
kızlar,yazılarım gene cücük kadan mı:26:
yok bugün çok daha iyi düne nazaran
canım öpüyorum seni iyi uykular hayırlı haberler al inşallah
iyi geceler canım inşallah doğum yapmazsın daha erken gerçekten.Gelişimini sağlıcakla tamamlasın emremiz.Öpüyorum

Kızlar iyi geceler nasılsınız geçmiş çabucak bitti geldim

kimsecikler yokmuş bende dahil tabi

yok yok büyümüş maşallah sabahtan bu yana
delü güldürdün beni
slm canlarim nasilsiniz???? hepinizi cok özledim
selam cnm hoşgeldin...
derinim alıntı yapmışım yazmamışım yazı tipi güzel kuzumm gerçi dünde güzeldi amaa

tamam cnm,yok dün küçük dedilerde zor okunuyo dediydiler ondan sordum...

ebuşum hoşgeldin tekrar cnm..ne bilim cano ince giyiniyom ama havada güzel aslında..gerçi bugün akşam üstü serinledi gene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…